Results 16 to 30 of 36
Thread: ΕΓΩ ΕΔΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!
-
21-09-2013, 00:05 #16
- 21-09-2013, 00:16 #17
21-09-2013, 00:22 #18
Tonya λαθος καταλαβες. Λεω στην κασσανδρα να μαθει για το παλιακαρι το σχεδια εχει για το μελλον, αλλα και η ιδια να σκεφτει την προοπτικη να πηγαινε εξω σε περιπτωση που εξελισσοταν καλα η γνωριμια. Διοτι αν δεν υπαρχει καμμια προοπτικη να βρεθουνε στο ιδιο μερος, τοτε δεν υπαρχει και θεμα. Δε λεμε να παει αυριο το πρωι εξω, απλα αν υπαρχει καποια χρυση τομη τοτε ας προχωρησει τη γνωριμια.
21-09-2013, 01:58 #19
Εγώ λέω να πάρεις το Cosmopolitan του Οκτωβρίου, θα σου λυθούν πολλές απορίες..
21-09-2013, 02:58 #20
Κασσανδρα , θα συμφωνησω με την Τονια,
Σε τρεις εβδομαδες και χωρις φυσικη επαφη το να κανεις σχεδια για το μελλον ειναι αν μη τι αλλο ουτοπικο.
21-09-2013, 03:08 #21
Κασσανδρα μου εχω να σου πω οτι κι εγω ειμαι σε μια παρομοια ας το πουμε περιπτωση...εμεις γνωριστηκαμε μεσω ενος chat και συνεχιζουμε μεχρι σημερα να μιλαμε μεσω fb, τηλεφωνου...εκεινος Αθηνα,εγω Θεσσαλονικη...κλασικα...ολα γιναν τοσο απροσμενα...ολη μας η επικοινωνια ηταν λες και τον ηξερα απο παντα...λες και ειμασταν μαζι...τοσο φυσιολογικα...μου εχει πει πραγματα που δεν εχει πει σε καμια και κανεναν...το ιδιο κι εγω...νιωθω μαζι του οπως με κανεναν τον οποιο ημουν σε σχεση...και αυτο κραταει εδω και πεντε κοντα μηνες...τα δικα μας θεματα Που μας εμποδιζουν να συναντηθουμε ειναι αλλα...αλλα το θεμα ειναι οτι κατι υπαρχει και στις δυο περιπτωσεις και δεν πρεπει να το αφησεις ετσι...εγω τουλαχιστον δεν τον αφηνω....και εχουμε νευριασει και εχουν μπει θεματα αναμεσα μας πολλα, αλλα αυτο που υπαρχει, αυτη η ελξη ειναι αμοιβαια...πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και στν δικη σας περιπτωση...μην το αφησεις...μιλησε του...να μιλατε...και οπου βγει...γιατι κατι σημαινει αυτο...ειμαι σιγουρη...και μονο οταν θα βρεθειται θα το διαπιστωσεται τελικα...:)
21-09-2013, 10:49 #22
....παρακάμπτω ότι μιλάτε μόλις τρεις εβδομάδες, παρακάμπτω ότι μεγαλύτερη παγίδα απ τις φώτο του φεις δεν υπάρχει, το γεγονός όμως ότι ούτε καν δεν έχεις ακουμπήσει αυτόν τον άνθρωπο, δεν έχεις καμία εικόνα για αυτόν, πραγματικά μου βγάζεις μια τεράστια απελπισία να βαφτίσεις κάτι σχέση.
Όλο αυτό έχει πααααααρα πολλά στάδια να περάσει μέχρι να γίνει πραγματικό.
21-09-2013, 14:35 #23
kassandra τι ηλικία έχεις?
έχοντας παρακολουθήσει αρκετά θέματα σου, αυτό που διαπιστώνω είναι ο μόνιμος ενθουσιασμός σου με άνδρες που γνωρίζεις και οι πρωθύστερες επιθυμίες για "σοβαρές" σχέσεις με αυτούς, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν ανταποκριθεί ιδιαίτερα, ή δεν τους έχεις καν γνωρίσει, όπως με τον τωρινό που αναφέρεις.
εσένα δεν σε ανησυχεί αυτός ο ανεδαφικός ενθουσιασμός που νοιώθεις μονίμως?
αν ήταν κάτι πρωτόγνωρο της τωρινής ιστορίας, θα έλεγα είναι απειρία, αλλά το βλέπω να επαναλαμβάνεται και μάλιστα σε πολύ σύντομα διαστήματα. ίσως και με κάθε γνωριμία σου.
δες το λίγο το θέμα, θα σου προκαλέσει μεγάλες απογοητεύσεις αν δεν το κοντρολάρεις..
22-09-2013, 00:03 #24
Οπως κ ειπα ξανα ειχαμε κοινους φιλους, φιλους κ δικους μου με τους οποιους εχω κανει παρεα......προφανως κ δν ψαχνομαι στο φβ κ παρολο που μου εχουν ριχτει ετσι το σνομπαρω, απλως ετυχε...κ αν -δεν πολυθυμαμαι κ σε τι μπορει να αναφερεσαι- εχω ξαναπεριγραψει κατι αναλογο στο παρελθον so what? H ζωη ειναι απροβλεπτη κ σιγουρα δν ειναι μαθηματικα....πολλα κ τπτ μπορουν να συμβουν απ οσα ελεγες οτι ποτε δν θα κανεις....τεσπα, μπορεις να εισαι οσο κυνικος θελεις, εμενα με νοιαζει που μπηκες στη διαδικασια να μ απαντησεις κσ ευχαριστω οσο κ αν αυτο που μου λες με αφηνει αδιαφορη...
Α κ προς ενημερωση μιας κ ρωτας οχι, δν ακουω πολλα λαικα.....κ δικαιωμα μ να εκφραζω τα συναισθηματα μου με τον τροπο που θελω εγω.....κ αν σου φανηκα κοινοτυπη μεσω των θεματων μ, οκ ισως να φανηκα....δν σημαινει οτι ειμαι! Κ απ την αλλη δν ειναι λογικο εν μερει οταν γνωριζεις κατι νεο, πιο κοντα σε οτι ψαχνεις κ ο,τι ειχες νωριτερα να αναθεωρεις κ να επαναδιατυπωνεις?•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
22-09-2013, 00:05 #25
•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
22-09-2013, 00:13 #26
Σου φαινονται ψιλοανωριμα η απλως ειναι κατι με το οποιο δν εχεις εξοικειωθει...εννοω σαν ιδεα δν ταιριαζει στην δικη σου ιδιοσυγκρασια..κ δν το λεω ασχημα αυτο...
Ειπες πως ειναι δυσκολες τετοιες σχεσεις κ συμφωνω, αλλα δν ειπες ακατορθωτες....κ αν οντως δν εχω πεσει εξω κ ειναι οντως ο,τι ψαχνω πως να τ αφησω να περασει χωρις καν να προσπαθησω.... :(
Απ την αλλη δν εχω κ πολλες επιλογες...
δν μου ειπε οτι θελει να μεινει μονος του απο μενα...δηλ. ειπε οτι πηγαινοντας εκει ειχε αποφασισει αυτο, αλλα μετα με γνωρισε κ του δημιουργησα κατι πολυ θετικο που τον εβαλε σε σκεψεις κ του χαλασε εν μερει οσα ειχε αποφασισει στη "διαδρομη"....κ τωρα απλα ειναι μπερδεμενος κ θελει χρονο, επειδη πλεον υπαρχω με κπν τροπο μεσα του...
Δν ειναι ενθουσιασμος κ διαπιστωσαμε.....ειπα πως διακοψαμε την επικοινωνια.....μερικες μερες μετα μιλησαμε για μια φορα κ οπως φανηκε ουτε εκεινος, ουτε κ εγω νιωσαμε μονο ενθουσιασμενοι.....θα ειχε περασει ηδη αν ηταν αυτο κ μονο....•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
22-09-2013, 00:17 #27
Εκει που ειναι τωρα θα καθησει σιγουρα 1,5 με 2 χρονια..οπως ειπα εχει υποτροφια...
Μετα απο εκει δν ξερει κ αυτος....μολις ενα μηνα λειπει, αλλα σε συζητησεις που καναμε ειπαμε πως ισως, αφου κ εγω ετοιμαζομαι να φυγω σε κανα χρονο, θα μπορουσαμε να ειμαστε μαζι...αλλα ολα αυτα θεωρητικα....πρεπει οπως ειπαμε να γνωριστουμε απο κοντα τα χριστουγεννα....•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
22-09-2013, 00:20 #28
•(♥).•*´¨`*•♥•(★)....χωρίς να τρέμει η ψυχή, αγάπη μη μου δίνεις....(★)•♥•*´¨`*•.(♥)•
22-09-2013, 00:21 #29
22-09-2013, 00:24 #30