δεν με θελει κανεις....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Member

δεν με θελει κανεις....

Μερα με τη μερα αισθανομαι και πιο μονος..δεν υπαρχει κανενας να με ακουσει.να ακουσει πως νιωθω,τι σκεφτομαι..
    ειμαι τοσο νεος και ομως αισθανομαι οτι εχω γερασει..γιατι η πολλη μοναξια γερναει τον ανθρωπο και του προκαλει προβληματα.δυστυχως δεν γλυτωσα απο αυτην.αχχχ..τι και αν πηγα σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο και μου εγραψε φαρμακα για να μου περασει η καταθλιψη,εγω δεν βρισκω πια κανενα απολυτως νοημα στη ζωη μου πια..ολα καταστραφηκαν.τωρα τα μονα που κυριαρχουν στη ζωη μου ειναι η γκρινια,η μιζερια,οι φασαριες με την οικογενεια και το μισος απεναντι στους αλλους..ελπιζω για μια νεα αρχη οταν θα φυγω απο το σπιτι για σπουδες αλλα και παλι πιστευω οτι θα ειναι το ιδιο..θα με κοροιδευουν και θα με χλευαζουν τα αλλα παιδια γιατι ειμαι ντροπαλος και κλειστος και δεν μιλαω οπως γινοταν και στο σχολειο..αλλα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι οτι θα εχω το δικο μου χωρο και δε θα με ενοχλει κανεις,κατι ειναι κι αυτο..αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου οταν παω εκει αλλα να γνωρισω νεα ατομα και να κανω παρεες,να βγαινω κλπ..δεν αντεχεται αλλο αυτη η κοινωνικη απομονωση που εχω υποστει τοσα χρονια απο τους αλλους,βεβαια φταιω και εγω δε λεω σε..αρκετο βαθμο,αλλα και παλι πιστευω οτι δε μου αξιζε ποτε αυτο.δε θελω να συνεχισω αλλο ετσι ειναι κριμα.
    Ευχαριστω θερμα οσους διαβασαν το θεμα μου..

Senior Member
    Τι ταξη πας?

Φρόντισε εκει που θας για σπουδες να μην πας με τον εαυτο σου όπως ειναι τωρα επειδη κι εκει τα ίδια προβλήματα θα εχεις με μονη διαφορα ότι θα εισαι σε αλλο τοπο.
    Από κλειστος σε ανοιχτος χαρακτηρας, κι απο ντροπαλος σε διεκδικητικος δεν γινεται κανεις απο τη μια μερα στην αλλη. Αν δεν ανοιγεις το στόμα να μιλησεις, να πεις την αποψη σου ενω ξερεις καλυτερα απ τους αλλους, αν δε ζητας αυτα που δικαιουσαι απ τα μικρα στα πιο μεγαλα, αν δεν υψωνεις τον τονο της φωνης σου αμα χρειαζεται, αν δεν παιρνεις πρωτοβουλιες θα εισαι και παλι κλειστος και ντροπαλος. Ολα αυτα θα τα βαλεις σαν στοχο, θα τα κανεις εστω μικρα μικρα βηματα καθημερινα, σε συνεχη βαση, εκει που ο ευατος σου λεει οχι εσυ να κανεις την υπερβαση να μιλησεις, να παρεις την πρωτοβουλια, να ζητησεις κλπ. Μέχρι να εξοικειωθεις, ο τροπος αυτος δλδ θα εμπεδωθει μεσα σου και ετσι με τον καιρο τα βηματα αυτα θα γινονται ολο και πιο ευκολα. Κια καθε τι που θα πετυγχαινεις μετα απο καθε υπερβαση θα σε γεμιζει με χαρα κι αυτοπεποιθηση. Αυτη ειναι η πορεια της αλλαγης, δεν γινεται απ τη μια στιγμη στην αλλη αλλα σαν ο σταθερος στοχος.
    Η καταθλιψη που νιωθεις ειναι αποτελεσμα αυτου του προβληματος στις διαπροσωπικες σχεσεις. Επειδη η αποδοχη και η παρεα των αλλων σου λειπουν και αυτο το νιωθεις εντονα. Κατα τα λοιπα μια χαρα ατομο εισαι. Ομως η κατασταση αυτη σε ριχνει ψυχολογικα σε όλους τους τομεις της ζωης. Ομως μην της επιτρεπεις να σου ριχνει την αποδοση στα μαθηματα ή σε ότι αλλο γουσταρεις να κανεις στη ζωη σου.
    γιάννης

Senior Member
    Μανο , ακου το Γιαννη , παντα γραφει σωστα κ λογικα πραματα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Φρόντισε εκει που θας για σπουδες να μην πας με τον εαυτο σου όπως ειναι τωρα επειδη κι εκει τα ίδια προβλήματα θα εχεις με μονη διαφορα ότι θα εισαι σε αλλο τοπο.
    Από κλειστος σε ανοιχτος χαρακτηρας, κι απο ντροπαλος σε διεκδικητικος δεν γινεται κανεις απο τη μια μερα στην αλλη. Αν δεν ανοιγεις το στόμα να μιλησεις, να πεις την αποψη σου ενω ξερεις καλυτερα απ τους αλλους, αν δε ζητας αυτα που δικαιουσαι απ τα μικρα στα πιο μεγαλα, αν δεν υψωνεις τον τονο της φωνης σου αμα χρειαζεται, αν δεν παιρνεις πρωτοβουλιες θα εισαι και παλι κλειστος και ντροπαλος. Ολα αυτα θα τα βαλεις σαν στοχο, θα τα κανεις εστω μικρα μικρα βηματα καθημερινα, σε συνεχη βαση, εκει που ο ευατος σου λεει οχι εσυ να κανεις την υπερβαση να μιλησεις, να παρεις την πρωτοβουλια, να ζητησεις κλπ. Μέχρι να εξοικειωθεις, ο τροπος αυτος δλδ θα εμπεδωθει μεσα σου και ετσι με τον καιρο τα βηματα αυτα θα γινονται ολο και πιο ευκολα. Κια καθε τι που θα πετυγχαινεις μετα απο καθε υπερβαση θα σε γεμιζει με χαρα κι αυτοπεποιθηση. Αυτη ειναι η πορεια της αλλαγης, δεν γινεται απ τη μια στιγμη στην αλλη αλλα σαν ο σταθερος στοχος.
    Η καταθλιψη που νιωθεις ειναι αποτελεσμα αυτου του προβληματος στις διαπροσωπικες σχεσεις. Επειδη η αποδοχη και η παρεα των αλλων σου λειπουν και αυτο το νιωθεις εντονα. Κατα τα λοιπα μια χαρα ατομο εισαι. Ομως η κατασταση αυτη σε ριχνει ψυχολογικα σε όλους τους τομεις της ζωης. Ομως μην της επιτρεπεις να σου ριχνει την αποδοση στα μαθηματα ή σε ότι αλλο γουσταρεις να κανεις στη ζωη σου.
    !!!!!!! ευγε!!!
    ότι δε σε σκοτώνει…..κακά τα ψέματα……
    …………………………….ένα κουσούρι στο αφήνει!!!