APOGOITEUSI - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43

Thread: APOGOITEUSI

Junior Member
    τι εννοείς όταν λες «βολή μου»;ότι έχω βολευτεί;;με εκπλήσσει αυτή η λέξη...

Junior Member
    τι εννοείς όταν λες «βολή μου»;ότι έχω βολευτεί;με εκπλήσσει αυτή η λέξη...

Senior Member
    Σε εκπλησσει; Δεν θα πρεπε. Οι ανθρωποι εχουμε την ταση να βολευομαστε, να προσαρμοζομαστε σε μια κατασταση. Κυριως γιατι φοβομαστε το αγνωστο. Κανουμε ο,τι εχουμε μαθει/συνηθισει να κανουμε.

Senior Member
    Μάρα να ρωτήσω κάτι; Τι σου δίνει αυτός ο άνθρωπος και τον θέλεις ακόμα; Είναι το σεξ; Κάποιου είδους ασφάλεια; Ότι είσαι η \"παράνομη\";

Senior Member
    Originally posted by Mara
    Καλημέρα σε όλους κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

La_Vita, αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου και οι ιδέες μου για τις σχέσεις διαφέρουν από αυτές των ανθρώπων γύρω μου γιατί απλά δεν κοιτάζω για εφήμερες σχέσεις, για σχέσεις μιας βδομάδας, μιας νύχτας. Πιστέυω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό κάπου έκει έξω και γενικότερα είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε θέματα καρδιάς. Θα μου πείτε ότι αυτά που λέω φάσκουν κ αντιφάσκουν, γιατί βρήκα τον καταλληλότερο άνθρωπο για να βρω ανταπόκριση.
    Αphelia, όντως φρόντιζα τον εαυτό μου κ δεν δεχόμουνα να ακούσω για τέτοιες καταστάσεις κ ήμουν αντίθετη ευθύς εξαρχής, αλλά ξέρεις υπάρχει κ η καρδιά. Κ στην αρχή, στην καψούρα σου δεν βλέπεις ότι υπάρχει άλλη, βλέπεις μόνο αυτόν, την επιθυμία σου να τον δεις κ αυτός έντεχνα καταφέρνει να κρύβει καλά ότι έχει δυο ζωές. Κ εσύ απλά του δίνεις την δική σου ζωή χωρίς να το συνειδητοποιείς. Δεν ξέρεις πόσες φορές έφτασα σε απόγνωση. Γιατί σε μια μικρή κοινωνία το ψέμα μαθευόταν κ η οργή με κυρίευε. Αλλά ήμουν πάλι εκεί. Ξέρεις γιατί;Πείσμα...είχα πεισμώσει, έλεγα δεν γίνεται να με ακυρώνει τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος, θα μου συμπεριφερθεί καλά ακόμα κ εάν δεν θέλει να με έχει δίπλα του, θα μου το πει, θα μου δώσει να το καταλάβω...Αλλά μάταια...Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω σε ανθρώπους αλλά σε λάθος απ ότι φαίνεται.
    Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζαμε.Κ αυτή κ εγώ κ οι δύο μας να εξαρτόμαστε από ένα ανίκανο άτομο να ξεμπερδέψει μια κατάσταση κ να δεί τι έχει μπροστά του. Τσακωμοί κ πάλι τσακωμοί κ λόγια, πολλά λόγια που στο τέλος γίναν απλά ένας ήχος, είχαμε πει τόσα πολλά που στοι τέλος δεν δίναμε κ σημασία τι έλεγε ο ένας στον άλλον. Τσακωνόμασταν κ η ζωή συνεχίζεται αφού η κλήση τελείωνε κ αυτή...
    Μια φίλη μου μου λέέι ότι για όλα φταίω εγώ. Ότι εγώ περίμενα κ ότι είχα όλα τα σημάδια για να φύγω...αλλά εγώ εκεί, να παλεύω αυτό που στην τελική δεν πάλεψε αυτός.
    Κ αυτό λέγετε αγάπη.Γιατί μ αγάπησε κατά τα λεγομενά του. Κ θα πρέπει εγώ να το δεχτώ κ να πώ πως έτσι είναι η αγάπη. Πιο πολύ με έχουν πληγώσει τα λόγια του κ οι στιχομυθίες του για να με κρατήσει κοντά του. Αδυνατώ να πιστέψω πόσα λόγια έχουν ειπωθεί έτσι για να ειπωθούν, με απώτερο σκοπό να μείνω άλλη μια μέρα κοντά του κ να παίρνει αυτό που θέλει.
    Γιατί να θέλει άραγε κανείς να εκμεταλλευτεί τόσο πολύ τα συναισθήματα κάποιου?Τι βιώματα μπορεί να έχει για να πράττει έτσι κ να το κάνει επαναλαμβανόμενα κιόλας;
    Όσο για την κοπέλα του. επειδή αναφέρθηκε κ αυτή, είναι κ αυτή μια καλή περίπτωση διαταραγμένης προσωπικότητας. Τον αγαπάει τόσο παθολογικά ώστα να τον παρακολουθεί, να βλέπει τους αναλυτικούς λογαρισμούς κινητού, να διαβάζει στο κινητό του τις κλήσεις του, να έχει συναντήσει πρώην του κ να επιδιώκει να πιεί καφέ μαζί τους για να δει τι κ πως με την δικαιολογία ότι το κάνει για να γελάσει κ άλλα χίλια μύρια τόσα. Τον έχει κεμεταλλευτεί αρκετά κ αυτή, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρηματικά, όποτε ας μην επεκταθώ κ άλλο σε αυτό γιατί δεν θεωρούμαι αμερόληπτη, θα θεωρήσετε ότι παίρνω το μέρος του κ η απαντησή σας θα είναι ΩΡΑΙΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?Τις έχω όλες τις απαντήσεις βλέπετε...
    Υποθέτω ότι έχω φρικάρει με το ποιόν του κόσμου γι αυτό κ προς το παρόν αδυνατώ να ξεφύγω από αυτό. Είμαι στην δικιά μου διάσταση με όλη αυτή την βρωμία που βλέπω γύρω μου κ αυτό τον τρελλαμένο κόσμο.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει τέτοια υποκρισία, ψέμα, καφρίλα, έλλειψη επικοινωνίας κ διαλόγου. Διάφορα περιστατικά γύρω μου με κάνουν να τραντάζομαι. Με αφορμή βέβαια την δικιά μου σχέση (όπως κ αν λέγεται αυτή) έχω γίνει πιο ευάλωτη κ ευαίσθητη. Κάθε φορά αναρωτιέμαι εάν υπάρχει θεός να βλέπει αυτά τα χάλια.
    Ξέρετε ποιο είναι το χείροτερο πάντως; Όταν έκανε αυτά που ήθελε, έβγαινε και και και...η δικαιολογία του σε έμενα ήταν έλα μωρέ βρήκα ένα φίλο κ μου είπε πέρνα από δω, εκέινος με τράβηξε, αυτός με έπεισε, έπρεπε να πάω, μου ζήτησαν να περάσω κ ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτό γουστάρω αυτό κάνω κ άμα σας αρέσει.Κ κάπως έτσι τον δικαιολογούσα κ εγώ. Κάπως έτσι φτάσαμε στην σιωπή που όταν σπάει έιναι μόνο τσακωμοί...
    Πραγματικά,αναρωτιέμαι κι εγώ τι στο καλό έχει αυτός ο άνθρωπος και σε κάνει να αισθάνεσαι δέσμια απέναντί του.Γιατί από όλα αυτά που γράφεις,αυτή την εντύπωση μου δίνεις..
    \'Οσον αφορά σε αυτά που γράφεις για την κοπέλα του,οι πράξεις της δεν νομίζω ότι φανερώνουν ένα άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα.Μάλλον έχει αντιληφθεί κατά κάποιον τρόπο την συμπεριφορά του,και προσπαθεί να βρεί την άκρη,ίσως με λάθος τρόπους.Σίγουρα δεν τον εμπιστεύεται πάντως!
    Εαν νομίζεις ότι όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που κουβαλάς στα προκαλεί αυτός,και με την απουσία του από την ζωή σου θα αισθάνεσαι καλύτερα,μην διστάσεις να φύγεις από αυτή την σχέση που μάλλον δεν οδηγεί πουθενά.
    Καλό κουράγιο σε ό,τι κι αν αποφασίσεις!

Senior Member
    Δεν ξέρεις τι εφέ έχει όταν θ\' αρχίσεις να σέβεσε τον εαυτό σου. Πως φεύγουν οι σκουριές. Μου θυμίζει τώρα αυτό μια ιστορία. Έμπαινα με μια κοπελιά μου στην ερωτική μας φωλιά. Απέναντι ήταν μια γυναίκα, παντρεμένη, με είδε που έμπαινα με την κοπέλα μου. Μου έριξε ένα βλέμμα του στυλ έλα να γα***με πίσω από την πλάτη της κοπελιάς μου. Για μία μόνο στιγμή το σκέφτηκα και το απέρριψα. Να σέβεσε τον άλλο που είναι μαζί σου. Μόνο σεβασμό έχεις να πάρεις. Τώρα εσένα σε έχειγια να μη πω.... Όταν με το καλό θα βγεις από τη φάση αυτή, θα τον χάσεις, αλλά θα βρεις κάτι καλύτερο. Από τη στιγμή που θα πιστέψεις ότι θα το αξίζεις.

Senior Member
    Η θεωρία μου πάνω στους ανθρώπους κ τις σχέσεις: Μιλάμε, κάνουμε διάλογο, κάθε μέρα δουλέυουμε με τον εαυτό μας κ σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι για εμάς κ τους γύρω μας, σκεφτόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας κ μοιραζόμαστε τα πάντα, είμαστε πάντα εκέι για τους πραγματικούς μας φίλους κ τους βοηθάμε, μιλάμε πάντα με ουσία κ φιλοσοφούμε λίγο κ αυτά που μας συμβαίνουν γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    ασχέτως αν διαφψωνώ ή όχι κ κατά πόσο με την θεωρία σου περί σχέσεων, βλέπεις οτι η θεωρία σου με τις πράξεις σου, απέχουν παααααααααρα πολύ?

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    ασχέτως αν διαφψωνώ ή όχι κ κατά πόσο με την θεωρία σου περί σχέσεων, βλέπεις οτι η θεωρία σου με τις πράξεις σου, απέχουν παααααααααρα πολύ?
    Εχει δικιο η σοφια. Αυτο ειναι παραδειγμα εξοχο βολεματος. Ενω θελουμε- θεωρητικα- το Α, στην πραξη πραττουμε σχεδον το ακριβως αντιθετο. Επιπλεον, προσπαθουμε να πεισουμε τους εαυτους μας οτι το Αντιθετο ειναι το ιδανικο μας.

υγ σοφια, τι δεσαρεσε στιν αποψι τις μαρας;

Senior Member
    μοίρασμα:υπάρχουν πραγματα που κατά τη γνώμη μου δεν μπορουμε να μοιραστουμε. δεν το αντεχουμε ή θεωρουμε οτι δεν το αντεχει η σχέση ή ακομα και ο άλλος. και φυσικα οχι με ολους....επίσης σημασια εχει κ ο χρονος. πραγματα που μπορω να μοιραστώ σήμερα, ενδεχομενως μετά απο ενα χρονο να μη μπορώ να το κάνω (περιστάσεις, εμπειριες που με αλλαξαν....)

ειμαστε παντα εκει: μπορει να θέλω να ειμαι παντα εκει, ομως υπάρχει κ το ενδεχομενο να μη μπορώ για παρα πολλους λόγους. δλδ μπορει κ εγω να μην ειμαι πολύ καλα, να μη μπορώ να στηρίξω ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο κ έτσι δυστυχως να μη μπορώ να σε στηρίξω ακομα κι αν το θέλω πραγματικα...

οσο για την ουσία: την κυνηγάω αλλά ειναι στιγμες που και η ελαφρότητα πρεπει να εχει πρωτο ρόλο...

αυτα κι άλλα:)))...εσυ?

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    μοίρασμα:υπάρχουν πραγματα που κατά τη γνώμη μου δεν μπορουμε να μοιραστουμε. δεν το αντεχουμε ή θεωρουμε οτι δεν το αντεχει η σχέση ή ακομα και ο άλλος. και φυσικα οχι με ολους....επίσης σημασια εχει κ ο χρονος. πραγματα που μπορω να μοιραστώ σήμερα, ενδεχομενως μετά απο ενα χρονο να μη μπορώ να το κάνω (περιστάσεις, εμπειριες που με αλλαξαν....)

ειμαστε παντα εκει: μπορει να θέλω να ειμαι παντα εκει, ομως υπάρχει κ το ενδεχομενο να μη μπορώ για παρα πολλους λόγους. δλδ μπορει κ εγω να μην ειμαι πολύ καλα, να μη μπορώ να στηρίξω ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο κ έτσι δυστυχως να μη μπορώ να σε στηρίξω ακομα κι αν το θέλω πραγματικα...

οσο για την ουσία: την κυνηγάω αλλά ειναι στιγμες που και η ελαφρότητα πρεπει να εχει πρωτο ρόλο...

αυτα κι άλλα:)))...εσυ?
    φυσικα δεν ειχα προχωρησει σε τοσο βαθος. απλα ιχα τα βρι ιπερβολικα τα 3 \"παντα\" που γραφει η μαρα. συμφωνω μαζι σου οτι η υπερβολικη προσκολληση κ προσδοκιες συνιστουν σφαλμα. με μια σημειωση: αν η αποκρυψη περιλαμβανει ουσιωδη (υποκειμενικως) πραγματα, υπαρχει προβλημα.

υγ φενετε αφτο που γραφεις για τιν ελαφροτιτα. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif

Senior Member
    Originally posted by kanenas

φυσικα δεν ειχα προχωρησει σε τοσο βαθος.
    ποιον κοροιδεύεις?????????????:))))))))

Senior Member
    Originally posted by kanenas
    αν η αποκρυψη περιλαμβανει ουσιωδη (υποκειμενικως) πραγματα, υπαρχει προβλημα.
    φυσικα...

Junior Member
    Γειά σας κ πάλι!

Θα ήθελα καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τα μηνυματά σας, νοίθω ήδη καλύτερα. Τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι έχω βάλει παρωπίδες κ δεν βλέπω γύρω μου...Κ δεν παραδέχομαι πράγματα σε φίλους μου οπότε δεν είχα σωστό διάλογο.
    Sofia, οι θεωρίες μου με τις πράξεις μου απέχουν τα μάλα, αλλά μια εξάιρεση επιβεβαιώνει τον κανόνα να πω; Και γω τα έλεγα τα έλεγα και στο τέλος τα λούστηκα. Σάμπως ξέρεις τι σου ξημερώνει κ τι θηρία ανήμερα θα αντιμετωπίσεις αύριο;
    Είχα πάρα πολύ καιρό να κάνω σχέση,σχεδόν 4 χρόνια. Πίστευα κ πιστέυω στην καρδιά κατά κύριο λόγο. Αυτή σε κάνει να δημιουργείς να καταστρέφεις να χτίζεις όνειρα να τα γκρεμίζεις.Έτσι λοιπόν μου έκανε «κλικ» αυτός ο άνθρωπος. Για την ενεργειά του, για την φροντίδα του (σε δυό επίπεδα!!), για το ότι ήταν εκεί για να μιλάμε πάντα. Ήταν πολυάσχολος κ παιρνόντας ώρες ατελείωτες εκτός σπιτίου ήταν πάντα εκεί όταν το ήθελα κ εκείνος όταν με ήθελε αντίστοιχα. Κατ αυτό τον τρόπο αγνοούσα ότι υπήρχε άλλο πρόσωπο. Κ περνάγαμε ώρες μαζί...Αγνοώντας ότι πάντα στο πηλίκο είμασταν μηδέν. Άρα, για να απαντήσω κ στο ερώτημα του alexandros3 κόλλησα μαζί του γιατί πάντα όταν είμασταν οι δύο μας ήταν σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος, τίποτα να μας χαλάσει αυτή την μαγεία που ύπήρχε στην ατμόσφαιρα.
    Μετά από κάποιο καιρό αρχίσαν οι τσακωμοί. Η παρακμή, μας πήρε η μπάλα...Τσακωνόμαστε μήνες τώρα, συνεχίζουμε να μιλάμε μεχρί πριν λίγο καιρό, κ η ένταση χτυπάει κόκκινα. Καταφέραμε να σταματήσουμε να ζούμε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε κ να έχουμε μόνο τσακωμούς, γιατί εκείνο γιατί το άλλο. Οι απαντήσεις ήταν θα το κάνω, κ να μου έτυχε αυτό κ να το άλλο.Αδυνατούσε να κάνει αυτό που ήθελε. Κ προσπαθούσε να με ηρεμήσει λέγοντας ότι το κάνει αλλά τα βήματα που κάνει αυτός εμένα μου φαίνονται μικρά αλλά για κείνον μπορεί να είανι κ μεγάλα. Τελικά μπήκαμε σε μια ρουτίνα τσακωμών κ σε μια λάθος σειρά χειρισμών άπό την δική μου την μεριά. Γιατί αντί να κόψω κ να πάρω απόφαση ή να δεχτώ τι μου συμβαίνει εγώ ανέλυα κ σχολίαζα μαζί του την ζωή του. Κ να έκανες αυτό κ να εκείνο κ να το άλλο.Κ κατέληξα να είμαι η σκιά του.
    Κ έτσι φτάσαμε στο σημείο που είμαστε τώρα. Και οι δύο με κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας, αυτοπεποίθησης, στόχων, ενδιαφερόντων. Κοιμόμαστε κ δουλεύουμε κ υπάρχουμε...Εγώ από αυτά που έχω περάσει λόγω της κατάστασης, εκείνος γιατί έχει σε δυό μεριές πόλεμο ψυχολογικό κ αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες να κάνει αυτό που γουστάρει.Κ κάθε μέρα είναι μια απογοήτευση, μια μαυρίλα.
    Διαφωνώ κάθετα ότι κάτι τέτοιο είναι βόλεμα. Εάν ήταν, θα ένιωθα καλύτερα κ δνε θα ήμουν στην κατάσταση που είμαι τώρα. Βόλεμα σημαίνει ότι είμαι κ ήρεμος κ ότι έχω μια ισσοροπία.Εκτός εάν εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά.

Junior Member
    μια σχέση φυσιολογική πως θα ήταν κατά την γνώμη σας;

Senior Member
    Γειά σας κ πάλι!

........Μετά από κάποιο καιρό αρχίσαν οι τσακωμοί. Η παρακμή, μας πήρε η μπάλα...Τσακωνόμαστε μήνες τώρα, συνεχίζουμε να μιλάμε μεχρί πριν λίγο καιρό, κ η ένταση χτυπάει κόκκινα. Καταφέραμε να σταματήσουμε να ζούμε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε κ να έχουμε μόνο τσακωμούς, γιατί εκείνο γιατί το άλλο. Οι απαντήσεις ήταν θα το κάνω, κ να μου έτυχε αυτό κ να το άλλο.Αδυνατούσε να κάνει αυτό που ήθελε. Κ προσπαθούσε να με ηρεμήσει λέγοντας ότι το κάνει αλλά τα βήματα που κάνει αυτός εμένα μου φαίνονται μικρά αλλά για κείνον μπορεί να είανι κ μεγάλα. Τελικά μπήκαμε σε μια ρουτίνα τσακωμών κ σε μια λάθος σειρά χειρισμών άπό την δική μου την μεριά. Γιατί αντί να κόψω κ να πάρω απόφαση ή να δεχτώ τι μου συμβαίνει εγώ ανέλυα κ σχολίαζα μαζί του την ζωή του. Κ να έκανες αυτό κ να εκείνο κ να το άλλο.Κ κατέληξα να είμαι η σκιά του.
    Κ έτσι φτάσαμε στο σημείο που είμαστε τώρα. Και οι δύο με κατάθλιψη, έλλειψη ενέργειας, αυτοπεποίθησης, στόχων, ενδιαφερόντων. Κοιμόμαστε κ δουλεύουμε κ υπάρχουμε...Εγώ από αυτά που έχω περάσει λόγω της κατάστασης, εκείνος γιατί έχει σε δυό μεριές πόλεμο ψυχολογικό κ αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες να κάνει αυτό που γουστάρει.Κ κάθε μέρα είναι μια απογοήτευση, μια μαυρίλα.
    Διαφωνώ κάθετα ότι κάτι τέτοιο είναι βόλεμα. Εάν ήταν, θα ένιωθα καλύτερα κ δνε θα ήμουν στην κατάσταση που είμαι τώρα. Βόλεμα σημαίνει ότι είμαι κ ήρεμος κ ότι έχω μια ισσοροπία.Εκτός εάν εγώ το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά.
    Μαρα καλησπερα
    διαβασα ολο το θεμα σου και συμφωνω με τις απαντησεις που ελαβες απο ολους τους προλαλησαντες..
    επιλεγω να σχολιασω τα σημεια αυτα γιατι εχω την αισθηση οτι παρα την ταλαιπωρια σου και το οτι εχεις πλεον αρχισει να βλεπεις (αρκετα) καθαρα την σταση αυτου του ανθρωπου, εξακολουθεις να τον ωραιοποιεις...
    αναφερεις σε δυο σημεια οτι ο τυπος αδυνατει/αδυνατουσε να κανει αυτο που θελει , αυτο που γουσταρει...
    εγω αντιθετως απο την ολη διηγηση εχω βγαλει το συμπερασμα οτι αυτος κανει ΑΚΡΙΒΩΣ Αυτο που γουσταρει και μαλιστα στου κασιδη το κεφαλι (με το συμπαθειο) ...στην πλατη τη δικη σου και της αλλης κοπελας δηλαδη....
    αυτο που γουσταρει ειναι η κατασταση ακριβως ετσι οπως την εχει διαμορφωσει, ειδικα τωρα που εσυ ξεροντας την αληθεια (η μερος της...) την εχεις ανεχθει μια χαρα και συνεχιζεις να παιζεις το παιχνιδι του...
    ΕΣΥ εισαι αυτη που δεν κανει αυτο που γουσταρει, γιατι αυτο που γουσταρεις κοντραρει στα \"θελω\" του ακατανομαστου, και αυτος που υποχωρει ειναι...... εσυ βεβαια...

και μια απαντηση στο ερωτημα του αρχικου σου μηνυματος, για το αν ενας ανθρωπος που μας εχει φλομωσει στο παρελθον στο ψεμα, μπορει να ειναι σωστος πλεον....
    ε, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, δεν μπορει να ειναι σωστος!
    απλα , σου ειπε την αληθεια οταν στριμωχτηκε και δεν τον επαιρνε αλλο, κι οταν ειδε οτι μπορει να σε εχει κι ετσι....
    Η..... οταν δεν τον ενοιαζε πια και τοσο αν θα την ανεχθεις η οχι...κοινως, \"αμα θες να κατσεις κατσε, αμα θες να φυγεις, φυγε\"....

αυτη ειναι η γνωμη μου, οσο για τα ζητηματα \"καρδιας \" που εχεις αναφερει σε 2-3 σημεια στις απαντησεις σου, τα οποια μας κανουν αν αγαπησουμε να μην μπορουμε να παμε παρακατω (κατ εσε), για εμενα αυτα δεν ειναι ζητηματα καρδιας, αλλα ζητηματα των ελλειψεων μας, που Κυριος οιδε τι σκοτεινα και κενα σημεια του εαυτου μας καλυπτει καποιος που μας τραβολογαει κατ αυτον τον τροπο, οταν εμεις τον ανεχομαστε...

οσο για το \"βολεμα\" που εχουν σχολιασει και καποιοι προηγουμενοι και αρνεισαι, σε ενα τετοιο βολεμα, δεν σημαινει οτι περναμε καλα απαραιτητως.... σημαινει απλα οτι η αντιθετη κατασταση (του χωρισμου) μας δημιουργει μεγαλυτερη αναστατωση (για χ λογους) απο το χαλι που ηδη βρισκομαστε....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast