Results 1 to 15 of 36
Thread: ΕΓΩ ΕΔΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
-
20-09-2013, 15:11 #1
ΕΓΩ ΕΔΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
Πριν απο δυο τρεις εβδομαδες εκει που χαζευα στο fb εντελως τυχαια εμφανιστηκε μπροστα μου ενα προφιλ...
Μου αρεσε πολυ η φωτογραφια εκεινου κ μιας κ ειχαμε κ κοινους φιλους τον εκανα add σκεπτόμενη ¨γτ οχι¨ κ ¨που ξέρεις¨...
Δν πέρασε πολύ ώρα που αποδέχτηκε το αίτημα μου! μου μίλησε....κ μετα γινόταν καθε μερα σα να ήμασταν γνωστοί απο πάντα....θέλω να πω οτι εξ αρχής μεταξυ μας υπήρξε μια περίεργη οικειότητα κ λεω περίεργη γτ δν γνωριζόμαστε απο κοντά...
Στην αρχή χάρηκα με όλο αυτό, αλλα σχεδόν αμέσως έμαθα οτι περίπου 20 μέρες πριν αρχίσουμε να μιλάμε είχε φύγει απο ελλάδα γτ πηρε υποτροφία στο εξωτερικό....
Ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιεί...εκεί που βρήκα κατι να με ενθουσιάσει, το χα κιόλας χασει? :s δν ξερω πως ενιωσα....μάλλον χαμένη, αλλα κ αποφασισμένη οτι δν θα το αφήσω να μου χαλασει...
Με τον καιρό κ οσο πιο πολυ μιλούσαμε ερχόμασταν πιο κοντα κ τα οποια συναισθηματα μπορούσαν να υπαρξουν κατω απο τις δεδομενες συνθηκες ηταν θετικα κ αμοιβαία.....πλεον ειχε φυγει ο ενθουσιασμος που ενιωσα απο την ομορφη φωτογραφια του, ειχε αρχίσει πια να με ενδιαφερει ο χαρακτηρας του...
Το προβλημα ομως της αποστασης παρεμενε.............
Παρα την απόσταση όμως, αποφασισαμε να το παλεψουμε πιστεύοντας οτι αξιζει κ ειπαμε να μιλαμε μεχρι τα χριστουγεννα, που θα βλεπομασταν κ απο κοντα τοτε να κρινουμε το μετα...να δουμε πως ειναι το μαζι...
Καναμε διαφορες σκεψεις παντως...
Μεχρι που κ το μελλον σχεδιαζαμε...μιας που εχω κ εγω σκοπο να βγω στο εξωτερικο τον αλλο χρονο, συζητουσαμε να παω να τον βρω....εδω που τα λεμε κ αυριο το πρωι τα παρατουσα ολα για να παω να τον βρω...
τελοσπαντων, το προβλημα ειναι για εμενα κ αυτος κ ο λογος που (παρολο που δν ηθελα ουτε εγω, ουτε αυτος) τον διεγραψα απο την ζωη μου κ διέκοψα την επικοινωνία μας, ειναι επειδη μου ειπε σε μια συζητηση μας οτι εν μερει εφυγε για εξω, γτ ηθελε να ζησει μονος του κ να βρει τον εαυτο του κ μαλιστα ελευθερος μετα απο τρεις σχεσεις, χωρις σημαντικα ενδιάμεσα κενα, οχι κ τοσο επιπολαιες (απ την τελευταια σχεση του, που ηταν κ αυτη απο αποσταση, χωρισε λιγο πριν φυγει απο ελλαδα)....
απ την μια ειπε αυτο κ απ την αλλη ειπε πως ξαφνικα εμφανιστηκα εγω στην ζωη του απο το πουθενα κ στην ουσια ταραξα τα νερα του κ του αλλαξα τα σχεδια.....οτι του αρεσω κ οτι μαλλον κ εγω ειμαι κατι που ψαχνει....
Οποτε εχουμε την αποσταση κ τον εναν απο τους δυο μας διχασμενο.....
μια τη λογικη, μια το συναισθημα...
ετσι λοιπον Οσο δυσκολο κ να μου ηταν, αφου εγω ημουν η σιγουρη κ ηξερα κ τι ελεγα κ τι εκανα κ που εμπλεκα, του ειπα οτι τελειωνουν ολα πριν αρχισουν κ οτι δν μου δινει αλλη επιλογη....εφοσον σεβομαι γενικα τον αλλον κ ο,τι λεει για μενα ηταν μονοδρομος...
αφου εκεινος οντας μπερδεμενος δν ηταν σε θεση να παρει αποφασεις το εκανα εγω κ για τους δυο κ το διεκοψα....εκεινος μ ειπε πως θελει χρονο να συνειδητοποιησει τα γεγονοτα κ να σκεφτει, μου ειπε οτι οπως κ να χει τα χριστουγεννα θα ερθει να με βρει κ ας του ειπα πως δν θελω....μεταξυ μας θελω κ παραθελω, απλα θελησα τρ που εχει αρχισει να νιωθει πραγματα για μενα να εξαφανιστω, ωστε να του λειψω κ να κερδισω απ αυτο....ξερω οτι θα ερθει να με βρει, ξερω οτι θα τον κερδισω, αλλα δν ξερω τπτ για μετα.....μετα τα χριστουγεννα τι? μου ειπε πως δν ηθελε να σταματησουμε να μιλαμε, δν ηξερε τι να κανει...εγω τι επρεπε να κανω? Κοντευω να τρελαθω, εκανα το σωστο? Αφου δν υπαρχει σωστο κ λαθος..............τι να κανω τρ?
Απ την αλλη σκεφτομαι πως δν γινεται να παλεψω για κατι που δν εχει κανενα δεδομενο....περα απ την αποσταση....
οπως διαβασα κ καπου:
«Θα υπάρξει κοινός τόπος, κοινή έδρα κάποτε; όσο πιο δεδομένος είναι ο χρόνος της απόστασης, τόσο πιο εύκολα θα παλέψετε το διάστημα αυτό. Σίγουρα, αν πηγαίνετε στο άγνωστο χωρίς να ξέρετε πότε θα βρεθείτε σε κοινό τόπο διαμονής, θα πρέπει να παλέψετε πιο συχνά τις ανασφάλειες σας. Ένας χρόνος περνάει γρήγορα, τρία δυσκολότερα αλλά το αβέβαιο, πως περνάει; Άσε που εκεί ξεκινάει μια άλλη μεγάλη κουβέντα: ποιός θα κάνει το βήμα, ποιός θα αλλάξει τη ζωή του!»
Πως να παλεψω για κατι αβεβαιο? Νιωθω οτι αυτος ειναι αυτο ακριβως που ψαχνω στη ζωη μου κ επειδη θελω μια σοβαρη σχεση που να με οδηγησει καποτε σε οικογενεια κ με το δεδομενο οτι βαρεθηκα κ εζησα ολα τα υπολοιπα, ημουν προθυμη να υπομεινω τα παντα για χαρη του, αρκει να ξερω οτι νιωθει τα ιδια κ οτι σε ενα χρονο θα παω μαζι του....πραγμα που δν μ απεκλεισε κιολας...
Τρ που εχουμε δυο μερες να μιλησουμε δν μ αρεσει....μου λειπουν οι συνομιλιες μας....
Ωραια ξερω οτι ακουγεται τρελο ολο αυτο που περιγραφω, αλλα το ενστικτο μου μ εχει τρελανει......κ αν ολο αυτο που μ συμβαινει ειναι το μοιραιο της ζωης μου? Εξαλλου, στη ζωη ολα τα φαινομενικα τυχαια, εχουν αιτια κ λογο...θελω να πανε ολα καλα μαζι του κ εγω θα κανω ο,τι θυσια χρειαστει αν το αξιζει...
Δν τον αφηνω ευκολα κ ειμαι αποφασισμενη, αλλα δν ξερω τι να κανω....
Ακομα κ να ηξερα δν μου δινει η ζωη επιλογες....μονο το δεδομενο οτι ειναι μακρια μου :(
Μηπως να του ξαναστειλω κ να του πω οτι τον σκεφτομαι συνεχεια η να τον αφησω, οπως του ειπα, να συνεχισει την ζωη του με οσα σκεφτοταν πριν εμφανιστω εγω...να περιμενω δικη του κινηση, η να μην αφηνω τον χρονο να κυλαει ανεκμεταλλευτος?
Δν ξερω αν κπς μπορει να βοηθησει, παντως θα εκτιμουσα την οποια απαντηση....κ ευχαριστω...•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
- 20-09-2013, 15:30 #2
Γιατί δεν κοιτάς στο fb για κάτι άλλο ντόπιο?
Αυτή και μόνο η σκέψη θα σε είχε σώσει απο πολλούς "μπελάδες" αλλά και απο διάφορες υπερβολές όπως :
"Νιωθω οτι αυτος ειναι αυτο ακριβως που ψαχνω στη ζωη μου κ επειδη θελω μια σοβαρη σχεση που να με οδηγησει καποτε σε οικογενεια κ με το δεδομενο οτι βαρεθηκα κ εζησα ολα τα υπολοιπα, ημουν προθυμη να υπομεινω τα παντα για χαρη του, αρκει να ξερω οτι νιωθει τα ιδια κ οτι σε ενα χρονο θα παω μαζι του....πραγμα που δν μ απεκλεισε κιολας..."
ΥΓ:εγω νόμιζα πως το fb ειναι καθαρα ενημερωτικού χαρακτήρα όπως υπερασπίζονται διάφοροι εδω μέσα.
20-09-2013, 15:58 #3
στην αρχη μιας γνωριμιας μπορει να συμβουν τα παντα απο το να βρεις αυτο που εψαχνες χρονια εως το να μη βρεις τιποτα αρα μη ζητας πολα γιατι τα πραγματα στην αρχη ειναι πολυ ρευστα... εγω δε βλεπω να σε πηρε και πολυ στα σοβαρα οταν τη κανει στο εξωτερικο.. αλλα οτι αξιολογισες τα παντα απο μια φωτογραφια οτι ειναι αυτος που ψαχνει χρονια αυτο μου φαινετε περιεργο οχι οτι δε γινετε απλα αν ηταν ετσι θα ανταποκρινοταν αυτο ενοω..
20-09-2013, 21:28 #4
Δεν διαφωνω με τις συνθηκες που εγινε η γνωριμια σας,αλλα δεν νομιζεις οτι προτρεχεις?Ειναι ο ενθουσιασμος σου νομιζω.Σεκψου οτι ειναι ενας ανθρωπος που δεν τον ξερεις καθολου μα καθολου και εισαι ετοιμη να φυγεις εξω για εκεινον?! Για μενα καλο ειναι να επαναπροσδιορισεις τα πραγματα και να σκεφτεις λογικα.Τι μελλον υπαρχει?Αξιζει το χρονο & τα συναισθηματα ?Μηπως να τα αφιερωνες σε εναν ανθρωπο ''ευκολοτερα προσβασιμο''?
20-09-2013, 22:15 #5
σε πόσες μέρες γίναν όλα τούτα? (btw εμένα στο facebook γιατί δεν μου συμβαίνει τίποτα και όλα είναι επαγγελματικά? ζηλεύω γμτ. και στη φωτό μου καλή μου φαίνομαι..) γιατί είμαστε τόσο χαζές εμείς οι γυναίκες? σα να περπατάμε σε παράλληλους δρόμους με τους άντρες ώρες-ώρες και προχωράμε, και προχωράμε, και ψοφάμε στην κούραση και στην πείνα, αλλά ποτέ δεν συναντιόμαστε..(αυτό το "....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις...." είναι όλα τα λεφτά. την τραβάει ο πωπός σου την τυραννία :-))
20-09-2013, 22:28 #6
...............
•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
20-09-2013, 22:31 #7
Πως λες οτι δε με πηρε στα σοβαρα? Κανεις λαθος.....
Κ οπως ειπα ειχε ηδη φυγει περιπου 20 μερες οταν τον γνωρισα, αλλα κ παλι ποτε δν θα ζητουσα απο καποιον να θυσιασει ενα τετοιο ονειρο για να μεινει μαζι μ....αν το θελουμε μπορουμε κ ετσι να ειμαστε μαζι..υποθετω οτι αν κ δυσκολη η κατασταση δν ειναι απιθανο να πετυχει κ εξαλλου τα δυσκολα λενε πως αξιζουν....οι σχεσεις απαιτουν θυσιες...τι να πω•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
20-09-2013, 22:33 #8
Δν ψαρευα γκομενο στο φβ για να το κανω σε κανα ντοπιο, απλως ο συγκεκριμενος κατι μ εκανε κ μπηκα σ αυτην την διαδικασια...κ με το δεδομενο οτι ειχε φιλους φιλους μου...ετυχε οπως πολλα στη ζωη...
Επισης δν θεωρω μπελα ουτε τις σκεψεις μου, ουτε κ αυτο το ομορφο που συνεβη...απλως ειναι περιπλοκο...
Κ το φβ προφανως κ δν ειναι καθαρα ενημερωτικου χαρακτηρα οπως ειπες....
Αλλα δν ειναι κ κατι αλλο που ισως υποννοεις με βαση την δικη μ περιπτωση π.χ.....•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
20-09-2013, 22:40 #9
Ισως να προτρεχω, αλλα οποτε μιλαμε νιωθω ολο κ πιο πολυ οτι εχει αυτα που ψαχνω...απ την αλλη μ αρεσει κ εμφανισιακα, μ αρεσει οτι εχω καταφερει να αντιληφθω απ αυτον.....
Πως μπορω να σκεφτω λογικα? Αν το κανω πρεπει να ληξει μια για παντα, αλλα δν ειναι αυτο που θελω....μη νομιζεις οτι δν βλεπω πως ακριβως εχουν τα πραγματα.....τρ το αν εχει μελλον πως μπορω να το ξερω....το μονο που ξερω ειναι οτι εγω για να εξασφαλισω ενα μελλον θα πηγαινα κοντα του, αν ολα πηγαιναν καλα....κ οσο για το χρονο κ τα συναισθηματα νομιζω πως αξιζει....αλλα ποιος μπορει να το ξερει αυτο απο πριν....
Δν ξερω.....ειναι περιεργο ολο αυτο...•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
20-09-2013, 22:43 #10
•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
20-09-2013, 22:48 #11
Φημίζομαι για τον κυνισμό μου οπότε....
Πριν απο δυο τρεις εβδομαδες εκει που χαζευα στο fb εντελως τυχαια εμφανιστηκε μπροστα μου ενα προφιλ...
Μου αρεσε πολυ η φωτογραφια εκεινου κ μιας κ ειχαμε κ κοινους φιλους τον εκανα add σκεπτόμενη ¨γτ οχι¨ κ ¨που ξέρεις¨...
Χάζευες στο fb...φαντάζομαι πως χάζευες προφιλ άλλων...1-0.
Εμφανίστηκε μπροστα σου ένα προφιλ...δεν εμφανίστηκε, είδες την φωτό, σου γυάλισε και έκανες κλικ...2-0.
τον έκανες add σκεπτόμενη "γιατί οχι που ξέρεις"....ποτέ δεν ξέρεις όπως λέμε ....τι? ποτέ δεν ξέρεις, ας φλερτάρουμε σκέφτηκες...3-0.
Σα να λέμε είσαι στο πάρτυ και ξαφνικά μπαίνει μέσα κάποιος, σου γυαλίζει, του χαμογελάς και του πιάνεις κουβέντα. Σου θυμίζει κάτι? ^^
Μήπως μετά απο όλα τα παρόμοια thread που έχεις ανοίξει, άλλο ένα δεν ξαφνιάζει κανέναν?
Και σε κάθε thread "εκείνος" ειναι ο άνθρωπος της ζωής σου, αυτός για τον οποιο ο χρόνος σταμάτησε, εκείνος που αγαπάς με όλη σου την ύπαρξη, ψυχικές ενώσεις, κομμάτια ο ένας του άλλου κλπ αλλά παράλληλα συντηρείς και άλλες σχέσεις....μήπως ακούς πολλά λαικά?Last edited by Tomhet; 20-09-2013 at 23:25.
20-09-2013, 22:56 #12
μιπως σου αρεσε εμφανισιακα απλα η ηταν καραγυμνασμενος?
20-09-2013, 22:58 #13
20-09-2013, 23:21 #14
εμενα ψιλοανωριμα μου φαινονται ολα αυτα.σορρυ αλλα αυτη την εντυπωση μου μου εδωσες.επειδη μιλησες με καποιον λιγο παραπανω δε σημαινει πως ειναι και ο αντρας της ζωης σου.ειναι που ειναι οι σχεσεις δυσκολες,φαντασου ποσο δυσκολες ειναι οι σχεσεις αποστασης και ποσο δυσκολο ειναι οοοολο αυτο να βγει σε κατι θετικο.δε τον ξερεις,δε σε ξερει,θελει να μεινει μονος(στο ειπε μονος του).οποτε τι???τα πραγματα καμια φορα ειναι τοσο απλα που αρνουμαστε να το δουμε.α!και ξερεις ε?ο ενθουσιασμος οσο ευκολα ερχεται τοσο ευκολα φευγει....!!!
20-09-2013, 23:47 #15
Τα πραγματα ειναι απλα κασσανδρα. Ρωτα τον τι σκοπο εχει, ποσο καιρο θα κατσει εξω κλπ. Αμα εχει σκοπο να κατσει μονιμα, τοτε σκεψου αν μπορεις να πας εσυ. Εγω λεω να δωσεις μια ευκαιρια στην υποθεση.