Επελπισία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    Ηδη νιωθω λιγο καλυτερα ευχαριστω για τις απαντησεις.Για μενα ναι γκαντεμης λεγεται οταν δεν παιρνας για 100μορια στην σχολη που θελεις!Δεν το εχω σκοπο επισης να με λυπηθειται γι αυτο και δεν μου αρεσει να ανοιγομαι.Αυτα που σας λεω τωρα τα ξερει μονο η μανα μου και η αδερφη μου να φανταστεις.Τελος παντων θα προσπαθησω τουλαχιστον να το παλεψω ακομα οσο παλευεται δηλαδη και θα ονειρευτω...!Η μανα μου οντως δεν εχει μελλον και την λυπαμαι πραγματικα γιατι προτου γινει ετσι οπως εγινε ηταν καλη και ηταν η μονη που με συμπονουσε οταν ο πατερας μου γινοταν βιαιος οταν ημουν ακομη παιδακι.Τωρα οχι μονο δεν με υπερασπιζεται αλλα νομιζει πως φταιω κι εγω για τις φασαρις συνεχεια λεγοντας μου ΄΄Ε βεβαια αν σκονωσουν να φυγεις δεν θα γινοντουσαν αυτα 19 χρονων γομαρι εγινες τα κλασσικα τωρα!Ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι εκεινη την ωρα.Οσο για το φυσιολογικη δεν νομιζω να τραβανε ολοι τα ιδια ειμαι ατυχος,ξερω θελεις να πεις οτι η καθε οικογενεια εχει τα δικα της προβληματα αλλα σπανιζουν οικογενεις σαν την δικη μου.Ζω και σε αυτη την Μικροαστικη κοινωνια που το κανει ακομα χειροτερο απο οτι ειναι.Παντα αυτο που θελουν ειναι τι θα πει ο κοσμος!!!Τι θα πει ο κοσμος που μαλωνει με τον πατερα τι θα πει τι και τι θα πει τους εχω βαρεθει...Μου την σπανε οι μανες που δεν σκεφτονται.Για παραδειγμα το οτι θα ειχε 2 παιδια να σπουδασει δεν το σκεφτηκε και πηγε και μου εκανε 2 παιδια ακομα σαν να λει σε μας παντε κοψτε τον λαιμο σας.Την αδερφη μου και εμενα ουτως η αλλως μα το ειχε πει οτι δεν προκειται να παρουμε φραγκο για τις σπουδες μας και οπως λει να βρειτε μια δουλεια...
    Καλα κ εγω παραδεχομαι οτι δεν ειναι ευκολη η κατασταση σου ομως εστω εχεις κατι στα χερια σου μια δουλεια κ ενα μικρο μισθο κ μπορεις να παλεψεις για κατι παραπανω,Γυναικα μαλλον βρεις κ μεσω γνωστων εφοσον λες οτι δεν εχεις καλους φιλους επιδιωκε να βγαινεις κ με ατομα που δεν ειστε κ κολλητοι μονο για να κανεις γνωριμιες κ εγω μεσα απο φιλη βρηκα το αγορι μου αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εισαι φιλος με καποιον για να σου γνωρισει κοσμο,Η μητερα σου πιστευω ειναι τρομερα εξαρτημενη απο τον πατερα σου κ την γνωμη των αλλων κ δεν μπορει να κανει ουτε βημα μακρυα,Προσπαθησε να την καταλαβεις κ μην την κατηγορεις δεν γνωριζεις κ αυτη πως μεγαλωσε ποσο την πιεσαν να ειναι αυτο που ειναι,Εφοσον δεν αλλαζουν οι γυρω σου αλλαξε εσυ γινε ποιο αυτονομος βρες παραπανω δουλεια μαθε πραγματα κινησου

Junior Member
    Quote Originally Posted by titanic View Post
    ήθελα να σταθώ σε αυτό που είπε ο/η hapydays:

μια καταγγελία του "νταή πατέρα που βαράει" δε μπορεί να γίνει σε μια κοινωνική υπηρεσία;
    Ζω σε τοσο μικροαστικη κοινωνια επαρχια η οπως αλλιως το λενε που το μονο που τους ενδιαφερει εδω ειναι το τι θα πουν οι αλλοι.Δεν σου κρυβω οτι αμα ειχα τα λεφτα για μηνυση θα το εκανα αλλα οι Ηλιθιοι γονεις μου το ξεκαθαρισαν οτι αμα το κανεις φευγεις εξω απο σπιτι οποτε δεν ειχα καθολου επιλογες.Τελος ας παει να γκαστρωθει οσες φορες θελει ακομα δεν τους λυπαμαι καθολου και ειδικοτερα την μανα μου που εχει γινει ζωο γιατι αυτα που εκαναν σε μενα και στην αδερφη μου θα τα κανουν και στα καινουργια τους παιδια αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ας τα παρουν ολα αλλα την ψυχη μου ποτε!!!

Member
    ακου τι σου λεει η τονια,πρεπει μονος σου να βρεις τη λυση και τη δυναμη να φυγεις.μη περιμενεις απο κεινους ναλλαξουν γτ αυτο δε θα συμβει οσο και να το θελεις.να ξερεις πως δεν εισαι ο μονος που βρισκεται σε τετοιο αδιεξοδο

Banned
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    Δυστυχως ναι αυτο νομιζω κι εγω εχει γινει αναισθητη απο το ξυλο τοσο πολυ που πλεον του κανει κι αλλα παιδια συγκεκριμενα αλλα 2 μεσα στα 2 χρονια.Φυσικα και δεν καθομαι και τις τρωω αλλα οι φασαριες ειναι απροβλεπτες δεν ξερω αλλα μονο που συζητω τωρα για τις φασαριες συγχιζομαι.Η μανα μου ειχε καταθεσει αιτηση διαζυγιου 2 φορες αλλα και τις 2 τα βρηκε με αυτον.Μετα παει και τα καρφωνει στην αδερφη του μιλαω για τον πατερα με μια τελειως αλλιωτικη ιστορια απο την αληθινη και μετα ακουω τον εξαψαλμο απο την αδερφη του(θεια μου) και οτι χρειαζομαι βοηθεια και αλλες τετιες βλακειες που λεει.Εχεις δικιο οτι αλλα παιδια θα τα ειχαν παρατησει αλλα ειναι ορισμενες φορες που φτανω σε αδιεξοδο κι εγω βασικα σχεδον ολες αλλα παντα υπηρχε η ελπιδα μεσα μου.Αυτη την στιγμη θα φυγω για κανα 8 ωρο απο το σπιτι για να μην τους βλεπω δεν ξερω τι αλλο να κανω και θα προσπαθησω να παω με την αδερφη μου το μονο σιγουρο την βλεπω ως την μοναδικη λυση!
    το θεμα ειναι οτι η αδερφη σου μπορει να βρει και καπιον γκομενο που να μιαζει στο πατερα σου συμβαινει συχνα αυτο..

Senior Member
    νομίζω ότι έχουμε χρέος να τον αφήσουμε ελεύθερο από φοβίες. δεν είναι της ώρας να φοβάται και άλλα φαντάσματα. το πολύτιμο αγαθό της ζωής του ως τώρα είναι η αδελφή του. θα πιαστούν από το χέρι και θα προχωρήσουν και ο ένας θα είναι ευτυχισμένος με τη χαρά του άλλου και θα μάχεται τη δυσκολία του. όταν ακουμπάς ένα χάρτινο βαρκάκι πούφτιαξες εσύ στο νερό, του δίνεις με το δαχτυλάκι σου και μια σπρωξιά για να πλεύσει. όσο πλεύσει... εσύ πάντως το έσπρωξες...
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το θεμα ειναι οτι η αδερφη σου μπορει να βρει και καπιον γκομενο που να μιαζει στο πατερα σου συμβαινει συχνα αυτο..

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα μπορουσες να γνωρισεις καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ? γιατι δε βλεπω αλλη λυση ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα
    σε βριζει και σε βαραει ο πατερας σου ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
    εισαι ανεργος δεν εχεις δουλεια ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
    εισαι φτωχος δεν εχεις λεφτα ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
    εισαι αρρωστος παιρνεις φαρμακα ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
    σε χωρισε η κοπελα που γνωρισες στο κλαμπ ? ---> γνωρισε αλλη κοπελα σε αλλο κλαμπ.
    ~λυσεις σε ολα μας τα προβληματα by αλεξανδρος_77.

Page 2 of 2 FirstFirst 12