Νιώθω τόσο ΜΟΝΟΣ.Έχω ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 216
    Senior Member
    Γενικά η τύπισσα μίλησε χύμα για την άποψη της κοινωνίας.
    Τώρα,από κει και πέρα ο καθένας δέχεται η όχι ανθρώπους γύρο του με δικά του κριτήρια.
    Αν σκαλώνεις στο εξώφυλλο ότι αυτό είναι όμορφο,η άσχημο δικαίωμα σου.
    Η τύπισσα εξέφρασε την άποψη της,με βάση το τι και πως πράττει η κοινωνία.
    Μην σκαλώνεις,ότι αυτή είναι έτσι και αλλιώς.
    Ο τύπος μπορεί να είναι υπέροχος.
    Το θέμα είναι ότι τα έχει παρατήσει όλα.
    Από κει και πέρα,αν τα παρατάς όλα δεν έχεις απαιτήσεις.
    Από κανέναν.
    Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι όσα λέει,ότι δηλαδή μην έχεις απαιτήσεις μιας και δεν προσφέρεις τίποτα στον εαυτό σου καταρχάς.
    Πρώτα πρόσφερε στον εαυτό σου και μετά θα μπορείς να προσφέρεις στους γύρο σου.
    Και ξέρεις ότι δεν μιλάω πλαστικοποιημένα...

Senior Member
    Τώρα,από κει και πέρα ο καθένας δέχεται η όχι ανθρώπους γύρο του με δικά του κριτήρια.
    Από κανέναν.
    Εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι όσα λέει,ότι δηλαδή μην έχεις απαιτήσεις μιας και δεν προσφέρεις τίποτα στον εαυτό σου καταρχάς.

Quote Originally Posted by Antreas MpR View Post
    Από κανέναν.

....ααακριβώς :)
    Θενκς για τη μετάφραση Αντρεα :ΡΡΡ

Senior Member
    Από κανέναν.
    Ωραιο το ποστ σου Ανδρεα. Και θα ερθω να συμφωνησω.
    But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.

Senior Member
    1.δεν ένιωσα ότι το είπες με κακία, 2.μπορώ να ακούσω πόνους και να νιώσω τέτοιους καθώς δεν είμαι άμοιρη πόνων, 3. δεν περνάμε ζεστά και οικεία συνομιλώντας μόνον με όσους έχουν τα ίδια θέλω, 4.είπα μακρυά από ταμπέλες εννοώντας ότι δεν κρεμάω ταμπέλες (btw η λέξη προβληματικός με αναγουλιάζει), αλλά (συμπληρώνω τώρα) ανέχομαι (sic) αυτούς που κρεμἀνε ταμπέλες ανάλογα με το μέγεθος του στόματος που έχουν, 5. δεν προσκαλώ μπαμ και κάτω κανέναν άγνωστο σε μένα ούτε σε παγκάκι της παραλίας, 6. αν ο Γιάννης πιστεύει ότι θα του κάνει καλό να συνομιλήσει με έναν μεγαλύτερό του άνθρωπο που μπορεί και να είδε και να έπαθε πολλά τότε avec plaisir και 7. σταματώ εδώ και συνεχίζω τα διαβάσματά μου xoxoxoxoxo
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Δε το είπα με κακία...αλλά ο άνθρωπος δεν έχει ανάγκη να πει τον πόνο του. Έχει ανάγκη απο κάποιον που θα τον δεχτεί, που θα έχει τα ίδια θέλω και που κάπως απο την διαδικασία εκείνη που ....τέλος πάντων το αφήνω εδώ.
    Το να φοβάσαι να παρεξηγηθείς είναι κάπως αντίθετο απο το "ειμαι μακρυα απο ταμπέλες" ^^ .
    Εγώ του πρότεινα όπως πρότεινα να τα πούμε απο κοντά και δεν με νοιάζει τι θα υποθέσεις εσύ ή κάποιο άλλος για εμένα. Ζούμε διαφορετικές ζωές με διαφορετικές ανάγκες και βλέπουμε τα πράγματα απο διαφορετική γωνία.
    Κάποιος θα αναζητήσει παρέα σε ένα μπαρ ακόμα και απο ένα one night stand, ο Γιάννης το κάνει εδω και για μένα είναι ξεκάθαρο αυτό και δεν έχει απολύτως τίποτα το ύποπτο ή το παρεξηγήσιμο...για μένα.
    Είναι τέτοιες οι προκαταλήψεις γενικότερα που φοβόμαστε να μας κρίνουν για κάτι που όλοι κάνουν? Αστεία πράγματα.
    Μερικές φορές ένα κομμάτι χαρτί με μπογιά είναι πίνακας και κάποιες φορές ένας πίνακας είναι ένα κομμάτι χαρτί με μπογιά. Εξαρτάται πως θέλει να το δει ο καθε ένας. Η ουσία όμως παραμένει ίδια.
    Ο Γιάννης έχει ανάγκη απο επικοινωνία (και εγώ μαζί του) και το οτι το ζητά σίγουρα τον κάνει προβληματικό στα μάτια των πολλών...Όλοι όμως ζητάνε την επικοινωνία, ο Γιάννης δεν αποτελεί εξαίρεση. Απλά όταν την έχει πλέον, θα σταματήσει να την ζητά και θα ασχολείται με άλλα πράγματα....ακριβώς όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι.

Senior Member
    Μάλιστα...
    Δεν ήταν δηλαδή η άποψη της...ήταν η άποψη της κοινωνίας....με την οποία εσύ αντρέα υποθέτεις κιόλας ότι είναι αντιθετη η Θεοφανία...
    Ο λόγος που υποθέτεις οτι είναι αντίθετη? Έχεις κάποια βάση που λες οτι δεν ειναι η άποψη της Θεοφανίας αλλά της κοινωνίας?
    Η μήπως και εσύ όταν γράφεις κάτι δεν εκφράζεις προσωπικές απόψεις αλλά μιλάς εκ μέρους της κοινωνίας?
    Η άποψη της κοινωνίας γενικά είναι πως οτιδήποτε διαφορετικό αποβάλεται απο αυτή. Μήπως κάθε άνθρωπος που κάνει ένα θέμα εδώ και εκφράζει κάτι διαφορετικό για εκείνον, σωματικά, σεξουαλικά, πολιτικά, ιδεολογικά κλπ να πάρει την ίδια απάντηση? Συμμορφώσου γιατί αλλιως δε θα πας μπροστα...και μετά να το κρύψουμε πίσω απο το "δεν ειναι δική μου άποψη..οι κοινωνία το λέει αυτό"...
    Και κάτι ακόμα...η ωριμότητα δεν εκφράζεται μέσα απο το αν σε έχει δεχτεί η κοινωνία ή όχι.
    Ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος βρίσκεται εδώ που βρίσκεται είναι η αναπόφευκτη κυριαρχία της μάζας. Δεν θα δεχτώ απο κανέναν να εκφράζει την λογική της μάζας σαν επιχείρημα και να λέει μετά σαν δικαιολογία "αφου αυτό κάνουν όλοι" απέναντι σε κάποιον που ζητάει βοήθεια.
    Last edited by Tomhet; 12-09-2013 at 00:29.

Quote Originally Posted by hapydays View Post
    Γεια σου κ απο μενα Γιαννη!!!
    ειναι μονο η επικοινωνια που εχουμε αναγκη ή κ η αποδοχη απο ατομα που εχουμε σε εκτιμηση?
    για σκεψου μια επικοινωνια χωρις θαυμασμο ή καμια εκιμηση για τν "συνομιλητη "σου?

νομιζω οτι κ παλι χωρις επικοινωνια θα ενιωθες! μηπως δν εχεις βρεθει με ατομα που εχεις σναισθημαικη αναγκη?

Πολυ πιθανο αυτο που λες.Ισως τελικα να μου λειπει η επικοινωνια με ατομα που μ εχουν σ εκτιμηση, ενδιαφερονται αληθινα με νοιαζονται! Δεν ειναι απλα να μιλησω για να μιλησω με καποιον.!

Quote Originally Posted by Tonya View Post
    λοιπόν Γιάννη, νομίζουμε, δε νομίζουμε, βράσε μας :-) εγώ είμαι στη διάθεσή σου να πιούμε καφεδάκι μαζί και να τα πούμε. παρεάκι δεν βλέπω πιθανό να μπορούμε να γίνουμε για άλλους άσχετους λόγους, αλλά αν είναι να ανταλλάσουμε πού και πού δέκα κουβέντες επί παντός επιστητού, εγώ μέσα. άλλωστε η δουλειά που κάνω είναι γεμάτη με κόσμο (το Νέο ή τον Παλιό:-). το ζήτημα είναι αν είμαστε συντοπίτες αλλά και αυτό μπορεί ενδεχομένως να βολευτεί μία στις τόσες. it s up to you..
    Αθηνα μενω τονια στη νεα φιλαδελεια.Εσυ? Εγω ειμαι ανοιχτος σε καθε προταση.Απλα τα οικονομικα μου ειναι σε τραγικη κατασταση που πολλες φορες δεν μου δινουν τη δυνατοτητα ουτε καφε να πιω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Μάλιστα...
    Δεν ήταν δηλαδή η άποψη της...ήταν η άποψη της κοινωνίας....με την οποία εσύ αντρέα υποθέτεις κιόλας ότι είναι αντιθετη η Θεοφανία...
    Ο λόγος που υποθέτεις οτι είναι αντίθετη? Έχεις κάποια βάση που λες οτι δεν ειναι η άποψη της Θεοφανίας αλλά της κοινωνίας?
    Η μήπως και εσύ όταν γράφεις κάτι δεν εκφράζεις προσωπικές απόψεις αλλά μιλάς εκ μέρους της κοινωνίας?
    Η άποψη της κοινωνίας γενικά είναι πως οτιδήποτε διαφορετικό αποβάλεται απο αυτή. Μήπως κάθε άνθρωπος που κάνει ένα θέμα εδώ και εκφράζει κάτι διαφορετικό για εκείνον, σωματικά, σεξουαλικά, πολιτικά, ιδεολογικά κλπ να πάρει την ίδια απάντηση? Συμμορφώσου γιατί αλλιως δε θα πας μπροστα...και μετά να το κρύψουμε πίσω απο το "δεν ειναι δική μου άποψη..οι κοινωνία το λέει αυτό"...
    Και κάτι ακόμα...η ωριμότητα δεν εκφράζεται μέσα απο το αν σε έχει δεχτεί η κοινωνία ή όχι.
    Ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος βρίσκεται εδώ που βρίσκεται είναι η αναπόφευκτη κυριαρχία της μάζας. Δεν θα δεχτώ απο κανέναν να εκφράζει την λογική της μάζας σαν επιχείρημα και να λέει μετά σαν δικαιολογία "αφου αυτό κάνουν όλοι"
    Tomhet ΑΡΙΣΤΑ απο την αρχη μεχρι το τελος!
    Χωστα χωστα ....

Senior Member
    Δεν υποθέτω τίποτα...
    Αντιλαμβάνομαι με τον δικό μου τρόπο αυτά που λέει.
    Και γαμώ την κοινωνία και τα καθιερωμένα.
    Ξεκολλα τώρα.
    Ο καθένας αντιλαμβάνεται ένα γεγονός με ρον δικό του τρόπο.
    Οι περισσότεροι είναι "μύκονος περνάμε τέλεια" ειδήσεις του star.
    Δεν πιστεύω ότι όσοι είμαστε εδώ μέσα όμως,ειδικά τέτοια ώρα είμαστε έτσι.
    Αν ήμασταν έτσι(απλά δεν θα είχαμε γίνει ποτε μελόι του forum.
    Μην σκαλώνεις.
    Εσύ το βλέπεις αντιπαράθεση,εγώ το βλέπω ότι είπε ωμά κάτι,ο άλλος μπορεί να το δει ότι,δεν ξέρω καν τι μπορεί να το δει.
    Και που κολλάει η ωριμότητα με την κοινωνία?
    Ποτε κόλλαγαν αυτά τα 2?
    Εγώ βλέπω καθημερινά,ανθρώπους πλαστικοποιημένους και ανώριμους tingka να περνάνε τέλεια.
    Και αυτοί αποτελούν τα θεμέλια της "γαμωκοινωνιας"...
    Και εδώ ζούμε όλοι.
    Ζούμε για να δουλεύουμε ώστε να έχουμε την δυνατότητα να αγοράζουμε πράγματα και να πληρώνουμε πράγματα.
    Ο σκοπός για των οποιο γεννιόμαστε πια είναι αυτός.
    Τέλος πάντων δεν ξέρω αν ήταν άποψη της,αν η τύπισσα είναι ρατσίστρια,κομπλεξική και έχει μπει εδώ μέσα να κράζει κόσμο γιατί δεν έχει κάτι άλλο να κάνει,απλά λέω ότι βλέποντας το ίδιο πράγμα 1000 άτομα,τα 400 θα το δουν διαφορετικά.Για δικούς τους λόγους.
    Ίσως υπερβάλλω με τους αριθμούς,μάλλον υπερβάλλω,αλλα τέλος πάντων κάποιοι θα την δουν την φάση από διαφορετική γωνια για x ps λόγους...
    Δεν χρειάζεται να σκαλώνουμε,αλλα όταν σκαλώνουμε ας αφήσουμε κάποιο περιθώριο "λάθους"στη άποψη του αλλου και στον τρόπο έκφρασης.

Ειμαι μεσα και θα το κανονισουμε.Εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι το οικονομικο κυριως!

Senior Member
    Δεν ξέρω αν μιλάς πλαστικοποιημένα ή σε σελοφάν αλλά είμαι πολύ περιέργος να δω τι εξήγηση θα μου δώσεις για αυτή την καραμέλα που έχουν όλοι...
    Δηλαδή τι ακριβώς προσφέρει κάποιος για να "αξίζει" να είναι με κάποιον άλλο? Για να καταλάβω δηλαδή ποιο είναι αυτό το quality στο οποίο πλέον συμφωνείτε 3 άνθρωποι...εσύ, η θεοφανία και η howto...
    Τι ακριβώς πρέπει να "προσφέρεις" για να αξίζεις να ειναι κάποιος δίπλα σου? Όσο το σκέφτομαι τόσο πιο αστείο φαίνεται! Δηλαδή κάποιος/κάποια που είχει σχέση μπορεί και "προσφέρει" κάτι ενώ κάποιος που είναι μόνος του δεν έχει κάτι να προσφέρει...μάλιστα...κάπου εδώ να θυμήσω πως μια μεγάλη μερίδα μεγάλων καλλιτεχνών είναι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα και ακριβώς αυτό είναι που τους κάνει να βρίσκουν τρόπους να εκφράζονται. Οπότε αν ο Γιάννης εδώ αρχίζει και γράφει λοιπόν και κάποια στιγμή μελλοντικά τα ποιήματα του περι μοναξιάς και απόρριψης αγγίξουν έναν τεράστιο αριθμό ατόμων, τότε ...? ο Γιάννης δεν είχε τίποτα να προσφέρει σαν προσωπικότητα γιατί ήταν χοντρός.
    Και γαμώ τις αντιλήψεις! Oo

Senior Member
    Μέσα είμαι και εγώ,για "περιπτεριακο" ρόφημα και βόλτα στην αθηνα.
    Coolare,και στείλε.
    Έχω ανοίξει και thread πάνω στο θέμα έξοδος.

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...γιαννη θα μείνω σε αυτά τα τρία σημεία.
    Καταρχήν χαίρομαι που κάνεις την αυτοκριτική σου και αντιλαμβάνεσαι πως ο μόνος υπεύθυνος είσαι εσύ.
    Έχεις σκεφτεί όμως ότι η ευθύνη δεν σταματά σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά επεκτείνεται σε κοινωνικό και ερωτικό επίπεδο?
    Θα σταθώ στο ερωτικό που όπως καταλαβαίνω σε καίει πιο πολύ.
    Εσύ θα θα πρόσεχες μια κοπέλα που δεν δουλεύει, μιζεριάζει όλη μέρα και έχει και τριάντα κιλά παραπάνω? Με λίγα λόγια θα σε ενδιέφερε μια κοπέλα που έχει παραιτηθεί 100% εσωτερικά και εξωτερικά?
    Θέλω να μου απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά και σου επαναλαμβάνω: μπορεί να διαβάζομαι σκληρή αλλά ίσως να σου μείνει κάτι από αυτή την κουβέντα και να σε πάει ένα βήμα παρακάτω.
    Αυτη τη στιγμη επειδη δεν ειμαι ο εαυτος μου και δεν ειμαι οπως θελω να μαι δεν μπορω να προσφερω κατι σε μια κοπελα.Ενω θελω να γινει κατι στα ερωτικα μου, ξερω οτι δεν ειμαι ετοιμος για σχεση.Οποτε οπως και να ταν αυτη η κοπελα αφου εγω δεν εχω ισορροπια δεν θα ταν δικαιο για μια κοπελα να ναι μαζι μου.Απο αυτοκριτικη αλλο τιποτα να σαι σιγουρη.Δεν ριχνω τις ευθυνες αλλου, ξερω που εχω κανει λαθη.Δεν ξερω αν σε καλυψα!

Senior Member
    Τι προσφέρεις...
    Να είσαι καλά με των εαυτό σου καταρχάς.
    Αν εσύ σε βλέπεις χοντρό,φτωχό,και γαμώ ψυχό.
    Ο άλλος γιατί να σε δει διαφορετικά?
    Γιατί τόσες απαιτήσεις,όταν δεν προσφέρουμε τίποτα,ούτε καν στον εαυτό μας.
    ΑΧ,ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΠΕΡΝΑΩ ΧΑΛΙΑ,ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΧΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΑΛΙΑ.
    E άντε και γαμήσου.
    Μάθε να βλέπεις των εαυτό σου καλά,για να σε δουν και οι άλλοι.

Page 8 of 15 FirstFirst ... 678910 ... LastLast