Πιέζομαι - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Banned
    γιατι μπορει να υπαρξουν διενεξεις κλπ που μπορει να βγουν εκτος ελεγχου

Senior Member
    άει Παναία μ.... καλέ ακούς τί λες?
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Κι αν γίνω ρεζίλι και με περάσει για καμία που θέλει μόνο να παντρευτεί;

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γιατι μπορει να υπαρξουν διενεξεις κλπ που μπορει να βγουν εκτος ελεγχου
    από που βγαζεις το συμπέρασμα αυτό? αυτό συμβαίνει μόνο αν ήδη τον γνωρίζουν προσωπικά. προδικάζεις μόνο αμα εισαι βεβαιος για κατι.

Νίκη ας το προς το παρόν. Τον παίρνεις σπίτι όταν θα ηρεμήσουν τα πνεύματα (πρώτα εσύ δλδ) και κυρίως όταν θα νιωθει κι αυτος ετοιμος για κατι τετοιο. Φτανει να σε γουσταρει! Μην τον πιεζεις με τετοιες κουβεντες.
    Και μην κανεις μεσα σου τα πραγματα τοσο τραγικα. Να παιρνας καλα μαζι του και αυτη την εντυπωση να τη δινεις και στους δικους σου επειδη αυτο επηρεαζει τη σταση τους εναντι του, φτανει να ναι καλο παιδι όπως λες.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    από που βγαζεις το συμπέρασμα αυτό? αυτό συμβαίνει μόνο αν ήδη τον γνωρίζουν προσωπικά. προδικάζεις μόνο αμα εισαι βεβαιος για κατι.

μα καλα πλακα μου κανεις τωρα τι ενοεις απο που το εβγαλα αυτο το συμπερασμα αφου λεει ξεκαθαρα οτι δεν τον συμπαθουν και της ελεγε η αδερφη της (μεγα λαθος) οτι δε ταιριαζουν εσυ πχ μπορει να μη δινεις μεγαλη σημασια στις σχεσεις και να βαζεις πανω απ ολα τους γονεις σου οτι και να ειναι η οπιοι και να ειναι με τους γονεις ομως δε μπορεις ουτε να αγαπησεις ερωτικα ουτε να κανεις σεξ ουτε να ζησεις ολα αυτα.. επισης εγω δεν εχω μαθει να υποστηριζω κανενα που δεν υποστηριζει τις επιλογες μου οτι καν ειναι αυτος δε μπα να ειναι και αδερφος μου... τι να μη προδικαζω αστιευεσαι τωρα η καλη μερα απο το πρωι φαινετε δε χρειαζετε να δεις το παρακατω αν κατι ξεκινησει στραβα ετσι θα παει δε νομιζω οτι χρειαζετε πολυ μυαλο για να το καταλαβει κανεις.. για παραδειγμα με οσους δε καταφερα να συνενοηθω τελικα δε συνενοηθηκα ποτε. τωρα αμα εισαι τις αποψης να κανουμε μια προσπαθεια και να κανουμε μια προσπαθεια η προσπαθειες δεν αρκουν για να αλλαξεις κατι

αφου και αν χωριζε απο αυτουν το πιο πιθανο ειναι να εβρισκε ενα παρομιο η σχετικο και να της ελεγε παλι η αδερφη της τα ιδια και να συνεχιζοταν αυτο το βιολι επ αοριστον

επισης το δικο σου σκεπτικο ειναι εξωφρενικα προχειρο γιατι ειναι σα να της λες α μη το ψαχνεις το θεμα παρτον σπιτι και οσα πανε και οσα ορθουν και οπου βγαλει ο δρομος αυτο της λες...

καλα αυτο ειναι συμβουλη σε καπιον που λεει εχω καψουρα με εναν ενω η αδερφη μου δεν τον θελει? τωρα αν θελεις να κανεις πειραματα πειραματισου μονος σου για να δεις που θα κατσει η μπιλια...

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλά αναφέρω τους φόβους μου γιατί τράβηξα πολλά με τον πρώην μου η αδερφή μου το είπε για πλάκα εμένα με πειράζει ο γαμπρός μου που ανακατεύετε τώρα σε ένα μήνα θα ξανάρθουν δεν μου είπαν ότι δεν τον συμπαθούν απλά μου είπαν μόνο γιατί δεν έρχετε σπίτι

Senior Member
    Επίσης αφού δεν έρχετε θεωρούν ότι μάλλον με κοροϊδεύει κι ο γαμπρός μου είπε στη μάνα μου ότι είναι αλήτης αφού δεν έρχετε εγώ δεν θέλω να πιεσω τις καταστάσεις κι όμως τόνια θέλω να έχει την πρωτοβουλία αυτός δεν θέλω να νομίζει ότι θέλω να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας

Senior Member
    Μόλις γνώρισε την αδερφή μου ήρθε αμέσως στο σπίτι μας ο γαμπρός μου αυτός είναι από Αλεξανδρούπολη γνωρίστηκαν από τον αδερφό της μητέρας μου αντάλλαξαν τηλέφωνα πήγε η αδερφή μου σπίτι του στο οποίο έμενε με τους γονείς του ύστερα ήρθε αυτός δύο φορές στο δικό μας και τώρα νοικιάζουν μαζί και θα αρραβωνιαστουν

Banned
    Quote Originally Posted by nikiii View Post
    Επίσης αφού δεν έρχετε θεωρούν ότι μάλλον με κοροϊδεύει κι ο γαμπρός μου είπε στη μάνα μου ότι είναι αλήτης αφού δεν έρχετε εγώ δεν θέλω να πιεσω τις καταστάσεις κι όμως τόνια θέλω να έχει την πρωτοβουλία αυτός δεν θέλω να νομίζει ότι θέλω να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας
    ετριξε λιγο ο εγκεφαλος μου γιατι αναφερεις πολα προσωπα μαζι και εσυ γιατι να παλευεις αυτο το βιολι συνεχεια...? θα κατσεις να καταναλοθεις με τον αδερφη σου κλκπκλπκλπ? δε παλευεται....

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα καλα πλακα μου κανεις τωρα τι ενοεις απο που το εβγαλα αυτο το συμπερασμα αφου λεει ξεκαθαρα οτι δεν τον συμπαθουν δεν μου είπαν ότι δεν τον συμπαθούν απλά μου είπαν μόνο γιατί δεν έρχετε σπίτι και της ελεγε η αδερφη της (μεγα λαθος) οτι δε ταιριαζουν η αδερφή μου το είπε για πλάκα εσυ πχ μπορει να μη δινεις μεγαλη σημασια στις σχεσεις και να βαζεις πανω απ ολα τους γονεις σου οτι και να ειναι η οπιοι και να ειναι {σε προηγουμενο μηνυμα μου καταλήγω ως προς το τι θα κανει η κοπελα με το: άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός}με τους γονεις ομως δε μπορεις ουτε να αγαπησεις ερωτικα ουτε να κανεις σεξ ουτε να ζησεις ολα αυτα..
    ....
    επισης το δικο σου σκεπτικο ειναι εξωφρενικα προχειρο γιατι ειναι σα να της λες α μη το ψαχνεις το θεμα παρτον σπιτι και οσα πανε και οσα ορθουν και οπου βγαλει ο δρομος αυτο της λες...

καλα αυτο ειναι συμβουλη σε καπιον που λεει εχω καψουρα με εναν ενω η αδερφη μου δεν τον θελει? τωρα αν θελεις να κανεις πειραματα πειραματισου μονος σου για να δεις που θα κατσει η μπιλια...
    Να διαβάζεις πιο προσεκτικα τα μηνυματα μου πριν βγαζεις συμπερασματα. Αμα τα δεις με τη σειρα θα βρεις και την αλληλουχία και την ουσία.
    Τα πιο πανω στο κοκκινο πλαισιο ειναι απο απαντησεις της κοπέλας αυτουσια για να δεις ότι δεν αντιστοιχουν σ αυτα που της λες. Να σαι πιο προσεκτικος στις συμβουλες που δινεις. Μη λες με απόλυτο τρόπο τι θα κανει κανεις και τι δεν. Σε απόλυτο ύφος μιλάνε είτε οι ειδικοί είτε οι αδαείς.
    Πάω παρακατω..
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Να διαβάζεις πιο προσεκτικα τα μηνυματα μου πριν βγαζεις συμπερασματα. Αμα τα δεις με τη σειρα θα βρεις και την αλληλουχία και την ουσία.
    Τα πιο πανω στο κοκκινο πλαισιο ειναι απο απαντησεις της κοπέλας αυτουσια για να δεις ότι δεν αντιστοιχουν σ αυτα που της λες. Να σαι πιο προσεκτικος στις συμβουλες που δινεις. Μη λες με απόλυτο τρόπο τι θα κανει κανεις και τι δεν. Σε απόλυτο ύφος μιλάνε είτε οι ειδικοί είτε οι αδαείς.
    Πάω παρακατω..
    μαλον εσυ πρεπει να διαβασεις αυτο καλυτερα εσυ με πιον εισαι με τον φιλο της κοπελας η με την αδερφη της? (εγω ξερω πολυ καλα την απαντηση) επισης μερικες φορες μιλας πλαγια και δε φαινετε τι σκεφτεσαι αλλα λες αινιγματικες απαντησεις..

εγω φαινετε πολυ καλα τι σκεφτομαι οταν μιλαω εσυ προφανος σου αρεσουν τα αινιγματα και τα σταυρολεξα εμενα ομως δεν μου αρεσουν...

Banned
    επισης δεν καταλαβα ακομα μεσα απο τις φλου απαντησεις σου τι προτεινεις για ολα αυτα να γνωριστουν ολοι μαζι και οπου τραβηξει ο δρομος αυτο δε σκεφτεσαι?

Senior Member
    Τι να πω αν ανακατευτεί ξανά ο γαμπρός μου;

Banned
    να μη πεις τιποτα σιγα μη κατσεις να αναλωθεις μια ζωη με το γαμπρο σου κ την αδερφη σου... κατσε στο κοσμο σου με το φιλο σου και ας λενε οτι θελουν.. εγω ειναι καπιες φορες πχ που θελω την υσιχια μου δε θα μπορουσα να παλευω αυτο το πραγμα...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234