Results 1 to 15 of 21
Thread: Επελπισία
-
18-09-2013, 00:32 #1
Απελπισία
Καλησπέρα ονομάζομαι Κωνσταντίνος και θα ηθελα να σας πω την εμπειρια μου η οπως αλλιως το λενε αυτο που βιωνω.Εμμ ειλικρεινα δεν ξερω απο που να αρχισω γιατι ειναι πολλα!Αφου απετυχα στις εξετασεις για δευτερη φορα πλεον εχω κολλησει σε αυτο το κωλοσπιτο εδω μεσα.Με τον πατερα μου εχουμε πλακωθει πολλες φορες με σημαντικοτερη προτου ενα μηνα οπου παραλιγο να με σκοτωσει!Ειμαι 19 και ο ... δεν ξερω πως να τον χαρακτηρισω πλεον γιατι δεν το αισθανομαι ως πατερας με χτυπαει απο μικρο παιδι.Βασικα ολους μας χτυπουσε για τον καθε λογο!Την μητερα μου την μανα μου την αδερφη μου!Την αδερφη μου οταν εδινε πανελλαδικες γιατι ειχε γυρισει στις 1ωρα σπιτι!Την μανα μου επειδη τον ειπε οτι αυτο δεν ειναι σωστο σε μια συζητηση και εμενα επειδη ποτε δεν με συμπαθουσε γι αυτο που ειμαι!Τελος παντων πηγαινα στην δουλεια μαζι του βλεπετε ο ... ειναι υδραυλικος και χρειαζοταν βοηθεια.ΤΟ προβλημα ηταν οτι καθε φορα στην δουλεια με εβριζε και απο ξεκινουσαν ολες οι φασαριες!Τελος παντων η τελευταια και αιματηρη φασαρια ηταν οτι πλεον τωρα τελευταια τα 2 χρονια δεν ανεχομαι να βριζε.Ειμαι 19 και τις προαλλες με εβρισε επειδη αφησα ενα εργαλειο στο αμαξι εξω απο την κασα λεγοντας τι ειναι αυτα ρε μμμμμμ και εγω του ειπα μην με ξαναπεις μ καταλαβες κι εκει ξεκινησε ολο το σκηνικο.Πιαστικαμε στα χερια και παραλιγο να με θρηνουσαν.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ οτι αυτο εχει γινει απειρες φορες και η μητερα μου συγχωρεστε με που σας το λεω εχει γινει μαζοχα η οπως αλλιως το λενε.Του εκανε κι αλλο παιδι συγκεκριμενα τεταρτο και μεχρι προτεινως ελεγε να σηκωθουμε και να φυγουμε και να τον παρατησουμε.Με τον πατερα μου δεν μιλιομαστε εδω και 1.5 μηνα και δεν θα του ξαναμιλησω ποτε γιατι τον εχω συχαθει πλεον αυτον και ολη την οικογενεια του.Η μανα μου εχε γινει σαν κι αυτον.Δεν με θελουν πια στο σπιτι θελουν να φυγω.Εγω αλλο που δε θελω να φυγω αλλα δουλεις δεν υπαρχουν πλεον νεκρα παντου και στην δουλεια που πηγαινω τα 300 ευρω δεν ειναι αρκετα για να φυγω.Εχω απελπιστει να θελεις να φυγεις απο ενα κωλοσπιτο και να μην μπορεις.Εχω σκεφτει πολλες φορες την αυτοκτονια αλλα καθε φορα σκεφτομουνα σε ενα καλυτερο μελλον με την προοπτικη να σπουδασω και να φυγω αλλα η δευτερη φορα που δεν περασα ηταν σαν μαχαιρια αναλογιζομενος οτι δεν θα μπορεσω να φυγω ποτε!Πλεον το μονο που κανω ειναι να καθομαι στον υπολογιστη μου ολη μερα δουλεια και υπολογιστης!Βαρεθηκα πλεον την ζωη μου βαρεθηκα αυτη την οικογενεια συμπεριλαμβανομενων και των θειων μου και της γιαγιας μου που μενουν εδω μαζι μας σε διπλανα σπιτια.Με εχουν αποκαλεσει ψυχακια και οτι δεν παω καλα επειδη ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.Ο μονος ουσιαστικος διαλογος που μπορω να κανω ειναι με την αδερφη μου αλλα βλεπεται αυτη περασε τωρα θα φυγει απο εδω και δεν θα τους ξαναδει!Αισθανομαι ολοκληρωτικα αποτυχημενος.Χωρις κοπελα να με στηριξει χωρις ουστιαστικους φιλους χωρις τιποτα.Βαρεθηκα με αυτα μην τα παρατας σιγουρα θα βρεις κατι.Εχω φτασει πλεον σε αδιεξοδο και λυπαμαι ειλικρεινα που το μονο που μου μενει ειναι η αυτοκτονια.Λυπαμαι τον καθε ενα γιατι σιγοθρα πολυ θα εχουν βρεθει σε τετια θεση..Πλεον εδω και λιγο καιρο τα βιντεο παιχνιδια εχουν γινει φιλοι μου εκει οπου μπορω να αφεθω σε εναν τελειως αλλο κοσμο και να ξεχασω τα προβληματα μου.Μην αρχισετε να λετε τωρα κατι σαν εισαι εθισμενος και τετια.Φυσικα και δεν ειμαι απλως θελω να ειμαι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Αα και να συπληρωσω κατι η μητερα εδω και αρκετο καιρο εχει αρχισει την ιδια συμπεριφορα με αυτον μονο που εκεινη δεν σηκωνει χερι γιατι δεν μπορει προφανως και ειναι αυτη που με πιεζει να φυγω απο το σπιτι γιατι οπως λεει δεν θα σε εχουμε εδω εως τα 25.Δεν ξερω αν υπαρχει λυση το σιγουρο παντως ειναι το υπαρχει μια.Δεν ξερω αν σε αλλους εχει συμβει το να θελεις να φυγεις και να μην μπορεις παντως θα ηθελα να ακουσω βεβαια μια λυση αν υπαρχει που ειλικρεινα πιστευω οτι δεν υπαρχει εκτος αν βεβαια μου κατσει το τζοκερ...τι να πω.
Κλαιω και μονο που τα γραφω για το πως η ζωη μου εχει γινει εφιαλτης
ΥΓ Φυσικα και ειναι ετσι ολα οπως τα γραφω υπαρχουν ακομα πολλα που θα μπορουσα να πω!Last edited by LeGenD; 18-09-2013 at 16:24.
- 18-09-2013, 00:38 #2
δν μπορεις να πας μαζι με τν αδελφη σου να γραφτεις σε καποιο ιεκ??? κ κατι ισως τραβηγμενο... εχεις τα κοτσια να μιλησεις με κοινωνικη λειτουργο για το τι συμβαινει σπιτι σου???
ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
18-09-2013, 00:49 #3
θα μπορουσες να γνωρισεις καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ? γιατι δε βλεπω αλλη λυση ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα
18-09-2013, 00:49 #4
Τα κοτσια εχω τα χρηματα να σκασω σε αυτην που εχω που δεν ξερω αμα το δεχτει σοβαρα το θεμα.Πιο το οφελος στην τελικη θα μου πει ολα ειναι ωραια ροδινα οι γονεις σου σε αγαπανε φοβερη δουλεια με 300 ευρω κανεις ζωαρα...Τα παντα νοικιαζεις σπιτι βγαινεις εξω εχεις γκομενα ενταξει ναι μπορει να παω
18-09-2013, 01:03 #5
αααα! τί μου θυμίζεις φιλαράκι... πώς τα ξέρω αυτά τα αισθήματα που βγάζεις... βρε, βρε, βρε, η ζωή κύκλους κάνει.. λοιπόν: 1) αυτοκτονία = μαλακία γιατί έτσι και δεν σου πετύχει θα κρεμαστείς χειρότερα από αυτούς που δεν χωνεύεις. και αν σου πετύχει, κάποιοι θα δυστυχήσουν (η αδελφούλα που θα σημαδευτεί παντοτινά η ζωή της μ' έναν εφιάλτη ας πούμε). 2)τα όνειρα είναι ευλογία. ονειρέψου ότι σε λίγο καιρό θα αλλάξει όλο αυτό και βήμα βήμα θα ξεφύγεις και θα κάνεις ό,τι θέλεις. θυμάμαι τα εκατομμύρια όνειρα που με έθρεψαν τις νύχτες και τελικά ξέφυγα. κάποτε μετακόμισα αλλού και έκανα τη ζωή μου όπως την ήθελα, και τώρα που κοιτάω προς τα πίσω, ναι ρε φιλαράκι, βασανίστηκα, ψόφησα και αγωνίστηκα, αλλά έκανα ό,τι ήθελα τελικά. σημασία έχει να το επιθυμείς πολύ. 3) κρατήσου με νύχια και με δόντια στο όνειρό σου. πρόσεξε να μη μπλέξεις και πετάξεις το κορμί σου και την ψυχή σου στα σκουπίδια. και αν θέλεις να σπουδάσεις, εάν το θέλεις με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, θα γίνει. όλες σου οι προσπάθειες θα κατευθυνθούν προς τα κει και θα γίνει. απομονώσου στο δωμάτιό σου και δούλευε σκυλίσια και θα πετύχεις. άσε τους άλλους απέξω να κουρεύονται. βρε δεν πάτε να γ@@@τε πες, εγώ δεν είμαι σαν και σας, είμαι αστέρι εγώ και δυνατός και άλλος και θα τα καταφέρω, γιατί θέλω, ΘΕΛΩ, και ξέρω να αγαπώ και να νοιάζομαι, και τη σκόνη μου θα μετράτε σε λιγα χρόνια, και θα ζήσω τη ζωή μου όπως τη θέλω, και θα αγαπήσω και θα παλέψω και θα ζήσω γιατί έτσι ΘΕΛΩ, καημενούληδες που νομίζετε πως σας φοβήθηκα που εσείς ζείτε ανακυκλώνοντας τον τρόμο. Ίσα ρε Κωνσταντίνεεεεε, σαν και σένα ΚΑΝΕΙΣ
18-09-2013, 01:28 #6
Αυτο που θα σκεφτομουν αν ειχα λογικους γονεις ειναι οτι θα παω σε ΙΕΚ 2 χρονια θα τελειωσω θα βρω δουλεια και θα σηκωθω να φυγω.Το θεμα ειναι οτι η κατασταση πλεον δεν παλευεται και οτι και να κανω ξερω οτι θα περιμενω και αυτο το περιμενε με δυσκολευει αφαντασα ζωντας σε ενα τετιο περιβαλλον.Δεν ξερω απο δουλεις δεν εχει υπαρχει κατι να λεω παλι καλα που βρηκα κατι με 300 ευρω το μηνα.Δεν ξερω ολα μου πανε στραβα ολα τελευταια και μην αρχισετε ολα για καπιο σκοπο γινονται η οτι υπαρχει θεος και τετια.Οχι οτι δεν πιστευω αλλα πλεον τα εχω ακουσει τοσες πολλες φορες που απλως τα λενε για να νιωσεις εσυ καλυτερα.Ειχα την μοναδικη ευκαιρια μετα την αποτυχια στις πανελληνιες για δουλεια σε αλλη πολη και παραλληλα σε ΙΕΚ αλλα και αυτο ακυρωθηκε λογο επαγγελματικων υποχρεωσεν του Αφεντικου!Την σχολη την χανω για 100 μορια φετος.Ενταξει τι να πω να ειχα και φυσιολογικους γονεις θα ελεγα ελα 2 χρονια πας ΙΕΚ Φευγεις τελιωνεις!Ειμαι γκαντεμης ειλικρεινα ολα στραβα πανε σχεδον μεχρι και ο θεος το θελει ετσι για καπιο λογο...
18-09-2013, 01:58 #7
άμα θες να κατηγορείς τον εαυτό σου, το μόνο που θα πετύχεις είναι να πέσεις βαθύτερα. τους γονείς δεν τους διαλέγουμε. δες τη μάνα σου, δεν έχει καμία ελπίδα, εσύ όλες τις ελπίδες. σταμάτησα σε μια σειρά από λέξεις που γράφεις που δεν μου λένε τίποτα: λογικους γονεις (λογικοί είναι, αυτοί που θες εσύ δεν είναι), οτι και να κανω ξερω οτι θα περιμενω (φυσικά θα περιμένεις. τί το πέρασες δηλαδή, θα χτυπήσεις παλαμάκια και θα αλλάξει η ζωή σου?), απλως τα λενε για να νιωσεις εσυ καλυτερα (ε άμα είναι να σου τα λέμε για να νιώσεις χειρότερα...), Ειχα την μοναδικη ευκαιρια (μοναδική ευκαιρία στα 18 δεν υπάρχει), να ειχα και φυσιολογικους γονεις (και αλλονών γονιών παιδί να ήσουν, κάτι θα είχαν και κείνοι. αυτοί είναι, τί να κάνουμε δηλαδή?), Ειμαι γκαντεμης ειλικρεινα ολα στραβα πανε σχεδον μεχρι και ο θεος το θελει ετσι για καπιο λογο (τί είναι τούτα? γκαντέμης επειδή δεν πέρασες φέτος? επειδή ακυρώθηκε η δουλειά του Αφέντη? (btw είδες την ταινία "πατέρας αφέντης"?), ε και ο θεός είναι και δική σου επιλογή στο λόγο σου και όχι μόνον άλλων). Δεν τόχω σκοπό να σε λυπηθώ, όσο κι αν δεν θες να το καταλάβεις, στο χέρι σου κρατάς το μέλλον σου). Καλή σου νύχτα νεαρούλη μου!
18-09-2013, 02:04 #8
Κουραγιο φιλε μου ειναι οντως πολυ δυσκολη η κατασταση σου κ παλι καλα που εισαι εστω κ με τα 300 ευρω το μηνα κ βγαζεις τα εξοδα σου κ δεν ζητας απο τους δικους σου,προσπαθησε να εισαι ικανοποιημενος εστω κ μονο για αυτο,Πραγματικα ετσι κ δεν διαθετες ουτε αυτο τοτε ειναι πιθανον να μην ηθελαν να σου καλυψουν ορισμενα προσωπικα εξοδα κ θα ησουνα κ για αυτο το λογο σε αδιεξοδο,εσυ μενεις μαζι τους κ οντως η ζωη σου δεν ειναι καθολου ευκολη,Ομως αν διαθετεις χρονο κ θεληση μπορεις να αναζητησεις κ μια δευτερη εργασια να διπλασιασεις το εισοδημα σου κ να αποκτησεις μεγαλυτερη αυτονομια κ δεν αποκλειεται να μπορεις να νοικιασεις καμμια γκαρσονιερα,τωρα με την κριση ειναι γκαρσονιερες κ με 150 ευρω,επισης αν η μοιρα σου φερει την καταλληλη γυναικα κ διαθετει εισοδημα κανενα σπιτι δικο της η εργαζεται κ αυτη τοτε θα ειναι ευκολοτερο ακομα να μην εισαι με τους δικους σου,Ονειρεψου το κ ισως γινει!Καλο ειναι να ονειρευεσαι
18-09-2013, 04:03 #9
Ηδη νιωθω λιγο καλυτερα ευχαριστω για τις απαντησεις.Για μενα ναι γκαντεμης λεγεται οταν δεν παιρνας για 100μορια στην σχολη που θελεις!Δεν το εχω σκοπο επισης να με λυπηθειται γι αυτο και δεν μου αρεσει να ανοιγομαι.Αυτα που σας λεω τωρα τα ξερει μονο η μανα μου και η αδερφη μου να φανταστεις.Τελος παντων θα προσπαθησω τουλαχιστον να το παλεψω ακομα οσο παλευεται δηλαδη και θα ονειρευτω...!Η μανα μου οντως δεν εχει μελλον και την λυπαμαι πραγματικα γιατι προτου γινει ετσι οπως εγινε ηταν καλη και ηταν η μονη που με συμπονουσε οταν ο πατερας μου γινοταν βιαιος οταν ημουν ακομη παιδακι.Τωρα οχι μονο δεν με υπερασπιζεται αλλα νομιζει πως φταιω κι εγω για τις φασαρις συνεχεια λεγοντας μου ΄΄Ε βεβαια αν σκονωσουν να φυγεις δεν θα γινοντουσαν αυτα 19 χρονων γομαρι εγινες τα κλασσικα τωρα!Ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι εκεινη την ωρα.Οσο για το φυσιολογικη δεν νομιζω να τραβανε ολοι τα ιδια ειμαι ατυχος,ξερω θελεις να πεις οτι η καθε οικογενεια εχει τα δικα της προβληματα αλλα σπανιζουν οικογενεις σαν την δικη μου.Ζω και σε αυτη την Μικροαστικη κοινωνια που το κανει ακομα χειροτερο απο οτι ειναι.Παντα αυτο που θελουν ειναι τι θα πει ο κοσμος!!!Τι θα πει ο κοσμος που μαλωνει με τον πατερα τι θα πει τι και τι θα πει τους εχω βαρεθει...Μου την σπανε οι μανες που δεν σκεφτονται.Για παραδειγμα το οτι θα ειχε 2 παιδια να σπουδασει δεν το σκεφτηκε και πηγε και μου εκανε 2 παιδια ακομα σαν να λει σε μας παντε κοψτε τον λαιμο σας.Την αδερφη μου και εμενα ουτως η αλλως μα το ειχε πει οτι δεν προκειται να παρουμε φραγκο για τις σπουδες μας και οπως λει να βρειτε μια δουλεια...
Last edited by LeGenD; 18-09-2013 at 04:28.
18-09-2013, 05:50 #10
Που ηθελες να περασεις?
Γιατι καθοσαστε τοσα χρονια και τις τρωτε οικογενειακς?
Η μανα σου γτ δε χωριζει? Τοσο χαζη ειναι?
Εσυ τι κανεις? Καθεσαι και τις τρως αντι να τον γαμησεις?
18-09-2013, 11:02 #11
...οι γονείς είναι από αυτούς που έπρεπε να τους στειρώνουν αν ζούσαμε σε ένα πολιτισμένο κόσμο.
Τη μόνη συμβουλή που μπορώ να σου δώσω είναι να μιλήσεις με την αδελφή σου και να πας να μείνεις μαζί της στην πόλη που πέρασε. Ψάξε και βρες δουλειά εκεί, ότι να ναι, ακόμη και σε χωράφια. Απομακρύνσου από αυτούς τους ανθρώπους όσο είναι καιρός. Αρκετά σε έχουν δηλητηριάσει. Για το μόνο που χαίρομαι είναι ότι βγάζεις μια δυναμικότητα που δείχνει ότι είσαι πολεμιστής. Άλλοι στη θέση σου θα ήταν με στη μίζέρια.
Εδώ βλέπουμε καθημερινά άτομα να μπαίνουν να κλαίγονται που δεν έχουν γκόμενα, όχι να αντιμετωπίζουν τέτοια σοβαρά προβλήματα, οπότε μην ανησυχείς ότι μπορεί να σκεφτει κάποιος ότι θέλεις να σε λυπηθούν.
Προχώρα.
18-09-2013, 16:23 #12
Δυστυχως ναι αυτο νομιζω κι εγω εχει γινει αναισθητη απο το ξυλο τοσο πολυ που πλεον του κανει κι αλλα παιδια συγκεκριμενα αλλα 2 μεσα στα 2 χρονια.Φυσικα και δεν καθομαι και τις τρωω αλλα οι φασαριες ειναι απροβλεπτες δεν ξερω αλλα μονο που συζητω τωρα για τις φασαριες συγχιζομαι.Η μανα μου ειχε καταθεσει αιτηση διαζυγιου 2 φορες αλλα και τις 2 τα βρηκε με αυτον.Μετα παει και τα καρφωνει στην αδερφη του μιλαω για τον πατερα με μια τελειως αλλιωτικη ιστορια απο την αληθινη και μετα ακουω τον εξαψαλμο απο την αδερφη του(θεια μου) και οτι χρειαζομαι βοηθεια και αλλες τετιες βλακειες που λεει.Εχεις δικιο οτι αλλα παιδια θα τα ειχαν παρατησει αλλα ειναι ορισμενες φορες που φτανω σε αδιεξοδο κι εγω βασικα σχεδον ολες αλλα παντα υπηρχε η ελπιδα μεσα μου.Αυτη την στιγμη θα φυγω για κανα 8 ωρο απο το σπιτι για να μην τους βλεπω δεν ξερω τι αλλο να κανω και θα προσπαθησω να παω με την αδερφη μου το μονο σιγουρο την βλεπω ως την μοναδικη λυση!
18-09-2013, 17:52 #13
ήθελα να σταθώ σε αυτό που είπε ο/η hapydays:
μια καταγγελία του "νταή πατέρα που βαράει" δε μπορεί να γίνει σε μια κοινωνική υπηρεσία;
18-09-2013, 20:31 #14
18-09-2013, 21:50 #15
Η μανα σου ειναι χαζεγκλο και θελει και τα τραβαει, οποτε αστην. Εσυ κοιτα να βγαλεις ενα 15 να μπεις στο στρατο και γραφτους ολους στα τρυφερα σου, με πρωτο το φαδερ.
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα