Den xero ti exo eilikrina!!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Den xero ti exo eilikrina!!!!!

Geia sas...anakalipsa to site kai eipa na steilw mhpws vrethei kapia lysh se afto pou niotho kai mou symvenei , giati apla de xero ti einai.Loipon spoudazo ekso ..otan efyga imoun 17 xronon ok allaksa tropo zwhs allo perivalon kai ta diafora alla sinithisa mexri tote ola kala.Meta allaksa polh gia na kano to bachelor..kai genika ixa kapies dyskolies gia na vro spiti giati allaksa polla mexri na vro ena me to panepistimio episis kai me merikous filous diafores kai epikriseis...alla genika imoun sinithismenos se diafores dyskolies...thimame ton eauto pou apo pio prin pou imoun ellada pou ixa tous kavgades me tous goneis mou opws oi perissoteroi gia to ti tha kano kai polla diafora pou omos simvenoun stous perisoterous.Loipon to provlima exei ws ekseis.Mia fora kathomoun imera kai evlepa tv kai ksafnika eniosa kati na kounaei to kefali mou ,erxotan apo to piso meros .,itan san mia nevrikh adidrasi poly grigori kai apotomi tou kefaliou kai oxi megalhs ektashs .afto sinevene ana defteropelta de stamatouse..ipa ok tha perasei kati organiko tha ine omos de pernouse kai arxisa na fovame..ixa allaksei kapws giati den ithela na vgo giati eniotha pos ine emfanes stous allous kai kolousa na kano pollla pragmata opou eftasa se simio na meno spiti.meta arxisa na exo kai ena psilotremoulo sta xeria px otan pigena na stripso tsigaro h na pio to poto ktl.Pigeno ellada kai episkeptome ena psixiatro giati de borousa allo me eixe exantlisei afto to thema,o opoios mou eipe oti inemia agxolh pou simvenei se merika atoma kai tha perasei kai oti na min epikrinw poly ton eauto mou.To provlima de perase sinexistike alles fores pio poly dld sinevene synexeia alles fores oxi toso kai otan de sinevene eniotha allos anthropos san afton pou imouna pio prin.Telospanton sinexizete to provlima to afhnw to epomeno kalokairi episkeptome mia nevrologo ths eksigw kai mou lei ise klatarismenos apo to agxos..omos ego de niotho kanena agxos kai toulaxiston san xaraktiras ime ypervolika iremos kai prospatho na min agxonome,h opoia mou edose magnisio gia to tremoulo pou to opoio tora exei fygei kai Ledion 10 mg gia afto sto kefali.Ta farmaka de ta pira giati molis gyrisa agglia kai ligo prin fygo mou ixe fygei entelws..kai ekso evgena opo sprin kai imouna cool genika.Omos se mia fash arxise kai itan poly dynato kai de xero to logo isws pou skeftika oti ixe kairo na simvei de xero ti na po.Telika pira to farmako to Ledion kai to mono pou ekana itan na me mastourosei eleos..otan perase h epidrash pali ta idia..entaxei isos ftaiei pou de to perno taktika kai skeftome na to kano gia na vgo apo thn aporia.To thema ine oti afto to pragma sinexizete gia para oly kairo kai de mporo na zw allo etsi mou xalaei th zwh.skeftome sinexia afto ..an me piasei h oxi.Episis exo kanei kai mia magnitiki tomografia alla den ixa tipote.Skeftome na pao se psixologo thn epomenh fora pou tha pao ellada.Vasika niotho poly kala oti den exo kati alla de xero giati symvenoun aftes oi apotomes kiniseis tou kefaliou kai paratiro otan mou symvenei oti eimai nevrikos.Afta..an mporeite na diavasete to keimeno pou esteila kai na me voithisete tha eimoun eugnomwn..mhpws vro telika lish se afto kai telionei..
    efxaristw

Junior Member
    νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να επισκεφτεις ενα ψυχολογο γιατι θα σου εδινε πιο εγκυρες απαντησεις. εχω νιωσει κα γω ετσι το κεφαλι μου αλλα ηταν στα πλαισια των κρισεων πανικου που παθαινα. περα απο αυτο απο οσα λες η πρωτη σκεψη που μου ηρθε ειναι το αγχος. ξερεις καμια φορα επειδη δεν του δινουμε σημασια ψαχνει διεξοδους να βγει προς τα εξω. προσπαθησε να ασχοληθεις με καποια δραστηριοτητα , αλλα αν δεις οτι συνεχιζεται μιλα με καποιον.

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση καταρχήν που παρότι δε νιώθεις καλά, δεν αναζητάς βοήθεια εδώ και τώρα, στον τόπο που βρίσκεσαι, για σπουδές, αν κατάλαβα καλά. Κι αυτό παρόλο που καταλαβαίνεις ότι το χρειάζεσαι. Γιατί άραγε μόνο στην Ελλάδα πας σε γιατρό;
    Δεν είμαι σε θέση να πω τι μπορεί να \'χεις, αλλά πιστεύω ότι εκτός από τη φαρμακοθεραπείς χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνεις και ψυχοθεραπεία. Ίσως και περισσότερο.

Junior Member
    re paidia ilikrina de mporo na po oti niotho agxomenos .exo valei ta pragmata se mia tsakh sto myalo mou kai xero ti kano.apo thn allh les na patheno kriseis panikou?vasika de xero kai to synesthima gia na po an einai.oso gia to giati de pao se giatro edo to skeftika isws na paw alla pistevo sthn mitriki glwssa mas ekfrazoume kalitera ta sinesthimata pou niosame.

Senior Member
    1. Το άγχος είναι απ\' τα πιο \"αγενή\" πράγματα στον κόσμο. Δε σε ρωτάει ούτε πότε να \'ρθει ούτε πότε θα φύγει. Δε δίνει γενικά λογαριασμό κανενός.
    2. Εκτός από την τάξη που βάζουμε εμείς στο μυαλό μας, υπάρχει και η τάξη που θέλει το μυαλό μας να \'χει. Έχεις αναρωτηθεί μήπως υπάρχει σε σένα κάποια διάσταση ανάμεσα στα δύο;
    3. Αν έχεις σε τόσο μεγάλη υπόληψη τη μητρική μας γλώσσα, να τη χρησιμοποιείς και εδώ. Τα greeklish είναι \"εξορκισμένα\" απ\' το φόρουμ αυτό.
    Μόνο στο τσατ επιτρέπονται. :P

Senior Member
    [quote]Originally posted by alexandros
    re paidia ilikrina de mporo na po oti niotho agxomenos .exo valei ta pragmata se mia tsakh sto myalo mou kai xero ti kano.
    Την τελευταία φορά που έπεσα σε κατάθλιψη,ήμουν ακριβώς έτσι. Δεν ένιωθα άγχος,είχαν μπει όλα σε μία σειρά και ένιωθα ότι θα τα καταφέρω παντού.
    Να σου πω την αλήθεια,ούτε εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς μπορεί να σχετίζεται η κρίση άγχους με την κατάθλιψη. Γεγονός είναι ότι σε εμένα αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.
    Οι \"κινήσεις\" που κάνει το κεφάλι σου,πιστεύω ότι είναι νευρικής φύσεως και ένας τρόπος να αποβάλει ο οργανισμός σου την ένταση. Το τρέμουλο το είχα κι εγώ σε άσχημες φάσεις κυρίως και το παρατήρησα ακριβώς όπως εσύ:όταν ήθελα να στρίψω τσιγάρο,στο ποτό κτλ.
    Θα σου πρότεινα,να έχεις μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου,να δεις αν σε αγχώνει κάτι(δεν μπορεί,για σπουδές είσαι),να παίρνεις τα φάρμακά σου,και πάνω απ\'ολα να επισκεφτείς κάποιον ψυχολόγο.
    Μην αφήσεις το πρόβλημα να διαιωνίζεται.

Junior Member
    Μπορω να σου πω πως απιρες φορες τα εχω βαλει κατω και τα εχω συζητησει με τον εαυτο μου,το κανω σχεδον καθε μερα.Γενικα ειμαι ατομο που συζηταω πολυ με τον εσωτερικο μου κοσμο.Αλλα αυτο που μου συμβενει ειναι πολυ κουραστικο σαν να μου κανουν voodoo ενα πραγμα.Αν σου πω παραδειγματα φτανουν τα ορια της \"τρελας\" πχ ημουν ελλαδα και ειχα βγει εξω ,οταν πηγα στο μαγαζι αρχισα να εχω μια συζητηση με μια κοπελα ,που δεν εχει σχεση αν ηταν κοπελα η φιλος και το κεφαλι μου ειχε κολησει δε μπορουσα να το στριψω δε μπορουσα να πιω ετρεμα με ειχε πιασει πανικος και παρακαλουσα απο μεσα μου να περασει γιατι δεν αντεχα αλλο.Αυτα βεβαια εχουν περασει δε μου εχει τυχει τοσο πολυ και δε χερω γιατι γινοταν,αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι φοβομουν οτι αυτο που μου γινοταν ηταν εμφανες στους αλλους και ενιωθα οτι με κοιτουσαν ολοι.Επισης αυτο συμβαινει για 2 χρονια τωρα και νιωθω οτι συμβαινει 50!Και ειλικρινα οτι περναει νιωθω οπως ημουν πιο πριν δηλαδη τοσο ηρεμος που εσπαγα νευρα και ακομα μου το λενε αλλα απο μεσα μου ειμαι στην τσιτα.Δε μπορω ρε γαμωτω να δεχτω οτι μου συμβενει κατι τετοιο.Οπως ειπες πριν εσυ ειχες καταθλιψη και ειχες παρομοια συμπτωματα..τι να πω η καταθλιψη μου ακουγεται καπως χοντρο.

Junior Member
    \"Δεν νιώθω και στα καλύτερά μου, αλλά θα προσπαθήσω να γίνω!\".
    Ξεκίνα με αυτή τη σκέψη κάθε πρωί.
    Ο σύγχρονος εγκέφαλος δέχεται πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες μπορεί να επεξεργαστεί και, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το σώμα μας αντιδρά. Σε κάποιους πιο έντονα και σε κάποιους λιγότερο.
    Εσύ άλλα μπορεί να νιώθεις και άλλα να συμβαίνουν στην πραγματικότητα.
    Σαν μέθοδο αυτοθεραπείας, θα πρότεινα για αρχή γυμναστική. Φεύγουν όλα, άγχη, κακές σκέψεις, ενοχές. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι και που ξέρεις...μπορεί να βγει μια άκρη χωρίς να το καταλάβεις. Μην βαριέσαι, ξεκουνήσου, πειραματίσου, δώσε μια ευκαιρία στο σώμα σου.
    Και προπαντός, σκέψου θετικά! Είναι το πιο μεγάλο κλισέ, αλλά είναι αληθινό. Βάλε βραχυπρόθεσμους στόχους, βρες ποια πράγματα που σου αρέσουν να κάνεις και κάντα!

Junior Member
    ειμαι φετες ειμαι γενικα πολυασχολο ατομο μπορω να πω αλλα θα σταθω σε ενα πραγμα που ειπες.Θετικη σκεψη ,ποτε δεν ηταν το ατου μου ειμαι και λιγο μουχλας.Και στο αλλο που ειπες επισης
    Εσύ άλλα μπορεί να νιώθεις και άλλα να συμβαίνουν στην πραγματικότητα.εχεις πολυ δικαιο.

Senior Member
    Αλεξανδρε, πολλες φορές το σώμα μπορει να μας δίνει σημάδια που το μυαλο επιλέγει συνειδητά ή όχι να αγνοει...οποτε ακου το σώμα σου, κατι ξέρει....

Υ.Γ. καλώς ήρθες στο φορουμ

Junior Member
    ευχαριστω!λοιπον βρηκα ακριβως το συμπτωμα που εχω απο ενα αλλο κειμενο ενως στο φορουμ.

ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΦΟΒΟΣ, ΑΓΧΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΑΣΧΩ

αυτο ειναι

Senior Member
    ...το μετατραυματικό στρες είναι άσχετο εδώ? μπορεί να κάνω και λάθος στη διατύπωση του όρου, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις ψυχοθεραπεία το συντομότερο δυνατό αν θες να βρεις την αιτία πίσω από όλα αυτά Αλέξανδρε..εύχομαι πράγματι να βρήκες την απάντηση αλλά δεν νομίζεις οτι χρειάζεται να το σιγουρέψεις? το μυαλό απωθεί απίστευτα πράγματα.

Junior Member
    τελικα αυτο με τα νευρα στο πισω μερος του κεφαλιου οφειλεται στο αγχος?

Senior Member
    ...αγχώνομαι που δεν ρωτάς έναν ειδικό ειλικρινά..

Junior Member
    ρε συ δεν ειμαι ελλαδα.που να τρεχω τωρα θα μου κανουν και καμια λαθος διαγνωση και θα εχουμε αλλα.το καλοκαιρι ειχα παει σε νευρολογο για να δω μηπως εχω κατι και μου ειπε οτι εχω κλαταρει απο το στρες αλλα εγω δε κανο σκεψεις αγχωτικες και προσπαθω να μην αγχωνομαι.και μου εδωσε κατι φαρμακα ledion που αυτα με μαστουρωνουν και τπτ αλλο και δε μπορω να τα περνω 3 φορες την ημερα εξαλλου γιατι στο πανεπιστημιο τηα κοιμαμε οπως εκανα οταν το δοκιμασα ετσι προσπαθω να κανω καλα τον εαυτο μου και να τον βοηθησω μονος προς το παρον

Page 1 of 2 12 LastLast