Results 16 to 21 of 21
Thread: Επελπισία
-
18-09-2013, 23:02 #16
Καλα κ εγω παραδεχομαι οτι δεν ειναι ευκολη η κατασταση σου ομως εστω εχεις κατι στα χερια σου μια δουλεια κ ενα μικρο μισθο κ μπορεις να παλεψεις για κατι παραπανω,Γυναικα μαλλον βρεις κ μεσω γνωστων εφοσον λες οτι δεν εχεις καλους φιλους επιδιωκε να βγαινεις κ με ατομα που δεν ειστε κ κολλητοι μονο για να κανεις γνωριμιες κ εγω μεσα απο φιλη βρηκα το αγορι μου αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εισαι φιλος με καποιον για να σου γνωρισει κοσμο,Η μητερα σου πιστευω ειναι τρομερα εξαρτημενη απο τον πατερα σου κ την γνωμη των αλλων κ δεν μπορει να κανει ουτε βημα μακρυα,Προσπαθησε να την καταλαβεις κ μην την κατηγορεις δεν γνωριζεις κ αυτη πως μεγαλωσε ποσο την πιεσαν να ειναι αυτο που ειναι,Εφοσον δεν αλλαζουν οι γυρω σου αλλαξε εσυ γινε ποιο αυτονομος βρες παραπανω δουλεια μαθε πραγματα κινησου
- 18-09-2013, 23:50 #17
Ζω σε τοσο μικροαστικη κοινωνια επαρχια η οπως αλλιως το λενε που το μονο που τους ενδιαφερει εδω ειναι το τι θα πουν οι αλλοι.Δεν σου κρυβω οτι αμα ειχα τα λεφτα για μηνυση θα το εκανα αλλα οι Ηλιθιοι γονεις μου το ξεκαθαρισαν οτι αμα το κανεις φευγεις εξω απο σπιτι οποτε δεν ειχα καθολου επιλογες.Τελος ας παει να γκαστρωθει οσες φορες θελει ακομα δεν τους λυπαμαι καθολου και ειδικοτερα την μανα μου που εχει γινει ζωο γιατι αυτα που εκαναν σε μενα και στην αδερφη μου θα τα κανουν και στα καινουργια τους παιδια αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Ας τα παρουν ολα αλλα την ψυχη μου ποτε!!!
19-09-2013, 00:24 #18
ακου τι σου λεει η τονια,πρεπει μονος σου να βρεις τη λυση και τη δυναμη να φυγεις.μη περιμενεις απο κεινους ναλλαξουν γτ αυτο δε θα συμβει οσο και να το θελεις.να ξερεις πως δεν εισαι ο μονος που βρισκεται σε τετοιο αδιεξοδο
19-09-2013, 01:18 #19
19-09-2013, 16:45 #20
νομίζω ότι έχουμε χρέος να τον αφήσουμε ελεύθερο από φοβίες. δεν είναι της ώρας να φοβάται και άλλα φαντάσματα. το πολύτιμο αγαθό της ζωής του ως τώρα είναι η αδελφή του. θα πιαστούν από το χέρι και θα προχωρήσουν και ο ένας θα είναι ευτυχισμένος με τη χαρά του άλλου και θα μάχεται τη δυσκολία του. όταν ακουμπάς ένα χάρτινο βαρκάκι πούφτιαξες εσύ στο νερό, του δίνεις με το δαχτυλάκι σου και μια σπρωξιά για να πλεύσει. όσο πλεύσει... εσύ πάντως το έσπρωξες...
20-09-2013, 15:50 #21
σε βριζει και σε βαραει ο πατερας σου ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
εισαι ανεργος δεν εχεις δουλεια ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
εισαι φτωχος δεν εχεις λεφτα ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
εισαι αρρωστος παιρνεις φαρμακα ? ---> γνωρισε καμια κοπελα σε κανενα κλαμπ.
σε χωρισε η κοπελα που γνωρισες στο κλαμπ ? ---> γνωρισε αλλη κοπελα σε αλλο κλαμπ.
~λυσεις σε ολα μας τα προβληματα by αλεξανδρος_77.
Εκτός συνεξαρτησης μετά από όλη μου την ζωή σε αυτήν.
03-07-2025, 17:15 in Σχέσεις και Επικοινωνία