Results 16 to 17 of 17
Thread: Φοβία για HIV
-
12-09-2013, 02:13 #16
πρώτο: αντί να σκέφτεσαι αν είσαι οροθετικός και να υποφέρεις, επιβεβαίωσέ το ιατρικά να ξεμπερδεύεις. και αν χρειάζεται χρόνος, χρησιμοποίησε προφυλακτικό με την κοπέλα σου και απόφυγε τις τρέλες. στην ανάγκη μην πας να τη βρεις. δεύτερο: αν νιώθεις πράγματι bi και δεν ήταν περιέργεια της στιγμής καθώς λες ότι δεν είσαι ομοφοβικός, αντί να βασανίζεσαι, να το πεις στην κοπέλα σου, πριν την παντρευτείς όμως. καλύτερα να ξέρει από το να σε πετύχει καμιά μέρα να το αποδεικνύεις. το αν θα το αποδεχθεί ή όχι είναι μια άλλη ιστορία αλλά σ'αυτά τα πράγματα ψέμματα δεν χωράνε γαι να υπάρχει και περιθώριο ευτυχίας
- 12-09-2013, 21:00 #17
καλησπέρα σε όλους,
Επιστρέφω μετά από μια μέρα σχετικής ηρεμίας (λιγότερος φόβος και άγχος) και σας ευχαριστώ που μου βοηθάτε να σκέφτομαι λογικά. Αρχικά όσον αφορά το θέμα με την κοπέλα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει κάτι τέτοιο ακόμα και με τον πιο θεό άντρα στη γή. Το λάθος μου με έκανε να σκεφτώ πολλά και να γίνω καλύτερος σε αυτή τη σχέση. Αλλά δεν είναι ένα θέμα που θα ήθελα να συζητήσω. Απλά έχω αποφασίσει πως ποτέ δεν θα την βάλω σε κίνδυνο ή θα την πληγώσω. Αν κάτι πάει στραβά θα απομακρυνθώ από αυτήν για να την προστατέψω. Σας παρακαλώ όχι άλλες συμβουλές για την σχέση μου. Αυτά που συνειδητοποίησα ήταν όλες οι συμβουλές που θα μπορούσατε να μου δώσετε και πάλι δεν θα απέτρεπαν την βλακεία μου. Μόνο απ'τα λάθη μας μαθαίνουμε τελικά. Και έμαθα. Πάντως σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
Τώρα όσον αφορά το άγχος, τα πρωινά είναι τα χειρότερα. Είμαι μόνος στο σπίτι και νιώθω πολύ άσχημα κάθε πρωί. Σωματικά είμαι πολύ καλύτερα και μου έχει ανοίξει η όρεξη και πάλι μετά τον πυρετό. Απόψε θα βγω και με κάποιους φίλους. Ωστόσο τώρα είμαι επικεντρωμένος στο να σιγουρευτώ για αυτό που ήδη ξέρω, ότι είναι αδύνατον να έχω κολλήσει αλλά και να προστατέψω την κοπέλα μου. Έψαξα λίγο σε ξένα site και ειδα ότι δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα περιστατικά μετάδοσης με στοματικό και οι πιθανότητες είναι μόνο θεωρητικές. Χωρίς επιστημονική παραπομπή λίγα λέει θα μου πείτε αλλά κάτι είναι και αυτό. Επίσης είδα πως θεωρητικά κάποιος μπορεί να ξεκινήσει τεστ αντισωμάτων από τις 4 βδομάδες, αλλά μόνο μετά τους 3 μήνες είναι 100% αξιόπιστα. Αλλά κάποιοι παραθέτουν και μια σχετικά καλή ευαισθησία στα τεστ αντισωμάτων από νωρίς, 4-6 βδομάδες. Οπότε θα κάνω σίγουρα ένα πριν φύγω. Όσον αφορά την PCR διάβασα πως τα ποσοστά ακρίβειας κυμαίνονται γύρω στο 95%, που για τα 125 ευρώ, δεν μπορώ να πω πως είμαι τελείως ευχαριστημένος. Μάλλον ωστόσο θα κάνω και τα δύο.
τι λέτε;
Ευχαριστώ!