Results 106 to 120 of 129
Thread: ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ???
-
28-09-2013, 21:12 #106
- 28-09-2013, 21:27 #107
28-09-2013, 22:06 #108
Συγνωμη Kortha αλλα εγω δεν εχω δει αλτρουισμο απο κανεναν και ουτε περιμενω πια! Ουτε θελω να εκδικηθω αυτους που μου εκαναν κακο ΑΔΙΑΦΟΡΩ.. Ωραιο ειναι να "φιλοσοφεις" απο τα δυσκολα και εννοω την κακια και αδικια των γυρω αλλα υπαρχει και η σκληρη πραγματικοτητα! Οπως θα δεις και η howtodream διαμαρτυρεται για τη βρωμια που υπαρχει..
Εγω πλεον εχω συμφιλιωθει με αυτο, μπορω να πω οτι δεν κλαιω πια, δε με νοιαζει τιποτα και κανεις γιατι τωρα πια ξερω. Αυτο που ειπα στην show ειναι να μην βλεπει τον κοσμο με αθωα ματια γιατι μονο ετσι δεν ειναι. Καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος και προιδεασμενος γιατι εγω δεν ημουν και εφαγα πολλες σφαλιαρες και δυνατες.
29-09-2013, 00:07 #109
Σορρυ για το μεγαλο κειμενο
Last edited by Ο Σελτζούκος; 29-09-2013 at 00:26.
29-09-2013, 00:12 #110
Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα στη ζωή μου είναι να εμπεδώσω σε οσο πιο μεγαλο βαθμο μπορω την Επικουρεια φιλοσοφία και τρόπο σκέψης (οχι τροπο ζωης ομως), όσο μπορει να χωρέσει το μικρο και αμυαλο νεανικό διεφθαρμένο και αλαζονικό μυαλό μου.
Μετά θα ήθελα μέχρι τα 36-37 μου να ζήσω μια εντονη ζωη που θα απαρτιζεται απο:
Αφθονο σεξ με Ελληνιδες και ξένες
Σεξ με περισσότερο απο 1 γυναίκα (και γενικα σαρκικη απόλαυση μέχρι κολασης)
Να μάθω ψυχολογια
Να κάνω περιπετειωδη ταξιδια στον Αμαζονιο, στις αχανες εκτασεις της Μογγολιας και Ανατολικής Κίνας και να γυρίσω το κόσμο οσο πιο πολύ γίνεται.
Να γίνω εθελοντης στον Ερυθρο σταυρο.
Να πάρω μέρος στα ταξίδια "Οι δρόμοι της Ελιας" που εδρευει στη Καλαμάτα. (Οι @@@@κες κανανε ταξιδι απο την Ελλάδα μέχρι τη Κινα μαζι με το National Geographic οδικώς το 2012. Φοβήθηκα να παω :(
Να κάνω:
Ιππασια
Ορειβασια
Τοξοβολια
Θαλασσιο Σκι
Να παω στην ΕΛΔΥΚ (Ελληνικη δυναμη Κυπρου)
Να παρω μαθηματα γεωστρατηγικης/πολιτικής αναλυσης
Να χρησιμοποιησω τα νεα γυαλια της Google.
Να πέσω με αλεξίπτωτο.
Να κάνω bungee jumping ή οπως αλλιως προφερεται
Να τελειοποιησω τα Αγγλικα μου και να δοκιμασω Ισπανικά
Να μπορω παντα να αγοραζω τις νεες κονσολες playstation και να το λιωνω σε GTA με φιλαράκια
Να βλέπω survival horror ταινίες και να χεζομαι πάνω μου
Να γίνω καλός και πετυχημένος επιχειρηματίας στα χνάρια του πατέρα και παππού μου
Να σπουδάσω Αγγλία (Δευτερεύων)
Να γνωρίσω τις αρχές και τις ιδέες του Ταοϊσμου στην Ιαπωνία/Κίνα. (Και να κάτσω εκεί τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες)
Να κάνω ποδηλασία μέσω του Μεσσηνιακού Γ.Σ. και σκάκι μέσω του ΝΟΚ (Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας)
Να διευρύνω τις γνώσεις μου πάνω σε business admin. HRM, psychology, history and Geopolitics μέσω online courses στο coursera and futureLearn (με καλεσανε για BETA :D)
Να κανω σκι
Να λαβω μερος σε περιπετειωδης εκδρομες
Να γράψω ένα βιβλίο ιστορικης φαντασιας και ενα βιβλιο για ενα αγαπημενο μου θεμα (Το πρωτο ειναι ηδη in progress και το άλλο σκεφτομαι την βυζαντινη αυτοκρατορια που ειναι ο μεγαλος μου ερωτας)
Να μάθω μουσικά όργανα
Να συνεχίσω να γράφω προσβλητικα τραγουδάκια rap για τη παρτυ μου μονο :O
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΜΗ ΖΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ (να μη πιω ποτε καφε στη ζωη μου, να μη καπνισω ποτε, να μη γινω καγκουρας, να μη πριζω τον πατερα μου να μου παρει μηχανακι, να μη ζω την ανεγκεφαλη νυχτερινη ζωη του ατελειωτου clubbing και κλαμπατσουμπαλων αλλα ποιο ποιοτική ζωη,)
Θα ήθελα πολύ επίσης να ξανα βρεθω με καποια παιδια απο το Λύκειο και Γυμνάσιο.
Θα ηθελα να μη δημιουργήσω εχθρούς στη ζωη μου (τουλαχιστον οχι τιποτα σοβαρο)
Θα ήθελα παρα πολυ σε μια φαση της ζωης μου να κάνω urban exploration, δηλαδή με μια παρέα φίλων (οχι μονος φοβαμαι) να εξερευνουμε παλια κτιρια και χωρια-φαντασμτα μεσα στο βραδυ με φακους (μπρρρρρ και μονο που το περιγραφω @@@λωνω)
Θα ηθελα να βρω μια γυναικα που θα ειναι φιλελευθερη, θα εχει προσωπικοτητα, χαρακτήρα, να με καταλαβαινει ακόμα και αν δεν συμφωνει, να αναμειγνυεται δυναμικα στα δικα μου προβληματα αναπτυσσοντας τη δικη της αποψη πανω στα προβληματα μου και να μην εχει παθητικη αποψη τυπου "αχ αγαπη μου αυτο ειναι δικο σου προβλημα μη με μπλεκεις εμενα". Να υποστηριζει εμενα και μονο εμενα καθε φορα που τα συγγενικα μου προσωπα θα μου ασκουν κριτικη-ειτε σε αστειο ειτε σε σοβαρο επιπεδο-ταπωνοντας τους με επιχειρήματα για το πόσο άδικο έχουν. Να βαζει τις φιλες της πάνω απο μένα όταν κρίνει οτι γινομαι @@@ακας. Να μη βαζω τον Παναθηναϊκό πάνω απο αυτήν. (Αχ τρυφιλλαρα έχεις ριζωσει βαθια μεσα στη καρδια μου και οσο και να προσπαθω να σε ξεριζώσω δε μπορω. Γιατι γιατι μου το κάνεις αυτό???)Να σκέφτεται μια ιδέα προτού την απορριψει (βλέπε αντικομφορμισμός).
Να μην έχει υιοθετήσει τον Ελληνικό/Καλαματιανό τρόπο ζωής. (Πρώινο ξυπνημα με καφε και τσιγαράκι, και μετά βουρ για μαγαζιά και καφετέρια με τις λοιπές κλώσσες. Μπλιάχ)
Να φτιαξω αντι-χρυσαυγιτικα βιντεακια και να τα ανεβασω στο youtube.
Να αποκτήσω στη ζωή μου 2-3 πολύ καλούς φίλους που θα με αγαπούν και θα με βοηθούν όποτε έχω πρόβλημα. Και το αντίθετο.
Να συνεχίσουν κάποιοι φίλοι μου να ανατρέχουν σε μένα όποτε έχουν πρόβλημα. Με τιμά.
Να μιλήσω με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν υιοθετώ τον τρόπο διοικησης που εισήγαγε στη χώρα, αλλά ένας άνθρωπος τόσο μεγάλος σε ηλικία και με σεβαστό προταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία ενός κράτους ΜΠΟΡΕΙ να ειναι μια αξιοθαύμαστη πηγη ιστορικής γνώσης.
Η Δανάη, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Και συγκεκριμένα απο το Δημοτικό. 12 χρόνια τώρα και ακόμα στο πίσω μερος του μυαλού μου υπάρχει αυτή η γυναίκα. Απο τότε που της εξομολόγησα δειλά-δειλά στη πέμπτη Δημοτικού οτι την είδα σε όνειρο, μέχρι πριν καποιον καιρο που την συναντησα σε βιντεοκλαμπ, παντα αναρωτιομουν πως μπορεί να ειναι να κανω σεξ με την καλυτερη παιδικη μου φίλη... τόσα χρόνια που περάσαμε μαζί, τόσα πολλά πράγματα που κάναμε, τόσα παιδικά πάρτι στο σπίτι της, και δεν έκανα τίποτα...(Ε ΝΑΙ ρε @@@ΑΚΑ αφου ήσουν 10 χρονών!!!) Δε με ενδιαφέρει αν ειναι εγγονη διάσημου Χουντικού υπουργού, δε με ενδιαφερει αν σπουδαζει εκτός Καλαμάτας (και σιγά τη Πάτρα).
Να μη γλείψω ποτε στη ζωή μου κάποιον πολιτικό. Η οικογένεια μου απο τη πλευρα της μητερας μου εχει γλειψει twice. Η οικογενεια απο τη πλευρα του πατερα μου ποτέ. Διαλέγω τους δεύτερους.
Να πάω San Fransisco για να συναντήσω τους θείους μου και λοιπούς συγγενείς μου.
Να ζήσω την εμπειρία της ανταλαγής σπιτιων. Π.χ. να ζησω στο σπιτι ενος Σουηδου και αυτος στο δικο μου για μια εβδομαδα. Αυτός παίρνει τον ωραιο και χαλαρο καιρο και τον ωραιο ηλιο και εγω τη παγωμενη Σουηδια με τους υποκουλτουριαρηδες και ψυχρους κατοικους της. Sounds fair?
Να μεταφερω τη κλασσικη μουσικη που φτιαχνω στο μυαλο μου σε actual μουσική.
Γενικά δηλαδη, δεν έχω κάποιο βαθυστόχαστο όνειρο που χρειάζεται χρόνος και προσεκτική οργάνωση για να το πετύχω (π.χ. μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή πολλά λεφτά).
Το 5% απο αυτά που είπα τα έχω κάνει (π.χ σκι, ΝΟΚ, ποδηλασία κλπ) αλλά θέλω να τα ξανα-κάνω.
Θα μου άρεσε αν πετύχω τουλάχιστον το 40% απο ότι έγραψα. Αν και ειμαι σιγουρος οτι θα τα κανω ΟΛΑ.
Όπως θα καταλάβατε τα σχέδια μου τα έχω γράψει με μια αυθόρμητη σειρά.
Υ.Γ. Δεν είμαι μεθυσμένος.Last edited by Ο Σελτζούκος; 29-09-2013 at 11:53.
29-09-2013, 00:24 #111
29-09-2013, 00:36 #112
29-09-2013, 01:51 #113
τρελενονται να μας φτανουν στα ορια μας να λες
29-09-2013, 11:07 #114
Ζω σε εναν δικο μου ονειρεμενο κοσμο με δικες μου αρχες και ιδανικά και στάση ζωής και με οδηγο την φιλοσοφια που λεει οτι "τιποτα δεν ειναι σπουδαιο στη ζωη" και οτι "σε 100 χρονια τιποτα απο οτι καναμε δεν θα μετράει" πορευομαι και γραφω στις "μπάλες" μου οποιον δεν συμβαδίζει. Μπορεί το κειμενο μου να φαινεται άπληστο,αλλά δε πρόκειται να στεναχωρηθω αν δεν τα καταφέρω. Εχω κατανοησει οτι ειμαι ένα τίποτα, ενας κοκκος άμμου στην ανθρωπινη ιστορία, απλα περάστικος είμαι σε αυτη τη ζωη, θα ζησω 70-80 χρονάκια και μετα θα επιστρεψω και πάλι στο αιωνιο τιποτα για πάντα, αρα αυτα τα 70-80 χρονάκια καλο ειναι να τα ζήσεις στο full, χωρις εγνοιες, χωρίς μικρότητες, χωρις φόβο, και να κάνεις οσα πιο πολλα πραγματα γουσταρεις να κανεις προτου χαθείς για πάντα...
Hapydays πρέπει στη ζωη να τα βλέπουμε όλα με το δικό μας θετικό μάτι και τη δικη μας οπτικη γωνια και θα σου δωσω ενα παραδειγμα:
Όταν ανεβηκα πριν 4 χρονια στη super πολη που λέγεται Αθήνα για σπουδες, εμενα στον Αγιο Παντελεήμωνα. Εκει καθε μέρα οι συγγενεις μου νομιζαν οτι θα πεθάνω απο κανα Πακιστανό.
Και όντως 4 χρονια στον Αγιο Παντελεήμωνα συνέβησαν πολλά. Απο δολοφονίες στις γύρω περιοχές, στους (υποψιαζομαι παρανομους αλλα ο Αλβανος διαχειριστης δε μου λεει τιποτα) μετανάστες του υπογειου που εβγαζαν τα σκατα τους στο διαδρομο γιατι δεν ειχαν τουαλέτα, στη ληστεια του διπλανου μου και στην ενεδρα μαυρων σε κατοικους της πολυκατοικιας μου το απόγευμα στην κύρια είσοδο (κάτι που μας ώθισε να δωσουμε λεφτά για κάμερες, που τελικά ποτέ δε μπήκαν και τώρα υπάρχουν υποψιες οτι ο διαχειριστής τα εφαγε τα λεφτά).
Εγώ παροτι το πρωτο χρονο ειχα ψαρώσει, τελικά κατάλαβα οτι δεν αξίζει ο φόβος. Τι και αν δεν είχαμε λεφτά για θερμανση και το χειμωνα το περνάγαμε χωρις θέρμανση? Τι και αν η πλειοψηφια των κατοικών ηταν ξένοι? Τι και αν ενας κομπλεξικος Ελληνας απειλουσε οτι θα φέρει τη Χρυσή Αυγή? Εγω το εβλεπα θετικα ολο αυτο το "πακετο". Είδα την ευκαιρια να κάνω πολυπολυτισμικές φιλίες, συνάντησα ανθρώπους απο τη κομμουνιστικη Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρια, απο την Αλβανία μέχρι τη Μέση Ανατολή. Είχα Αλβανό φίλο και η οικογένεια του με καλούσε σπίτι τους για φαγητό. Εκει να δεις μιλαγαμε για την Αλβανια και τον Χότζα. Έμπαινα σε μαγαζί της περιοχής και περίμενα τον Συρο να μου φτιαξει το φαγητο ενω μίλαγα με παιδια Ρωσων μεταναστών. Θυμαμαι τον Ιοαν, εναν mid-45 Ρουμάνο που εχει (ακόμα) μπρατσα απο ατσάλι, και καθόμασταν και μου έλεγε πως η γυμναστική ήταν μια διεξοδος στη κομουνιστικη Ρουμανία. Αυτό το μαγεύτικο συναίσθημα τύπου "Ολοι είμαστε διαφορετικοί άλλα όλοι είμαστε ίδιοι και έχουμε την ίδια μοίρα" το βρήκα ΜΟΝΟ στον Αγιο Παντελεημων και οι συγγενείς μου δε το αντιλαμβανονταν και με θεωρούσαν περίεργο.
ΌΛα στη ζωή λοιπόν είναι πως τα αντιμετωπιζεις, απο πια οπτικη γωνία τα μετράς.
29-09-2013, 11:46 #115
Να μιλήσω με τον Στυλιανό Παττακό.
Όπως θα καταλάβατε τα σχέδια μου τα έχω γράψει με μια αυθόρμητη σειρά χωρίς να σκέφτομαι και πολύ για το τι γράφω
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
29-09-2013, 11:56 #116
Κλασσικός τρόπος αλλαγής νοήματος του τι γράφει κάποιος. Παρουσιάζουμε μονο ένα κομμάτι του τι έγραψε για να δώσουμε λάθος εντύπωση.
Παράθεση:
"Να μιλησω με τον Στυλιανο Παττακο"
Αρχικό κείμενο:
"Να μιλήσω με τον Στυλιανό Παττακό. Δεν υιοθετώ τον τρόπο διοικησης που εισήγαγε στη χώρα, αλλά ένας άνθρωπος τόσο μεγάλος σε ηλικία και με σεβαστό προταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία ενός κράτους ΜΠΟΡΕΙ να ειναι μια αξιοθαύμαστη πηγη ιστορικής γνώσης."
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ
29-09-2013, 12:48 #117
-------------------------------------------------------------------.
Last edited by Macgyver; 29-09-2013 at 19:00.
29-09-2013, 19:04 #118
Ελα βρε Σελτζουκε , ας τα ξεχασουμε . Μην διαπληκιζομαστε για περασμενα -ξεχασμενα . Ευχομαι να κανεις πραματικοτητα τα ονειρα σου.
29-09-2013, 19:35 #119
29-09-2013, 20:51 #120
Κ εγω τ ιδιο φιλε μου , τωρα πως την ειδα ετσι ,ξερω γω..........
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση