Results 1 to 4 of 4
Thread: Προβλήματα με κολλητές
-
12-09-2013, 17:01 #1
Προβλήματα με κολλητές
Γειά σας, είμαι καινούρια εδώ, αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος καθώς έχω κάποια προβλήματα τα οποία δεν μπορώ να τα πώ πουθενά αλλού καθώς υπάρχουν μόνο 2 άνθρωποι πάνω στην γή που εμπιστεύομαι και μιλάω ανοιχτά και τα προβλήματα μου τυχαίνει να αφορούν και τις 2! :/ Είναι οι κολλητούλες μου λοιπόν τις οποίες αγαπώ πολυ. Την μία την ξέρω 10 χρόνια και την άλλη 5, είμαστε και οι 3 20 χρονών. Με την μία τα πράγματα άλλαξαν απο τότε που γνώρισε το αγόρι της 2 χρόνια πριν. Ξαφνικά άρχισε να του δίνει περισσότερη σημασία, φτάσαμε σε ένα σημείο, στο οποίο είμαστε τώρα, το να μου στέλνει μύνημα μόνο για να βγούμε και αυτο όταν λύπει ο δικός της, κάνει συχνά ταξίδια καθώς είναι εδώ ως φοιτητής και πηγαίνει συχνά να δει την οικογένεια του, και ακόμα και τότε τις πιο πολλές φορές εγώ παίρνω την πρωτοβουλία να της πώ να βγούμε. Ακόμα και τώρα που συγκατοικούνε τους τελευταίους 3 μήνες και τον βλέπει όποτε θέλει, εμένα δεν μου δίνει σημασία, αν δεν της στείλω εγώ μύνημα να δώ τι κάνει, δεν πρόκειτε να μιλήσουμε :/ Με την άλλη κολλητή είμαστε φίλες 10 χρόνια. Τώρα τελευταία όμως κάθε φορά που μιλάμε, συνέχεια δηλαδή, ασχολούμαστε με τα δικά της προβλήματα... τα δικά μου περνάνε απαρατήρητα! Θα ασχοληθεί λίγο και μετά θα πάμε πάλι στα δικά της το οποία θα τα αναλύουμε επι ώρες! :/ Νιώθω πως δεν έχω κανέναν να με ακούσει. Πίστευα οτι αυτες θα ήταν οι κολλητές μου για πάντα άλλα τώρα τελευταία έχω πολλές αμφιβολίες! Έχω προσπαθήσει πολύ, κάνω υπομονή αλλα είμαι σε ένα σημείο στο οποίο είμαι έτοιμη να σκάσω! Δεν αντέχω άλλο. Νομίζω οτι είμαι πιο πολύ και για τις 2 αυτη που θα τρέξει και θα ενδιαφερθεί! Περνάω ωραία μαζί τους και δεν θέλω να τις χάσω... να σημειωθεί οτι τα έχω πεί αυτα και στις 2 άλλα κάνουν πάλι τα ίδια! Δεν έβγαλε πουθενά. Μήπως είμαι εγώ υπερβολική? μήπως δεν φταίνε? δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω... χρειάζομαι βοήθεια!
- 12-09-2013, 20:05 #2
μπορει να αντιμετωπιζει καπιο θεμα με τη σχεση της για αυτο να σε ξεχασε δυστιχος αυτα συμβαινουν πολυ ευκολα.ειναι λιγο φυσικο γιατι ειναι διαφωρετικο πραγμα η φιλια και η σχεση... αρα καλυτερα να βρεις και εσυ ενα αγορι και να πατσισετε.. βασικα δε γινετε να κανεις κεντρο της ζωης σου τη φιλη σου γιατι ειναι αλλιως το να αγαπηθεις να κοιμηθεις με ενα αντρα κλπ επισεις το βλεπουμε οτι εισαι καινουρια γιατι διπλα γραφει ποσες φορες ποσταρες
13-09-2013, 01:13 #3
Κοπελα μου ημουν απο το δημοτικο φιλη με μια κοπελα για 12 χρονια εως κ το πανεπιστημιο παντα ειχα προβλημα μαζι της κ της εκανα ολα τα χατηρια μεχρι που εσκασα μαλωσαμε της ειπα το δικιο μου κ δεν με ακουσε ψωνιστηκε πολυ στο πανεπιστημιο κ τωρα δεν κανουμε παρεα,παντα βαθια μεσα μου γνωριζα οτι αυτη δεν ενδιαφερεται για μενα αλλα προσπαθουσα να κινησω το ενδιαφερον της ματαια,Τωρα ειμαστε πολυ καλα με το αγορι μου κ θελουμε να κανουμε οικογενεια,Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεγαλωνοντας οι προτεραιοτητες αλλαζουνε οταν βρεις καποιον αντρα θα καταλαβεις,Οπωσδηποτε κ η φιλια ειναι σημαντικο κ εκανα καλες φιλες πανεπιστημιο που ενδιαφερονται πραγματικα για μενα κιολας,Καπου διαβασα οτι αν εχεις εναν φιλο επετρεψε του να παει οπου θελει αν επιστρεψει ειναι πραγματικος σου φιλος αν δεν επιστρεψει δεν ηταν ποτε,Κρατα λιγο τις αποστασεις για να δεις τι πραγματικα συμβαινει κ κρινεις
13-09-2013, 02:38 #4
Αυτη που ερωτευτηκε και εχει σοβαρη σχεση ειναι λογικο να εχει το μυαλο στο γκομενο γιατι αλλαζει προτεραιοτητες. Η αλλη που λεει μονο τα δικα της νεα και προβληματα, μηπως ηταν ετσι και παλιοτερα? Μηπως σ εχει δεδομενη? Εσυ αμα πιασεις να πεις τι θες, δε σ αφηνει να το πεις?