Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36
    Junior Member

Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Αυτή η ιστοσελίδα είναι πολύ ενημερωτική. Δείτε τι πραγματικά παίζεται, τι κινδύνους αντιμετωπίζετε και μάθετε τα δικαιώματά σας!

http://gr.cchr.org/

Junior Member
    Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) είναι μια μη κερδοσκοπική επιτροπή επαγρύπνησης για την ψυχική υγεία, που βοήθησε να τεθούν σε ισχύ περισσότεροι από 150 νόμοι που προστατεύουν τα άτομα από καταχρηστικές ή εξαναγκαστικές πρακτικές. Η CCHR αγωνίζεται εδώ και πολύ καιρό για την αποκατάσταση βασικών αναφαίρετων ανθρώπινων δικαιωμάτων στον τομέα της ψυχικής υγείας. Αυτά περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, την πλήρη συναίνεση κατόπιν πληροφόρησης σχετικά με την ιατρική νομιμότητα της ψυχιατρικής διάγνωσης, τους κινδύνους των ψυχιατρικών θεραπειών, το δικαίωμα σε όλες τις διαθέσιμες ιατρικές εναλλακτικές λύσεις και το δικαίωμα άρνησης οποιασδήποτε θεραπείας θεωρείται επιβλαβής.

Junior Member
    Τάσο, το email μου είναι altemp at otenet.gr. Επικοινώνησε μαζί μου αν θες ...

Banned
    Υπάρχει και κριτική την οποία μπορούμε να ασκήσουμε απέναντι στον συγκεκριμένο οργανισμό την οποία θα αναφέρω στο αμέσως επόμενο κείμενο μου.

Για την ώρα, συνιστώ όσοι διαβάζουν την ανάρτηση αυτή εδώ:

1ον Να σχηματίζουν την δική τους άποψη μετά από ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    2ον Να μην ακολουθούν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Από χειραγώγιση "αγανακτισμένες" style είμαστε όλοι χορτασμένοι.
    3ον Να ρωτάνε σε κάθε περίπτωση "ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ / ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ / ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΩΝ;"... Γιατί αν ΔΕΝ συντελούν σε αυτή την κατεύθυνση, θεωρώ ότι είναι απλά χειραγώγιση. Με απλά λόγια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!!!... Όχι στα ειδικά εφέ και τα πυροτεχνήματα.
    4ον Εκτός από το να ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ για τον εαυτό τους, να ΕΝΕΡΓΟΥΝ και για τον εαυτό τους. Αν περιμένετε "από άλλους", οι "άλλοι" πάντα θα σας ξεπουλάνε σε κάποιους τρίτους έναντι [συνήθως] χρημάτων.
    5ον Να έχουνε ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΝΟΥ με πόσους διαφορετικούς τρόπους είναι "διψασμένοι" συναισθηματικά. Διψάτε για δικαιοσύνη; Διψάτε για δικαίωση; Διψάτε για εκδίκηση; Είστε θυμωμένοι; Είστε εκνευρισμένοι;... Όλες αυτές οι "δίψες" είναι λαβές για κάποιον ο οποίος επιθυμεί να σας χειραγωγίσει. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να σας κουνήσει ένα "ποτήρι που θα σας ξεδιψάσει" και εσείς ΜΠΟΡΕΙ και να ξεχάσετε το πιο σημαντικό πράγμα από όλα... ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

Senior Member
    που σαι εσυ βρε σατανα??
    περιμενουμε το νεο κειμενο!!!!
    εχε υποψη οτι αν αρχισει το σπαμαρισμα θα κυνηγηθεις.
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ.

1. σωστο. εδω τελειωνουν τα σωστα ομως.
    2.
    χειραγωγηση υπαρχει σε ΠΟΛΛΕΣ οργανωσεις, αλλα δεν λαμβανεις σοβαρα υποψη οτι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.
    εσυ μεχρι τωρα μιλας για την αναλγητη εξουσια δουλα των μεγαλοεταιριων και τωρα πρτοεινεις ατομικες δρασεις???και μαλιστα απο ασθενεις, δλδ απο ανθρωπους ευαλωτους εξ αρχης που μπορουν ευκολοτατα να τους θεωρησουν ανυπολυπτους? (θα γελασω υποκωφα)

3. και γιατι να ρωτανε αυτο που απασχολει εσενα? να τους χειραγωγησεις προσπαθεις ? ;pppp ο καθενας ρωταει οτι ενδιαφερει τον ιδιο. ανεσενα σε απασχολει ΜΟΝΟ η αυξηση των αποθεραπευομενων, ρωτα το εσυ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΒΒΑΙΑ Ε? ΟΧΙ ΕΜ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...
    ΟΤΑΝ ΒΡΕΙς ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ? Ε ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΛΝΤ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

4. ΛΑΘΟΣ.βλεπε 2

5.πες μας εσυ για τι διψας. για ουσια, οχι παντως...

Senior Member
    Οσον αφορα τα δικαιωματασ σου , αμα δεν βγουν οπλα , δεν εξασκηθει βια , δεν αλλαζει τιποτα .......διοτι διαβασα κατι για δωρεες και παρομοια χαζα .....

η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι για ναλλαξει κατι , μονο με βια αλλαζει .........

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    που σαι εσυ βρε σατανα?? περιμενουμε το νεο κειμενο!!!!
    Όπως μπορούν να διαπιστώσουν οι αναγνώστες από την ανάρτηση μου με τίτλο "ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ" (ενότητα: Σχόλια / Προτάσεις / Προβλήματα) δεν έχει νόημα να καταγγείλω υβριστικά σχόλια στη διαχείριση... Μπορώ όμως να το κάνω δημόσια προκειμένου να εκθέσω μέλη όπως τη Remedy.

εχε υποψη οτι αν αρχισει το σπαμαρισμα θα κυνηγηθεις.
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΤΑ ΛΕΣ.
    Έτσι... εγώ θα τα λέω μια φορά και εσύ πολλές ε; Τόση δημοκρατία βρε Βορειοκορεάττισα ανηψιά; Δεν κάνει... ΜΑΖΕΨΟΥ Remedy... ή τουλάχιστο πήγαινε να κάνεις "καπελάκι" κούρεμα να μπαίνεις και στυλιστικά στο ρόλο σου!

1. σωστο. εδω τελειωνουν τα σωστα ομως.
    Θα πω άλλο ένα σωστό που θα σου αρέσει πολύ... Όταν ενηλικιωθείς τι θα γίνεις Remedy;

2. χειραγωγηση υπαρχει σε ΠΟΛΛΕΣ οργανωσεις, αλλα δεν λαμβανεις σοβαρα υποψη οτι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. εσυ μεχρι τωρα μιλας για την αναλγητη εξουσια δουλα των μεγαλοεταιριων και τωρα πρτοεινεις ατομικες δρασεις???και μαλιστα απο ασθενεις, δλδ απο ανθρωπους ευαλωτους εξ αρχης που μπορουν ευκολοτατα να τους θεωρησουν ανυπολυπτους? (θα γελασω υποκωφα)
    Τι σχέση έχει η υπόληψη κάποιου με το ότι είναι ψυχικά ασθενής; ...ή με την υπόληψη μιας εγκληματικής π.χ. οργάνωσης η οποία κατεβαίνει π.χ. σε εκλογές; ...ή στην κινητοποίηση - ουσιαστικά χειραγώγιση - πολιτών; Θεωρείς ότι στερείται υπόληψης ο ψυχικά ασθενής Remedy; Αυτό είναι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Συνέβη και το 1940~45 αυτό ξέρεις. Οι ψυχίατροι του T4 των Ναζί θεώρησαν ότι οι ψυχικά ασθενείς - και πολλοί άλλοι που είτε δεν γούσταραν, είτε δεν βόλευαν - δεν είναι ΤΟ ΙΔΙΟ με τους "υπόλοιπους" [όσους ΔΕΝ ανέφεραν].

Αν περιμένουν από την δικαιοσύνη, το υπουργείο υγείας ή καμιά οργάνωση "αγανακτισμένες" style την έχουν κάνει από κούπες. Μόνο στους εαυτούς τους μπορούν να βασιστούν. Πέραν τούτου, για φαντάσου πως θα ήταν η ζωή σου εσένα προσωπικά αν υπήρχαν και άλλοι σαν και μένα... το φαντάζεσαι; :)

3. και γιατι να ρωτανε αυτο που απασχολει εσενα? να τους χειραγωγησεις προσπαθεις ? ;pppp ο καθενας ρωταει οτι ενδιαφερει τον ιδιο. ανεσενα σε απασχολει ΜΟΝΟ η αυξηση των αποθεραπευομενων, ρωτα το εσυ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΒΒΑΙΑ Ε? ΟΧΙ ΕΜ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ... ΟΤΑΝ ΒΡΕΙς ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ? Ε ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΜΠΟΛΝΤ, ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.
    Ε ναι, εμένα με απασχολεί Η ΟΥΣΙΑ. Δηλαδή Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Κρίμα που εσύ - όπως και πολλές οργανώσεις οι οποίες χειραγωγούν φυσικά - δεν έχετε την ίδια προτεραιότητα. Ούτε οργάνωση με ενδιαφέρει να δημιουργήσω, ούτε και με ενδιαφέρει να ηγηθώ οτιδήποτε / οποιουδήποτε. Εγώ θέλω μεμονωμένους σκεπτόμενους ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ανθρώπους. Όχι κοπάδι πρόβατα να βάλεις τις δεξιές / αριστερές / κεντρώες κομμουνίστριες μπροστά τους να τους καπελώσεις [όπως στις διαδηλώσεις, ένα πράγμα].

4. ΛΑΘΟΣ. βλεπε 2
    Σωστότατο είναι το 4. Είπαμε... Αν περιμένουν από δικαιοσύνη, υπουργείο υγείας, οργανώσεις και κίνηματα κουράδα, την έχουν κάνει από κούπες. Ότι κάνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. Για να μην μπορεί κάποιο ****** να εξαγοράσει "το κεφάλι" της όποιας οργάνωσης. Τι θα κάνει; Θα εξαγοράσει 10.000.000 κεφάλια; ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

5.πες μας εσυ για τι διψας. για ουσια, οχι παντως...
    Να δω ανθρώπους οι οποίοι εκμεταλλεύονται ψυχικά ασθενείς να δουλεύουν μπαρμαν, κορδελιάστρες, πωλήτριες και σουτιενατζούδες.
    Last edited by M87; 10-05-2017 at 15:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οσον αφορα τα δικαιωματασ σου , αμα δεν βγουν οπλα , δεν εξασκηθει βια , δεν αλλαζει τιποτα .......διοτι διαβασα κατι για δωρεες και παρομοια χαζα .....

η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι για ναλλαξει κατι , μονο με βια αλλαζει .........
    Σωστη διαπιστωση. Άσχετο... Σε συζητήσεις το έχω ακούσει από πάρα πολύ κόσμο. Μετά από λίγο βεβαια καταδικάζουν την βία από όπου και αν προέρχεται...

Senior Member
    Μ87, το σπαμμάρισμα είναι ενάντια στους όρους χρήσης του φόρουμ οπότε πολύ καλά θα κάνει η Ρέμεντυ αν σε κυνηγήσει...
    Και θα σε κυνηγήσω κι εγώ γιατί κατ' εμέ οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας ως επί το πλείστον βοηθάνε τον κόσμο και συνεπώς δεν θέλω να καταλήξουν κορδελιάστρες κλπ γιατί εγώ χωρίς φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία θ' αυτοκτονήσω, με δυσκολία κρατιέμαι στη ζωή κατάλαβες; Δεν θα πεθάνουμε γιατί είχες εσύ μια κακή εμπειρία και τους έβαλες όλους στο ίδιο καζάνι!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    Σωστη διαπιστωση. Άσχετο... Σε συζητήσεις το έχω ακούσει από πάρα πολύ κόσμο. Μετά από λίγο βεβαια καταδικάζουν την βία από όπου και αν προέρχεται...
    η βια ειναι ο καταλυτης , ειναι εμφυτη στον ανθρωπο .................ζουμε σε μια υποκριτικη κοινωνια , και οταν τους συμφερει, ο φονος επιτρεπεται , αλλιως , τρως κανα 20αρι χρονακια ...... τι γελοιο .........

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μ87, το σπαμμάρισμα είναι ενάντια στους όρους χρήσης του φόρουμ οπότε πολύ καλά θα κάνει η Ρέμεντυ αν σε κυνηγήσει...
    Και θα σε κυνηγήσω κι εγώ γιατί κατ' εμέ οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας ως επί το πλείστον βοηθάνε τον κόσμο και συνεπώς δεν θέλω να καταλήξουν κορδελιάστρες κλπ γιατί εγώ χωρίς φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία θ' αυτοκτονήσω, με δυσκολία κρατιέμαι στη ζωή κατάλαβες; Δεν θα πεθάνουμε γιατί είχες εσύ μια κακή εμπειρία και τους έβαλες όλους στο ίδιο καζάνι!
    Τώρα θυμήθηκες το σπαμάρισμα* ως μέγιστο αμάρτημα βρε ροζ γατάκι; Το τρολάρισμα, ο επιλεκτικός έλεγχος και τιμωρία, η διαχείριση δύο ταχυτήτων και όλα όσα καταγγέλω στο σχόλιο #827 στη σελίδα 56 του ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ γίνονται γαργάρα με άνεση;

Φύλαξε την ηθικολογία σου για τους Aeon, Cube, WhyAlwaysMe, Elis κλπ. Πρώτα κοιτάμε τη δική μας συμπεριφορά και μετά των άλλων... Ειδεμή έχε τουλάχιστο το σθένος να αναγνώρισεις ότι είσαι - όπως και πλήθος άλλων εδώ μέσα - υποκρίτρια.

Τέλος, να ξέρεις ότι οι δικοί σου "επαγγελματίες ψυχικής υγείας" δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν ποτέ επάγγελμα. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Πιο σίγουρο από το ότι αύριο το πρωί θα ξανα-ανατείλει ο ήλιος από την ανατολή.

* Να σημειώσουμε ότι η διαχείριση - εικάζω επειδή αυτό επιτρέπει την διαιώνιση του χαρακτηρισμού "spam" και συνεπώς και νέων ποινών / αποκλεισμών μου - ακόμα να μου απαντήσει στο παρακάτω (από το προαναφερθέν σχόλιο #827 / σελίδα 56 / νήμα: ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ):

Quote Originally Posted by M87 View Post
    Δεν μου απάντησες όμως, όταν επιχειρηματολογώ εναντίων των θέσεων κάποιου και επιθυμώ να αναφερθώ π.χ. στο τι πήρε και το τι έπρεπε να πάρει ο ψυχικά ασθενής, με ποιόν τρόπο θέλεις να το κάνω αυτό, ώστε οποίος εκπροσωπεί την διαχείριση να μην το αποκαλέσει αυτό spam;

Θες να το παραθέτω με quote;
    Θες να το αντιγράφω copy-paste;
    Θες να βάλω σύνδεσμο;
    Θες να το ξαναγράψω με παραλλαγή κάποιων λέξεων;
    Περιμένεις να το εκπέμψω τηλεπαθητικά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Τώρα θυμήθηκες το σπαμάρισμα* ως μέγιστο αμάρτημα βρε ροζ γατάκι; Το τρολάρισμα, ο επιλεκτικός έλεγχος και τιμωρία, η διαχείριση δύο ταχυτήτων και όλα όσα καταγγέλω στο σχόλιο #827 στη σελίδα 56 του ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ γίνονται γαργάρα με άνεση;

Φύλαξε την ηθικολογία σου για τους Aeon, Cube, WhyAlwaysMe, Elis κλπ. Πρώτα κοιτάμε τη δική μας συμπεριφορά και μετά των άλλων... Ειδεμή έχε τουλάχιστο το σθένος να αναγνώρισεις ότι είσαι - όπως και πλήθος άλλων εδώ μέσα - υποκρίτρια.

Τέλος, να ξέρεις ότι οι δικοί σου "επαγγελματίες ψυχικής υγείας" δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν ποτέ επάγγελμα. Είναι μαθηματικά βέβαιο. Πιο σίγουρο από το ότι αύριο το πρωί θα ξανα-ανατείλει ο ήλιος από την ανατολή.

* Να σημειώσουμε ότι η διαχείριση - εικάζω επειδή αυτό επιτρέπει την διαιώνιση του χαρακτηρισμού "spam" και συνεπώς και νέων ποινών / αποκλεισμών μου - ακόμα να μου απαντήσει στο παρακάτω (από το προαναφερθέν σχόλιο #827 / σελίδα 56 / νήμα: ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ):

Δεν το ξέχασα ποτέ κόκκινε μαινόμενε ταύρε σε υαλοπωλείο παρά μόνο όσο ήσουν μπαναρισμένος κι είχαμε ησυχάσει...
    Όσο για την ηθικολογία μου ειδικά εσύ δεν θα μου πεις τι θα κάνω κι όσο για την συμπεριφορά η δική σου ήταν εξαρχής απαράδεκτη που έγραφες το ίδιο κείμενο σε όλα τα θέματα που είχαν ανοίξει άλλα μέλη καταστρέφοντας τα κι η διαχείριση έδειξε μεγάλη ανοχή που δεν σε πέταξε έξω αμέσως...
    Τέλος πως να νιώσω σίγουρη ότι οι δικοί μου επαγγελματίες θα γλιτώσουν από την παράνοια σου; Κλείνω λέγοντας ότι είσαι επικίνδυνος κι εν δυνάμει δολοφόνος για να μην πω ότι χρειάζεσαι κι εγκλεισμό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Α και κάτι ακόμα: η cube αρχικά σε υποστήριζε αλλά στο τέλος σε σιχάθηκε κι αυτή...αν νομίζεις ότι όλα τα μέλη είναι λάθος κι εσύ ο σωστός είσαι και πολύ αλαζόνας...

Senior Member
    Εμενα ουδολως μενοχλει ο Μ87 , δεν τον διαβαζω , γραφει μεγαλα ποστ , αν ηταν μικροτερα θαμπαινα στον κοπο να τον διαβασω , αλλα καπου πηρε το ματι μου για malpractice γιατρων , θα συμφωνησω , εχω σταματησε τα ssri s , με δικη μου πρωτοβουλια , ως αχρηστα , και πιθανως βλαβερα , και στα 17 χρονια που αλλαζω γιατρος , ουδεις με βοηθησε αποτελεσματικα , τουναντιον κακομουκανα , οι περισσοτεροι , η τιποτα , και τωρα κανω αυτο που νομιζω εγω , για τον μονο λογο που πηγαινω στον τωρινο γιατρο , ειναι για να μου γραφει τα πολλα ζαναξ , στα οποια με εθισε ο προηγουμενος γιατρος , τρεχαγυρευε δλδ .........................αν δεν μενδιαφερει ενα θρεντ , η ενα μελος , δεν συνδιαλεγομαι μαζι του .....

Senior Member
    Κυκνε εγώ γνώρισα κάτι κορίτσια που είχαν τα προβλήματα τους αλλά δούλευαν τισ είπα να κάνουν γυμναστική κ να πάρουν συμπληρώματα κ διατροφή δεν ξέρω τι από αυτά που τις είπα κάνανε πάντως τώρα κάνουν κροσφιτ είναι πανέμορφες κ δεν πιστεύουν ότι έχω πρόβλημα εγώ στα ξαναλέω πάντως είναι πατριωτακια σε μαγαζί δουλεύουν εγώ είμαι πελάτης
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 3 123 LastLast