Αποριες για τις βαλεριανες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8

Αποριες για τις βαλεριανες

Αγορασα βαλεριανες και η οδηγιες λενε να παιρνω ενα με δυο χαπακια 3 φορες την ημερα...εγω τα θελω μονο για τον υπνο ομως..να ακολουθησω την δοσολογια που λεει στις οδηγιες ή να παιρνω μονο το βραδυ 1-2?Επισης ειναι εθιστικο?Δηλαδη αμα παρω μια φορα και κανω καλο υπνο μετα θα νιωθω οτι αμα δεν ξαναπαρω θα χω δυσκολια στον υπνο κλπ?Αμα παρω κατα την διαρκεια της ημερας θα με πιασει νύστα ή κατι τετοιο?Και τελος πρεπει να παιρνω καθε μερα?(Αγόρασα βαλεριανα σε χαπακια ''Valmane'' ).

Senior Member
    Γιατρό ρώτησες? ή τα πήρες με δική σου πρωτοβουλία?
    Καλύτερα να ρωτήσεις για όλα αυτά ένα γιατρό.

Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Γιατρό ρώτησες? ή τα πήρες με δική σου πρωτοβουλία?
    Καλύτερα να ρωτήσεις για όλα αυτά ένα γιατρό.
    Τι γιατρο πρεπει να ρωτησω;Ρωτησα τον ψυχολογο που επισκεπτομουν παλια και μου πε οτι μπορω να παρω.

Senior Member
    αν και πρόκειται για φυτικό σκεύασμα καλό θα είναι να είμαστε ενήμεροι από ένα αρμόδιο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τι γιατρο πρεπει να ρωτησω;Ρωτησα τον ψυχολογο που επισκεπτομουν παλια και μου πε οτι μπορω να παρω.
    Eναν παθολόγο? τον οικογενειακό σου γιατρό?

Senior Member
    Μητσακο , μπορεις να παρεις την δοσολογια που λεει το κουτι . Δεν ειναι καθολου εθιστικες . Πριν κανα διμηνο ειχε γινει μαχη στο φορουμ για το προιον ατο!!!!! τεσπανων . Και δεν χρειαζεται να παιρνεις καθε μερα .Οποτε εχεις αυπνια .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    δεν χρειαζεται να ρωτησεισ γιατρο, ειναι αθωο εντελως.παιρνεισ και άλλα χαπια παράλληλα?αυτο απαντησε μου μονο. ειναι αθωο και σε ηρεμει γλυκα. ενασ φίλοσ μου που ενα βραδυ σε βολτα , ειχε ξεχασει να παρει το εφεξορ του και ηταν σε αγχοσ να γυρισουμε πισω και ιδρωναν τα χερια του απο την ανασφαλεια, πηρε απο μενα ΜΙΣΗ βαλεριανα και σ εναα τεταρτο ηρεμησε γλυκα και ευχαριστηθηκαμε τη βολτα μας!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΦΕΞΟΡ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ!!! γιατι θα βιαστειτε να με κατηγορησετε.απλα τον ηρεμησε να μη το σκεφτεται μεχρι να γυρισει σπιτι του. δηλ για αγχολυτικο ειναι το πιο αθωο και το πολυ κατάλληλο

Quote Originally Posted by lady in red View Post
    δεν χρειαζεται να ρωτησεισ γιατρο, ειναι αθωο εντελως.παιρνεισ και άλλα χαπια παράλληλα?αυτο απαντησε μου μονο. ειναι αθωο και σε ηρεμει γλυκα. ενασ φίλοσ μου που ενα βραδυ σε βολτα , ειχε ξεχασει να παρει το εφεξορ του και ηταν σε αγχοσ να γυρισουμε πισω και ιδρωναν τα χερια του απο την ανασφαλεια, πηρε απο μενα ΜΙΣΗ βαλεριανα και σ εναα τεταρτο ηρεμησε γλυκα και ευχαριστηθηκαμε τη βολτα μας!!! ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΦΕΞΟΡ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ!!! γιατι θα βιαστειτε να με κατηγορησετε.απλα τον ηρεμησε να μη το σκεφτεται μεχρι να γυρισει σπιτι του. δηλ για αγχολυτικο ειναι το πιο αθωο και το πολυ κατάλληλο
    Οχι δεν παιρνω αλλα φαρμακα..μονο βαλεριανα αποφασισα να παρω..ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!