Με μαγάρισε
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Με μαγάρισε

Καλησπερα σε ολους τους φιλους. Ελπιζω να βρω λιγη υποστηριξη γιατι τις τελευταιες εβδομαδες μετα απο ενα πολυ ασχημο περιστατικο που μου συνεβει δεν εχω καταφερει να ηρεμησω και πηρα την αποφαση να τα πω καπου ανωνυμα.

Ειμαι 24 χρονων κοπελα και η οικογενεια μου προερχεται απο ενα μερος κοντα στα συνορα, εγω εχω μεγαλωσει στο κεντρο της Αθηνας γιατι εχουμε ερθει χρονια τωρα. Πριν λιγες βδομαδες ενα παιδι 19 χρονων φιλικης οικογενειας (σαν μακρινος ξαδερφος καπως) απο το χωριο ειχε ζητησει να ερθει να τον φιλοξενησουμε μεχρι να βρει δικο του σπιτι γιατι τελειωσε τη 3η γυμνασιου και τωρα βρηκε δουλεια στα κουριερ.

Εγω δε τον ηθελα στο σπιτι μου γιατι τον ειχα δει ν κοιταει περιεργα τη τελευταια φορα που πηγα στο χωριο. Δυστυχως δε μπορουσα να επιμεινω γιατι οι γονεις μου το θεωρουσαν σημαντικο να τον βοηθησουμε να κρατησει τη δουλεια γιατι ειχαμε υποχρεωση σε ενα συγγενη του που βρηκε δουλεια στις αδερφες μου.

Τη πρωτη βδομαδα ειχα βγει εξω βραδυ και οταν γυρισα κι αυτος κοιμοταν στο σαλονι βρηκα λεκεδες σε ενα σορτσακι μου που το ειχα πανω πανω στη ντουλαπα, το ειπα στη μανα μου και εκανε οτι δε καταλαβαινει.
    Απο τοτε ημουν υποψιασμενη ομως οτι κατι δε παει καλα. Αυτο το πραγμα απο τοτε εχει επαναληφθει, να γυρναω σπιτι και να βρισκω προσωπικα μου αντικειμενα μαγαρισμενα. Ο,τι και να λεω στην οικογενεια μου δε καταλαβαινουν η τουλαχιστον ΚΑΝΟΥΝ οτι δε καταλαβαινουν. Επειδη δεν υπαρχει αλλος αντρας στο σπιτι περιμενω να βρω καποιο αντικειμενο που να μην εχει στεγνωσει για να τους αποδειξω τι εχει γινει. Στον ιδιο δεν εχω κανει συζητηση γιατι δεν εχω τη στηριξη των γονιων μου.
    Αυτη η κατασταση με εχει κανει να χασω τον υπνο μου ομως, να μυριζω τα πραγματα μου ξανα και ξανα για να σιγουρευτω πριν τα φορεσω και να σιχαινομαι τα παντα μεσα στο σπιτι, ειμαι παρα πολυ ταραγμενη με ολο αυτο και ανυπομονω να τελειωσει αλλα δεν ξερω ουτε πως ουτε ποτε θα γινει.

Senior Member
    Να του αφησεις ενα σημειωμα , καπου που θα το δει μονο αυτος , ' αυτο που κανεις στα προσωπικα μου αντικειμενα , ξερεις ποιο , διεστραμμενε , να το σταματησεις , αλλιως θα το πω στους γονεις μου ' ...................αρκει αυτο , πιστευω ....

Senior Member
    Βάλε στο δωμάτιο σου κρυφή κάμερα και κατέγραψε τον!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Βάλε στο δωμάτιο σου κρυφή κάμερα και κατέγραψε τον!!!
    και ανεβασε το στο you tube.....

Banned
    Αν έχεις δωμάτιο το κλειδώνεις όταν λείπεις... αν δεν έχεις ή δεν κλειδώνει κάνε αυτό με το σημείωμα...

Junior Member
    Καλο αυτο με το σημειωμα, θα του αφησω μεσα στο ραφι μου οπου ειμαι σιγουρη οτι ψαχνει καθε φορα που λειπω. "Ξερω τι κανεις και αν ξαναβρω λεκκεδες στα ρουχα μου θα σε πεταξω απο το σπιτι."
    Το σημαντικο ειναι να ξεκουμπιστει συντομα αλλα δεν το βλεπω. Εν τω μεταξυ τον κοιταζω νευριασμενη οπου τον πετυχω στο σπιτι κι αυτος κανει οτι δε καταλαβαινει. Η ειναι διπλη προσωπικοτητα ειτε με εχει παρει στο δουλεμα τελειως.
    Χρηματα για καμερα δεν εχω. Αν ειχα θα το ειχα ηδη κανει.

Banned
    Μπορείς να τον απειλήσεις με την κάμερα στο σημείωμα.....να φοβηθεί....

Banned
    Στερήσου για μερικές ώρες το κινητό σου.Κρύψτο κάπως και βάλτο να γράφει βίντεο και μετά ελέγχεις να δεις τι παίχτηκε.Η αν έχεις smartphone υπάρχουν και εφαρμογές που δείχνουν live τον χώρο μπαίνοντας στο νετ απο άλλο κινητό ή απο pc..

Senior Member
    Υπάρχουν στην αγορά πολλές φθηνές κάμερες από 10 ευρώ που θα κάνουν τη δουλειά σου! Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι επαγγελματικό. Επίσης μπορείς απλά να τον φοβίσεις. Πες του πχ... θα βάλω κάμερα στο δωμάτιο μου ή όπως είπε και ο cube γράψτο στο σημείωμα!

Ωχ θεε μου,τι ανωμαλος ειναι αυτος.Συγγνωμη 19 χρονων και τωρα τελειωσε την τριτη γυμνασιου; :p
    Κανενας αλλος δεν ειναι στο σπιτι για να του το πεις; Προσεχε μη σε ξεμοναχιασει πουθενα.

Οι γονείς σου δυστυχώς έχουν υποχρέωση προς τους γονείς του παιδιού και μάλλον θεωρούν ως ένδειξη αχαριστιστίας και απαξίωσης το να διώξουν το παιδί του φιλικού ζευγαριού εν ώρα ανάγκης.
    Το ζήτημα αν και απεχθες είναι αρκετά λεπτό, γι αυτό δυστυχώς υποπτέυομαι ότι τη στηριξη των γονιών σου δυσκολα θα την έχεις.
    Καλό θα ήταν αρχικά να προσέχεις την ασφάλεια σου. Να μην μένετε μόνοι σας στο σπίτι. Μου φαίνεται αρκετά περιεργος και το να γίνει επικινδυνος ίσως είναι υπερβολικό αλλά όχι παράλογο.
    Μην γράψεις σημείωμα! Μπορείς να εξαγριωθεί. Θα μου πεις, σιγά μην το φοβηθείς, εδώ όμως βλέπεις το παιδί δεν είναι στα καλά του. Αν έχεις τη δυνατότητα κλειδιών, κλείδωσε το δωμάτιο σου.
    Αν πάλι δεν έχεις αυτη τη δυνατότητα και έχεις κάποιο φιλικό πρόσωπο κοντινό μπορείς να στείλεις κάποια εκει. Μην σου πω μετακομισε και σε έναν φίλο σου μέχρι να ξεκουμπιστεί!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να του αφησεις ενα σημειωμα , καπου που θα το δει μονο αυτος , ' αυτο που κανεις στα προσωπικα μου αντικειμενα , ξερεις ποιο , διεστραμμενε , να το σταματησεις , αλλιως θα το πω στους γονεις μου ' ...................αρκει αυτο , πιστευω ....
    Aυτο ειναι το πιο απλο , φτηνο , και αποτελεσματικο , δεν εχεις να φοβηθεις κατι .....