ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ??? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 129 of 129
    Junior Member
    Quote Originally Posted by unlucky View Post
    Συγνωμη Kortha αλλα εγω δεν εχω δει αλτρουισμο απο κανεναν και ουτε περιμενω πια! Ουτε θελω να εκδικηθω αυτους που μου εκαναν κακο ΑΔΙΑΦΟΡΩ.. Ωραιο ειναι να "φιλοσοφεις" απο τα δυσκολα και εννοω την κακια και αδικια των γυρω αλλα υπαρχει και η σκληρη πραγματικοτητα! Οπως θα δεις και η howtodream διαμαρτυρεται για τη βρωμια που υπαρχει..
    Εγω πλεον εχω συμφιλιωθει με αυτο, μπορω να πω οτι δεν κλαιω πια, δε με νοιαζει τιποτα και κανεις γιατι τωρα πια ξερω. Αυτο που ειπα στην show ειναι να μην βλεπει τον κοσμο με αθωα ματια γιατι μονο ετσι δεν ειναι. Καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος και προιδεασμενος γιατι εγω δεν ημουν και εφαγα πολλες σφαλιαρες και δυνατες.
    Εγώ εχω δεί.Κι έχω ευεργερτηθεί απο την καλοσύνη και τον αλτρουισμό ανθρώπων.
    Υπάρχει "η πραγματικότητα" που έχει και κακή αλλά ΚΑΙ καλή πλευρά.
    Αν ψάχνεις να βρέις τη σαπίλα και την κακία παντού, μόνο αυτά θα βλέπεις.

Θέλω να κάνω ενα μεγάλο ταξίδι με τρένο, κι ένα μεγάλο ταξίδι με πλοίο.θέλω να βελτιώσω τα οικονομικά μου,να μάθω tango, πυγμαχία,ρώσικα,ισπανικά, και να πάρω κι ενα pug.και το ποιό δύσκολο, θέλω να είμαι ανέμελη με κάποιο τρόπο.Αυτά

Senior Member
    Θελω σπιτια, κοτερα, αυτοκινητα, λεφτα και μετα να τ ανατιναξω ολα μαζι... ολα ματαια να πα να γαμηθει... μια στιγμη ολοκληρη η ζωη....

Banned
    υπηρχαν σχετικα ακριβα αντικειμενα που τα ηθελα πριν αρκετα χρονια οταν τα απεκτησα δε μπορω να πω οτι ενιωσα υπερευτυχισμενος αλλα απλα καπος ευχαριστιμενος αλλα κ παλι παρα οτι τα ειχα συνεχισα να νοσταλγω δυνατες συγκινησεις του παρελθοντος που θα ηθελα πολυ να ξανασυμβουν εστω κ αν τοτε δεν ειχα ολα τα αντικειμενα που ηθελα.. τελικα τη ζωη δε τη ζεις με πολα πολα λεφτα τη ζεις με στιγμες κ συγκινησεις που μενουν στην ιστορια της ζωης σου..

Senior Member
    ουφ... παλι εξετασεις! παλι αναμονη που σκοτωνει!!! θελω να τελειωνω με αυτο το θεμα!!! αφου δν βρισκουν κατι γιατι με ταλαιπωρουν??? κ αυτο απο το αγχος μου θα ειναι τελικα!!!
    αλλα αν δν ειναι??? τι παιζει ρε γαμωτο?? τρελαθηκε ο οργανισμος μου??? ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!
    θελω να ειμαι καλα!!! να νιωθω καλα!!! θελω υγεια!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!

Junior Member
    φιλους.......

Senior Member
    Θελω να βελτιωσω τις ιναοτητες, τις δεξιοτητες, τις γνωσεις μου την νοοτροπια μου, τη διμιουργικη σκεψη μου, τις αντιδρασεις μου και τις σιμπεριφορες μου,την προσωπικοτητα μου (απο αυτο που ειμαι σε αυτο που θελω να γινω) ωστε να μπορω να κανω εκεινα που πρεπει και τελικα να εχω σπουδαια αποτελεσματα καινα εχω ανεξαρτισια,οικονομικη ανεση, καλο και σταθερο εισοδημα αρκετα καλο για να εχωκακο επιπεδο διαβιωσης

Θα ηθελα να ειμαι εγω παλι.. να μπορουσα να ανοιξω την δικη μου δουλιτσα και να συνεχισω την ζωη μου κανοντας τα ονειρα πραγματικοτητα ξανα.

Senior Member
    να γυρίσω πίσω τον χρόνο...
    να διορθώσω λάθη...
    να μην γνωρίσω ανθρώπους που γνώρισα στο παρελθόν...
    να κάνω άλλες επιλογές...

Senior Member
    Θελω ανεξαρτησια και εργενικη ζωη .... αρα καποια χρηματα που να μπορουν να μου τα παρεχουν αυτα , οχι απαραιτητα πολλα , αλλα οσο περισσοτερα καλυτερα.

Για να το πετυχω πρεπει να δουλεψω σκληρα , ειμαι και λιγο τεμπελακος γιαουν ... αλλα πρεπει να πολεμησω την εμφυτη τεμπελιτιδα. Αυτο θελω αυτη την στιγμη μαζι με καμμια 100στη αλλα πραγματα:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789