Results 91 to 105 of 129
Thread: ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
-
26-09-2013, 03:09 #91
- 26-09-2013, 03:11 #92
δυστυχως πλεον ετσι οπως εχει καταντησει η Αθηνα τουλαχιστον, δε μπορω ουτε να κυκλοφορησω γιατι εχω ξυρισμενο κεφαλι και θα με συλλαβουν σαν χρυσαυγιτη.
26-09-2013, 03:18 #93
Ααχχ... ξέρω... Αλλά, έλα, παραδέξου το.. την αγαπάς την Ελλάδα <3
26-09-2013, 12:18 #94
26-09-2013, 12:21 #95
26-09-2013, 14:19 #96
[QUOTE=Macgyver;456728]ναι!!! εμεις εδω στο ευβοιορνια ειμαστε καλυτερα απο το καλιφορνια!!!
εγω αυτο εκανα, κ κανω σε καποια πραγματα εννοειται!!!.... απλα εχω ξεπερασει τα απλα
οσο για τν αυτοκτονια οι περισσοτεροι εχουν φλερταρει κ κανενα ψυχολογικο να μν εχουν!!!
κ ΔΕΝ ειμαστε χαλβαδες φιλε μου macgyver!!! o θεος μας δινει τοσα,οσα μπορουμε να αντεξουμε!!! αρα εχουμε τεραστια δυναμη... αρκει να το παραδεχτουμε!!!!ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
…………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!
26-09-2013, 14:35 #97
27-09-2013, 20:32 #98
Να μην συγχωρεις κανεναν απο οσους σου κανουν κακο, σε υποτιμουν ή σε προσβαλλουν, να μην βοηθας κανεναν και να εχεις τα ματια ανοιχτα( μην τα βλεπεις ολα καλοπροαιρετα- κυκλοφορει μεγαλη υποκρισια) και να εισαι σε ετοιμοτητα και κυριως μην δειχνεις την ευαισθησια σου και τις αδυναμιες σου σε κανεναν. Οσο για τα συναισθηματικα προσεχε γιατι υπαρχουν πολλοι μα...κες. Μπορει να θελεις να ζησεις αγπαη και να ερωτευθεις αλλα αυτα ειναι για τα παραμυθια. Πρεπει να γινεις ρεαλιστρια γιατι η πραγματικοτητα και οι ανθρωποι που ζουν σε αυτη ειναι απιστευτα κακοι.
Καποτε ημουν σαν εσενα, πιστεψε με δεν αξιζει και δεν πρεπει να εισαι ετσι, θα σε "φανε"! Αλλαξε γρηγορα γιατι θα πληγωθεις ανεπανορθωτα. Με ολη την καλη διαθεση
28-09-2013, 00:50 #99
Unlucky, και αν έχει τώρα κάποια σημασία για την Show_Me_The_High_Road, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δες το σαν ευκαιρία να ακουστούν ποικίλες απόψεις. Για ποιο λόγο να μετατρέψω την προσωπικότητα μου σε καθρέφτη μόνο των αρνητικών χαρακτηριστικών των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων; Να γίνω σκληρή, καχύποπτη, κλειστή, αδιάφορη, να σταματήσω να πιστεύω στον έρωτα γιατί όπως λες αυτά είναι για τα παραμύθια; Πίστεψέ με πως μια ψυχή βουτηγμένη στα παραπάνω, θα περιπλανιέται μάταια ,η αρμονία δεν θα βρεθεί.
Μία προσωπικότητα θα έχουμε, και έξω στην κοινωνία, και στο εσωτερικό περιβάλλον με τους δικούς μας ανθρώπους, εκτός αν είμαστε διχασμένες προσωπικότητες. Δεν εναλλάσσετε συμφεροντολογικά και ωφελιμιστικά, αυτό είναι αφύσικο. Μην σου πω και αδύνατο γιατί για αυτόν που ξέρει και βλέπει, τα μάτια πάντα αντανακλούν τον εσωτερικό κόσμο.
Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν κάποιος συνήθως μας φέρετε άσχημα ή ευέξαπτα, μεταφέρετε αυτή η κακή ενέργεια και αναπαράγεται. Σαν να μεταφέρετε ένα μικρόβιο. Θα τύχει και να πληγωθούμε και να αυξήσουμε τις άμυνες μας. Να αναθεωρήσουμε και να προβληματιστούμε. Μα σκεφτείτε. Τι θα μείνει στο τέλος της μέρας; Νομίζετε πως με το να γινόμαστε ίδιοι με αυτούς που προκαλούν την απογοήτευση και λύπη μας, θα φροντίσουμε τον εαυτό μας; Τα ιδανικά θα εξατμιστούν και θα χάσουμε κάθε ευκαιρία να εξελίξουμε την προσωπικότητα μας. Θα εξαφανίσουμε εκούσια την ελπίδα για εφαρμογή του αλτρουισμού, κάθε σπίθα για βελτίωση! Αν θες να δεις το θαύμα, πρώτα γίνε εσύ το θαύμα. Εκτός αν είμαστε στραμμένοι στο σκοτάδι, που τότε αυτό θα ήταν τόσο οδυνηρά λυπηρό!
Ας μην ξεχνάμε πως στο τέλος ο μόνος που θα μένει μαζί μας θα είναι ο εαυτός μας, και η αυτο-διαστροφή θα μας προκαλέσει αποστροφή..
28-09-2013, 15:16 #100
Kortha σε εναν ιδανικο και αγγελικα πλασμενο κοσμο ολα αυτα που εκφραζεις ειναι σωστα. Ομως οι ανθρωποι ειναι απιστευτα κακοι στο βαθος οσο και αν προσπαθουν να δειχνουν το αντιθετο.
Οσο για το τι θα μεινει στο τελος της μερας? ως παθουσα γιατι σκεφτομουν και γω εξιδανικευμενα και ετσι οπως περιεγραψες και στο τελος την πατησα, μενεις μονος σου με τα καταλοιπα που σου αφηνουν οι αλλοι. Η εποχη μας τουλαχιστον δεν χωραει και δεν δινει περιθωριο για ευαισθησια,καλοσυνη, ανθρωπια.
Οσο για τα ματια που λες οτι ειναι ο καθρεφτης πολλες φορες τα φιανομενα απατουν δυστυχως αν και γω γυρω μου παρατηρω ολοενα και περισσοτερο προσωπα ανεκφραστα, αγελαστα, κενα.
Και ομως υπαρχουν πολλοι διπροσωποι και το εθεσες πολυ ωραια που παρουσιαζουν διαφορετικο χαρακτηρα καθε φορα και σε καθε προσωπο αναλογως το συμφερον και το οφελος τους.
Τουλαχιστον αν δεν γινουμε ιδιοι, να προσεχουμε ή το καλυτερο να μην εχουμε μεγαλες προσδοκιες.Αληθεια βρε Kortha θεωρεις οτι υπαρχει αλτρουισμος σημερα???? ο καθενας ειναι για την παρτη του και ετοιμος να σε αδικησει για να ωφεληθει σε ολους τους τομεις. Στον επαγγελματικο, στον προσωπικο, στον κοινωνικο...
28-09-2013, 17:31 #101
Ναι, υπάρχει :). Και ναι, φυσικά και να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου χωρίς να γίνεσαι ίδια με εκείνους.
Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αυτό, αλλά όταν αγωνίζεται κανείς πνευματικά για μια βελτίωση, εξαγνισμό από τους προσωπικούς δαίμονες που μας παιδεύουν ακατάπαυστα, όταν το καταφέρουμε αυτό, επέρχεται η ικανοποίηση εσωτερικά. Είμαστε σε ισορροπία, χωρίς άγχη και τρικυμίες. Φαντάσου ένα κερί που φωτίζει τις πιο σκοτεινές πτυχές των σκέψεων σου. Όταν λοιπόν κατακτάται αυτή η αυτοπροσδιοριζόμενη χαρά, τότε αυτό εκπέμπεται και εξωτερικά. Δεν θα σε νοιάζει αν σε βλάψουν, αλλά αντίθετα μην βλάψεις εσύ, ίσως ο θυμός να μετατραπεί σε λύπη για εκείνους που ζουν έτσι.
Σκέψου έναν άνθρωπο που σε αδικεί για παράδειγμα στο εργασιακό περιβάλλον, κοιτάει το πως θα ρίξει τους συναδέλφους του. Σκέψου πάλι τον ίδιο άνθρωπο όταν ολοκληρώνεται η κακόβουλη πράξη του, τι απομεινάρια θα του αφήσει; Νομίζεις πως θα είναι ευτυχισμένος; Ακόμη περισσότερη κακία θα έχει, δίψα που δεν θα έχει τελειωμό, ποτέ δεν θα γαληνέψει. Φαντάσου τον ψυχικό του κόσμο, πώς θα πλανιέται στα ίδια του τα χαλάσματα... Εσύ θα γυρνάς σπίτι σου με ένα γλυκό χαμόγελο και θα κοιμάσε ήσυχη τα βράδια, εκείνος ο δυστυχισμένος πού θα καταφύγει για παρηγοριά;
Όλα αυτά που σου λέω ΕΊΝΑΙ υλοποιήσιμα και ΥΠΆΡΧΟΥΝ και υπήρξαν άνθρωποι που τα κατάφεραν, ενσωμάτωσαν μια τέτοια στάση στην καθημερινότητα τους. Εμείς θα διαλέξουμε πού θα κοιτάξουμε για πρότυπα.. Η καλύτερη εκδίκηση γι’ αυτούς που σε πλήγωσαν είναι να μην χαλάσεις και διαστρέψεις την ψυχούλα σου για πάρτη τους.
28-09-2013, 18:40 #102
Θα ήθελα να ζούσα σε εναν κόσμο με καλυτερους ανθρωπους. Σε εναν κοσμο που δε θα ησουν συνεχεια καχυποπτος. Σε εναν κοσμο που δε θα ειχε καφρους και μαλακες και αντιστοιχα δε θα ειχε τσουλες και εκμεταλευτριες. Θα ηθελα να επικοινωνω ευκολοτερα. Δεν αντεχω αλλο αυτη τη βρωμια τριγυρω.
But on some summer nights, it could feel like paradise. Paradise lost.
28-09-2013, 20:46 #103
[QUOTE=hapydays;456939][QUOTE= o θεος μας δινει τοσα,οσα μπορουμε να αντεξουμε!!! αρα εχουμε τεραστια δυναμη... αρκει να το παραδεχτουμε!!!![/QUOTE]
Aυτο hapydays , το πιστευω κ εγω α-π-ο-λ-υ-τ-ω-ς .
Για τους χαλβαδες εννοειται οτι αστειευομαι ( κ με πολλα αλλα ). Φιλικα
28-09-2013, 21:07 #104
28-09-2013, 21:09 #105
Θα ηθελα να παθω overdose διασκεδασης........
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση