Χρειάζομαι βοήθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    ...και είπε μπροστά στους γονείς μου θα τον γαμήσω στα καντήλια αν δεν αναλάβει τις ευθύνες του
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις δικαιώματα να κρίνουν άλλοι και πόσο μάλλον τρίτοι την προσωπική σου ζωή... σταμάτατησε το όσο είναι νωρίς γιατί δεν είναι ωραίο ούτε για σένα ούτε για τους άλλους που ακούν τρίτες γνώμες πάνω απο την δικιά σου... την επόμενη φορά που θα ακούσεις τέτοιους είδους κριτική και πόσο μάλλον με αυτό το τρόπο ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ...
    δεν είσαι νιάνιαρο...

απο την άλλη το κάθε προσωπικό σου θέμα εάν υπάρχει (που δεν υπάρχει εάν αναρωτιέσαι μόνο για το πότε θα γνωρίσει ο φίλος σου τους δικούς σου-σταμάτα να αναλώνεσαι σε τέτοιου είδους σκέψεις..) θα πρέπει να το επεξεργάζεσαι μόνη σου και μετά με δικους σου ανθρώπους... δικούς σου όμως ... όχι να λέμε ένα θέμα προσωπικό κιόλας και να γίνεται κουβέντα στο τραπέζι .. να έχουμε να λέμε δηλαδή.. δεν είναι ο "καιρός" να ανοίξεις συζήτηση.. είναι δικά σου θέματα αυτά .. προσωπικά

:)

Λοιπόν ο φίλος της αδερφής μου που μένουν μαζί και τώρα θα αρραβωνιαστουν λέει στους γονείς μου ότι αυτός που εχω είναι αλήτης αφού δεν έρχετε στο σπίτι να γνωρίσει τους δικούς μου. Μέσα στους 5 μήνες που είμαστε μαζί δεν μου έχει μιλήσει για το αν είμαστε σοβαρά μαζί τελευταία φορά πηγα εγώ για να συναντηθούμε στο μέρος που μένει είναι 1 ώρα δρόμος του τελειώνουν και τα λεφτά ξεκίνησε τώρα δουλειά και θα πληρωθεί τον Δεκέμβριο θέλει 20 ευρώ βενζίνη Τώρα θα έρθουν πάλι την άλλη εβδομάδα η αδερφή μου κι ο φίλος της και φοβάμαι να μην λέει πάλι τίποτα. Εγώ αυτόν που εχω τον θέλω είναι καλό παιδί και ο φίλος της αδερφής ήθελε να τον γνωρίσει. Επίσης ήθελε να μου γνωρίσει κάποιον άλλο από εκεί που μένουν
    Αμα ειναι καλο παιδι που ειναι το προβλημα?
    Σημασια δεν εχει τι λεει ο φιλος της αδερφης σου αλλα τι ατομο πραγματικα ειναι ο φιλος σου!
    Αμα ο φιλος σου ειναι καθαρος ουρανος τι φοβασαι? ο φιλος της αδερφης σου ειναι που θα γινει ρεζιλι. Αφου ειναι καλο παιδι όπως λες ποιος ο λόγος να μην τον πας σπιτι να τον γνωρισουν οι δικοι σου? 5 μηνες σχεση ειναι καταλληλος καιρος για μια βολτα απ το σπιτι!
    Απ την αλλη ..Χμ, ας βαλουμε ενα μικρο παραθυρακι... Τι λόγους εχει ο φιλος της αδερφης σου να τον αποκαλει αλήτη? και μαλιστα να επιμενει σ αυτο? που το στηριζει?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αμα ειναι καλο παιδι που ειναι το προβλημα?
    Σημασια δεν εχει τι λεει ο φιλος της αδερφης σου αλλα τι ατομο πραγματικα ειναι ο φιλος σου!
    Αμα ο φιλος σου ειναι καθαρος ουρανος τι φοβασαι? ο φιλος της αδερφης σου ειναι που θα γινει ρεζιλι. Αφου ειναι καλο παιδι όπως λες ποιος ο λόγος να μην τον πας σπιτι να τον γνωρισουν οι δικοι σου? 5 μηνες σχεση ειναι καταλληλος καιρος για μια βολτα απ το σπιτι!
    Απ την αλλη ..Χμ, ας βαλουμε ενα μικρο παραθυρακι... Τι λόγους εχει ο φιλος της αδερφης σου να τον αποκαλει αλήτη? και μαλιστα να επιμενει σ αυτο? που το στηριζει?

Συφωνω μα τον Γιαννη . Σου κανει ? τον γουσταρεις για αντρα σου ? ολονων τους περιττευει

Γιαννη , οπως βλεπεις , χαρη στα συντομα μαθηματα σου , εμαθα πολλα στον υπολογιστη . Τελικα ειναι ευκολος , αλλα θελει εξασκησουλα . Σευχαριστω .
    Last edited by Macgyver; 12-09-2013 at 16:36.

Senior Member
    Τον είπε αλήτη στην μητέρα μου γιατί δεν έρχετε στο σπίτι να γνωρίσει τους δικούς μου. Την αδερφή μου την γνώρισε

Senior Member
    Κοπελα μου μην επιτρεπεις σε κανεναν να προσβαλλει την προσωπικη σου ζωη κ μην πιεσεις το αγορι σου να γνωρισει τους δικους σου αν δεν ειναι ετοιμος,μην ακους την γνωμη των αλλων,πες στην αδερφη σου οτι αυτος παιρνει αυτην δεν παιρνει εσενα για να ανακατευεται κ να τον μαζεψει

Τον είπε αλήτη στην μητέρα μου γιατί δεν έρχετε στο σπίτι να γνωρίσει τους δικούς μου. Την αδερφή μου την γνώρισε
    Τότε ποιο ειναι το προβλημα να ρθει στο σπιτι να γνωρισει τους δικους σου??
    γιάννης

Senior Member
    Ο ίδιος δεν μου έχει πει ακόμη ότι θέλει να έρθει ίσως είναι λίγο νωρίς και ίσως αυτό γίνετε όταν είναι να αρραβωνιαστεί το ζευγάρι η να συζήσουν μαζί στην αδερφή μου το είπα δύο φορές και μου είπε τη μια πες του το και το είπα με τον τρόπο μου την δεύτερη φορά μου είπε κι εμένα με ενοχλούν πολλά πράγματα αλλά δεν τα λέω η αδερφή μου τον δικό της τον γνώρισε μέσω του αδερφού της μητέρας μου έδωσε το τηλέφωνο στον φιλο της πήγε η αδερφή μου στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη που είναι 4 ώρες δρόμος από το χωριό και μετά ήρθε στο σπίτι κι αυτός δύο φορές και τώρα νοικιάζουν μαζί σπίτι

Page 2 of 2 FirstFirst 12