pws einai na trella8eis meta apo ext
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Banned

pws einai na trella8eis meta apo ext

Basika meta apoo poio kairo mporeis na tral8eis apo exc amesos egw eixa parei mpura me allkool kai meta kana 1 arxisa na trelenomai apla eixa apo palia omws sumptwmata,eixa euais8hsia.

Senior Member
    δηλαδη τι επαθες?
    in my thoughts I have seen rings of smoke through the trees
    And the voices of those who stand looking...

Senior Member
    Skiaxtro μην παιρνεις ναρκωτικα...επιδεινωνουν την κατασταση...μπορει στο παρελθον να περναγες καλα μαζι τους αλλα πρεπει να σταματησεις...οχι δεν κανω τον ηθικολογο ή κατι παρομοιο...αλλα ετσι πρεπει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member

Αυτό που είναι το πιο άσχημο στα ναρκωτικά είναι η καλπιά. Σου δίνουν μια ψευδαίσθηση και τη δέχεσαι. Κι όσο κρατήσει. Η χειρότερη παραίτηση είναι.

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τον Keep μακρυά απο ναρκωτικά αλλά και απο αλκοόλ. Για άτομα που έχουν πάθει ψύχωση είναιο ότι το χειρότερο. Θα δείς μεγάλη βελτίωση αν κόψεις ναρκωτικά/αλκοόλ. Έστω 1-2 ποτηράκια τη βδομάδα είναι καλά αρκεί να μην πιείς παραπάνω.

Senior Member
    salvation it\'s free..

Member
    νομιζω οτι δεν πρεπει να καταναλωνουμε αλκοολ κατα την διαρκεια της θεραπειας μας... για ναρκωτικα δεν ξερω..δεν εχω παρει ποτέ μου μεχρι τωρα :)

Junior Member
    σκιαχτρο πες μας λιγο τι ακριβως εννοεις τρελλα?

το ε δεν ειναι το ναρκωτικο που θα σε τρελανει,απο το να σου δημιουργησει μια ενεργεια,αν εχεις προβληματα ψυχης,δεν ενδεικνειται κανενα ναρκωτικο,οχι οσο δεν μπορεις νατα παλεψεις μεσα σου

οποτε απλα ηρεμησε και κανε ενα focus εσωτερικο

εισαι πολυ πιο δυνατος απο καθε ναρκωτικο αυτο να καταλαβεις

οταν το νιωσεις αυτο τοτε το ναρκωτικο θα σου ανοιξει αλλες πυλες και θα σου κανει καλο

Junior Member
    exc stands for xtc...
    Δε νομίζω ότι το συγκεκριμένο ναρκωτικό μπορεί να σε τρελάνει στο εγγύς μέλλον.
    Αν τη πάθεις θα το πάθεις την ώρα που το χεις φάει, και αν τη πάθεις μπορεί να μην είναι τρέλα αλλά παίζεις με τη ζωή σου...
    Λόγω του ότι αγαπώ την ηλεκτρονική μουσική από πολύ μικρός πηγαίνω σε \"rave\" party και έχουν δει τα μάτια μου πολύ άσχημα πράγματα, όπου τις περισσότερες φορές έφτεγαν τα συγκεκριμένα χάπια...

Καλό είναι αν νιώθεις γενικά ανήσυχος, ψυχαναγκαστικός ή ακόμη και αγχωτικός να μην πειραματίζεσε με τέτοια drugs. Ειδικά το xtc πιστεύω δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. 6-8 ώρες ευφορίας, χορού και πολλά ψεύτικα και ευφήμερα συναισθήματα. Συν τοις άλλοις καίει πολλά (μα πολλά) κύτταρα... Οπότε :cool: