Results 31 to 45 of 46
Thread: είμαι σε πολυ οριακό στάδιο
-
09-10-2013, 07:38 #31
Oταν ο εαυτος μας μενει στην αδρανεια τοτε αυτοματα χανουμε την θεληση να κανουμε οτιδηποτε. Σε εκεινο το σημειο ειναι που πρεπει να κινητοποιήσουμε τα παντα μεσα μας για να μην αφεθουμε σε αυτον το ληθαργο. Aliandra μπορω να καταλαβω μεχρι ενα σημειο το πως αισθανεσαι ειδικα τον τελευταιο χρονο που ενιωσα οτι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.
Το μοναδικο που μπορω να σου πω ειναι κουραγιο και ευχομαι πραγματικα να μπορεσεις να ξεπερασεις το καθε σου εμποδιο οσο το δυνατον πιο ομαλα.
Επισης θα σου προτεινα να δωσεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου κανοντας πραγματα που θα σου σου φερνουν ευχαριστηση. Πραγματα απλα
- 09-10-2013, 07:41 #32
Oταν ο εαυτος μας μενει στην αδρανεια τοτε αυτοματα χανουμε την θεληση να κανουμε οτιδηποτε. Σε εκεινο το σημειο ειναι που πρεπει να κινητοποιήσουμε τα παντα μεσα μας για να μην αφεθουμε σε αυτον το ληθαργο. Aliandra μπορω να καταλαβω μεχρι ενα σημειο το πως αισθανεσαι ειδικα τον τελευταιο χρονο που ενιωσα οτι εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.
Το μοναδικο που μπορω να σου πω ειναι κουραγιο και ευχομαι πραγματικα να μπορεσεις να ξεπερασεις το καθε σου εμποδιο οσο το δυνατον πιο ομαλα.
Επισης θα σου προτεινα να δωσεις λιγο χρονο για τον εαυτο σου κανοντας πραγματα που θα σου σου φερνουν ευχαριστηση. Πραγματα απλα
09-10-2013, 14:02 #33
στο πρωτο ποστ ομως εγραψε δε βγαινει καθολου, ουτε απ'το κρεβατι δε θελει να σηκωθει. αυτο ειναι το προβλημα σημερα, οι πιο πολλοι και λογο κρισης εχουν κλειστει σπιτια τους, μαζευτηκαν στο ιντερνετ. αλλα οι γυναικες φοβουνται να κανουν γνωριμιες ετσι, οι αντρες εξω κοιταζουν συνηθως τις πιο ομορφες, αν δεν ανηκει σε καποια παρεα ή καπου να γνωριζει κοσμο απο εκει, πιθανον να δυσκολευτει.
για μενα 3 ειναι οι πιθανες λυσεις για να παμε παρακατω:
1 ψυχολογος-ψυχιατρος και φαρμακα να αλλαξουν τη χημεια του εγκεφαλου.
2 να αλλαξουμε τελειως περιβαλλον μπας και νιωσουμε σαν να ξεκιναμε καινουργια ζωη.
3 να μας βοηθησουν οι αλλοι να καλυτερεψουμε, αν και συνηθως οταν ειμαστε με καταθλιψη απομακρυνονται.
09-10-2013, 16:28 #34
Καλησπέρα,θα δυσκολεύτω πολυ γιατί δεν ανήκω κάπου ούτε έχω παρεες(όπως αναφέρεις) και ειναι το πιο σημαντικό για εμένα να είχα έναν τουλαχιστον άνθρωπο να με καταλάβει και να μου δώσει δύναμη.....
09-10-2013, 16:37 #35
Καλησπέρα και ευχαριστω για τις συμβουλές σου,πολλα θα ήθελα να κανω αλλά μένουν στην σκέψη μου μόνο,όταν δεν έχεις έστω έναν άνθρωπο κοντά σου,με την οποία ιδιότητα,ειναι πολυ δύσκολα τα πράματα και αυτό γίνεται πολυυ καιρο τώρα!
09-10-2013, 16:52 #36
Το βαρύ φορτίο που αναφέρω,ειναι λίγο περίπλοκο ίσως,έχει κυρίως ψυχολογική έννοια,απο ότι έχω περάσει ως τώρα στην ζωη μου που με έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση και το νοιώθω πολυ βαρύ,για αυτό λέω ότι δεν έχω αντοχές
10-10-2013, 00:35 #37
Καλα αυτο εννοω οτι οταν αρχισει να βγαινει σταδιακα κατι θα παει προς το καλυτερο,Ναι εχει αναγκη απο ψυχολογο κ ψυχιατρο πιστευω οπως κανω κ εγω σε συνδιασμο ψυχιατρος μονο για φαρμακα κ ψυχολογος για να μιλαει αρκει να κανει καλη επιλογη γιατι εχω συναντησει κ σκαρτους γιατρους,Περιβαλλον δεν μπορει να αλλαξει πιστευω προστοπαρων ουτε εχει πραγματικα ενα κοντινο ανθρωπο
10-10-2013, 00:45 #38
Κοπελα μου καταλαβαινω οτι θα δυσκολευτεις πολυ,ομως σκεψου οτι αντιμετωπισες πολυ πιο σκληρες καταστασεις για γερα νευρα κ επιβιωσες απο αυτες,Παρε το αποφαση κ βγες λιγο απο το σπιτι οπωσδηποτε εχεις κανει δυσκολοτερα πραγματα απο αυτο,Αναμφιβολα εχεις πολυ δυναμη μεσα σου ομως πιστευω οτι δεν το γνωριζεις καν,Ναι μεν πιθανοτατα εχεις καταθλιψη ομως η καταθλιψη αντιμετωπιζεται επειδη το εχω δει κ στην πραξη,Ετσι κ βρεις καποια ομαδικη δραστηριοτητα παραδειγμα κατι εθελοντικο οπωσδηποτε θα μιλησεις κ παροτι δεν ειναι σιγουρο ισωςβρεις ανθρωπο να σε γεμιζει,ο κοσμος ειναι γεματος προβληματα κ οπωσδηποτε καποιος εχει αναγκη την παρεα σου εκει εξω οχι μονο για να νιωσεις εσυ καλυτερα αλλα κ για εκεινον,Οπωσδηποτε σου μιλαω εγω που δεν ειμαι τελεια κ ειμαι κ εγω κλεισμενη στο σπιτι αλλα εχω στην ζωη μου το αγορι μου λιγους κ καλους δικους μου ανθρωπους,Οταν νιωσεις ετοιμη να βρεις κ εσυ
10-10-2013, 11:36 #39
Καλημέρα σας. Κατ’ αρχήν μπράβο σου που απευθύνθηκες κάπου, έστω και για αρχή εδώ στο φόρουμ, πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζεις κάτι το οποίο κλωτσάει μέσα σου και θέλεις να το αλλάξεις (πολύ σημαντικό αυτό)... Όμως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αρκετό μόνο αυτό… Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κοντινοί σου άνθρωποι, να πεις μια κουβέντα να ξαλαφρώσεις, (αν και τις περισσότερες φορές ούτως ή άλλως αυτό δεν είναι αρκετό…), γνώμη μου είναι να απευθυνθείς σε έναν ειδικό, έστω και σε δημόσιο νοσοκομείο, να πάρεις μια πρώτη βοήθεια ή σε κάποιους οργανισμούς που προσφέρουν βοήθεια αφιλοκερδώς. Κουράγιο καλή μου, όλα αντιμετωπίζονται, αρκεί να το θέλουμε, κι εσύ φαίνεται να το θέλεις!
10-10-2013, 23:39 #40
μυσπ γεια σου,ξέρεις πόσο θέλω να βγω η να κανω πράγματα διάφορα;πολυ,όλοι μας έχουμε δυνάμεις που δεν θα ανακαλύψουμε πιθανών ποτε,με έχει πάρει πολυ απο κάτω πια μετά τόσα χρόνια,οι αντοχές μου ειναι ελάχιστες και προσπάθησα,δεν το είχα αφήσει,αλλά όταν δεν έβλεπα αποτέλεσμα και κατάλαβα τι κακια και ψέμματα υπάρχει,εκεί πια παρέδωσα!το ξέρω ότι όλοι έχουμε προβληματα,δεν είμαι η Μονή,μακάρι να έβρισκα κάποιον-α,να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον,αυτό ειναι που θέλω να βρω έναν Άνθρωπο!
10-10-2013, 23:50 #41
Καλησπέρα so sad,το ότι υπάρχει προβλημα,δυστυχώς χρόνια το ξέρω αλλά κανείς δεν υπήρχε να με στηρίξει και γινότανε όλο και πιο μεγάλο με αποτέλεσμα να ζω μια ανούσια ζωη,χωρίς ενδιαφέροντα χωρίς όνειρα και όταν πάψει κάποιος να κάνει όνειρα,το καμπανάκι χτυπάει πολυ δυνατά!σε ευχαριστω για τις συμβουλές σου,το έχω πει πάλι,οι γιατροί και ειδικα οι δημόσιοι δεν νοιάζονται!μονο κάποιος που έχει προβλημα περίπου σαν το δικό σου θα σε καταλάβει.Σιγουρα θέλω να βγω απ"αυτόν τον εφιάλτη,το κουράγιο όμως δεν ξέρω αν το έχω πια,είμαι σε οριακό στάδιο,όπως λέω και στην πρώτη νου ανακοίνωση....
10-10-2013, 23:53 #42
Κοπελα μου αυτο ειναι το καλυτερο να βρεις ενα ανθρωπο κατα προτιμηση αντρα στην ζωη σου με τον οποιο αργοτερα να κανετε οικογενεια κ να μην εισαι ποτε μα ποτε πλεον μονη σου στον κοσμο,Πιστεψε με κ εγω εχω εντονο προβλημα κ κλεινομαι σπιτι κ σου ειπα τι εχω περασει αναγκαστηκα ομως εβγαινα κ πηγαινα πανεπιστημιο παροτι δεν μου αρεσε κ γιαυτο βρηκα το αγορι μου που θα κανουμε οικογενεια κ λιγες κ καλες φιλες,Αυτο που σου χρειαζεται ειναι ενα κινητρο να βγεις μια δραστηριοτητα εστω κ να μην σου αρεσει παρα πολυ μονο κ μονο για να γνωρισεις κοσμο,Ενδιαφερσου επισης για τα προβληματα των ανθρωπων που προκεται να συναντησεις στην ζωη σου κ πιθανον να το εκτιμησουνε κ να ερθετε κοντα,Πραγματικα θα ειναι φαρμακο για σενα να βρεις ενα ανθρωπο κ να στηριξετε σε ολα ο ενας τον αλλον,Επισης θεωρω αναγκαιο να απευθυνθεις κ σε εναν ειδικο εξαιτιας των οσων εχεις περασει αρκει να ειναι καλος,Σου ειπα επισης αν θελεις τα λεμε κ εμεις απο τα εισερχομενα οπωσδηποτε ειμαι επιφυλακτικη να γνωρισω καποιον απο εδωπερα σε πραγματικο επιπεδο μιας κ εδωπερα λεω κ πραγματα που δεν γνωρθζουν οι δικοι μου αλλα παλαιοτερα που ειχα εντονο προβλημα με παρεες μικρη εκανα φιλες δια αλληλογραφιας κ ενιωσα λιγο καλυτερα,Μην διαστασεις να μου στειλεις!!!!
12-10-2013, 02:47 #43
Καλησπέρα σε όλους σας,θέλω να ευχαριστήσω όλους και όλες που μου στείλανε μηνύματα,είτε για συμβουλές,είτε για να μου πουν ότι και αυτοί έχουν παρόμοιο προβλημα,ειιται για να μου πουν να κανω κουράγιο,δεν ξέρω τι απόθεμα έχω πια,μετά απο τόσα που μου έχουν συμβεί,μετά απο όλη αυτη την αδικία που έχω εισπράξει,την διαπροσωπια,τα ψέμματα,τις υποσχέσεις που ποτε δεν γίνανε πραγματικότητα.Ειναι αδικία ατομα που δεν αξίζει να περνάνε τέτοιες καταστάσεις,τις περνάνε και άλλοι που δεν αξίζουν τίποτα,να ειναι μέσα στην καλη χαρά!Αδικια,αυτό νοιώθω,ότι δεν άξιζω να είμαι σε αυτη την κατάσταση και να μην έχω,σχεδόν,κουράγιο και δύναμη να βγω απο αυτόν τον ψυχολογικό λαβύρινθο!!Πιστευω ότι ατομα που διαβάζουν αυτά που γράφω και νοιώθουν έτσι,ειναι ίσως,η πιο καλη λύση να μοιραζόμαστε εμπειρίες και γιατί οχι;μπορεί κάτι να γίνει,η γνώμη μου ειναι ότι σε καταλαβαίνει καλύτερα κάποιος με το ίδιο προβλημα,όσο για την κατάσταση μου παραμένει η ίδια,πιο πολυ όμως θα μπορούσα στο forum να ανακάλυψω κάτι που δεν γνωρίζω και ίσως με βοηθήσει και γι αυτό μπήκα και είπα μήπως σταθώ τυχερή και δεν πάω χαμένη!
25-10-2013, 00:57 #44
Καλημερα το έκανα και αυτο,αλλα η τα λεφτά σου φέρουν η δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τις απαντήσεις,μόνο κάποιος που έχει και αυτός θεμα σαν το δικό σου θα καταλάβει,σε ευχαριστω που μου είπες την γνώμη σου
25-10-2013, 02:08 #45
Καλησπερα σας και απο εμενα!!!
Πολυ καλα εκανες και ξεκινησες απο καπου!!
Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?? Και ποια ειναι η τελευταια αναποδια της ζωης σου που σε λυγισε??