πρόταση για συνάντηση για κοψίδια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
    Senior Member

πρόταση για συνάντηση για κοψίδια

Λοιπόν βρεθήκαμε κάποιοι στο τσατ και είπαμε να συναντηθούμε σε καμμιά ταβερνούλα στο κέντρο για μάσες. Οσοι πιστοί προσέλθετε, ανοιχτή ημερομηνία και ώρα, προτείνετε ο,τι θέλετε.

Banned
    ταμαμ,

προτεινω λοιπον,
    κοψιδια στου φιλοπαππου σε ταβερνα ανοικτη με ταρατσα διπλα στο δασος να βλεπουμε και φεγγαρι.
    Εχει καλο κρασι και απαιχτα παιδακια.

Αυριο στις 8.
    Να εισαι εκει, ειναι η ευκαιρια της ζωης σου να δεις τον Κρινο.
    :P

Senior Member
    Να παραγγείλω;

Banned
    κοιτα αμα θες,
    παιζει να σου στειλουμε κανα κοψιδι εκει πανω...

:cool:

Senior Member
    Really πρωτοποριακή suggestion...Με έχει πιάσει το ελληνοαγγλικό μου.....Kassi will be too......Αν δεν δείτε τον Κρίνο δεν θα μπορέσετε να πείτε \"Έχω κλείσει σαν άνθρωπος στην ζωή μου\".........

Senior Member
    Θα γίνουμε παχουλά.

Senior Member
    Πού στου Φιλοπάππου βρε παιδιά?Κάπου πιο κεντρικά π.χ Σύνταγμα,δεν γίνεται?Να εξυπηρετεί και αυτούς που χρησιμοποιούν μετρό και έχει ανταπόκριση ακόμα και με Στ.Λαρίσης,για όσους έρχονται με τρένο από επαρχία...Μεγάλη φαντασία έχω ε?? :P

Banned
    λιγα λογια για την Ταβερνα,

Ειναι στο Φιλοπαππου απο την μερια των πετραλωνων πανω στην γεφυρα λιγο μετα τις εργατικες πολυκατοικιες (οποιος εχει οχημα μπορει να παει εκει και να παρκαρει ανετα, μπαινει απο θησειο και περνει τον περιφερειακο, λιγο μετα βρισκει δεξια του τις εργατικες πολυκ.)
    Ειναι χωμενη στις αρχες του δασους και δεν φαινεται καλα, παρολα αυτα αν συνεχισετε μετα τις εργ. πολ. εχει μια τεραστια ταμπελα που λεει ΤΑΒΕΡΝΑ (την εχουν βαλει βαλει για αυτο το λογο)
    Εχει πολυ καλο κρασι και πολυ καλα κοψιδια και ειναι σχετικα φθηνη (υπολογιστε για τιγκα φαι γυρω στα 10 με 12 ευρω) για τους ρομαντικους φαινεται και το φεγγαρακι το βραδυ, ισως να μπαζει και λιγο το βραδυ...
    Θα φαμε στην ταρατσα της ταβερνας βλεπωντας τον αττικο ουρανο και κανα πευκακι, ο φιλοπαππου εχει ακομα πευκα...
    Για οσους ολα αυτα τους φαινονται σταυρολεξα, αδυνατουν να κατανικησουν την φοβια τους να το βρουν, ειτε ειναι οριοθετικοι, ο κρινο θα επιστρατευσει το τουτου του και θα ειναι 8 το απογευμα στο σταθμο μετρο ακροπολεως. ( η ταβερνα απεχει μολις 5 λεπτα)
    Θα περιμενουμε ολοι μαζι ενα ακαδημαικο δεκαλεπτο και ξεκιναμε για μασα και αλλες κραιπαλες.
    Απο οσο βλεπω στο ποστ παιζουν οι οριων, λα βιτα, η κασσι και η λιμπερ. (η λιμπερ ειναι θαρραλεα θα ερθει μονη της)
    Αναμενουμε και την αρκτος η οποια δισταζει και ειναι ντροπαλη....
    Αλλα και αλλους ακομα, αναμενουμε να πιασουμε ενα μεγααααααααααλο τραπεζι και να καταλαβουν ολοι οτι ειμαστε απο ε-ψυχολοτζυ.
    Μην νομιζετε οτι δεν θα περασετε καλα, αφου θα ειναι η κασσι η επιτυχια της βραδιας ειναι σιγουρη.

Σας στελνω και σε μυνημα το κινητο μου αν τα βρειτε σκουρα....

Senior Member
    Κακώς διαδίδεις κρίνο οτι είμαι θαρραλέα, έχω και εγώ τους φόβους μου γι αυτό θα με φιλοξενήσεις στο αμάξι (αν πάρεις).Αρφ.

Senior Member
    καλά και η δίαιτα που λέγαμε που πήγε, περίπατο? Αντα καλά να περάσετε

Senior Member
    Ε για μια φορά να ξωκοίλουμε δεν πειράζει, θάναι τόσο καλή η παρέα που θα ξεκινήσουμε τη δίαιτα απο δευτέρα, fly γιατί δεν θάρθεις?

Banned
    οι διαιτες ως γνωστον αρχιζουν δευτερα.....
    αλλα οι εχωντες προβλημα, μπορουν να παρουν απλα ενα μεζεδακι για την μυρωδια....
    :)

Senior Member
    Originally posted by krino
    λιγα λογια για την Ταβερνα,

Ειναι στο Φιλοπαππου απο την μερια των πετραλωνων πανω στην γεφυρα λιγο μετα τις εργατικες πολυκατοικιες (οποιος εχει οχημα μπορει να παει εκει και να παρκαρει ανετα, μπαινει απο θησειο και περνει τον περιφερειακο, λιγο μετα βρισκει δεξια του τις εργατικες πολυκ.)
    Ειναι χωμενη στις αρχες του δασους και δεν φαινεται καλα, παρολα αυτα αν συνεχισετε μετα τις εργ. πολ. εχει μια τεραστια ταμπελα που λεει ΤΑΒΕΡΝΑ (την εχουν βαλει βαλει για αυτο το λογο)
    Εχει πολυ καλο κρασι και πολυ καλα κοψιδια και ειναι σχετικα φθηνη (υπολογιστε για τιγκα φαι γυρω στα 10 με 12 ευρω) για τους ρομαντικους φαινεται και το φεγγαρακι το βραδυ, ισως να μπαζει και λιγο το βραδυ...
    Θα φαμε στην ταρατσα της ταβερνας βλεπωντας τον αττικο ουρανο και κανα πευκακι, ο φιλοπαππου εχει ακομα πευκα...
    Για οσους ολα αυτα τους φαινονται σταυρολεξα, αδυνατουν να κατανικησουν την φοβια τους να το βρουν, ειτε ειναι οριοθετικοι, ο κρινο θα επιστρατευσει το τουτου του και θα ειναι 8 το απογευμα στο σταθμο μετρο ακροπολεως. ( η ταβερνα απεχει μολις 5 λεπτα)
    Θα περιμενουμε ολοι μαζι ενα ακαδημαικο δεκαλεπτο και ξεκιναμε για μασα και αλλες κραιπαλες.
    Απο οσο βλεπω στο ποστ παιζουν οι οριων, λα βιτα, η κασσι και η λιμπερ. (η λιμπερ ειναι θαρραλεα θα ερθει μονη της)
    Αναμενουμε και την αρκτος η οποια δισταζει και ειναι ντροπαλη....
    Αλλα και αλλους ακομα, αναμενουμε να πιασουμε ενα μεγααααααααααλο τραπεζι και να καταλαβουν ολοι οτι ειμαστε απο ε-ψυχολοτζυ.
    Μην νομιζετε οτι δεν θα περασετε καλα, αφου θα ειναι η κασσι η επιτυχια της βραδιας ειναι σιγουρη.

Σας στελνω και σε μυνημα το κινητο μου αν τα βρειτε σκουρα....

Να στέλνουμε και κανά μήνυμα στην Κάσι στο κινητό λέω εγώ να ετοιμαστεί καταλλήλως δια το κοσμικό γεγονός......Λοιπόν,δεν ξέρω τι είναι οριοθετικός και τα λοιπά,ξέρω μόνο ότι από γεωγραφία σκίζω και μόνη μου αν πάω πιο σίγουρο το έχω να βγω Πάρνηθα παρά Φιλοπάππου...Ταβέρνες έχει και εκεί...Εγώ λέω ρε να φέρουμε και μια ταμπέλα η οποία θα αναγράφει E-Psychology.....μη χάσουν τα κελεπούρια......Οπότε Δημήτρη θα είμαι 8 στο Μετρό Ακρόπολη για να με παραλάβεις........

Senior Member
    Να φωνάξετε και τα κανάλια να τραβήξουν αυτό το κοσμικό γεγονός..:\"Αυτή τη στιγμή η παρέα του E-Psychology τσακίζει παϊδάκια στην ταβέρνα του Φιλοπάππου.Παρακολούθείτε σε αποκλειστικότητα πλάνα από τη μεγάλη αυτή βραδιά\".

Senior Member
    ολε!!!

Page 1 of 2 12 LastLast