απιστια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96

Thread: απιστια

Δεν χωραω πουθενα δεν με φτανει ο αερας δεν μπορω να κοιμηθω δεν ξερω τι να κανω

Banned
    ανεβασε και αλλο θεμα

Σκέφτομαι να αφήσω να περάσει μάνας μήνας και να πάω να την βρω . Εχει κανείς να μου προτείνει κάτι;λέτε να τα κάνω χειρότερα;να απομακρυνθεί πιο πολύ;

Banned
    εγω θα σου προτεινα να συνεχισεις να το παλευεις ψαχνοντας ταυτοχρονα αλλες παραλιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαριαμαρακι View Post
    Σκέφτομαι να αφήσω να περάσει μάνας μήνας και να πάω να την βρω . Εχει κανείς να μου προτείνει κάτι;λέτε να τα κάνω χειρότερα;να απομακρυνθεί πιο πολύ;
    δε νομιζω να κερδισεις κατι.θα χασεις την αξιοπρεπεια σου.νομιζω εκανε την επιλογη της

Καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση κατα αρχην . δλδ να παραιτηθω να πιστεψω πως ολα αλαξαν ετσι σε 2 μερες?

Senior Member
    Καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση κατα αρχην . δλδ να παραιτηθω να πιστεψω πως ολα αλαξαν ετσι σε 2 μερες?
    δεν ξερω αλλα αν σε ηθελε δε θα εξαφανιζοταν ετσι.και ας πουμε οτι το μετανιωνει θα σου αρεσε να γυριζε?

δεν ξερω αν θα μου αρεσε οσο το σκεφτομαι λεω ναι δεν με νοιαζει την θελω κοντα μου γιατι μπορω να την κανω ευτηχησμενη και γιατι ξερω εζησα μαζη της δηλαδη κατι πολυ δυνατο , ακομη σκεφτομαι πως ισω το οτι ειναι νεα εχει μπερδευτει.. δικες μου σκεψεις βεβαια αυτες

Senior Member
    δεν ξερω αν θα μου αρεσε οσο το σκεφτομαι λεω ναι δεν με νοιαζει την θελω κοντα μου γιατι μπορω να την κανω ευτηχησμενη και γιατι ξερω εζησα μαζη της δηλαδη κατι πολυ δυνατο , ακομη σκεφτομαι πως ισω το οτι ειναι νεα εχει μπερδευτει.. δικες μου σκεψεις βεβαια αυτες
    αν ενιωθε το ιδιο με σενα και ηταν δυνατο δε θα μπερδευοταν ομως.ασε λιγο χρονο να περασει να ηρεμησεις ωστε να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ,τωρα ειναι δυσκολο γιατι εχεις συναισθηματα.αλλα και να γυρισει σε σενα σε θεωρει δεδομενη και ανα πασα στιγμη μπορει να ξαναφυγει.σου αρεσει αυτο?

οχι σαφως και δεν μου αρεσει ναι εχω παρα πολλα συναισθηματα υποφερω θελω να το ξεχασω αλλα δεν μπορω την σκεφτομαι συνεχεια . και πως γινετε να αλαξεις συναισθηματα απο την μια μερα στην αλλη?

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    δε νομιζω να κερδισεις κατι.θα χασεις την αξιοπρεπεια σου.νομιζω εκανε την επιλογη της
    σχεση που δεν εχει κατι βαθυτερο απο το να ερχεται καπιος νυχτα και να φευγει πρωι δε μπορει να κρατησει για παντα...

Senior Member
    οχι σαφως και δεν μου αρεσει ναι εχω παρα πολλα συναισθηματα υποφερω θελω να το ξεχασω αλλα δεν μπορω την σκεφτομαι συνεχεια . και πως γινετε να αλαξεις συναισθηματα απο την μια μερα στην αλλη?
    δε γινεται γι αυτο σου λεω θελει το χρονο του.οτι κινηση κανεις τωρα θα ειναι βιαστικη και λανθασμενη.ασε το χρονο να περασει και βλεπεις πως θα παει.

αυτο σκεφτηκα κι εγω γι αυτο και λεω να παω να την δω σε κανα μηνα ... της εστειλα ενα μυνημα γιατι μου εκανε μια εξυπηρετηση στην δουλεια μου ηταν κανονισμενο πριν χωρισουμε και επιτελους μου απαντησε ημουν απολυτα τυπικη δεν ρωτησα τιποτα μονο ευχαριστω της ειπα, εκεινη με ρωτησε τι κανω της απαντησα καλουτσικα μου ειπε για την καινουργια της δουλεια και μετα εκλεισα γιατι και καλα ηθελα να φυγω. Μετα απο κει τιποτα παλι

Senior Member
    αυτο σκεφτηκα κι εγω γι αυτο και λεω να παω να την δω σε κανα μηνα ... της εστειλα ενα μυνημα γιατι μου εκανε μια εξυπηρετηση στην δουλεια μου ηταν κανονισμενο πριν χωρισουμε και επιτελους μου απαντησε ημουν απολυτα τυπικη δεν ρωτησα τιποτα μονο ευχαριστω της ειπα
    στον μηνα μπορει να αλλαξουν καποια πραγματα και να μην νιωθεις την αναγκη να τη δεις.και πως θα πηγαινες ομως ?αφου ειναι με αλλη

το ξερω πως ειναι με αλλη το δειχνει μεσω fb ... δεν θα παω να της την πεσω θα παω υποτηθετε διακοπες

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast