ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΖΩ Η ΜΕΝΩ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 73
    Senior Member
    Quote Originally Posted by RITA83 View Post
    ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ
    αυτο που πραγματικα δεν καταλαβα, ειναι το να συζητηθηκε κατι αναμεσα σας για την χειροδικια, η για την θεραπεια του, ριτα...
    ειπε τπτ γι αυτο? για τους γονεις του συζητουσατε?? ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ (ΠΧ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΟΝΙΩΝ.).
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΜΑΛΩΣΕΤΕ Η ΣΥΓΧΙΣΤΕΙ!!!!!
    λογοι παντα θα υπαρχουν για να εκνευριστουμε.

Junior Member
    NAI EIΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ?ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ.ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΣΗΚΚΩΣΕ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΠΡΑΞΗ.

Banned
    ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΦΤΥΝΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ.
    ομολογω οτι με μπερδευει λιγο αυτο που βλεπω γιατι δεν καταλαβενα πως γινετε να μην υπηρξε και αλλο τετοιο περιστατικο παλιοτερα... μηπως ο λογος που συνεβει αυτο ηταν οτι δεν ετυχε να του ξαναφωναξεις τοσο πολυ η μηπως δεν ειχε τυχει να τσακωθητε τοσο πολυ? (δεν τον δικαιολογω απλα ψαχνω απαντησεις)

Junior Member
    ΜΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ

Banned
    αρα βρηκα μια ακρη τωρα αρα αυτο σημαινει οτι αν δε ξανατσακωθητε ετσι δε θα ξανασυμβει τιποτα ετσι δεν ειναι? αρα μπορεις να μη του ξαναφωναξεις ετσι? αν μπορεις τοτε μαλον το ελυσες το προβλημα

Banned
    η πιθανοτερη εξηγιση για αυτο το φαινομενο ειναι οτι πιθανον του θυμισες καπιο αλλο γνωστο του προσωπο πχ μανα του αδερφη του κλπ που μικρος του φωναζε συνεχεια για αυτο αντεδρασε ετσι (δε λεω οτι ετσι συνεβει απλα υποθετω οτι ετσι εγινε)

Banned
    δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα αυτα που σου ελεγε ηταν μια δικαιολογια για να ξεσπασει επιδη του φωναζες γιατι δεν ηθελε να σου πει την αληθεια.. μπορει πχ (αν δεν υποθεσω πως θα γινει κουβεντα? )καπιος να του φωναζε και να ετρωγε μικρος ξυλο και επιδη δε τολμαγε να το πει αυτο σου ελεγε .. για να βρει μια δικαιολογια να εξηγισει τη συμπεριφωρα του

Junior Member
    ΜΟΥ ΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

Banned
    οχι δε φαινοταν οτι ειχε αμεση σχεση με το θεμα γιατι δε το ειχα συσχετισει με το οτι του φωναξες. αν θες να τα πας καλα μαζι του να προσεχεις αυτο το θεμα γιατι σκαλιζοντας το μπορει να εμφανιστει καμια αψυχολογιτη συμπεριφωρα και μετα να ψαχνεσαι.. δε στο εξιγησε ποτε γιατι απλα επρεπε να ριξει τον εγωισμο του για να στο εξηγισει και αυτο δεν ειναι τοσο ευκολο αν ειχε μαζεψε αποθημενα τοσα χρονια μπορει απλα επιδη του φωναξες να ξεσπασε ετσι χωρις να το πολυκαταλαβε για αυτο μετα ηταν και καπως αναστατομενος...

Senior Member
    Ενταξει ριτα για το ξυλο, το καταλαβαμε, πες οτι ετυχε και δε θα ξανασυμβει ακομη και χωρις να πατε στον ψυχολογο. Φροντισε και συ να μην τον εκνευριζεις με τις τσιριδες σου. Το θεμα οτι τα πεθερικα κανουν οτι θελουν πως θα το λυσεις?

Junior Member
    ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΣΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΩΣΑ ΟΜΩΣΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ. ΞΥΠΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΒΓΑΛΕΣ 3ΣΠΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ .ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΒΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ...ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕ
    Πραγματικά δε θα ισχυριστώ ο,τι "ξέρω" απο αγάπη,καταλαβαίνω να θυμώνεις οταν σου λένε οτι θα το ξανακάνει,γιατί θέλεις και πιστεύεις οτι είναι άλλη περίπτωση η δική σου, οτι εσύ δεν είσαι "θύμα",οτι σε αγαπάει πολύ περισσότερο απ όσο οι άλλοι άντρες που χτυπάνε τις γυναίκες τους.οτι έχετε μεταξύ σας κάτι τόσο ξεχωριστό, οτι έχεις επειδή τον αγαπάς την απεριόριστη δύναμη να του σταθείς ,και μαζί να γίνετε η εξαίρεση και το θαύμα.Το καταλαβαίνω απο πρώτο χέρι.Όμως μπορείς να είσαι σίγουρη οτι δε σε ζηλεύω καθόλου, γιατί μπορώ κι απολαμβάνω τον καφέ μου το απόγευμα, γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε εε ναι έχω άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη,γιατί μπορώ με τον νυν μου να καυγαδίσω,να φωνάξω, να πεισμώσω,και χαίρεται η καρδιά μου όταν ακούω βήματα στη πόρτα,κι όταν με παίρνει τηλέφωνο δε σκιάζομαι.Και τέλος πάντων δεν κάνω τον ψυχίατρο σε κάνένα,ούτε "οφείλω" να είμαι η πιο δυνατή.Δε σε ζηλέυω, απο συμπάθεια ήθελα να απαντήσω,γιατί είδα τόσα πολλά κοινά στην περίπτωση σου, με τη δική μου.και το γεγονός πως είσαι νιόπαντρη μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
    Και κατι ακόμα, μη θεωρείς οτι οι γυναίκες που τελικά τυφλώνονται,η μένουν παράλυτες,ή γίνονται σκουπίδια και ράκη απο τη χρόνια κακοποίηση, είναι τίποτα χαζές ή ανίκανες,ή αδύναμες, ή αγράμματες.Δεν είναι. μπορώ να πώ οτι γνώρισα κάποιες, πολύ πιο αξιόλογες και ικανές απο σένα κι εμένα.(απο σένα δε ξέρω, απο μένα σίγουρα)Και όλες ανεξαιρέτως δικαιολόγησαν,κι ανέχτηκαν αυτό το πρώτο χαστούκι.
    Για διαφορετικούς λόγους,αλλά το "εχει βιώματα και ψυχολογικά" που κάνεις γαργάρα εσύ, και που έκανα κι εγώ, πρέπει να σου πώ ειναι πολύ δημοφιλής δικιολογία.Ισως να πρέπει να αηδιάσεις, και να εξουθενωθείς πρώτα όπως κι εγώ, ίσως και να μην ξαναγίνει ποτέ και να ζήσετε ευτυχισμένοι απο δώ και πέρα.όπως και να χει με απόλυτα καλές προθέσεις σου λέω,αν πιστεύεις οτι δε θές να ζείς έτσι,ταυτόχρονα με την οργάνωση της θεραπείας του(σας), έχε μια βαλίτσα σε κάποιο σπίτι,κι έχε στο νου σου οτι δεν πετυχαίνουν όλες οι εγχειρήσεις.

Junior Member
    ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ?ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΛΑ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΦΡΑΣΗ.

Junior Member
    έχε μια βαλίτσα σε κάποιο σπίτι,κι έχε στο νου σου οτι δεν πετυχαίνουν όλες οι εγχειρήσεις.

Quote Originally Posted by JaneDoe View Post
    Πραγματικά δε θα ισχυριστώ ο,τι "ξέρω" απο αγάπη,καταλαβαίνω να θυμώνεις οταν σου λένε οτι θα το ξανακάνει,γιατί θέλεις και πιστεύεις οτι είναι άλλη περίπτωση η δική σου, οτι εσύ δεν είσαι "θύμα",οτι σε αγαπάει πολύ περισσότερο απ όσο οι άλλοι άντρες που χτυπάνε τις γυναίκες τους.οτι έχετε μεταξύ σας κάτι τόσο ξεχωριστό, οτι έχεις επειδή τον αγαπάς την απεριόριστη δύναμη να του σταθείς ,και μαζί να γίνετε η εξαίρεση και το θαύμα.Το καταλαβαίνω απο πρώτο χέρι.Όμως μπορείς να είσαι σίγουρη οτι δε σε ζηλεύω καθόλου, γιατί μπορώ κι απολαμβάνω τον καφέ μου το απόγευμα, γιατί αυτή τη στιγμή που μιλάμε εε ναι έχω άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη,γιατί μπορώ με τον νυν μου να καυγαδίσω,να φωνάξω, να πεισμώσω,και χαίρεται η καρδιά μου όταν ακούω βήματα στη πόρτα,κι όταν με παίρνει τηλέφωνο δε σκιάζομαι.Και τέλος πάντων δεν κάνω τον ψυχίατρο σε κάνένα,ούτε "οφείλω" να είμαι η πιο δυνατή.Δε σε ζηλέυω, απο συμπάθεια ήθελα να απαντήσω,γιατί είδα τόσα πολλά κοινά στην περίπτωση σου, με τη δική μου.και το γεγονός πως είσαι νιόπαντρη μου τράβηξε το ενδιαφέρον.
    Και κατι ακόμα, μη θεωρείς οτι οι γυναίκες που τελικά τυφλώνονται,η μένουν παράλυτες,ή γίνονται σκουπίδια και ράκη απο τη χρόνια κακοποίηση, είναι τίποτα χαζές ή ανίκανες,ή αδύναμες, ή αγράμματες.Δεν είναι. μπορώ να πώ οτι γνώρισα κάποιες, πολύ πιο αξιόλογες και ικανές απο σένα κι εμένα.(απο σένα δε ξέρω, απο μένα σίγουρα)Και όλες ανεξαιρέτως δικαιολόγησαν,κι ανέχτηκαν αυτό το πρώτο χαστούκι.
    Για διαφορετικούς λόγους,αλλά το "εχει βιώματα και ψυχολογικά" που κάνεις γαργάρα εσύ, και που έκανα κι εγώ, πρέπει να σου πώ ειναι πολύ δημοφιλής δικιολογία.Ισως να πρέπει να αηδιάσεις, και να εξουθενωθείς πρώτα όπως κι εγώ, ίσως και να μην ξαναγίνει ποτέ και να ζήσετε ευτυχισμένοι απο δώ και πέρα.όπως και να χει με απόλυτα καλές προθέσεις σου λέω,αν πιστεύεις οτι δε θές να ζείς έτσι,ταυτόχρονα με την οργάνωση της θεραπείας του(σας), έχε μια βαλίτσα σε κάποιο σπίτι,κι έχε στο νου σου οτι δεν πετυχαίνουν όλες οι εγχειρήσεις.
    ..πολύ αληθινό ποστ :)
    Πραγματικά δεν έχω ακούσει ούτε μια εξαίρεση στο θέμα, "με χτυπησε μια φορά και σταμάτησε".

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast