Results 1 to 5 of 5
Thread: exo frikarei
-
11-10-2013, 04:27 #1
exo frikarei
Kararxas sygnomi g ta greeklish alla den exei perasmena ta ellhnika,exo brei douleia athina to ' ' provlima ' ' m einai oti dn ksero kanenan,mono kt theious exo k ksaderfia pou einai full ypoxreoseis me apotelesma t mono p kanw einai na pigeno t brady g douleia k tn epomeni na koimame ospou na ksana paw....oute g ena kafe p leei o logos. Gymnastirio dn ginete ,dn t antexo einai pl periergo orario k me megali apostasi,k sxoli dn prolava g iek.....febrouario ap oti m eipan. Ti mporo na kanw; frikaro stin idea oti tha eimai etsi g toso kairo, m edosan m efkeria dn thelo na ta skatoso logo aytis ts thlipshs me t monaksia
- 11-10-2013, 09:03 #2
Γεια σου Alucard. Ξεκίνα μια δραστηριότητα η οποία δεν απαιτεί κόπωση (πχ ζωγραφική,ξένη γλωσσα στα ΚΕκ) Απο τη δουλειά δεν μπορείς να βρεις κάποιον? Επίσης μπορείς να αρχίσεις να βγαίνεις μόνος σου.Σιγά σιγά θα γνωρίσεις και τα άτομα εκεί που θα δουλεύουν και θα λέτε τίποτα. Κάνε υπομονή! Πολλοί βρίσκοντε στη θέση σου.
11-10-2013, 22:50 #3
Ματακια μου,κι εγω εχω περιοριστεί και λόγω δουλειάς κι οικονομικών λόγω φίλων.Οι ανθρωποι ειναι καχύποπτοι κι ότι έχει να κάνει με συγγενείς μην περιμένεις πολλα.Ισως να σου κανουν περισσότερο κακο...ίσως κι όχι.
Ειναι ακόμα αρχη και τα πράματα ειναι δύσκολα,σιγα σιγα όμως θα στρωσουν...Απο όσους θα γνωρίσεις λίγοι θα μείνουν πραγματικά δίπλα σου κι εσυ πάλι λίγους θα κρατήσεις.Υπομονη κι Ολα θα αλλάξουν.Δραστηριοποιησου, κανε λογαριασμό στο Facebook...σιγα σιγα Ολα θα αλλαξουν
12-10-2013, 03:23 #4
Exo facebook,alla na ksekiniso na kanw add asxetous p dn gnorizo m akougete kapws,to eixa mono g filous,gnostous. Apo t douleia poly diskolo gt otan ksekinaw ego,to prosopiko exei sxedon teliosei....
12-10-2013, 12:56 #5
Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι φοβασαι να κανεις πραξη αυτο που πραγματικα θελεις και βρισκεις δικαιολογιες, γιατι δεν γινεται γυμναστηριο? ποσο χρονων εισαι και "δεν αντεχεις" εχω δει και 60 χρονων ανθρωπο να ειναι καθε μερα και να προσπαθει στο γυμναστηριο και εχει κανει και φιλιες και ολοι τον ξερουμε με το μικρο του οποτε καλλιστα μπορεις και εσυ...
Αν οχι γυμναστηριο γραψου σε καποια πολεμικη τεχνη, σε κολυμβητηριο, σε τοξοβολια, σε μπασκετ, τεννις, γραψου σε ομαδικο προγραμμα στο γυμναστηριο και μην κανεις οργανα που ειναι βαρετα κιολας αν δεν το γουσταρεις.
Αρχισε βολτες με το ποδηλατο, ενημερωσου απο φορουμς για βολτες με ποδηλατα που μαζευονται σε γειτονιες κτλπ πηγαινε βολτα μονος σου πηγαινε και για καφε μονος σου και παρε ενα βιβλιο να διαβασεις για πως να εχεις περισσοτερη αυτοπεποιθηση και να μιλας σε κοπελες γιατι βασικα αν βρεις κοπελα θα εισαι κομπλε, που ειναι και πολυ πιο ευκολο απο το να βρεις πραγματικο φιλο.
Φυσικα δεν μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι θα βρεις παρεες η κοπελα το ΜΟΝΟ που μπορω να σου εγγυηθω 1000% ειναι οτι δεν προκειται να γινει τιποτα στην ζωη σου αν δεν το κανεις εσυ ο ιδιος σαν Alucard!
Αποτυχια δεν ειναι οταν δεν καταφερνεις κατι η αποτυχια ειναι να μην εχεις προσπαθησει καν, οποτε καθε μερα προσπαθησε να κανεις ενα βημα που φοβασαι, σημερα πηγαινε μονος σου για καφε πχ, αυριο πηγαινε παλι για καφε αλλα προσπαθησε να πιασεις κουβεντα με μια κοπελα που σου αρεσει, μεθαυριο δοκιμασε ενα ομαδικο προγραμμα η ενα δοκιμαστικο σε μια πολεμικη τεχνη... βρες κατι που σου ταιριαζει να περνας την ωρα σου ωστε μεχρι να βρεις φιλους η κοπελα να μην καθεσαι σε μια καρεκλα μονος και το σκεφτεσαι συνεχεια γιατι θα σε τρελανει πιστεψε με ημουν και εγω σε αυτη την φαση.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση