Results 31 to 45 of 45
Thread: θέλει επανασύνδεση;
-
22-09-2013, 13:18 #31
δεν εχω καταλαβει ενα πραγμα αυτο που περιγραφεις εχει καπια σχεση με τη συμπεριφορα σου προς αυτον αυτος το ξερει οτι τον αγαπας η του εδιξες ενα αλλο εγωιστικο προσωπο?
- 22-09-2013, 15:55 #32
Οταν σου λεει ενα εκατομυριο φορες οτι θελει να σε δει αλλά όχι για επανασύνδεση δεν μπορεις να κάνεις κάτι άλλο απ'το να΄είσαι απόμακρη. Μετά από τόσα χρόνια και ενω αυτός με χωρίζει εγω πρέπει να του πω αν τον αγαπάω η όχι? Μου ελεγε συνεχεια πως πρεπει να χαλαρωσω οταν συντηθηκαμε. Και του είπα πως ίσως πρέπει κα΄ποιο να μου δείξει πως και εκείνος μου είπε οτι ήταν μια καλη απαντηση αυτή. Δεν λεω οτι δεν μπορεί να φταίω αλλά το να κανω μετατόπιση προβλήματος και να χρεωθώ εγω αυτό τον χωρισμό δεν είναι λύση.
Τον είχα μπλοκαρει από όλα το κοινωνικα δικτυα τωρα τον ξεμπλοκαρα μπας και επικοινωνησει εκει για καποια συναντηση αλλα μπαινει καθε μερα και δεν μου μιλαει.
Εμαθα βεβαια από τρίτα άτομα πως περναει καποια οικογενειακα προβληματα αυτόν τον καιρό. Αλλά δεν θα μου μιλαγε να μου πει εστω ενα γεια.
Προσπαθω να απασχολησω με αλλα πράγματα το μυαλο μου αλλά μάταια.
22-09-2013, 16:02 #33
αν θες να τα ξαναβρειτε μια λυση βλεπω να του πεις οτι τον θες και οτι αλλαξες προς το καλυτερο ανεξαρτητα αν αυτο ειναι μπλοφα η πραγματικοτητα..
22-09-2013, 16:04 #34
Μηπως πρεπει να σεβαστεις λοιπον και συ οτι ενδεχομενως να συμβαινουν πραγματα που δε γνωριζεις και τον πιεζουν τοσο που δε μπορει να τα διαχειριστει ολα μαζι?
22-09-2013, 16:05 #35
Φραουλένια.. ίσως η απάντησή μου σου φανεί κλισέ αλλά..
Πιστεύω ότι η αγάπη για τον άλλο πρέπει να σταματά όταν βάλλει την αγάπη μας για τον εαυτό μας. Εστίασε σε όσα σε αγχώνανε δίπλα του, όπως η τεμπελιά του -αργόσχολος δεν είπες;-.
Μια σχέση για να ευδοκιμίσει και να δώσει καρπούς κατ' εμε καλό θα ήταν να τη χαρακτηρίζει η σύμπνοια και η συμπόρευση.
Δες το απο μακριά.. Εσύ θα του φερόσουν έτσι?? Εσύ θα τον ανάγκαζες με τέτοιον τρόπο να γυρίσει απο τις διακοπές του για να τον ακυρώσεις τελευταία στιγμή; Θα κρατούσες τα κλειδιά κάποιου που ξέρεις ότι σε αγαπά και του γεννά αυτό ελπίδες;;
Είμαι σίγουρη πως όχι.
Υπάρχει κάποιος εκεί έξω -σίγουρα όχι ένας βασικά- που θα θέλει και θα είναι σε θέση να σου φερθεί καλύτερα, με περισσότερο σεβασμό και έγνοια για τα συναισθήματά σου, για το πως μπορεί να σε επηρεάσουν τα λόγια και οι πράξεις του.
Τώρα σε παρακαλώ αναρωτήσου, πόσο απομακρύνεσαι από αυτόν τον κάποιον με το να κάθεσαι στην τηλεόραση μπροστά περιμένοντας αυτόν τον Άλλον. Αυτόν που ΔΕΝ σου προσφέρει αυτό που χρειάζεσαι και ίσως δεν χρειάζεται κι αυτά που έχεις να προσφέρεις.
Βρές έναν δέκτη που χρειάζεται όσα έχεις να εκπέμψεις και γίνε δέκτης ενός πομπού που θα σου μεταδώσει όσα εσύ δεν έχεις και δεν ξέρεις!!
Η αγάπη διαφέρει απο το κόλλημα και απο τον έρωτα νομίζω εγώ.
Αν ήταν ο άνθρωπός σου και τον αγαπούσες με ολότητα, δε θα σε βασάνιζαν καν οι κινήσεις του, θα τις καταλάβαινες απόλυτα σα στοιχεία του.
Αν ήσουν ο άνθρωπος του θα έκανε το ίδιο για σένα.
Ο άνθρωπός σου είναι κάπου εκεί έξω κουκλάρα μου!
Don't waste your time and thought <3
22-09-2013, 16:10 #36
δε νομιζω οτι εχουν σχεση τα οικογενιακα προβληματα αυτο ειναι δικαιολογια εχει στραβωσει μαζι σου κατι τον πειραξε κ δε το λεει
22-09-2013, 16:47 #37
Εμαθα από μια ασχετη παρεα που δεν ήξερε την σχέση μου ότι ο αδερφος του εχει μπλεξει με καταχρήσεις και εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να τον κάνει καλά. Εμαθα επίσης οτι ο αδερφος του κατηγορεί την μανα του. Εκείνος μου έλεγε ότι μοιαζω πολύ σε χαρακτήρα στην μανα του.. Δεν θελω να δικαιολογησω τίποτα αλλά όλα αυτα που έμαθα είναι σοβαρα΄...
22-09-2013, 16:51 #38
Αλλά εγω δεν μπορω να του βγαλω με το τσιγγελι τι φταιει. Κατι τον πειραξε σιγουρα. Οταν ειχα γυρίσει από το χωριο μου ειχε κανει ανω κατω όλο τον υπολογιστη μου ειχε μαλιστα βγαλει όλες τις φωτογραφιες μου στην επιφανεια εργασιας αλλά δεν είχα κατι μεμπτο μεσα στον υπολογιστη. Δεν ξερω πως να προσεγγισω. Να μαθω τι έγινε μου ειχε υποσχεθει θα μου τα ελεγε όλα αλλα δεν βγηκε κουβεντα απο το στομα του. Υπάρχει περιπτωση να ξεχασε οτι εχει τα κλειδια μου? Και απλά να κανει την ζωούλα του?
22-09-2013, 19:47 #39
εντελως ακαταλαβιστικο αυτο που εκανε...με τον υπολογιστη
22-09-2013, 20:00 #40
23-09-2013, 14:53 #41
ωχ βρε φραουλένια μου...
τι να σου πώ.... είσαι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΥΜΑ του κλασσικού παπάρα...
κατ αρχάς, άρχισες ήδη να του δίνεις δικαιολογίες για εντελώς προφανή στάση απομάκρυνσης, που δεν επιδέχεται άλλης ερμηνείας...
όταν πήγε μόνος του διακοπές και όχι μαζί σου, σε έστηνε, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ, κανόνιζε με άλλους φίλους αλλά δεν σε κάλεσε να πάς κι εσύ, σου έλεγε οτι δεν ήταν εκείνος που πέρασε απο δίπλα σου, δεν είχε οικογενειακά προβλήματα? εσύ θα του χειροτέρευες τα προβλήματα και οι άλλοι θα του τα έλυναν?
αυτό που είναι φανερό ακόμα και για τυφλό και που δήλωσες κι εσύ ξεκάθαρα, είναι οτι εσύ θέλεις την σχέση που είχατε επι τόσα χρόνια με τον τύπο, και όχι ξεπέτες.(ένα το κρατούμενο).
θέλοντας αυτό, κάθεσαι και του απαντάς, οτι πρέπει να σου δείξει πως να "χαλαρωσεις"?? και σου δίνει και συγχαρητήρια για την ιδέα σου και μετά σε ξαναφτύνει?
η "χαλάρωση" που εννοεί καλή μου, είναι να μην ενοχλείσαι με ότι μαλακία κι αν κάνει, όσο κι αν εξαφανιστεί, με όσες κι αν πάει, παρόλο που δεν ξέρει καν αυτή την στιγμή αν θα σε δεί τώρα κοντά. μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. αυτός θα κρίνει και λογος δεν σου πέφτει...
μα πας καλα, που κάθεσαι και τον ακους να σου κάνει μαθήματα χαλάρωσης , στέκεσαι μπροστά του (στο φμ) μπας και σου μιλήσει ενώ σου έχει κόψει και την καλημέρα, και σκέφτεσαι σοβαρά να επιδιώξεις συναντηση??????εσύ τι λες? οτι αν θέλει να βρεί, δεν μπορεί, αν δεν είσαι ονλαιν στο ιντερνετ? τηλέφωνο δεν έχεις?
άκου μια περίληψη πάλι, γιατί δεν κατάλαβες καλά τι συμβαίνει, η είσαι σε πλήρη σύγχιση.
δυο περιπττώσεις υπάρχουν. Η σε βαρέθηκε και δεν θέλει τπτ απο σένα, έχει κάποια άλλη, αλλά θα θελε να μείνετε φίλοι, να μην τον διαολοστείλεις, να χρησιμοποιεί το σπίτι σου, να λέτε καμιά κουβέντα κλπ,
Η σε θέλει σεξουαλικά, αλλά θέλει να ξενογαμήσει και το σχήμα της μέχρι τώρα σχέσης σας δεν τον βολεύει. προσπαθεί λοιπόν αν είναι εφικτό να σε κρατήσει σε αναμονή και προθυμη για χαλάρωση, ώστε όταν θέλει να μπορεί να σε έχει , αλλά σε άλλο πλαίσιο πλέον (τύπου "χεζε ψηλα κι αγναντευε και πετα βοτσαλακια").
εσυ μιας και θέλεις σχέση κι όχι μαλακίες, μην παιζεις το παιχνιδι του, χάρη του κάνεις μέχρι τώρα. βουτυρο στο ψωμι του οι αντιδρασεις σου.
γυρνα του την πλατη και κοψε καθε επικοινωνια.
αν δεν ασχοληθει, σημαινει οτι δεν τον νιαζει καθολου, δεν σε θελει, δεν του λειπεις και θα συνεχισετε κι οι δυο την ζωουλα σας με οποιους γουσταρετε.
αν σε θελει ομως και ο μονος του καημος ειναι πως θα βαλει την σχεση σας σε μια νεα φαση, οπου εσυ θα πλεκεις την φανελα του στρατιωτη κι αυτος θα πηγαινει διακοπες με αλλη παρεα οποτε υπαρχει και θα σε θυμαται οποτε θελει, η μονη περιπτωση να ασχοληθει , ειναι με την απομακρυνση σου. οσο σε βλεπει διαθεσιμη και σουζα, βεβαιωνεται οτι δεν θα φυγεις ποτε και μολις αλλαξει γνωμη η βγει πατατα η νεα γνωριμια, εσυ θα εισαι προθυμη.
μην μπαινεις ομως σε συζητησεις περι χαλαρωσης. αν δεν σου φτανουν οι μαλακιες που ακουσες και θελεις να τον ξαναδεις, το μονο που πρεπει να του πεις, ειναι το ειδος της σχεσης που θελεις εσυ για τους δυο σας κι αν αυτος εχει κατι αλλο στο μυαλο του να μην σε ξαναενοχλησει.
ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ????
23-09-2013, 15:58 #42
Όσο και να φωνάζεις remedy, αν κάποιος δεν θέλει ν' ακούσει δεν θ' ακούσει.
Προτιμάει να ακούει τον κάθε παπάρα που δεν ξέρει τι του γίνεται να της λέει πώς να γίνει χαλί την πατήσουν κι άλλο.
Αν δεν υπήρχαν γυναίκες με ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση, δεν θα επιβίωναν τέτοιοι εξυπνάκηδες.
Λυπάμαι φραουλένια, αλλά τα θέλεις και τα παθαίνεις. Όταν εσύ δεν σέβεσαι τον εαυτό σου, μην περιμένεις να σε σεβαστεί κανένας άλλος.
24-09-2013, 03:12 #43
παραμυθιαζεστε μου φαινετε οπιος υποστηριζει καπιον ειναι συνεργατης του κανενας που ειναι ενηλικος δεν ειναι θυμα ομιος τον ομοιο αγαπα ξυπνηστε και παρτε το χαμπαρι κανενας ενηλικος δεν αφηνει καπιον να τον κανει οτι θελει χωρις τη συγκαταθεση του και χωρις να τον θελει πολυ ανθρωποι επιδη ειναι δειλοι η ειναι απλα χαμηλων τονων απλα κανουν τις παπιες και ριχνουν στους αλλους το μπαλακι για να αποφασισουν για αυτους.. αυτη ειναι η ευκολη λυση για οπιονδηποτε δε θελει να αντιμετοπισει τον εαυτο του.
κανεας δεν αφηνει κανενα να το πληγωσει χωρις αυτος να του το επιτρεψει
σταματηστε να οραματιζεστε καλους και κακους εξυπνους και χαζουν παπ@@ρες και θυματα ολα αυτα δεν υπαρχουν σε μια σχεση παντα και οι δυο ειναι συνεργατες... ανεξαρτητα αν ο ενας παιζει το ρολο του κακου και ο αλλος του καλου.
το μεγαλυτερο ατοπημα που μπορει να κανει καπιος ειναι να κατηγορισει αυτον που καοπιος δηλωνει οτι τον αγαπα και τον θελει βγαζοντας τον αυτον θυμα...
αρα συμπερασματικα...
οπιος δε θελει κατι απλα φευγει οπιος το θελει και συμφωνει μαζι του μενει...
25-09-2013, 01:55 #44
Ωραία θυμα δεν είμαι και ναι ενηλικη είμαι και ναι είμαι χαζη που θελω να μαθω γιατι πρεπει να πεταξω 4 χρόνια μιας σχεσης στα σκουπίδια. Απλά να ξεκαθαρίσω κατι. Εγω δεν κινώ τα νήματα εδώ. Εκείνος μου στελνει μνμ με παιρνει τηλέφωνο και μου μιλαει στο fb. Τωρα από την τελευται αναρτηση μου εχουμε βγει και εχουμε παει μια μερα για παγωτο , μια για φαγητο και σημερα σινεμα. Δεν εχει κανει καμία κίνηση ερωτική όλες αυτές τις μέρες άρα για σεξ δεν με θέλει. Αυτο που καταλαβαίνω είναι οτι αισθανεται ότι εγω έχω κανει πιο πολλά από αυτον. Εχω ταξιδεψει πιο πολυ συντηρω ενα σπιτι μόνη μου, εχω καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Ολο αυτά μου λέει και πως τα καταφερνω μόνη μου. Από την άλλη μου πεταει κάποια παράπονα ότι όλο γρινια ειμαι και πως αν χαλαρωσω θα ειμαι η καλύτερη. Ναι παραδεχομαι ότι δεν επρεπε ούτε καλημερα να του λέω άλλα τον αγαπάω. Αγαπάω τις συζητήσεις μας λατρευω τα μερη που διαλέγει να πάμε. Αλλά δεν ξερω τι έχει στο μυαλό του. Αυτη είναι μια καμουφλαρισμένη κίνησ για τι; Να με ρίξει στο κρεβάτι. Να μείνουμε φίλοι; Να στήσουμε μια πιο υγειη σχέση; ή κατι άλλο; Τι πρέπει να τον ρωτήσω το πρέπει να κάνω δεν ξέρω...
25-09-2013, 14:37 #45
φραουλενια,
αν δεν θελεις σχεση μαζι του, δεν σε ενοχλει το οτι δεν σε επιθυμει ερωτικα και σε ικανοποιει να πηγαινεις για βολτα και ποτακι μαζι του, οπως πας με οποιοδηποτε φιλαρακι η γνωστο σου, πολυ καλα κανεις και συνεχιζεις την επικοινωνια και καλημερα να του λες και ευχες για την νεα του σχεση να του δινεις.
αν αυτο που σε βασανιζει ειναι αναπαντητες ερωτησεις για το οτι δεν σε θελει αλλα ξαναβγηκε βολτα μαζι σου, γιατι δεν τις κανεις σε εκεινον, εφοσον εντελει κανατε τοσες συναντησεις?
δεν υπαρχουν κολπα για να σε επιθυμησει καποιος φραουλενια μου. αν δεν γουσταρει, απλα φευγει, οτι κι αν αισθανεσαι εσυ, κι αν γουσταρει, ειναι συενχεια μαζι σου, οσο και να χτυπιουνται οι αλλοι:rolleyes: