Δεν μπορώ να της το πω !
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Δεν μπορώ να της το πω !

Γεια σας ! Με λένε Γιώργο , είμαι 15,5 και αντιμετωπίζω μία δύσκολη κατάσταση . Μου αρέσει μία κοπέλα , η οποία είναι φίλη μου απο όταν είμασταν 9,5 ετών . Το πρόβλημα είναι ότι εγώ στο παρελθόν δεν είχα ποτέ σχέση , οπότε μου είναι αρκετά δύσκολο να κάνω κίνηση κτλπ. Έχω χιούμορ , κάτι που την ξετρελένει αλλά πιστεύω πως με βλέπει σαν τον αστείο φίλο της παρά σαν αυτόν που την κάνει να γελάει ... Με δυσκολεύει γιατί 1) δεν ξέρω αν είναι σε σχέση/θέλει κάποιον και 2) επέιδή κάθε φορά που πάω να της μιλήσω το γυρνάμε στο γέλιο γιατί καταλήγω να λέω βλακείες .

Banned
    κοιτα.. αν δεν υπαρχει μεγαλη εμφανισιακη διαφορα εγω θα σου ελεγα αν καπια μερα την πετυχεις να εχει κατι πχ αν ειναι στεναχοριμενη δοκιμασε να τη βοηθησεις και αν συνηθισει να σου λεει τα προβληματα της καπια στιγμη θα ερθετε πιο κοντα...

Junior Member
    Δεν κάνουμε παρέα έξω , απλά πάμε μαζί αγγλικά από τότε που είμασταν 9,5 και καθόμαστε μαζί και μου έχει πει ότι γενικά δεν συμπαθεί άτομα αλλά εμένα με παει ... το θέμα είναι ότι η συμπεριφορά της είναι τελείως φιλική ...

Banned
    να κανετε φιλικα φιλικα καπια στιγμη μπορει να αρχισει να γυαλιζει το ματι της χαχαχαχαχαχα και να ψηθει αν βρεις ευκαιρια καπια στιγμη που θα ειναι πεσμενη ψυχολογικα και της πεις τι εχεις και συνηθησει να σου λεει θα το πας καλα το γραμμα...

Junior Member
    Οκ , ευχαριστώ , θα προσπαθήσω !

Banned
    οι γυναικες ωρες ωρες τρωνε φλασιες... εκει που σου λεει κατι μετα τρωει ενα φλας και στο γυριζει και σου λεει αν ξερεις κατι αυτο μ αρεσει αυτο δε μ αρεσει.. δηλαδη αν το πας ετσι κατι θα συμβει η αρνιτικο η θετικο..

Έχοντας μπει σε μια ανάλογη κατάσταση φέτος και βλέποντας διαφορετικά μια μακροχρόνια φιλία, έχω να σου ότι πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα σου!
    Είναι όμορφο να αγαπάς κάποιον, όμως στη περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε καλά, η διατήρηση της φιλίας σας θα είναι πολύ δύσκολη!... Και για τους δύο!...
    Η γνώμη μου είναι, άμα το θες πραγματικά, να αρπάξεις την ευκαιρία και να πάρεις το ρίσκο... όμως να ξέρεις ότι θα χρειαστείς αρκετή δύναμη σε κάθε περίπτωση...
    Με άλλα λόγια, παίρνεις μια δύσκολη απόφαση, γνωρίζοντας όμως ότι πιθανότατα να φας λούκι, τουλάχιστον όμως για κάτι που το αξίζει!...
    Η φιλία είναι κάτι πολύ σημαντικό και ξέρω πως το βλέπεις τώρα το πράγμα -και εγώ ακόμη έτσι το βλέπω :rolleyes:- αλλά και ότι ήδη έχεις είναι πολύ σπουδαίο!
    Στο υπογράμμισα κιόλας... να το αξίζει και εννοώ να μην έχεις φάει μια απλή φλασιά και τελικά να παίρνεις ανούσιες αποφάσεις με σημαντικό όμως αντίκτυπο!
    Αυτά από εμένα...
    [CENTER][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR="#808080"]...he's a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

Junior Member
    Καταλαβαίνω ...

Junior Member
    Παλικάρι μου θα σου δώσω μία συμβουλή διεκδικισε στην ζωή σου με θάρροσ διότι θα έρθεις δεύτερος και θα είναι αργά μη φοβάσαι να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στη ζωή και κερδίζουμε και χάνουμε

Θα συμφωνήσω με τη προλαλήσασα και θα προσθέσω ξανά, να το κάνεις, όμως να έχεις τη δύναμη να δεχθείς πιθανή απόρριψη!
    Κάθε μέρα και όλοι μας δεχόμαστε τέτοιες, αλλά όταν έχεις ήδη μια φιλική σχέση με τον άλλο, είναι ακόμη πιο δύσκολο και για τους δύο, εάν ο ένας μόνο έχει προχωρήσει πέρα από το φιλικό!...
    Στη δική μου περίπτωση συνεχίζω να κάνω παρέα, γιατί το αξίζει, όμως το να τη βλέπω σαν κάτι παραπάνω με πονάει διαρκώς! Έκανα όμως τη προσπάθεια μου...
    Τώρα όμως είμαι ακόμη εκεί για αυτή... και ας ζητάω κάτι παραπάνω και ας ξέρω ότι δε θα το έχω...
    Απλά, η φιλία που είναι πραγματική, είναι και ανεκτίμητη και πρέπει να τη κρατήσεις, όμως αυτό μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο -αυτή είναι η δική μου ματιά για τα πράγματα!
    Όποια απόφαση και να πάρεις, καλή επιτυχία! :p Όσο για το ότι δεν έχεις κάνει κάτι χαλάρωσε... 15,5 είσαι... κάνε τη προσπάθεια σου χωρίς ανούσιες σκέψεις!... :cool:
    [CENTER][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR="#808080"]...he's a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]

Senior Member
    Αφου εισαστε τοσο καλοι φιλοι και περνατε χρονο μαζι, αμα ειχε γκομενο θα στο χε πει ή θα το βλεπεις. Ξεκινα λοιπον κανε κανενα βημα, προτεινε καμμια βολτα οι 2 σας, αγγιξε λιγο μπουτι και καλα τυχαια και δωσε το μηνυμα. Οτι εχεις χιουμορ και γελαει ειναι καλο, δεν εχεις ακουσει που ολες οι γυναικες λενε θελω ο αλλος να χει χιουμορ και να γελαω? Αν τυχον τσινισει, πες της οκ και συνεχισε τη φιλια, μη την αποπαρεις.

Banned
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αφου εισαστε τοσο καλοι φιλοι και περνατε χρονο μαζι, αμα ειχε γκομενο θα στο χε πει ή θα το βλεπεις. Ξεκινα λοιπον κανε κανενα βημα, προτεινε καμμια βολτα οι 2 σας, αγγιξε λιγο μπουτι και καλα τυχαια και δωσε το μηνυμα.
    θα διαφωνισω αν αγγιξει λιγο μπουτι μπορει να φρικαρει εκτος αν εχει ζεσταθει... εκτος αν κολησει διπλα της χωρις να φαινετε οτι το κανει επιτηδες

Senior Member
    όσο μπορείς από κοντά εσύ νεαρέ. γίνε στρείδι και κόλλα χωρίς όμως να φαίνεται και πολύ καθαρά. αχ λέει αυτή, από κοντά εσύ, αυτό θέλω λέει αυτή, δός της το εσύ. ακόμη δηλαδή και να μην το έχει βάλει στο μυαλό της καθαρά, κάτι να της λέει μέσα της. μή γίνεσαι σαχλός. άλλο αστείος, άλλο καραγκιόζης. οι γυναίκες αγαπούν τα γλυκά, τα λουλούδια, τα στολιδάκια, τις καρδούλες και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. το φλερτ είναι η καλύτερη φάση, απόλαυσέ το. επίσης να έχεις σοβαρά στο νου σου ότι τα κορίτσια αρέσκονται στους μεγαλύτερους γενικά, 2,3,5 χρόνια μεγαλύτερους, γιατί αυτοί έχουν εκπαιδευτεί καλύτερα στο φλερτ από σένα όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο. εάν ακόμη και κάτι τέτοιο συμβεί (δεν συνέβη, θα σου τόλεγε) εσύ μην πτοηθείς. το βιολί σου. εμπρός!!! γκα γκαν γκα γκααααααανννννν!!!!!
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    θα διαφωνισω αν αγγιξει λιγο μπουτι μπορει να φρικαρει εκτος αν εχει ζεσταθει... εκτος αν κολησει διπλα της χωρις να φαινετε οτι το κανει επιτηδες