Results 1 to 9 of 9
Thread: Σύγχιση
-
20-08-2007, 13:18 #1
Σύγχιση
Γιατί την ίδια στιγμή να νιώθω
όμορφη και άσχημη
καλός χαρακτήρας και κακός χαρακτήρας
αισιόδοξη και απαισιόδοξη
κλπ
???????????????
- 21-08-2007, 00:22 #2
δεν εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!!Δείχνεις σημάδια κατωτερώτητας!!
ΑΛΛΑ μην μασας!!!Πες ότι είσαι μια χαρά και βγες έξω...ζήσε τη ζωή και γράψτους όλους!!!
21-08-2007, 16:57 #3
kallia αφού δεν είσαι καλά ψυχολογικά λογικό είναι να τα βλέπεις όλα τη μια θετικά και την άλλη αρνητικά.Είσαι πολύ μπερδεμένη μέσα σου.Φαίνεται από όλα τα μηνύματα που έχεις γράψει.
23-08-2007, 14:06 #4
Εγώ κάνω ψυχοθεραπεία απο 17 χρονών και τώρα είμαι 29. Σταματώ κατα διαστήματα όταν αισθάνομαι καλύτερα και μετά πάλι τα ίδια. Ιδιες ανασφάλειες, φοβίες, χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτοκατστροφική συμπεριφορά. Νοιώθω ότι δεν έχω αρκετές ικανότητες να επιτύχω αυτα που θέλω και άλλα πολλά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να αγαπώ τον εαυτό μου και να τον δεκτώ όπως είναι. Κουράστηκα....να αισθανόμαι έτσι.
23-08-2007, 17:43 #5
Ρε παιδιά τι είναι αυτά;Διαβάζω για χρόνια θεραπεία και μη γιατρειά και δεν κρύβω πως με ανησυχούν αυτά..Δηλαδή πόσα χρόνια θα θεραπεύομαι και για πόσα χρόνια θα παίρνω χάπια κυρίως;Λένε πως η κατάθλιψη γιατρεύεται ή τουλάχιστον βρίσκει ύφεση...Εδώ διαβάζω άτομα να λένε ότι παρά την ψυχοθεραπεία έχουν κλειστεί στον εαυτό τους και δεν κάνουν τίποτα.Και αναρωτιέμαι.....Φταίνε τα χάπια;Φταίνει οι γιατροί;Φταίμε οι ίδιοι;Τι;Στο φταίνε τα χάπια-μιας και με καίει.......Εν τέλει πόσο βοηθάνε;Αυτά τα αισθήματα κενού και απάθειας θα μπορούσαν να οφείλονται στα χάπια;Είναι ένα μπέρδεμα..Από την μία η κατάθλιψη σε ρίχνει σε κενά και μελαγχολίες και από την άλλη τα χάπια εντείνουν κατά καιρούς μερικά συμπτώματα όπως και δημιουργούν την λεγόμενη συναισθηματική ρηχότητα,κατά καιρούς απάθεια,απραγία και ανία.....Πού εν τέλει βρίσκεται η λύση;;;
23-08-2007, 18:49 #6
Originally posted by kassi_21
Δηλαδή πόσα χρόνια θα θεραπεύομαι και για πόσα χρόνια θα παίρνω χάπια κυρίως;
αυτη την απαντηση θα την δωσεις εσυ και ουδεις αλλος....
Αμα βαλεις κατω μερικες προυποθεσεις, μπορεις και να σταματησεις τα παντα,
και γιατρους και χαπια και τα παντα.
Αλλιως μπορεις να τα εχεις ολα πακετο παρεα για την υπολοιπη ζωη σου....
23-08-2007, 19:05 #7
γλυκεια Κασσι,
κοιττα γύρω σου πόσους ανθρωπους βλέπεις, ποσες διαφορετικες περιπτώσεις, ζωές, τροπους σκεψεις, καταστάσεις!νομίζω πώς τοσες ειναι κ οι απαντησεις στα ερωτήματα που θέτεις, δεν υπάρχει μια απαντηση για όλους.
Απο καθε ανθρωπο η θεραπεια αντιμετωπιζεται με διαφορετικο τρόπο: κοιττα κ στο φόρουμ: αλλοι την βλεπουν απαξιωτικα, άλλοι την θεωρουν απαραίτητη, αλλοι ειναι εξαρτημενοι,άλλοι την θεωρουν κατάντια κ ξεπεσμο, αλλοι διαδικασια αυτογνωσιας.... αλλοι την εμπιστεύονται άλλοι οχι. Αναλογα θα δρασουν κ ΜΕΣΑ στην ψυχοθεραπευτικη διαδικασια.
Και αναλογα θα ειναι κ τα αποτελεσματα....
23-08-2007, 19:56 #8
Καλά είναι τα φάρμακα καλοί και γιατροί.Αλλα για να πας στη λύση χρειάζονται και αλλα πραγματα.Αν πέρα απο αυτή τη βοήθεια δεν αφήνεις τη ψυχή σου να πιστεψει κάπου,να αγαπήσει,να εμπιστευτεί,να ζήσει ,να θέλει να μάθει τότε είναι σαν να έχεις ενα αμάξι σε άριστη κατάσταση με γεμάτο ρεζερβουάρ καινα μη πατάς το γκάζι.
23-08-2007, 19:57 #9
orion, πολυ ομορφο αυτο που έγραψες:)
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....