ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 129
    Senior Member

ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???

νομιζω οτι ειναι ενα θεμα που θα μας βοηθουσε ολους....
    τι θα θελαμε απο τη ζωη μας? πραγματοποιησημα κ μη...........
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Banned
    αυτο λυνει την απορια σου... http://www.youtube.com/watch?v=_vbDLHGC5oU

Senior Member
    Οπότε κάποιος έχει να διαλέξει μεταξύ του να φανεί γκρινιάρης διαλέγοντας αυτά που δεν έχει αυτή τη στιγμή στη ζωή του (τους λόγους που τον έφεραν εδώ (αν και σίγουρα κάποιοι βρίσκονται εδώ απλά για το κουτσομπολιό))...να φανεί ειλικρινής και να φάει κρα...ή να φανεί ψεύτης ευχόμενος, παγκόσμια ειρήνη, καλοσύνη κλπ? :P

Όλοι νομίζω θα θέλουν κάτι που σίγουρα δεν έχουν τώρα. Αυτό δεν αρκεί?
    Οπότε να πάω το ερώτημα σου ένα βήμα παρακάτω ειδικά μάλλον εφόσον έχεις ήδη προσθέσει το "πραγματοποιήσημα και μη" και το "θα μας βοηθούσε όλους"...
    Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα τι θα ήθελε κάποιος ΣΗΜΕΡΑ? το σήμερα που (πλέον) πέρασε και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω να το ζήσεις αλλιώς. Να δούμε τις πικρίες για τα πράγματα που δεν κάναμε ΣΗΜΕΡΑ και ίσως να μας κοιτάξει και ο εαυτός μας και να πει "αν έχεις τα κότσια, κάντο αύριο".

ΥΓ: τα σκούρα θα είναι αν αύριο έχεις όντως τα κότσια και το κάνεις και σου σκάσει στη μούρη...μετά θα φτιάξουμε ένα άλλο thread με τίτλο "τι έκανες σήμερα και ευχόσουν να μην το είχες κάνει ποτε?" :P

Senior Member
    το ανερτησα με το σκεπτικο των στοχων κ των ονειρων!!! αυτα που δν ξεκιναμε να κανουμε ποτε για διαφορους λογους... υπαρκτους κ μη....

Banned
    Χμ Ωραιο Θεμα , σαν πρωτη σκεψη ειναι να επανενταχθω ξανα στον χωρο της εργασιας.. Να τελιωσω με τις σπουδες και να κυνηγήσω για αλλη μια φορα τα ονειρα μου

Senior Member
    Οπότε το όνειρο του undetermined ειναι να κυνηγήσει τα όνειρα του....?
    Βλέπεις hapy, γιαυτό προβλέπω μπέρδεμα!

Banned
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    το ανερτησα με το σκεπτικο των στοχων κ των ονειρων!!! αυτα που δν ξεκιναμε να κανουμε ποτε για διαφορους λογους... υπαρκτους κ μη....
    εμενα μου συνεβει κατι αλλο πολυ περιεργο εκπληρωσα μεν τα ονειρα μου αλλα οχι με το τροπο που ηθελα αλλιως τα φανταζομουν και αλλιως εγιναν

Senior Member
    εγω παντως θα ηθελα να ξεκινησω καποια στιγμη αυτα που θα ηθελα να κανω....
    αρα αυτο που θελω ειναι να το παρω αποφαση!!! τι με σταματαει??? εγω...
    γιατι??? μακαρι να ηξερα.........

Banned
    στο παρελθον υπηρχαν πολα που τα ζηλευα αλλα η ζωη μου ειχε καπιο ενδιαφερον διακυμανσεις πανω κατω.. σημερα δε μπορω να πω οτι ζηλευω κατι αλλα εχω αλλο προβλημα η ζωη μου εχει γινει βαρετη και μονοπλευρη... νοσταλγω καπος τις δυνατες συγκινισεις του παρελθοντος...

Senior Member
    θα ηθελα να εχω στην ζωη μου τους ανθρωπους που αγαπω και με αγαπουν.επισης θα ηθελαν να ερθει το μωρακι μας που περιμενουμε,πως και πως!!και οκ ενα εξοχικο για τις οικογεννειακες αποδρασεις δεν θα ηταν ασχημο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by hapydays View Post
    εγω παντως θα ηθελα να ξεκινησω καποια στιγμη αυτα που θα ηθελα να κανω....
    αρα αυτο που θελω ειναι να το παρω αποφαση!!! τι με σταματαει??? εγω...
    γιατι??? μακαρι να ηξερα.........
    ωραια το εθεσες,καλη αρχη και καλη επιτυχια..!!!

Banned
    Ωραιο θεμα ¨), φουλ ψυχοθεραπεια το φορουμ¨), εχει αλλαξει προσ το καλο το φορουμ! μπαβο!!, καλο το οτι γραφουν αρκετοι θεραπευτες πλεον.
    Προσωπικα αυτο που θα ηθελα - ξερω οτι δεν νοιαζει τον κοσμο τι θα θελα, λογικο, αλλα το νοημα ειναι να γραφεις ,να γραφεις! να ανοιγεις το μυαλο σου !- αυτο που θα ηθελα πανω απο ολα ειναι την ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!! και σωμα και ψυχη!! μετα , πολυ πιο κατω θα ηθελα να μπορεσω να βρω την ποθητη και πολυαναζητουσα "απολυτη αρμονια της ψυχης μου" ουτε υλικα αγαθα θελω ουτε ψηλες ξανθιες με κορμαρες!! ¨), αυτα θα ειναι το πιο ευκολο πραμα αν μπορεσω να βρω πρωτα απο ολα την "αρμονια"! γτ. τοτες θα μπορω, μπορεις να κανεις τα παντα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alex5 View Post
    θα ηθελα να εχω στην ζωη μου τους ανθρωπους που αγαπω και με αγαπουν.επισης θα ηθελαν να ερθει το μωρακι μας που περιμενουμε,πως και πως!!και οκ ενα εξοχικο για τις οικογεννειακες αποδρασεις δεν θα ηταν ασχημο!!!

θα κανεις μωρακι???? με το καλοοοοοο!!!!
    κ απο αυτο θελωωω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Ωραιο θεμα ¨), φουλ ψυχοθεραπεια το φορουμ¨), εχει αλλαξει προσ το καλο το φορουμ! μπαβο!!, καλο το οτι γραφουν αρκετοι θεραπευτες πλεον.
    Προσωπικα αυτο που θα ηθελα - ξερω οτι δεν νοιαζει τον κοσμο τι θα θελα, λογικο, αλλα το νοημα ειναι να γραφεις ,να γραφεις! να ανοιγεις το μυαλο σου !- αυτο που θα ηθελα πανω απο ολα ειναι την ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ!! και σωμα και ψυχη!! μετα , πολυ πιο κατω θα ηθελα να μπορεσω να βρω την ποθητη και πολυαναζητουσα "απολυτη αρμονια της ψυχης μου" ουτε υλικα αγαθα θελω ουτε ψηλες ξανθιες με κορμαρες!! ¨), αυτα θα ειναι το πιο ευκολο πραμα αν μπορεσω να βρω πρωτα απο ολα την "αρμονια"! γτ. τοτες θα μπορω, μπορεις να κανεις τα παντα!!
    εχεις απολυτο δικιο... η ψυχικη ηρεμια ειναι οτι πολυτιμοτερο!!! κ ξερεις γιατι??? διοτι με αυτη ξεπερνας τα παντα... οτι κ να ερθει στο δρομο σου το αντιμετωπιζεις!!!
    ας ελπιζουμε σε αυτη λοιπον...

Banned

Page 1 of 9 123 ... LastLast