Results 1 to 10 of 10
-
10-09-2013, 19:34 #1
ψυχωσωματικα και ιδεες ασθενειας...
γεια σας κατα καιρους μου συμβαινει να νομιζω οτι εχω καποια ασθενεια απο διαφορα ποναλακια στο σωμα μου βαζοντας στο μυαλο μου τα χειροτερα..σας εχει συμβει?
- 11-09-2013, 17:23 #2
ασε purity!!! ειμαστε αρκετοι εδω που μας εχουν βαρεθει οι γιατροι κ εμεις τους γιατρους!!!
κ πολλες φορες δν μιλαμε για "ποναλακια" αλλα για μεγαλες ταλαιπωριες!!!
τι σου συνεβη εσενα?ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
11-09-2013, 17:35 #3
Α! Αλλη μια εδω! Αν σου αραδιασω τι εχω περασει θα δεις οτι υπαρχουν πολλοι σαν εσενα!!! Εχω κλεισει 3μηνες "ασθενης κατα φαντασιαν" κ 2μηνες που εχω επισκεφτει οτι πιθανη ειδικοτητα μπορω για την ηλικια μου(συν τις εξετασεις ε;)
Ομως απο που ξεκινησαν τα δικα σου;τι συμπτωματα εχεις;
11-09-2013, 17:41 #4
11-09-2013, 17:43 #5
Αυτο δν ειναι καλο αλλα ας ακουσουμε κ το αλλο μελος!!! ;-) :-)
11-09-2013, 22:06 #6
Γεια σας! Κι άλλο μέλος στην παρέα κι εγώ. Εχω καιρό να γράψω κάτι. Αλλά τωρα που διαβάζω τα δικά σας θέλω να προστεθώ κι εγώ στην ομάδα. Πολλά χρόνια τώρα φοβάμαι ότι εχω κάτι στο κεφάλι. Τι νευρολόγους έχω επισκεφτεί, τι αξονικές έχω κάνει, εγκεφαλογράφημα (οχι πρόσφατα όμως), σε ψυχίατρο πήγα και μου είπε ότι εχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή. Πήρα φάρμακα που όμως δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω τις πρώτες παρενέργειες και τα σταμάτησα. Σαν να αντιδρά ο οργανισμός μου σε τέτοια φάρμακα. Τώρα τελευταία μου έχει μπει ότι έχω τρελαθεί, ότι το μυαλό μου κάνει διάφορα κόλπα και όλα αυτά οφείλονται σε κάτι νευρολογικό στο κεφάλι. Νιώθω σα ρομπότ και αισθάνομαι πολλές φορές εκτός τόπου και χρόνου. ΠΟυ όμως δεν θα είναι τίποτα. Λόγω του άγχους που βιώνω επειδή αντιμετωπίζω αρκετά προσωπικά προβλήματα με κυριότερο το πρόβλημα υγείας του μικρού μου γιου. Ειναι 10 χρονών και εχει τετραπληγία παραπληγία εκ γενετής. Και επίσης διαφαίνεται στον ορίζοντα χωρισμός με το σύζυγο. Ολα αυτά με κάνουν λίγο και ανακουφίζομαι και λέω ότι δεν είναι τίποτα αυτά που έχω αλλά πάλι μπαίνει το διαβολάκι στο μυαλό και λέω: ΑΝ;;;;;
11-09-2013, 22:54 #7
κοριτσια γεια σας ευχομαι να σας πηγαινουν ολα καλα..να σας πω την αληθεια δεν ξερω καθολου τι εχω..να σας πω συμπτωματα:στην αρχη νομιζα οτι οτι 2 ανθρωποι με παρ ακολουθουν σε διαφορετικες φασεις ο καθενας νομιζα οτι ηταν μπατσοι και οτι ηθελαν κατι απο την οικογενεια μου στον ενα μαλιστα τον ρωτησα αν ηταν κιολας ο ιδιος μιλουσε
αραβικα αλλα εγω και καλα τον καταλαβαινα,παει αυτο,μετα νομιζα οτι η αδελφη μου,μου επαιρνε την ενεργεια,αυτα τα νομιζα για πραγματικοτητα και δεν εδωσα καθολου βαση.Πεθαινει κ ο πατερας μου πριν εξι μηνες,μετα απι καποιες μερες απο το θανατο του με πιανει μια κριση στην οποια ειχα μια οπτικη παραισθηση πολλες αραχνες για λιγα δευτερα λεω αυτο ηταν δεν μπορουσα να αναπνευσω εχασα τον κοσμο νομιζα οτι ειχε μπει μεσα μου ενα κακο πνευμα δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη ο κοσμος μου φαινοταν μακρινος σαν ψευτικος..να τωνησω οτι ολες αυτες τις ιδεες και την κρηση τις ειχα μετα απο χασισ και αλλες ναρκωτικες ουσιες ανα καιρους πολλες θα ελεγα..ολα αυτα εγιναν τον τελευταιο χρονο,μετα την κριση εδω και εξι μηνες δεν παρουσιασα κανενα συμπτωμα,εκοψα τα ναρκωτικα,δεν εχω παει σε ψυχιατρο και αυτες τις μερες ειμαι χαλια εχω διαφορα ψυχοσωματικα και συνηθως κακα και απροσδιοριστα ονειρα..νιωθω οτι οι ελπιδες μου εχουν χαθει..καμια ψυχωση λετε να ειναι?
11-09-2013, 23:06 #8
Τα δικα μου ειναι μονο σωματικα κ δν εχω τετοιου ειδους "ιδεες! Πιο πολυ φοβθπα εχω μηπως εχω κακια αρρωστια κ πεθανω!!!! Μαλλον δν μπορω να βοηθησω αγαπητε !!!
Αλλα εφοσον εχεις κοψει τα ναρκωτικα τα προβληματα σου θα αρχισουν να φευγουν θεωρω!!!!
Καλο κουραγιο φιλε μου κ υπομονη!!!!
11-09-2013, 23:10 #9
πεννυ μου θεωρω οτι ειναι λογικο να μην εισαι "καλα" αν σου συμβαινουν δυσαρεστα κ ζορικα πραγματα!!!!
Ωστοσο σε "βλεπω" αρκετα δυνατη!!!!! Σου βγαζω το καπελο που μεγαλωνεις ενα παιδακι,ποσο μαλλον με σημαντικο προβλημα! Οσο για το συζυγο δν παλευεται η κατασταση;;;
12-09-2013, 16:27 #10
Το καλυτερο θα ηταν να επισκεφθεις ενα ψυχιατρο.
Να του πεις ολα οσα σου συμβαινουν! Κ γω
σωματοποιημενο αγχος εχω...ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!