απιστια - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 96

Thread: απιστια

Maris :)να σαι καλα για την απαντηση δεν βπηθαει και πολυ αλλα δεν εχω και αλλη επιλογη

Στην αρχη μου φανηκε οτι ηταν θεμα ηλικιας. Οτι εσυ εισαι πιο ωριμη και ξερεις τι θελεις, ενω εκεινη απειρη και ψαχνεται. Τωρα ομως βλεπω οτι ειστε πολυ κοντα ηλικιακα... θα ελεγα να την ρωτησεις στα ισια, να της πεις πως νιωθεις, να παρεις μια εξηγηση. Ετσι δεν θα το ξεπερασεις ποτε...

Quote Originally Posted by kainourgia View Post
    Στην αρχη μου φανηκε οτι ηταν θεμα ηλικιας. Οτι εσυ εισαι πιο ωριμη και ξερεις τι θελεις, ενω εκεινη απειρη και ψαχνεται. Τωρα ομως βλεπω οτι ειστε πολυ κοντα ηλικιακα... θα ελεγα να την ρωτησεις στα ισια, να της πεις πως νιωθεις, να παρεις μια εξηγηση. Ετσι δεν θα το ξεπερασεις ποτε...
    της ειπα στα ισια τι νοιωθω της ειπα οτι αφηνω την δουλεια μου να ζησουμε μαζι εφοσον αυτο θελεις , μου απαντησε τοσο καιρο γιατι δεν το κανες? οτι να ναι... και οτι θελει να ζησει αυτο που νοιωθει για την αλλη που μπορει να ειναι και λαθος αλλα θελει να το ζησει για να φαει τα μουτρα της , να γεμισει το προγραμμα της , να γεμισει την ζωη της και οτι με ευχαριστει που την αφηνω ελευθερη να το ζησει

Banned
    ψαξε ταυτοχρονα για αλλη

Ελα που δεν θέλω αλλη...

Banned

Senior Member
    μάλλον "χωρισμός" είναι το θέμα σου, όχι "απιστία". Εφόσον η πρώην σου όταν θέλησε κάτι άλλο (είτε να μείνει μόνη, είτε ένα άλλο άτομο), στο είπε αμέσως, ήταν πολύ εντάξει απέναντί σου.
    τι άλλο να έκανε, αν ήθελε να απομακρυνθεί???
    συμβαίνουν αυτά..

ο πόνος σου είναι απόλυτα κατανοητός και μακάρι να περάσει σύντομα, αλλά δεν μπορείς να εκβιάσεις καταστάσεις με το έτσι θέλω, αν μη τι άλλο γιατί θα σου γυρίσει μπούμεραγκ.
    κανείς δεν μένει με το ζόρι με κάποιον άνθρωπο αν δεν το θέλει, ούτε είναι κίνητρο για κανέναν το να εμφανίζεται κάποιος ακάλεστος μπροστά του. εμένα θα με απωθούσε χειρότερα μιά τέτοια συμπεριφορά.
    απορώ με την σκέψη να πας να την βρείς εφόσον ξέρεις λες οτι είναι με κάποια άλλη. αντε και πήγες. τι θα κάνεις? θα κρατάς το φανάρι?

αν ζήσατε τόσο όμορφα πράγματα και για τόσο καιρό, θα το ξέρει και η ίδια. αν και εφόσον ήταν κάτι αμοιβαίο λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς.
    δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να την θέλεις ενώ σε άφησε γιατί ερωτεύτηκε όπως λες και ήθελε κάποια άλλη, εμένα θα μου ήταν αδύνατο.
    εφόσον εσένα δεν σε ενοχλεί, άσε τον χρόνο να περάσει κι αν ηρεμήσει (αν πρόκειται μόνο για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και όχι για σχέση) η τελειώσει η σχέση που λες, ίσως θελήσει κι αυτή να ξαναβρεθείτε.
    όσο προσπαθείς να εκβιάσεις καταστάσεις, χαλάς και όσα ήταν καλά..

καλησπερα δεν την εκβιαζω με κανεναν τροπο δεν την ενοχλω δεν της μιλαω περα απο την ημερα που χωρισε δεν εχουμε ξαναμιλησει , εχεις δικιο για το θεμα χωρισμο επρεπε να γραψω ευχαριστω για την συμβουλη σου οπως και να χει, απλα βλεπω πως ειδη εχει σκαμπανεβασματα απο αυτα που ανεβαζει στο fb
    Last edited by Μαριαμαρακι; 18-09-2013 at 20:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαριαμαρακι View Post
    καλησπερα δεν την εκβιαζω με κανεναν τροπο δεν την ενοχλω δεν της μιλαω περα απο την ημερα που χωρισε δεν εχουμε ξαναμιλησει , εχεις δικιο για το θεμα χωρισμο επρεπε να γραψω ευχαριστω για την συμβουλη σου οπως και να χει, απλα βλεπω πως ειδη εχει σκαμπανεβασματα απο αυτα που ανεβαζει στο fb
    τι σημαινει αυτο?καθεσαι και βλεπεις τι ανεβαζει στο f.b?κι αν εχει σκαμπανεβασματα τι σημαινει?οτι σε γουσταρει?δεν τα βλεπεις αντικειμενικα νομιζω..

δεν ειπα οτι με γουσταρει απλα εφοσον δεν με εχει σβησει απο το fb βλεπω τι κανει αυτο, και αν κοιταω ειναι γιατι μου λειπει και θελω να ξερω αν ειναι καλα.. δεν την ενοχλω πουθενα, δεν εχω καμια επαφη ποναω κλαιω χτυπιεμαι μονη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μαριαμαρακι View Post
    βρε ΜαριαΜαρακιΜαριω....
    όταν μας λες οτι σου ζήτησε να μην επικοινωνείτε, αλλά εσύ σκέφτεσαι να εμφανιστείς ακάλεστη, φάντης- μπαστούνι μπροστά της, δεν εκβιάζεις απο αυτήν μια επαφή που σου είπε οτι δεν θέλει να έχετε?
    μιλάω για τα όσα μας αφηγήθηκες πάντα, δεν ξέρω αν αλλάξει αυτή η στάση της και μακάρι για εσένα να αλλάξει, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι πιο ανεπιθύμητο και πιεστικό απο έναν άνθρωπο που εμφανίζεται ακάλεστος μπροστά σε κάποιον που τον έχει απομακρύνει.. :rolleyes: , αν μάλιστα το κάνει κατά σύστημα στις γνωριμίες του, είναι άξιο διερεύνησης.....

εφόσον υπάρχει η εκδοχή να μην έχει τα κέφια της απλώς, χαλάρωσε και ίσως αργότερα να δεί διαφορετικά τα πράγματα.
    στην θέση σου δεν θα κοιτούσα φμ, είναι σκέτος μαζοχισμός αυτό που κάνεις.

Zητω συγνωμη που σας κουραζω απλα προσπαθω μεσα στον πανικο μου να καταλαβω καποια πραγματα , την τελευταια νυχτα οπως ειπα και στην αρχη ξυπνησε μες το ανχος γτ με ειδε στον υπνο της με καποια αλλη και ζηλεψε επισης οταν της ειπα οκ θα βρω και γω καποια αλλη να δεισ πως ειναι μου ειπε να μην το κανω γιατι ζηλευει... και οχι δεν εχω κανενα τετοιο συστημα με τις γνωρημιες μου συγνωμη και παλι απλα ολα ειναι ενα κουβαρι μες το μυαλο μοθ

Senior Member
    Τωρα κοψε καθε επαφη και ασε να ηρεμησουν τα πνευματα. Αμα μιλησεις πιο μετα, θα ναι καλυτερα.

Banned
    δε κουραζεις κανενα οπιος κουραζετε απλα δε διαβαζει...

ευχαριστω για τις απαντησεις σας θα συνεχισω να μην εχω επαφες και π θεος βοηθος που λενε ...

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast