Ακομα χωρις ερωτικη επαφη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 60 of 60
  1. #46
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Τωρα εισαι με καμμια κοπελα?

  2. #47
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Εγώ πιστευω (απο αυτά που γράφεις ξεκάθαρα και όχι απο κάτι άλλο που ΔΕΝ γράφεις) πως έκανες ένα thread και εκφράζεις τον προβληματισμό σου για το οτι εισαι 19 και δεν έχεις πηδήξει ρε συ. Πως αλλιώς να στο πω?? Τώρα αν εσύ είσαι ο χειμωνέτος που κατα βάθος είναι πολύ ρομαντικός και θέλει να φέρεται στις γυναίκες σαν το ρόδο που είναι αλλά παρόλαυτα ανησηχείς για το οτι δεν έχεις πηδήξει καμία απο αυτές και έχεις κάποιον δικό σου πολύ ιδιαίτερο τρόπο να το εκφράζεις κλπκλπκλπ και εισαι τόσο παγιδευμένος μέσα στην ντροπή σου και την έλλειψη αυτοπεποίθησης κλπκλπκλπκλπ ....τι να σου πω... να σου πω το αυτονόητο? πως αν ήσουν αυτός που γράφεις στο τελευταίο post γιατί δεν εκφράστηκες αναλογα στο πρώτο?
    Τέλος παντων....είσαι ότι δηλώνεις φιλε μου...θες να εισαι ρομαντικός και να ρωτάς για το "εγώ ποτε θα πηδήξω?", ας είσαι...άλλα μέτρα άλλα σταθμά.

  3. #48
    kerasi οχι δεν ειμαι με καποια κοπελα αυτη τη στιγμη! Tomhet προφανως και αυτος ειναι ο προβληματισμος μου,δε θελω να το παιξω ουτε "ιπποτης",ουτε "πριγκηπας παραμυθιου" κτλπ κτλπ... απλα εξεφρασα τη προτιμηση μου... οτι δε θα ηθελα να μαι με κοπελα που αποζητα το σεξ μονο γιατι αυτο θα με κομπλαρε οπως επισης δε θα ηθελα να παω σε οικο ανοχης να κανω τη δουλεια μου και να φυγω... ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω... ειμαι 19 στα 20 και δεν εχω ερωτικη επαφη ακομα! αυτο ειναι το προβλημα μου... ο ρομαντισμος μπηκε στη μεση γιατι εξηγησα πως φερθηκα στη πρωην μου... σωστο λαθος δε ξερω... και γενικα ετσι ειμαι σα χαρακτηρας... προτιμω να ειμαι με μια κοπελα και να νιωσω οτι θελω να κανω σεξ μαζι της και να κανω...

  4. #49
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    518
    Solkots,
    Προφανώς δε νιώθεις έτοιμος ακόμα, σίγουρα δεν έχεις βρει και την κοπέλα που θα σε εμπνεύσει για κάτι παραπάνω, είσαι λίγο εσωστρεφής και μειονεχτικός (που τα ερμηνεύεις ως ρομαντισμό), από την άλλη όμως οι παρέες, η κοινωνία, κλπ, νιώθεις να σε πιέζουν.
    Θα έλεγα φιλικά να μην υπεραναλύεις τις επιλογές και τη ζωή σου με γνώμονα ότι φταίς σε κάτι, μη θεωρείς ντε και καλά πρόβλημα ότι στα 19 γιοκ (άλλοι ούτε στα 45...), το σημαντικό είναι ότι έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή έχεις βρεθεί με κοπέλες, άρα αντιλαμβάνεσαι τους όρους του παιχνιδιού και πώς εσύ λειτουργείς. Όσο για τις παρέες και την κοινωνία, σήμερα πιέζεσαι από το σεξουαλικό που δεν κατέχεις, αύριο θα πιέζεσαι από το ιδανικό σπίτι που δεν θα έχεις, μεθαύριο από το μέτριο μισθό ή τη δουλειά, και πάει λέγοντας... Τί θέλω να πω? ότι αν μετράς την αξία σου με κριτήριο πώς νομίζεις ότι σε μετράνε οι παρέες και η κοινωνία, μόνιμα θα είσαι δυστυχισμένος και πάντα κάτι θα σου λείπει.
    Συνέχισε λοιπόν τη ζωή σου, εύχομαι να βρεις την κοπέλα που ψάχνεις και να ζήσεις τη σχέση που ονειρεύεσαι!
    Από εκεί και πέρα δεν είναι όλα στο χέρι μας...

  5. #50
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Μηπως εχεις απο μικρος πολυ σχεση με τη θρησκεια? Γιατι η εκκλησια μας δε τα δεχεται αυτα και μπορει να μπλοκαρεσαι απ αυτο.

  6. #51
    Lena νομιζω οτι ειναι οπως τα λες... οπως ειπα και πριν εγω ο ιδιος πιεζω τον εαυτο μου και βαζω φραγμους... ειναι και φορες που χαλαρωνω και λεω δε βαριεσαι με καποια κοπελα θα γινει και θα παψει να με απασχολει... αλλα αλλες οπως το τελευταιο καιρο πιεζομαι και αγχωνομαι! εγω το προκαλω και κανεις αλλος νομιζω... οσο για την ερωτηση σου kerasi ουτε καν... ξεκομμενος απο παλια με τη θρησκεια :P

  7. #52
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Oι φραγμοι που πιστευεις οφειλονται? Απο θρησκεια δεν ειναι.

  8. #53
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    Solkots, ακόμα κι αν σε μια κοπέλα φανεί ‘περίεργο’ το να μην έχεις εμπειρία, αν πραγματικά της αρέσεις και είναι καλοπροαίρετος άνθρωπος, δεν θα αποθαρρυνθεί από αυτό και μόνο. Εμένα περισσότερο θα με προβλημάτιζε να περνά ο καιρός και να υπάρχει μια σχέση, αλλά χωρίς σεξ (όπως με την πρώην κοπέλα σου). Ήταν απόλυτα φυσικό να θέλεις ΚΑΙ σεξ και θα σου έλεγα να προτιμάς άτομα που έχουν παρόμοια επιθυμία κι όχι πολλούς δισταγμούς. Και φυσικά ναι, να μην αφήνεις το χρόνο να κυλά χωρίς να εκφράζεις έμπρακτα την ερωτική σου διάθεση. Όντως το πολύ ‘φιλικό’ δεν βοηθά. Και ναι οκ, ξέρω ότι σου φαίνεται πως έχεις ‘μείνει πίσω’, ε πες στον εαυτό σου ότι πήγες πίσω για να πάρεις φόρα… και προχώρα χωρίς αισθήματα μειονεξίας, καθώς όλα είναι σχετικά κι ο καθένας έχει τους ρυθμούς του. Η Λένα το έθεσε πολύ σωστά σχετικά με την τάση να συγκρινόμαστε με τους άλλους, αλλά και με την υπερανάλυση.:)

  9. #54
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    Quote Originally Posted by Tomhet View Post
    Στην τελευταία σου παράγραφο αν αλλάξεις την λέξη "προκλητικό" στην τελευταία πρόταση με την λέξη "γοητευτικό" θα έλεγα ότι συμφωνώ.
    Στο κείμενο του giorgiou panou βρε συ marina το σενάριο ήταν απλό όμως...ένας τύπος που την πέφτει σε κάποια και δοκιμάζει πράγματα για αν την ρίξει. Αν ο τύπος αυτός ψάχνει σεξ και εκείνη αντίστοιχα ψάχνει σεξ απο αυτόν τότε προς τι το κόλπο για να την ρίξει? Γιαυτό αναφέρθηκα στην αφέλεια...γιατί στο σενάριο αυτό δεν θέλουν και οι δύο απλά σεξ. Αλλιώς για ποιο λόγο να προσπαθεί ο άλλος να την ρίξει? Και μην ακούσω πως οι γυναίκες επιλέγουν ερωτικό σύντροφο με βάση το IQ του ή την σπιρτάδα του γιατί αλλιώς τα μοντέλα θα τα έχει φάει η..... :P
    Για να μην τα μπλέκουμε τα πράγματα γιατί πάμε να τον βγάλουμε "αθώα περιστερά" και ρομαντικό κλπκλπ τον άνθρωπο εδώ....άνοιξε ένα θέμα γιατί είναι παρθένος ετών 19 και ανησυχεί για το πότε θα κουτουπώσει. Τόσο απλά...δεν είπε ποτέ κάτι άλλο. Ξεκάθαρα πράγματα.
    Ο giorgos panou του πρότεινε τι γαλυφιές μπορεί να κάνει για να πετύχει αυτό που θέλει....

    Κατά τα άλλα ούτε εγώ το θεωρώ κακό...αλλά όπως είπα δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσει η όλη υποκρισία και η γκρίνια γύρω απο το ζήτημα ειδικά μάλιστα απο την πλευρά των γυναικών... Ελπίζω να συμφωνείς σε αυτό γιατί δεν νομίζω να ειναι και τόσο συνηθισμένο το να βρεις αντρα να γκρινιάζει γιατί τον δούλεψε κάποια για να τον ρίξει στο κρεβάτι της. Είναι πολύ πιο συνηθισμένο φαινόμενο να χαύτετε ένα κάρο χαζομάρες και μετά να γκρινιάζετε. Δεν νομίζω να είναι προκατάληψη αυτό απο πλευράς μου....
    Αν είναι όμως να σχολιάσω το γιατί συμβαίνει αυτό θα πω απλά γιατί όλων ο εγωισμός είναι ένας κουμπαράς που θέλει τάισμα. Και όταν κάποιος άντρας έρχεται και σας πει "ουαου τα μάτια σου ειναι απιστευτα" και το συνδιάσει με ένα κάρο άλλες βλακίες αυτόματα ταίζει τον κουμπαρά της ενώ πραγματικά θέλει να ταίσει κάτι άλλο. Όχι πάντα...αλλά τις περισσότερες φορές.
    Ναι πιθανόν να είναι προτιμότερη η λέξη ‘γοητευτικό’. Και οκ, αν θέλει κάποιος/α να ‘πέσει’ ή αν υπάρχει γενικά αμοιβαίο ενδιαφέρον για το ίδιο πράγμα, δεν χρειάζονται ‘κόλπα’. Πάντως έχω την εντύπωση ότι ο giorgospanou τα έγραψε αυτά για να βοηθήσει τον θεματοθέτη να κάνει ένα ξεκίνημα με μια κοπέλα, να διευκολύνει την αρχική προσέγγιση, κι όχι για να μπορέσει πλαγίως και πονηρά να την ‘κουτουπώσει’. Αλλά διαφωνώ εντελώς και με το όλο concept και με το περιεχόμενο των συμβουλών αυτών.

    Περί υποκρισίας… υπάρχει άφθονη έτσι κι αλλιώς και δεν θα διαφωνήσω ότι γενικώς πέφτει αρκετή γκρίνια. Προσωπικά δεν έχω τέτοια τάση. Αν έχαψα χαζομάρες σε κάποιες φάσεις, το πρόβλημα είναι εκείνου που ένιωσε την ανάγκη να τις σερβίρει. Γιατί εγώ δεν έχω νιώσει ότι κάποιος με ‘παρέσυρε’ στο κρεβάτι του, σε όλες τις περιπτώσεις το ήθελα.
    Κι είναι αστείο να θεωρούμε ότι οι υγιείς ενήλικοι ‘παρασύρονται’ σε κρεβάτια. Τώρα αν κάποιος θεωρεί το κρεβάτι ως μέσο για την επίτευξη άλλου σκοπού κι οι προσδοκίες του ματαιώνονται και θυμώνει, κακό του κεφαλιού του....

    Σίγουρα κάποιες φορές έχω ακούσει ψέματα, μου έχουν κρύψει πράγματα (με καλή ή με κακή πρόθεση) και δεν είμαι μέντιουμ ή ντετέκτιβ ή παντογνώστης για να το αποφύγω. Αλλά αυτό επηρεάζει τον τομέα 'σχέση', 'φιλία', 'εμπιστοσύνη' και διάφορα τέτοια. Για τον τομέα 'ερωτική επαφή', αν υπάρχει έλξη, επιθυμία, χημεία, αυτό μου αρκεί. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ βρε Βαγγέλη να πάω στο κρεβάτι με ένα ανεγκέφαλο 'μοντέλο', ακόμα κι αν μου πει με εκατό τρόπους για τα ωραία μου μάτια... ναι παίζει ρόλο και το IQ, έστω μια στοιχειώδης 'σπιρτάδα' βρε παιδί μου!

  10. #55
    Quote Originally Posted by solkots View Post
    Lena νομιζω οτι ειναι οπως τα λες... οπως ειπα και πριν εγω ο ιδιος πιεζω τον εαυτο μου και βαζω φραγμους... ειναι και φορες που χαλαρωνω και λεω δε βαριεσαι με καποια κοπελα θα γινει και θα παψει να με απασχολει... αλλα αλλες οπως το τελευταιο καιρο πιεζομαι και αγχωνομαι! εγω το προκαλω και κανεις αλλος νομιζω... οσο για την ερωτηση σου kerasi ουτε καν... ξεκομμενος απο παλια με τη θρησκεια :P
    Υπεραναλύεις φίλε, όπως σου ειπε και η Λενα. Και η υπερανάλυση ειναι χαρακτηριστικο του φοβου. Η υπεραναλυση ειναι ο μηχανισμος που σου βρισκει ο φοβος για να αποφυγεις να κανεις το βημα. Εσυ αντι να πλησιαζεις κοπελες που σου αρεσουν, και βλεπεις καθημερινα τετοιες, καθεσαι και υπεραναλύεις και η υπεραναλυση που κανεις δεν ειναι τιοποτα αλλο παρα ειναι χιλιοι δυο λογοι που σε απωθουν απο το να πλησιασεις και που σε κανουν να υποτιμας τον εαυτο και να σε βρισκουν ανικανο να τα καταφερεις και σου ριχνουν την αυτοεκτιμηση. Αντι να καθεσαι και να χανεις τον καιρο σου ασκοπα εδω βγες εξω και ξεκινα να κανεις προσεγγισεις. Το φορουμ παει να σου γινει ενα κομματι αυτης της υπεραναλυσης, μια φυγη απ αυτο που δεν τολμας να κανεις. Και αυτοι οι συνομιληκοι σου τους οποιους εχεις αναγαγει σε καλυτερους σου ξεκινησαν απο καπου, απλα παιρναγαν γρηγορα απο τη σκεψη στην πραξη, δεν καθονταν να υπεραναλυουν οπως εσυ. Κατα τα λοιπα νομιζω σπαταλας τον καιρο σου εδω σε αχρειαστες συζητησεις. Αυτοι που τους θεωρεις ικανους δεν περασαν απο τετοιες συζητησεις πριν τα καταφερουν.

    Την κοπελα και το σεξ εδω και τωρα που λενε, κατι μου λεει πως τα θες οχι απο εντονη αναγκη λες και λειπει ενα βασικο κομματι για να νιωθεις καλα στη ζωη αλλα επειδη δε θελεις να αισθανεσαι κατωτερος απο τους συνομιληκους σου. Προσεξε επισης στην αγωνια σου μην πας και την πεσεις στην καθε τυχουσα που κατα βαθος δε γουσταρεις ουτε ταιριαζεις μαζι της και εχεις μετα τρεχαματα, επειδη τις λαθος κινησεις τις κανει καποιος συνηθως αμα ειναι σε τετοια φαση. Και μην εξειδανικευεις συνομιληκους σου που υποτιθεται τα καταφερνουν και κρινεις τον εαυτο σου με μετρο αυτους. Να ξερεις επισης πως καποιοι παραφουσκωνουν αυτα που λενε ή αραδειαζουν ενα σωρο ψεματα περι επιτυχιων τους στα θεματα περι σχεσεων ιδιως στις ηλικιες σας. Γι αυτο αν δεν δεις μην τους πιστευεις ευκολα.
    γιάννης

  11. #56
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Περί υποκρισίας… υπάρχει άφθονη έτσι κι αλλιώς και δεν θα διαφωνήσω ότι γενικώς πέφτει αρκετή γκρίνια. Προσωπικά δεν έχω τέτοια τάση. Αν έχαψα χαζομάρες σε κάποιες φάσεις, το πρόβλημα είναι εκείνου που ένιωσε την ανάγκη να τις σερβίρει. Γιατί εγώ δεν έχω νιώσει ότι κάποιος με ‘παρέσυρε’ στο κρεβάτι του, σε όλες τις περιπτώσεις το ήθελα.
    Κι είναι αστείο να θεωρούμε ότι οι υγιείς ενήλικοι ‘παρασύρονται’ σε κρεβάτια. Τώρα αν κάποιος θεωρεί το κρεβάτι ως μέσο για την επίτευξη άλλου σκοπού κι οι προσδοκίες του ματαιώνονται και θυμώνει, κακό του κεφαλιού του....

    Σίγουρα κάποιες φορές έχω ακούσει ψέματα, μου έχουν κρύψει πράγματα (με καλή ή με κακή πρόθεση) και δεν είμαι μέντιουμ ή ντετέκτιβ ή παντογνώστης για να το αποφύγω. Αλλά αυτό επηρεάζει τον τομέα 'σχέση', 'φιλία', 'εμπιστοσύνη' και διάφορα τέτοια. Για τον τομέα 'ερωτική επαφή', αν υπάρχει έλξη, επιθυμία, χημεία, αυτό μου αρκεί. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ βρε Βαγγέλη να πάω στο κρεβάτι με ένα ανεγκέφαλο 'μοντέλο', ακόμα κι αν μου πει με εκατό τρόπους για τα ωραία μου μάτια... ναι παίζει ρόλο και το IQ, έστω μια στοιχειώδης 'σπιρτάδα' βρε παιδί μου!
    Χωρίς να θέλω να είμαι πνεύμα αντιλογίας, πρέπει να παραδεχτώ πως όσο ενδιαφέρουσα και να βρίσκω την συζήτηση, δεν παύει να είναι κάπως αβάσιμη. Όταν μιλάμε για σαρκική απόλαυση :P δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο το IQ ή το πως θα πλασαριστεί ο άλλος κλπκλπ. Τα πάντα είναι υποκειμενικά. Αν κάνουν προς εσένα την ίδια ακριβώς κίνηση δύο άτομα, το μόνο που θα χαρακτηρίσει τον ένα καραγκιόζη και τον άλλο γοητευτικό είναι η εμφάνιση τους.
    Το οτι εσύ λες πως δεν θα διάλεγες κάποιο ανεγκέφαλο μοντέλο για μένα χρειάζεται διευκρινήσεις. Είναι νομίζω πιο λογικό να πεις πως απο το πλήθος των μοντέλων ίσως να διαλέξεις αυτό που θα στην πέσει πιο έξυπνα. Κοινώς αν είχαμε 5 κλώνους, ναι θα διάλεγες τον πιο έξυπνο. Απο το πλήθος 5 κοινών ανθρώπων η εξυπνάδα δεν θα έπαιζε και τόσο ρόλο αν ο Α σε ελκύει πολύ περισσότερο απο τον Β ακόμα και αν ο Β έχει το 5πλάσιο IQ και σπιρτάδα.
    Και φυσικά δεν μιλάω για εσένα προσωπικά ε :P .
    Απλά μωρέ σε αυτές τις ατελείωτες συζητήσεις για το οτι "η εμφάνιση δεν παιζει ρολο" (ούτε λέω οτι είπες αυτό αλλά η συζήτηση γέρνει προς αυτό) νιώθω πως όλοι υποννοούν πράγματα που αν τα έλεγαν θα έβρισκαν τους πάντες σύμφωνους στην τοποθέτηση τους. Δηλαδή η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο σε ένα δείγμα ατόμων που σε ελκύουν ΗΔΗ εμφανισιακά. Αλλιώς....δε πα να χτυπα τον κωλο του κατω ο einstein....no candy!

  12. #57
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    Ε όχι ρε συ, δια-φω-νώ (εγώ προσωπικά, ε... και χωρίς να θέλω να είμαι πνεύμα αντιλογίας, χεχε :p).
    Φυσικά και δεν γέρνει η συζήτηση προς το 'η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο'. Παίζει και παραπαίζει. Και πολύ καλώς παίζει. Αλλά όπως, καταρχήν είπες τα πάντα είναι 'υποκειμενικά'. Αυτό που έλκει εμένα εμφανισιακά, μπορεί να μην έλκει την Σούλα ή τη Ρούλα.
    Κι επίσης, δεν γίνεται να δεις τους ανθρώπους σαν πλαστικές κούκλες και να πεις 'α αυτό είναι το μοντέλο που μου αρέσει, το παίρνω και φεύγω'. Ναι σαφώς κι αν είχα 5 ίδιους απαράλλαχτους εμφανισιακά τύπους (με εμφάνιση ήδη του γούστου μου), θα διάλεγα με βάση άλλα χαρακτηριστικά όπως η εξυπνάδα. Και ναι, ανάμεσα σε δυο ίδια κι απαράλλαχτα έξυπνους, θα προτιμήσω αυτόν που με έλκει περισσότερο και σαν εμφάνιση.

    Στην καθημερινότητα όμως οι άνθρωποι δεν μπαίνουν τόσο εύκολα σε κουτάκια. Κι η χημεία εμπεριέχει πολλά, η τελική επιλογή 'πάω στο κρεβάτι με αυτόν' εξαρτάται από πολλά και δεν είναι τόοοσο συγκρίσιμοι μεταξύ τους. Δεν μιλάω για έρωτα, για 'σχέση' ή για 'προοπτική', έτσι? Αλλά καθαρά για το τι απόφαση θα πάρω σε ένα πολύ αρχικό στάδιο δλδ 'με αυτόν ναι πάω' και 'με αυτόν όχι'. Δεν σου έχει τύχει κάποιος να σου αρέσει πολύ εμφανισιακά και να ξενερώσεις με μια λέξη ή κίνηση? Ή αντίθετα κάποιος να σε έλκει μόνο στοιχειωδώς και από μια σύντομη αλληλεπίδραση να νιώσεις ότι θες να πας στα περαιτέρω? Χωρίς να έχει καν την πρόθεση να 'στην πέσει' χαζά ή έξυπνα.

  13. #58
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    -----(την πάτησα)-----

  14. #59
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Αθηνα
    Posts
    798
    Και ναι και όχι...
    Συμφωνούμε απόλυτα στο ότι πρέπει να υπάρχει φυσική έλξη, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα....όσο έξυπνος και να είναι, όσο καπάτσος κλπκλπ.
    Και προφανώς δεν μπορείς στην ζωή να βρεις κλώνους, το παράδειγμα μου αυτό ήταν καθαρά θεωρητικό μονο και μονο για να καταλήξω στο ότι ΑΝ μπορούσες να βρεις δυο ολόιδια άτομα εμφανισιακά, τότε ναι θα έπαιζε ρόλο το ποιος το χειρίζεται καλύτερα το θέμα. Δεν μπορείς όμως οπότε τον πρώτο λόγο έχει πάντα η φυσική έλξη.
    Θεωρητικά όλα αυτά όπως είπα ε....και μόνο.
    Γιατί στην ζωή έξω τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά γιατί ο κάθε ένας βάζει τις δικές του άπειρες παραμέτρους. Όπως είπα, μια γαλυφιά το αν θα είναι έξυπνη ή καραγκιοζιλικη, δεν θα το κρίνει κανείς άλλος παρα μονο ο αποδέκτης. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει κάποιος το οποίο θα είναι αντικειμενικά έξυπνο γιατί αν σε σταματήσει στο δρόμο πχ ο χειμωνέτος όπως είπα και σου απαγγείλει ένα ποίημα που έγραψε 5χρονο θα το βρεις απίστευτο, ενώ αν ειναι ένας τύπος κοντος χοντρός με καράφλα θα θες να φύγεις άρων άρων, δε πα να είναι και ο καβάφης.
    Έτσι δεν πάει?

  15. #60
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2,515
    ... ααα με συγχωρείς, ειδικά για τα ποιήματα έχω συγκεκριμένα γούστα και μπορεί να 'χάσει' ο χειμωνέτος μετά την απαγγελία (μμμ ναι, να κερδίσει ο κοντός, χοντρός, μάλλον όχι.... :p)
    Τέλος πάντων, είπαμε πάω να δω τα κύματα κι αφήνω τα ποιήματα γι αργότερα! :)

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Similar Threads

  1. Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και επαφη με αλλους
    By nvex in forum Ψυχαναγκασμοί - Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή
    Replies: 9
    Last Post: 28-08-2012, 16:47
  2. χωρις σχεση,χωρις φιλους...
    By redrose in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 28
    Last Post: 10-03-2012, 20:51
  3. η μοναξια ποναει ή η επαφη με αλλους??
    By d_o in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 6
    Last Post: 19-09-2010, 19:19
  4. Τι μας ωθει στην επαφη με τον συνανθρωπο.
    By keep_walking in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 236
    Last Post: 11-04-2010, 17:51
  5. ψυχολογικός πόνος+σεξουαλική επαφή
    By t_katva in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 5
    Last Post: 23-08-2006, 20:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •