Results 16 to 30 of 129
Thread: ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
-
18-09-2013, 00:52 #16
- 18-09-2013, 01:15 #17
████▒▒█████▒████� �▒█████▒█▒▒▒█▒ █▒▒▒█▒█▒▒▒█▒█▒▒▒� �▒█▒▒▒█▒██▒▒█▒ ████▒▒█████▒█▒▒▒� �▒█▒▒▒█▒█▒█▒█▒ █▒▒▒█▒█▒▒▒█▒█▒▒▒� �▒█▒▒▒█▒█▒▒██▒ ████▒▒█▒▒▒█▒████� �▒█████▒█▒▒▒█▒
18-09-2013, 09:34 #18
Ωραιο θεμα hapydays . Μιας κ εχω γευτει μια πολυ ωραια ζωη ,k αισθανωμαι χορτασμενος κ ευγνωμων , ας εχω κτθλψη , δεν πειραζει , θελω μια συντροφο ομως οπως την θελω εγω ( ειμαι λιγο κακομαθημενος , οι κοπελες με κακομαθαν!! ) .
Κ εννοειται οτι χωρις υγεια να τα βρασω ολα .....Last edited by Macgyver; 19-09-2013 at 12:44.
18-09-2013, 11:09 #19
...εμένα αυτή την εποχή μου λείπει μόνο η ξεκούραση ....αν το καλοσκεφτώ βέβαια θα ήθελα να κάνω ένα τρίχρονο ταξίδι το γυρο του κόσμου :ΡΡΡΡ
18-09-2013, 13:53 #20
εμενα παλι μου λειπει η ξεκουραση ,του μυαλου κ της ψυχης μου.... εχω καιρο να νιωσω ξεγνοιαστη... κ αυτο ειναι που προσπαθω πρωτο καθε μερα, να πετυχω!!! ισως γι αυτο δν ξεκιναω κ τις προσπαθειες για να υλοποιησω τα ονειρα μου... βεβαια αυτα ειναι αμφιδρομα... κ με κραταει στασιμη
ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
18-09-2013, 17:23 #21
Και καταληγω οτι ακομα κ η καταθλιψη εχει τα καλα της .
Σε κανει να εκτιμησεις την ΥΓΕΙΑ σου , που την θεωρουσες δεδομενη , σε κανει πιο δυνατο στις αντιξοοτητες κ καταλαβαινεις ποσο ματαια ειναι τα ( πολλα ) υλικα αγαθα . Καποιος πολυ σωστα ειπε ' οποιος σκοπευει στην ευτυχια μεσω των επιγειων αγαθων , ειναι σε λαθος δρομο ' .
Τελικα ειναι απιστευτο ποσα λιγα πραγματα χρειαζομαστε για να ειμαστε ευτυχεις .
18-09-2013, 18:52 #22
18-09-2013, 19:34 #23
Απο τη ζωη μου...τί θα ηθελα....
Να ειχα περισσοτερα ατομα κοντα μου, αλλα πραγματικα κοντα μου, διπλα μου, οχι μονο στα λογια.But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
18-09-2013, 20:13 #24
Εμένα νομίζω ότι μου έδειξε το αντίθετο Άγγελε. Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πλέον πως το να ζητάς λίγα σε κάνει μίζερο στα μάτια των περισσοτέρων και αυτό σε απομακρύνει ακόμα περισσότερο απο αυτούς εντείνοντας την περιθωριοποίηση, μειώνοντας την αυτοεκτίμηση και διογκώνοντας την κατάθλιψη ώσπου τελικά γίνεις όντως μίζερος. Αν θες να είσαι μέρος του "κόσμου" πρέπει να διεκδικείς, να διεκδικείς επιθετικά και να διεκδικείς πολλά. Και φυσικά οτιδήποτε πνευματικό δεν μπορείς να το διεκδικίσεις οπότε ....
Κοιτώντας γυρω μου για το πως αλλάζουν τα θέλω των ανθρώπων ανάλογα με την ηλικία τους και οι αξίες τους όσον αφορά τον συνάνθρωπο τους και παλι βάση της ηλικίας τους με κάνει να σκέφτομαι πως σταθερές αξίες ίσως και να μην υπάρχουν....ίσως διαφορετικότητα επίσης να μην υπάρχει...ίσως όλα να είναι ηλικιακά. Οι άνθρωποι στα 20 τους θέλουν χαζομάρα, ξεγνοιασιά κλπ. Στα 40 τους θέλουν σταθερότητα, ασφάλεια κλπ. Το ότι η ισορροπίες αυτές δεν μπορούν να αλλάξουν ενώ παράλληλα η ζωή σε αναγκάζει να έχεις συγκεκριμένες ανάγκες. Στα 20 είναι το χαρτζιλίκι του μπαμπά και οι παροχές που "απαιτείς" κατα κάποιο τρόπο, στα 30-40 είναι η εξασφάλιση που θα "πρεπει" να σου παρέχει ένας σύντροφος πχ.
Θα μου πεις "έτσι ζουν οι "άλλοι"" ....
Θα σου πω...εσύ τι θες? να ζεις σε άλλο κόσμο? στο περιθώριο? Αν στα 20 δεν έχεις το χαρτζιλίκι και τις παροχές του μπαμπά και στα 30-40 δεν μπορείς να εξασφαλίσεις στον σύντροφο σου τότε δεν είναι λογικό να περιθωριοποιηθείς? Και δεν είναι πνευματικά τα αγαθά αυτά.
Σκέφτομαι καθημερινά τα "λάθη" που έχω κάνει στην ζωή μου....και που έμαθα ότι έμαθα? και που διάβασα ότι διάβασα? και ? Είμαι εδώ τώρα και τι έχω να πω οτι κέρδισα? τίποτα. Θεωρώ πως βρίσκομαι στο περιθώριο και αυτό με κάνει να βρίσκομαι στο περιθώριο ακόμα περισσότερο. Αν θα ήταν προτιμότερο να μην είχα ζήσει αυτή τη ζωή και να τα είχα κάνει όλα διαφορετικά?...μαλλον ναι γιατί αύριο μπορεί να πεθάνω.
18-09-2013, 20:21 #25
Θα ήθελα έναν δικαιότερο κόσμο....
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
18-09-2013, 20:47 #26
18-09-2013, 20:54 #27
18-09-2013, 21:19 #28
Απλα διαπιστωνω οτι μονο οι παιδικοι μου φιλοι ειναι ακομη εδω. Οσοι βρεθηκαν στην πορεια μου, αφου ενηλικιωθηκα, καπου, καπως, με απογοητευσαν. Για συναδελφους δεν συζητω καν...οσο μεγαλωνεις και γινεσαι καλυτερος, τοσο πιο πολυ στοχος γινεσαι. Πληρωνεις την επιτυχια με λιγα λογια. Ποσο μαλλον σε τετοιες εποχες, που ολοι μας λιγο πολυ εχουμε οικονομικα προβληματα.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
18-09-2013, 21:25 #29
Στα 20-30 σου όμως Άγγελε ήσουν και τελείως διαφορετικός άνθρωπος αν δεν κάνω λάθος απο αυτά που έχεις πει...οπότε είναι σαν να επιβεβαιώνεις άθελα σου αυτά που έγραψα.
Υποκατάστατο της εμπειρίας? Θα πρέπει να ορίσουμε την εμπειρία τότε....
Πώς σου ακούγεται το "μια ζωή χωρίς σκοτούρες" σαν υποκατάστατο της εμπειρίας?
18-09-2013, 21:32 #30
Ωχ παιδιά μάλον εγω ζητάω πολλά.Η μάλον αυτή τη περίοδο μου φταίνε πολλά.
λοιπόν: θα ηθελα να ειχα μια δουλειά που η προσταμένη θα ήταν νορμάλ και οχι τρελή ωστε να πηγαινω ηρεμα καθε μερα.
θα ηθελα να ειχα περισσότερα χρήματα για να κάνω πολλααααα ταξίδια
Θα ηθελα φιλους στην πόλη μου που να μπορώ να εμπιστευτώ και να με ακούν χωρίς να με κρίνουν και να με κουτσομπολευουν
θα θελα το αγόρι μου να ερθει αμεσα στην πολη μου
θα θελα κάποιες μερες....να μην μου φταίνε ολα...και να τα βλέπω όλα αισιόδοξα.
Ουφ!!!!!Αυτά για την ώρα.
Και πάμε τωρα στο σημαντικότερο.Πως τα βρίσκουμε ολα αυτα????(Και ειδικά την ψυχική ηρεμία που ανέφερε καποιος)
Τι κάνουμε?ποσο μας βοηθάνε οι καταστάσεις??Γιατι να πρέπει να προσγειωθω??Ουφ!!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή