Results 16 to 28 of 28
Thread: ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ !
-
28-09-2013, 22:07 #16
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 29-09-2013, 00:14 #17
30-09-2013, 02:56 #18
Θα συμφωνήσω κι εγώ με JaneDoe και Tonya... Βέβαια, μέσα στη δίνη ενός πάθους είναι δύσκολο να δούμε καθαρά όλα αυτά και εστιάζουμε στο να το ζήσουμε.
Αν μπορείς, απέφυγε τις 'αποφάσεις' και τις ρήξεις για ένα διάστημα και μην ξεχνάς ότι κάτι φρέσκο δεν μπορεί να συγκριθεί με μια σχέση γάμου που έχει περάσει από πολλές φάσεις ζωής.
30-09-2013, 11:49 #19
έχεις την "τύχη" να μην έχεις ακόμα παιδιά με τον σύζυγό σου και να μπορείς να αποφασίζεις με γνώμονα τα αισθήματα και τις επιθυμίες σου.
ωστόσο η τζειν τα λέει πολύ καλά, γι αυτό σιγουρέψου πρώτα οτι και ο εραστής σου θα θελε να χωρίσεις και να είστε μαζί για να μην βρεθείς προ οδυνηρής εκπλήξεως.
αν όντως είναι αμοιβαία η επιθυμία, φολου γιορ χαρτ :rolleyes:
30-09-2013, 15:22 #20
Καλησπερα σε ολους,,
Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ που μοιραζεστε μαζι μου την γνωμη σας για το προβλημα μου.
Με βοηθαει απιστευτα πολυ το γεγονος οτι ακουω γνωμες γιατι οπως πολυ σωστα ειπε και η φιλη marina38 λιγο πιο πανω " μέσα στη δίνη ενός πάθους είναι δύσκολο να δούμε καθαρά"
Θα ελεγα ψεματα ανα ελεγα πως εχω παρει την αποφαση μου.....το μονο που κανω τισ τελευταιεσ 2 μερες ειναι να απεχω απο το δευτερο ατομο τησ ζωης μου.
Εκεινος λεει πως ειναι ετοιμος να ανταπεξελθει σε μια συμβιωση μαζι μου,θελει να ειμαστε μαζι, προσπαθει να μην με πιεζει αλλα μου διχνει ξεκαθαρα πως θελει να ειμαστε μαζι.Απο την αλλη λεει πως οσο και αν με θελει σιγουρα δεν ειναι αυτος που θα μου ζητησει να χωρισω και ειναι διπλα μου σε οτι κ αν αποφασισω.Εν μερη εχει δικιο.....ειναι ααποφασεις που πρεπει να παρω εγω.
Του ζητησα λιγο χρονο να ηρεμησω και να σκεφτω αλλα το μυαλο μου ειναι εκει συνεχεια....
Στον φιλο Aλεξανδρο που παραπανω μιλησε για αγαπες και ερωτες θα του πω πως ουδεποτε μιλησα για αγαπη , περα απο την αγαπη που εχω προσ τον αντρα μου.Αντιθετα μιλησα για ερωτα και μαλιστα πολυ δυνατο κατι που δεν εχω ξανα νιωσει ποτε στην ζωη μου πριν.Ακομα και με τον αντρα μου.
Κατα τα αλλα Αλεξανδρε σεβομαι την γνωμη σου και με βοηθαει πολυ να την ακουω.
01-10-2013, 03:10 #21
Αν δεις πέρα από το συναίσθημα και τις ρομαντικές αναμνήσεις cosmic game, σε τι θα έλεγες ότι ταιριάζεις με τον άνθρωπο που είσαι ερωτευμένη? Η ζωή του και η ζωή σου είναι συμβατές, είναι και πρακτικά έτοιμο το σκηνικό μιας συμβίωσης? Επίσης, ποιες είναι οι εργασιακές επιλογές? (επειδή είπες ότι έχετε κοινή δουλεια΄με τον σύζυγο).
01-10-2013, 11:19 #22
αν τυχον τα αισθηματα για τον ανδρα σου δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα φλογερα και η σχεση σας βασιστηκε περισσοτερο στον σεβασμο, την συντροφια και αργοτερα στην αγαπη, σκεψου σοβαρα μηπως ο ανθρωπος για τον οποιο συζηταμε ηταν απλα η αφορμη για να συνειδητοποιησεις οτι δεν εχεις ζησει τον ερωτα.
μηπως δηλαδη η βασικη αναγκη σου ειναι να απομακρυνθεις απο μια σχεση χωρις παθος και ο αλλος ανθρωπος ειναι ο πρωτος που βρεθηκε στον δρομο σου και απλα συγκυριακος ...
σε αυτη την περιπτωση , ισως αργοτερα βρεθει αλλος ανθρωπος που θα σε συγκινησει ακομα περισσοτερο και η τωρινη γνωριμια ειναι απλα ενα αποκουμπι για εσενα που απλα φοβασαι να μεινεις μονη αν χωρισεις..
01-10-2013, 18:12 #23
Καλησπερα και παλι,
Marina38 , θεωρω πως με εκεινον εχουμε πολλα κοινα.Απο τοτε που ειμασταν πιτσιρικια ειχαμε τισ ιδιες ανησυχιες , τα ιδια ενδιαφεροντα ακομα ακομα σπουδασαμε ακριβως αυτο που ονειρευομασταν και οι δυο απο μικρα παιδια, το ιδιο δηλαδη ( ειμαστε συναδελφοι) Μπορουμε να περναμε ωρες ατελειωτες συζητωντας και ειλικρινα το απολαμβανουμε πολυ και οι δυο.Μαζι του μπορω να συζητησω τα παντα , κατι που καναμε απο μικρα παιδια και ακομα και σημερα ειναι να σαν μην εχει περασει μερα απο τοτε.
Θεωρω οτι ταιριαζουμε σε πολλα......υπαρχουν στιγμες που αντιλαμβανεται πραγματα που νιωθω η σκευτομαι πριν καν του τα εκφρασω.Αυτο κατω απο αλλες συνθηκες θα ηταν περιεργο, οχι ομως στην περιπτωση μας.Ειχαμε ερθει απο τοτε πολυ κοντα και παντα ηταν δυνατο αυτο που υπηρχε αναμεσα μας.
Οι ζωες μας λοιπον ειναι απολυτα συμβατες, οπως και τα θελω μας επισης. Οσο αφορα την δουλεια που ανεφερες πιο πανω , θα σου πω πως αυτη την στιγμη δεν κανω αυτο που εχω σπουδασει και πολυ αγαπω σε αντιθεση με εκεινον που το ακολουθει σαν επαγγελμα.Εγω εχω καταστημα μαζι με τον αντρα μου και ο μονος λογος που εργαζομαι μαζι του ειναι οχι γιατι ποτε το θελησα πραγματικα να ειμαι εκει αλλα γιατι οι καιροι ειναι πραγματικα δυσκολοι στο να μπορεις να παρεις ενα εξτρα ατομο στην δουλεια σου.Ετσι ανελαβα εγω τον ρολο αυτο αφηνοντας πισω πραγματα με τα οποια ηθελα να ασχοληθω.Το εκανα για εμας.
Φιλη Remedy,
Τον αντρα μου τον γνωρισα μεσα απο κοινους γνωστους.Απο την πρωτη στιγμη με ενθουσιασε ο χαρακτηρας του, η προσωπικοτητα του, το ποσο καλος και προσχαρος χαρακτηρας ηταν.Δεν μπορω να πω πως τον πρωτο καιρο της γνωριμιας μας δεν υπηρχε ερωτας αναμεσα μας......ομως ποτε δεν ηταν κατι τοσο δυνατο.Περναγα ομορφα μαζι του και ειχα την εννοια του παντα. Υπηρξα ερωτευμενη μαζι του ναι αλλα σιγουρα δεν ηταν αυτο που με οδηγησε στον να τον παντρευτω μιασ και καποιεσ οικογενιακες δυσκολες καταστασεις τησ ζωης μας εφεραν συντομα πιο κοντα.Υπηρξαν πραγματα που μας εδεσαν σαν ζευγαρι και η αγαπη και ο σεβασμος ηρθαν πολυ γρηγορα να αντικαταστησουν την φλογα, το συναισθημα, τον ερωτισμο αν θες.
Οσο για τον δευτερο σιγουρα δεν ειναι ο πρωτος που βρεθηκε στον δρομο μου και αυτο το λεω με απολυτο γνωθι σ'αυτον. Παντα ημουν ερωτευμενη μαζι του , απο μικρο παιδι ακομα ακομα και οταν τον ξανα συναντησα ηταν σαν απελευθερωσα απο μεσα αισθηματα που ειχα κρυψει μεσα μου χρονια για εκεινον.....
01-10-2013, 18:16 #24
θα ήθελα να συμπληρώσω και να προσθέσω, οτι υπάρχει και η ανάγκη να εμπνεύσει κανείς τον έρωτα, και να ξαναγίνει "Ιουλιέτα" ή "Ρωμαίος" στα μάτια κάποιου ανθρώπου.Έχω στο μυαλό μου την πεποίθηση, πως όταν ένας άνθρωπος, αποδώσει σε μας τους χαρακτηρισμούς που επιθυμούμε , αστραπιαία γίνεται για μας σχεδόν απαραίτητος.
Επίσης θεωρώ πως δεν "βρίσκεσαι" ξαφνικά σε μια σχέση είτε είναι ικανοποιητική είτε όχι, είσαι ένας απο τους αρχιτέκτονες και μέχρη ενός σημείου σε εκφράζει.
Δε ξέρω αν έζησες τον μεγάλο έρωτα ούτε τι ακριβώς εννοεί κανείς μ'αυτό.
Εσυ αγαπάς τον άντρα σου,τα μπλεξες με τον παιδικό σου έρωτα,που για μια απόφαση που θα επιρρεάσει υποτίθεται και τη ζωή του,αφήνει την ευθύνη αποκλειστικά σε σένα.Μπορέι να έχεις έντονα αισθήματα, αλλά ,συγνώμη που θα το πω, η γνώμη μου είναι οτι ζείς κάτι ελαφρώς χλιαρό.Δηλαδή, η κορνίζα είναι πολύ ωραία, ο τρυφερός(για όλους) παιδικός έρωτας,η τυχαία συνάντηση, τα αισθήματα χρόνων που σε πνίγουν και εκφράζονται.Η φωτογραφία δείχνει ενήλικες, εσένα που ζορίζεσαι και διχάζεσαι, και τον εραστή σου που δεν είχε απο την αρχή να χάσει τίποτα, σου αναστάτωσε τη ζωή, και σου φορτώνει και τις ευθύνες.
Εχω πολυ συγκεκριμένη γνώμη για τους ανθρώπους που μπαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια.Αλλά κι αν το έκανε απο μεγάλο έρωτα, ή απο έρωτα σκέτο,δε ξέρω, απο τη θέση που παίρνει αμφιβάλλω (που είναι ο ερωτευμένος άντρας που αναρωτιέται αν νιώθεις το ίδιο γιαυτόν,που ζηλεύει τον άντρα με τον οποίο μένεις, που "γιατί δε χωρίζεις επιτέλους?", που θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του να είσαι ευτυχισμένη,που φοβάται μη σε χάσει, που φοβάται μη τον πληγώσεις?).Αν σε νοιάζει ή όχι πάλι δε ξέρω.Απλά φρόντισε όποια απόφαση κάνεις να είναι για τους σωστούς, συμφωνα με τον εαυτό σου, λόγους.
01-10-2013, 18:26 #25
Kαλησπερα Janedoe,
Ισως να εχεις εν μερη δικιο,,,,καποια στιγμη ομως οταν εκεινος μου ειχε εκφρασει τουσ προβληματισμους του και μου εδειξε φανερα πως δεν θελει να με μοιραζεται, εγω εκνευρισμενη και πιεσμενη απο την κατασταση που εγω η ιδια αφησα να δημιουργηθει του ειπα τοτε πως αυτο το γνωριζες απο την αρχη. Το ποια ειμαι και σε τι κατασταση ειμαι εννοουσα, προσπαθοντας να του εξηγησω πως ειναι νωρις να απαιτησει πραγματα.Λαθος μου προφανως γιατι τον πειραξε πολυ και σε συζητησεις μας αργοτερα που το κοπανησε αρκετες φορες πως " αυτος γνωριζε σε τι κατασταση μπαινει" οποτε περιμενει απο εμενα χωρις να ζητα.
02-10-2013, 02:00 #26
Από τον τρόπο που τον περιγράφεις cosmic game, καταλαβαίνω ότι βλέπεις σε εκείνον πλευρές του εαυτού σου, αφού μοιάζετε και σε τόσα και μεγαλώσατε μαζί. Και μάλιστα, επειδή εκείνος στη ζωή του έκανε αυτά που θα ήθελες εσύ να κάνεις, ίσως βλέπεις μέσα από τη δική του πορεία, πως εσύ θα ήθελες να είσαι. Ενώ ταυτόχρονα τον εξιδανικεύεις και τον ερωτεύεσαι.
Αυτό που λέω δηλαδή είναι, σκέψου μήπως η βαθύτερη ανάγκη σου σαν άτομο, είναι να απαλλαγείς από συμβιβασμούς, υποχωρήσεις, περιορισμούς, πιέσεις που υπάρχουν στην καθημερινότητα σου. Οπότε μήπως τελικά θα ήταν σκόπιμο να 'ερωτευτείς' τον εαυτό σου και να διερευνήσεις τι θέλει αλλά και πώς θα του δώσεις όσα του λείπουν? Χωρίς να τα 'παίρνεις' έμμεσα από έναν εραστή ή έναν σύζυγο?
02-10-2013, 21:58 #27
H marina 38 εχει δικιο προβολη του εαυτου σου πανω σε αυτον κανεισ αυτη ειναι η αληθεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
02-10-2013, 22:27 #28
Αποφασισε τι θα κανεις γτ στο χωριο που μενετε αμα σε παρει πρεφα οτι το δινεις αλλου, την εβαψες.