Results 1 to 13 of 13
-
05-10-2013, 01:21 #1
Οι ανθρωποι γεννιουνται ομοφυλοφιλοι η μηπως οχι??
Ας κανουμε μια συζητηση ,εστω οτι υπαρχει γονιδιο(δεν υπαρχει) το οποιο λεει οτι οι ανθρωποι γεννιουνται ομοφυλοφιλοι,οι ομοφυλοφιλοι δεν μπορουν να κανουν παιδια οποτε αυτο το γονιδιο δεν θα επρεπε να εχει εξαφανιστει τωρα?
- 05-10-2013, 01:34 #2
Το γεγονός ότι οι γονείς σου έχουν καστανά μάτια, σημαίνει πώς εσύ δε μπορείς να έχεις π.χ. γαλανά;
Αυτό που λες, θέλω να πω, δεν στέκει, αλλά εκτός αυτού, από την πλευρά μου, νομίζω ότι γεννιέσαι ομοφυλόφιλος!
Απλά κάποιες συνάψεις στον εγκέφαλό σου πήραν τον "λάθος" δρόμο- εννοώντας όχι τον φυσιολογικό ε, μη με φάτε- και έχεις διαφορετικές προτιμήσεις!
Άποψή μου βέβαια αυτή...[CENTER][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR="#808080"]...he's a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
05-10-2013, 12:50 #3
οχι αυτο δε το πιστευω οτι γενιουνται ετσι
05-10-2013, 13:10 #4
Εσυ ξερεις πολλους κινεζους με γαλαζια ματια?Για να αποκτησει καποιος γαλαζια ματια θα πρεπει να υπαρχει καποιος στο οικογενειακο δεντρο που θα εχει και θα τα μεταφερει στο παιδι,αρα οι ανθρωποι που γεννιουνται απο γονεις με καφε ματια και εχουν μπλε εχουν παρει απο καπου αυτο το γονιδιο για τα μπλε ματια ,υπαρχουν και αφρικανοι που γεννιουνται με μπλε ματια αλλα ο λογος ειναι γιατι πχ η προγιαγια ειχε αναμειχθει με ασπρο,σπανια το φαινομενο αλλα συμβαινει.Δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες εσυ με αυτο που ρωτησα
05-10-2013, 13:33 #5
μονο που το γονιδιο για τα γαλαζια ματια ανηκει στα χαρακτηριστικα του σωματος. κι αυτο σχηματιζεται απ'τα χαρακτηριστικα των γονιων. το να ειναι καποιος gay νομιζω αφορα περισσοτερο ψυχολογικους παραγοντες. κι αυτοι σχηματιζονται με βαση το περιβαλλον του κι οπως μαθει. με αλλα λογια δεν ειναι γραμμενο στο dna, το παιδι ενος gay μπορει να βγει straight.
05-10-2013, 18:49 #6
Έχει σχέση αυτό που λέω, αλλά δε το διατύπωσα σωστά και δε κατάλαβες σε τι ακριβώς αναφέρομαι.
Το γονίδιο- άμα υπάρχει- δεν έχει λόγο να εξαφανιστεί, επειδή "δεν μπορούν να κάνουν παιδιά", για δύο βασικά λόγους.
Καταρχάς μια χαρά μπορούν, επιλογή τους να μη πάνε με γυναίκες, αλλά αυτό δεν αποκλείει τη περίπτωση να έχουν παιδιά, ειδικά όταν ζουν στα πλαίσια μια πουριτανικής κοινωνίας, που κάθε τους βήμα ξέρουν ότι θα επικριθεί.
Έπειτα, εσύ ο ίδιος το είπες κιόλας, το γονίδιο μπορεί να υπάρχει και ας μην έχει ακόμη εκφραστεί, πράγμα που δεν αποκλείει τη περίπτωση μεταβίβασής του στην επόμενη γενιά!
Το παιδί απέκτησε γαλάζια μάτια, γιατί οι γονείς μετέφεραν το ανάλογο γονίδιο- έστω ο ένας από τους δύο- ακόμη κι αν είχαν καστανά μάτια.
Αντίστοιχα, κάποιος είναι ετεροφυλόφιλος, αλλά αυτό δεν αποκλείει τη περίπτωση το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας να υπάρχει γραμμένο στο DNA του!
Αυτό ήθελα να πω...[CENTER][I][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR="#808080"]...he's a real nowhere man, sitting in his nowhere land, making all his nowhere plans for nobody...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/CENTER]
05-10-2013, 19:46 #7
06-10-2013, 00:33 #8
06-10-2013, 02:06 #9
Ειπα μιας και ειναι ψυχολογικο το φορουμ μηπως καποιος ψυχολογος πεταξει καμια γνωμη αμα υπαρχει κανενας σε αυτο το φορουμ
Νομιζω οτι αυτο το αρθρο αναφερει συνοπτικα οτι ειναι γνωστο μεχρι τωρα:
http://en.wikipedia.org/wiki/Biology...al_orientation[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-10-2013, 10:32 #10
Βασικά, είναι ερώτημα για το οποίο δεν έχει βρεθεί μια ακριβής απάντηση.
Άλλοι λένε ότι λόγω κάποιων χρωμοσωμάτων υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση (οπότε γεννιέσαι)
Άλλοι λένε ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι κάτι το οποίο διαμορφώνεται κατά τη διάρκεια που είμαστε 0-5 χρονών και λαμβάνουμε αμέτρητα ερεθίσματα από το περιβάλλον αφιλτράριστα (τώρα το ποιά είναι τα ερεθίσματα δεν μπορεί να απαντήσει κανείς)
Το μόνο σίγουρο πάντως ότι σίγουρα ΔΕΝ επιλέγεις τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό.
Επιλέγεις τον σύντροφό σου, όχι όμως το αν θα είσαι ετεροφυλόφιλος/αμφιφυλόφιλος/ομοφυλόφιλος.
Είναι κάτι το οποιό άνθρωποι καταπιέζονται χρόνια ολόκληρα, ίσως και όλη τους τη ζωή. Δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται!
Το ότι ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος, δεν σημαίνει ότι δεν έχει την ανάγκη να έχει ένα παιδάκι, γι'αυτό είτε υιοθετούν (σε λίγες χώρες) είτε κάνουν σχέση αλληλοκάλυψης με γυναίκες που είναι και αυτές ομοφυλόφιλες και κάνουν παιδιά μαζί είτε το καταπιέζουν και ζούν υποτίθενται την "normal" ετεροφυλοφιλική ζωή.
Η ομοφυλοφιλία είναι κάτι που υπάρχει από πάντοτε στη φύση, στην συντριπτική πλειοψηφία των ειδών που ζούν σε αυτό τον πλανήτη και ειδικότερα στους ανθρώπους είναι σταθερά το 10% των ανθρώπων.
Όσο για το κλασσικό ότι είναι μόδα και ότι πληθαίνουν οι ομοφυλόφιλοι...θα σας ρωτήσω κάτι :
Ποιός θα ήθελε να βιώνει ρατσισμό κάθε μέρα για αυτό, να στερείται το δικαίωμα να είναι ο εαυτός του και να δυσκολεύεται λόγω αυτής της κοινωνίας να βρεί κάποιον σύντροφο και να ζει μαζί του;
Δεν νομίζω ότι υπάρχει.
Επίσης, δεν αυξάνεται ο αριθμός των ομοφυλόφιλων/αμφιφυλόφιλων ΑΛΛΑ αυξάνεται σιγα-σιγα ο αριθμός αυτών που το εκδηλώνουν, που κάνουν το λεγόμενο "come out".
Τέλος, εσείς επιλέξατε τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό;
Εγώ πάντως όχι.
10-10-2013, 19:03 #11
χμ καλες ερωτησεις εχεις κανει!!!
1η Απαντηση:ειναι μεγα θεμα αυτο γενικοτερα περα τις ομοφυλοφυλιας, εδω δεχομαστε ρατσισμο κ οταν οι επιλογες μας ειναι αποδεχτες απο την κοινωνια,αρα την καλυτερη δουλεια την κανει η αυτοεκτιμη του εαυτο μας και η αποδοχη τον επιλογων μας πρωτα απο μας,οποιες και να ειναι αυτες και δοκιμαστεμνα τουλαχιστον απο μενα παλαιοτερα(σε αλλα θεματα)οταν γινεται αυτο κανεις δεν ασχολειται με κακοβουλες ρατσιστικες συμπεριφορες περα απο κατι σπανιες περιπτωσεις για αλλους λογους και για να απαντησω στο ερωτημα σου,οχι κανεις δεν το θελει αυτο!!!
2η Απαντηση:το επιλεγεις υποσυνειδητα,ειναι αναλογος τον ανθρωπο πρωτα απο ολα!!!υπαρχουν και περιπτωσεις που το παιδι εχει επιρεαστει απο καποια γεγονοτα ή βιωματα και παει λεγοντας,αρα δεν υπαρχει μια απαντηση τουλαχιστον απο τι εχω καταλαβει εγω απο ατομα που εχω γνωρισει!!!Εγω το επελεξα υποσυνειδητα αλλα πριν απο αυτο ειχε βοηθησει η οικογεννεια μου σε αυτο(ανατροφη)οσον αφορα τον ψυχολογικο παραγοντα,για τον οργανικο τωρα για μενα ειναι αυτονοητο και απο την φυση μας εχουμε το καθε φυλο αλλες λειτουργιες!!!
:)
Οργανικα γεννιεσαι,ψυχολογικα γινεσαι!!!
10-10-2013, 20:22 #12
Εγω θελω να ρωτησω τον θεματοθετη , τι ακριβως θα αλλαζε αν ηταν γονιδιακη η ομοφυλοφιλια και οχι επικτητη.
10-10-2013, 23:13 #13
καλη ερωτηση θα αλλαζε κατι αλλα δυσκολευομαι να το διατυπωσω