Results 16 to 30 of 32
Thread: Μια βοηθεια σας παρακαλω...!!!
-
18-09-2013, 14:05 #16
Ναι τον εχω κοιταξει...δεν εχω προβλημα με αυχενικο. Το θεμα ειναι οτι μου'χει κολλησει οτι εχω ογκο στο κεφαλι, ταιριαζουν και τα συμπτωματα και αυτη η σκεψη δεν φευγει με τιποτα...100 ατομα να μου λενε δεν εχεις τιποτα, παλι θα εχω αμφιβολιες!
- 18-09-2013, 16:31 #17
20-09-2013, 17:58 #18
Το προσπαθω οσο μπορω μονος μου...σημερα ευτυχως ειχα ψυχοθεραπεια οποτε η συζητηση που ειχα με την ψυχολογο μου, με βοηθησε σημαντικα ως ενα σημειο...απο κει και μετα χρειαζεται να το παλεψω και μονος μου, οπως ειπες και παραπανω και εχεις δικιο!
20-09-2013, 19:55 #19
21-09-2013, 12:25 #20
Tonya Εννοω ταιριαζουν οσον αφορα τους πονοκεφαλους και τη ζαλαδα...που με ταλαιπωρουν ακομα. Ειμαι απο τα μεσα Αυγουστου ετσι...γι'αυτο εχω πανικοβληθει και φοβαμαι!
21-09-2013, 16:01 #21
επειδή προφανώς δεν έχεις δει άνθρωπο με τέτοιο πρόβλημα να υποφέρει, γι αυτό τα λες αυτά. εγώ όμως είδα και έζησα μαζί του ως το τέλος. δεν γνωρίζω τον τρόπο για να βοηθήσω έναν νοσοφοβικό ή έστω υποχόνδριο άνθρωπο γιατί κάνω άλλη δουλειά. εάν όμως η λογική σκέψη είναι μέρος μιας τέτοιας βοήθειας, τότε σου λέω απλά (για να μην σε ταράξω περισσότερο) ότι εάν είχες όγκο στο κεφάλι, θα ήσουν προ πολλού μακαρίτης
21-09-2013, 16:12 #22
Tonya Πραγματικα λυπαμαι που το ακουω αυτο και για την απωλεια σου...σ'ευχαριστω για την κατανοηση και την υποστηριξη σου στο προβλημα μου, να'σαι καλα!!!
23-09-2013, 02:44 #23
Καλημέρα και από μένα! Το μεσαίο μου όνομα είναι νοσοφοβία... και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω περάσει άπειρες ώρες να σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω κάτι, να φοβάμαι, να μην μπορώ να κοιμηθώ... Πίστεψέ με. Δεν έχεις τίποτα στο κεφάλι. Είσαι μια χαρά. Και σταμάτα να κάνεις αξονικές. Δεν υπάρχει λόγος. Προσπάθησε να χαρείς τη ζωή σου. Χαλάρωσε το σώμα σου ξεκινώντας από τα μαλλιά και συνέχισε προς τα κάτω, πάρε βαθειές αναπνοές και πίστεψε πως είσαι καλά. Βγες έξω... πήγαινε για περπάτημα και σιγά σιγά όλα θα φτιάξουν!!!
23-09-2013, 19:42 #24
Αnnakel Σ'ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση καταρχην. Αυτο προσπαθω να κανω, ψαχνω να βρω τροπους και αφορμες για να βγαινω απο το σπιτι...αλλα αυτη η ρημαδα η ζαλαδα δε μ'αφηνει, νιωθω το κεφαλι μου τοσο βαρυ ωρες ωρες, σαν κολοκυθα. Το μονο καλο ειναι οτι με τους πονοκεφαλους δε χρειαζεται να παιρνω παυσιπονα φευγουνε μονοι τους. Αλλα αυτη η ζαλαδα και η ναυτια με εχουν ριμαξει...παρολο που τρωω το καταπετασμα μιας και σχεδον ολη μερα ειμαι σπιτι και δεν ξερω τι να κανω, ολο ψαχνομαι και περνω τηλεφωνα σε γιατρους και συγγενεις να πω το προβλημα μου...να μου πουν δυο λογια να με καθυσηχασουν.
23-09-2013, 20:34 #25
Φίλε μου καλησπερα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα επειδη και γω ειχα τα ίδια ακριβως συπτώματα. Με ζαλαδες και ίλιγγους!! Ξεκίνησε απο αγχός εξελίχθηκε μέσω αναζητήσεων στο ίντερνετ. Δεν μπορεις να φανταστείς τι απίθανους συνδιασμούς έκανα σε ασθένιες. Τα θυμάμαι και γελάω!! Ασε που μιλουσα συνέχεια για τετοια πράγματα και με είχαν βαρεθει όλοι. 2 πράγματα. 1ον Δεν έχεις απολύτως τίποτα. 2ον Το μυαλό μπορεί να μιμηθεί τα πάντα εκτός αιμορραγίας!!! Κόψε τους γιατρούς. Εγω πήγα σε έναν και μόνο. Σε Ψυχίατρο ο οποίος με βοήθησε και όλα τελειώσαν. Έκανα σκληρη προσπάθεια όμως 6-7 μήνες και μια μικρη βοήθεια από minitran και εδω και 5 χρόνια είμαι μια χαρά. Όχι οτι δεν με ξαναπιάνουν ψυχοσωματικά αλλά έχω διώξει τις εμμονές και αυτά ερχονται και φεύγουν. Μην χαλάς την διάθεση σου, μην καθεσαι μόνος σου και κυρίως μην κουβεντιάζεις με κανενα για ανίατες ασθένιες Πάλεψε το και θα με θυμηθεις!!! Μετα από καιρο θα τα θυμασαι και θα γελάς.
23-09-2013, 21:08 #26
Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο. Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει... και εγω περνάω χοντρά ζόρια που στα λέω αυτά. Αλλά θέλει δύναμη και προσπάθεια. Δεν θα μας νικήσουν αυτά. Εμείς θα βγούμε νικητές. Και να ξέρεις και ένα άλλο πράγμα. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί! Όσοι δεν έχουν περάσει από τέτοια λούκια και ξυπνάνε το πρωί χωρίς άγχος και όλα αυτά δεν το καταλαβαίνουν. Εμείς που πρέπει να διαχειριστούμε την κατάστασή μας και την καθημερινότητα, έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας!!! Κάνε μικρά βήματα κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να πας από το μηδέν στο εκατό σε μια μέρα! Σιγά σιγά... πήγαινε μια μικρή βόλτα, χόρεψε ένα τραγούδι στο σπίτι σου.. σιγά σιγά... και πιστεύω θα βελτιωθείς.
02-10-2013, 15:42 #27
Kαλησπερα και καλο μηνα σε ολα τα μελη! Τελευταια φορα εγραψα εδω μεσα ηταν στις 23 Σεπτεμβρη, η κατασταση παραμενει ιδια απο τοτε...το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι δε με ποναει το κεφαλι μου τοσο εντονα πλεον, αλλα αυτη η εντονη ζαλη και το βαρος και η πιεση που νιωθω στο κεφαλι μου παραμενουν...και αυτο με φοβιζει πολυ, πανω που ειχα ηρεμησει απο το συμπτωματα 2-3 μερες ξανα τα ιδια. Να ανησυχω??
02-10-2013, 17:15 #28
02-10-2013, 17:23 #29
Και γω βαρεθηκα ειλικρινα...και τους γιατρους και τις επισκεψεις στα επειγοντα νοσοκομειων, δεν ξερω τι να κανω πλεον. Να ξαναπαρω τηλ τον παθολογο μου? Να με εξετασει ακομα ενας νευρολογος? Εγω γινει κουραστικος πιστευω...προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν εχω κατι παθολογικο αλλα αποτυγχανω!
02-10-2013, 17:55 #30
Εαν εμπιστευεσαι τον παθολογο σου κ εχεις καλη σχεση μαζι του πηγαινε απο κει η παρ τον τηλεφωνο! Εγω τον εχω τρελανει στα τηλεφωνα κ τις ερωτησεις!!!! Καθε μερα σιγουρα του τηλ μια φορα!!! Οτι αρρωστια νιωθω οτι εχω τον ρωταω!!!! Τον εχω πρηξει αλλα εστω για εκεινη την ημερα με ηρεμει αφανταστα!!!! Ισως σε βοηθησει!!!