Σύγχιση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: Σύγχιση

Senior Member

Σύγχιση

Γιατί την ίδια στιγμή να νιώθω

όμορφη και άσχημη
    καλός χαρακτήρας και κακός χαρακτήρας
    αισιόδοξη και απαισιόδοξη
    κλπ
    ???????????????

Senior Member
    δεν εχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!!Δείχνεις σημάδια κατωτερώτητας!!
    ΑΛΛΑ μην μασας!!!Πες ότι είσαι μια χαρά και βγες έξω...ζήσε τη ζωή και γράψτους όλους!!!

Senior Member
    kallia αφού δεν είσαι καλά ψυχολογικά λογικό είναι να τα βλέπεις όλα τη μια θετικά και την άλλη αρνητικά.Είσαι πολύ μπερδεμένη μέσα σου.Φαίνεται από όλα τα μηνύματα που έχεις γράψει.

Junior Member
    Εγώ κάνω ψυχοθεραπεία απο 17 χρονών και τώρα είμαι 29. Σταματώ κατα διαστήματα όταν αισθάνομαι καλύτερα και μετά πάλι τα ίδια. Ιδιες ανασφάλειες, φοβίες, χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτοκατστροφική συμπεριφορά. Νοιώθω ότι δεν έχω αρκετές ικανότητες να επιτύχω αυτα που θέλω και άλλα πολλά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να αγαπώ τον εαυτό μου και να τον δεκτώ όπως είναι. Κουράστηκα....να αισθανόμαι έτσι.

Senior Member
    Ρε παιδιά τι είναι αυτά;Διαβάζω για χρόνια θεραπεία και μη γιατρειά και δεν κρύβω πως με ανησυχούν αυτά..Δηλαδή πόσα χρόνια θα θεραπεύομαι και για πόσα χρόνια θα παίρνω χάπια κυρίως;Λένε πως η κατάθλιψη γιατρεύεται ή τουλάχιστον βρίσκει ύφεση...Εδώ διαβάζω άτομα να λένε ότι παρά την ψυχοθεραπεία έχουν κλειστεί στον εαυτό τους και δεν κάνουν τίποτα.Και αναρωτιέμαι.....Φταίνε τα χάπια;Φταίνει οι γιατροί;Φταίμε οι ίδιοι;Τι;Στο φταίνε τα χάπια-μιας και με καίει.......Εν τέλει πόσο βοηθάνε;Αυτά τα αισθήματα κενού και απάθειας θα μπορούσαν να οφείλονται στα χάπια;Είναι ένα μπέρδεμα..Από την μία η κατάθλιψη σε ρίχνει σε κενά και μελαγχολίες και από την άλλη τα χάπια εντείνουν κατά καιρούς μερικά συμπτώματα όπως και δημιουργούν την λεγόμενη συναισθηματική ρηχότητα,κατά καιρούς απάθεια,απραγία και ανία.....Πού εν τέλει βρίσκεται η λύση;;;

Banned
    Originally posted by kassi_21

Δηλαδή πόσα χρόνια θα θεραπεύομαι και για πόσα χρόνια θα παίρνω χάπια κυρίως;

αυτη την απαντηση θα την δωσεις εσυ και ουδεις αλλος....
    Αμα βαλεις κατω μερικες προυποθεσεις, μπορεις και να σταματησεις τα παντα,
    και γιατρους και χαπια και τα παντα.

Αλλιως μπορεις να τα εχεις ολα πακετο παρεα για την υπολοιπη ζωη σου....

Senior Member
    γλυκεια Κασσι,

κοιττα γύρω σου πόσους ανθρωπους βλέπεις, ποσες διαφορετικες περιπτώσεις, ζωές, τροπους σκεψεις, καταστάσεις!νομίζω πώς τοσες ειναι κ οι απαντησεις στα ερωτήματα που θέτεις, δεν υπάρχει μια απαντηση για όλους.

Απο καθε ανθρωπο η θεραπεια αντιμετωπιζεται με διαφορετικο τρόπο: κοιττα κ στο φόρουμ: αλλοι την βλεπουν απαξιωτικα, άλλοι την θεωρουν απαραίτητη, αλλοι ειναι εξαρτημενοι,άλλοι την θεωρουν κατάντια κ ξεπεσμο, αλλοι διαδικασια αυτογνωσιας.... αλλοι την εμπιστεύονται άλλοι οχι. Αναλογα θα δρασουν κ ΜΕΣΑ στην ψυχοθεραπευτικη διαδικασια.

Και αναλογα θα ειναι κ τα αποτελεσματα....

Senior Member
    Καλά είναι τα φάρμακα καλοί και γιατροί.Αλλα για να πας στη λύση χρειάζονται και αλλα πραγματα.Αν πέρα απο αυτή τη βοήθεια δεν αφήνεις τη ψυχή σου να πιστεψει κάπου,να αγαπήσει,να εμπιστευτεί,να ζήσει ,να θέλει να μάθει τότε είναι σαν να έχεις ενα αμάξι σε άριστη κατάσταση με γεμάτο ρεζερβουάρ καινα μη πατάς το γκάζι.

Senior Member
    orion, πολυ ομορφο αυτο που έγραψες:)