Results 31 to 45 of 129
Thread: ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
-
18-09-2013, 21:32 #31
- 18-09-2013, 21:39 #32
Θα θελα να μαθω αν υπαρχει θεος.
18-09-2013, 21:52 #33
Εμενα παλι με μαθανε να μην θελω, ουτε να επιθυμω πραγματα..εμαθα οτι η ζωη μου και οι επιθυμιες μου υπαγορευονται και απαγορευονται απο αλλους εκτος απο εμενα. Οποτε γιατι να σκεφτω ή να εκφρασω επιθυμιες ή να κανω σχεδια αφου δεν προκειται ποτε να με αφησουν να κανω ουτε καν προσπαθεια να τα υλοποιησω? αν δεν κανεις σχεδια, γλιτωνεις την απογοητευση
Αν ομως δεν υπηρχαν οι περιορισμοι που ανεφερα και η απαισια ψυχολογικη μου κατασταση αυτο που θα ηθελα ειναι να αλλαξω τοπο διαμονης..να αλλαξω παραστασεις και ρυθμους..παντα ηθελα να φυγω απο την Αθηνα, θα ηθελα να μενω σε ενα αγαπημενο μου νησι τη Ροδο..
18-09-2013, 22:02 #34
Ελαχιστοι ναι, ευχαριστω το συμπαν που εχω μια τοσο καταπληκτικη μητερα που με ακουει, ασχετως εαν γινεται το θυμα του πατερα μου. Κατα τ'αλλα ομως, εχω απομακρυνθει με πολλα ατομα, γιατι αλλαζουμε, ψαχνουμε αλλα πραγματα, δε με γεμιζουν και δεν τους γεμιζω. Για παραδειγμα, εμαθα πριν μια εβδομαδα κατι, το οποιο με στεναχωρησε ιδιαιτερα αλλα στη συνεχεια το αποδεχτηκα πιο ομαλα. Μια φιλη, με την οποια καναμε παρα πολυ καλη παρεα εδω και 8 χρονια περιπου, απο τοτε που ειχα φυγει εξω για σπουδες επαψε να εχει επαφες μαζι μου. Δεν απαντουσε στα μηνυματα, τηλεφωνηματα, σκαϊπ, τιποτα. Και επι ενα χρονο προσπαθουσα να βρω τον λογο. Ρωτουσα τους κοινους μας γνωστους, καθως η ιδια απλα δεν απαντουσε ποτε! Και εμαθα πριν μια εβδομαδα οτι δεν ηθελε πλεον να εχουμε επαφες γιατι εγω σκεφτομαι πολυ ρεαλιστικα και πρακτικα (σπουδες, καλη δουλεια, καλα χρηματα, κτλ κτλ), ενω αυτη ειναι ιδεαλιστρια, μιας και το επαγγελμα το δικο της, οπως και το δικο μου, ειναι ανθρωποκεντρικα και θα επρεπε να σκεφομαστε μονο τον συνανθρωπο και οχι τις καριερες. Θεωρησε λοιπον οτι εγω εχω γινει ενα κυνικο, ρεαλιστικο και ακρως επικεντρωμενο στην επιστημη μου ατομο, ενω θα επρεπε να ειμαι πιο ιδεαλιστρια και να μην κυνηγαω την καριερα μου. Ετσι, θελησε να με κανει περα, μιας που ο καινουριος της γκομενος εχει αυτη τη στιγμη προτεραιοτητα στα παντα.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
18-09-2013, 22:07 #35
ταυτιζομαι απολυτα με την πρωτη προταση σου How καθως βιωνω ακριβως την ιδια κατασταση με τους γονεις, αν δεν ειχα τη μητερα μου θα ειχα αυτοκτονησει.
οσον αφορα αυτο με τη φιλη που λες μου εχει συμβει το ιδιο καθως η "κολλητη" μου εφυγε για Γερμανια και εχουμε κοψει καθε ειδους επαφη, σε νιωθω πραγματικα...
18-09-2013, 22:12 #36
Να ζω..........
18-09-2013, 22:42 #37
Τι ωραίο θέμα!!!
Αρχικά 2 όχι και τόσο "σημαντικά" όνειρα,
θα ήθελα να καταφέρω να σπουδάσω στην καλών τεχνών και στη συνέχεια να ψαχτώ, ίσως και να σπουδάσω, μαθηματικά.
Αλλά το σημαντικότερο που θα ήθελα, είναι, κάποια στιγμή να μπορέσω να πω, πως ειλικρινά, αγαπώ τον εαυτό μου.
Πως έχω αλλάξει τα πράγματα που, σήμερα, με κάνουν να ντρέπομαι για τον χαρακτήρα μου.
Πως ακόμη κι αν βρίσκω κάτι καινούργιο, που δεν μ αρέσει μέσα μου, δε θα ισοπεδώνω τα πάντα με αποτέλεσμα να νιώθω μίσος για τον εαυτό μου,
αλλά θα εξακολουθώ να νιώθω περήφανη που το παλεύω και στη συνέχεια, να το αντιμετωπίζω...Stand and fight, live by your heart.
Always one more try
I'm not afraid to die.
Stand and fight ,say what you feel.
Born with a heart of steel
18-09-2013, 23:03 #38
18-09-2013, 23:05 #39
18-09-2013, 23:36 #40
18-09-2013, 23:45 #41
19-09-2013, 00:01 #42
Ξερεις τι, δν ειναι εξαρτηση, ειναι σχεση, ειναι συναισθηματα, δε μπορει ενας ανθρωπος που νιωθει να τα μηδενισει ολα. Οι γονεις μου λεγανε απο μικρη να μαθω να ειμαι ανεξαρτητη και να μην επηρεαζομαι απο τους αλλους. Ομως δεν ειμαι ρομποτ. Εννοειται οτι και εδωσα πολλα συναισθηματα και επηρεαστηκα. Και τουμπαλιν. Τωρα, εαν καποιος ανθρωπος νιωσει οτι δε με χρειαζεται πλεον στην ζωη του γιατι δεν εχω κατι να του δωσω, τοτε οκ. Δε μπορεις να κρατας ανθρωπους με το ζορι. Δεν παρακαλεσα και δεν ικετεψα ποτε, γιατι δε θα ημουν ο εαυτος μου αν το εκανα. Οι σχεσεις θεωρω οτι πρεπει να χτιζονται αμοιβαια γιατι αλλιως ειναι οπως ειπες μια μονοπλευρη εξαρτηση. Στο συγκεκριμενο παραδειγμα, η φιλη αποχωρησε εδω και εναν χρονο. Και δεν ξαναπλησιασε. Αρα, δεν της ημουν πλεον χρησιμη και απαραιτητη.
19-09-2013, 00:27 #43
Μιλαω για συναισθηματικη εξαρτηση, σημερα μηδενιζονται απο τη μια μερα στην αλλη οι σχεσεις των ανθρωπων και οπως εχω ακουσει καποτε ηταν αλλιως οταν χαλουσε κατι το φτιαχνανε, δεν επαιρναν κατι καινουριο. ειμαστε της ευκολης λυσης πλεον...
θεωρω οτι οι ανθρωποι που εχουν συναισθημτα για εμας οπως εμεις για αυτους δεν μας εγκαταλειπουν και ειδικα οι φιλοι, επισης εξαρταται απο τι βιωματα και εμπειριες εχει ο καθενας και οδηγειται σε τετοιες συμπεριφορες π.χ εγω πλεον δε μπορω να δωσω συναισθηματικα ουτε σε φιλικο ουτε σε προσωπικο επιπεδο, ειμαι τυπικη και αναισθητη και να σου πω κατι? νιωθω καλυτερα πια. Η πολυ ευαισθησια βλαπτει οπως και η πολλη αγαπη, η πολλη καλοσυνη
19-09-2013, 00:42 #44
Εναν ανθρωπο να με αγαπαει....
19-09-2013, 01:05 #45
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση