Results 16 to 30 of 39
Thread: Πορνεία...
-
12-10-2013, 19:37 #16
Αν ή όποια κοπέλα έχει τις αντοχές να κάνει αυτό το επάγγελμα ... καλά κάνει και το κάνει. Το την οδήγησε εκεί δεν έχει και τόση σημασία... ο καθένας κάνει ότι θέλει από την ώρα που δεν ενοχλεί τους άλλους. Αν μάλιστα γίνεται και νόμιμα είναι και αυτό ένα επάγγελμα σαν όλα τα άλλα.
Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/
- 12-10-2013, 19:49 #17
Δεν κατακρινω μια γυναικα που λογω οικονομικης ανεχειας παιρνει την αποφαση να κανει αυτο το πραγμα. Θεωρω οτι καμια δεν το θελει αυτο για τον εαυτο της. Ειναι θεμα επιβιωσης γιατι πολλοι δεν εχουν την τυχη να εχουν την καταλληλη υποστηριξη απο την οικογενεια τους ωστε να μην καταληξουν σε αυτου του ειδους την αποφαση.
σε αυτο ομως που ειμαι μεγαλος κατακριτης ειναι σε αυτους τους λεγομενους ντα.... που εκμεταλλευονται γυναικες υπο αθλιες και απανθρωπες συνθηκες, που βιαζονται σωματικα και ψυχολογικα καθημερινα. Ειναι φρικτο..
12-10-2013, 22:12 #18
12-10-2013, 23:39 #19
Unlucky φυσικά αυτό που λες το κατακρίνω κι εγώ και σίγουρα σε σχεση με το θεμα που εθεσα εγώ είναι πολύ χειροτερο! Απλά νομίζω πως αμα τόσο εύκολα καταφευγουμε σε τετοιες πρακτικες, δε θα μεινει και κανεις ανθρωπος με ηθικη. Κλειδι Σκεψης δεν ειναι το θεμα αν ενοχλει ή οχι τους αλλους. Φυσικά και δεν ενοχλει, απλά δε σημαίνει ότι ειναι και το σωστο αυτο να οδηγουνται κοπελες σε αυτο το δρομο. Και σιγουρα εχει σημασια μεγαλη στο τι την οδηγησε σε αυτο. Θα συμφωνησω ΓΑΤΑ απολυτα μαζι σου. Νομιζω πως επιασες το νοημα. Αυτο πιστευω κι εγώ, απο τοτε που χασαμε την ανθρωπια μεσα μας, πηραν εκταση η πορνεια, οι κλεψιες, οι δολοφονιες κλπ. Αλεξανδρε ευχαριστω για την τοποθετηση σου. Ναι Λενα είμαι πολυ.
ΥΓ: Εσυ ο τελευταιος τωρα δηλαδή το παίζεις μάγκας με την ειρωνεία σου; Για να καταλαβω δηλαδη... Διαφωνεις; Εκφρασου χωρις ειρωνειες! Δε νομίζω πως εγώ πρόσβαλα τις ιδεολογιες σου. Βρηκες μια οθόνη και ενα πληκτρολογιο και νομιζεις οτι μπορεις να μας πουλας ειρωνεια και τρελα. Αντε απο δω νουμερο (1-555....)!
13-10-2013, 02:19 #20
Μην ξεχναμε οτι η πορνεια ειναι το αρχαιοτερο επαγγελμα . Ακομη κ Μadonna ειναι πρωην ***** . Τωρα θα μου πεις , θα παντρευοσουνα μια ex ***** ? δυσκολη ερωτηση , αλλα δεν το αποκλειω . Αλλωστε , οταν παντρευεσαι καποιον , δεν κοιτας το ' πακετο ' που σου προσφερει ? σου δινω την ομορφια μ κ εσυ μου εξασφαλιζεις μια ανετη ζωη . Ενα ειδος πορνειας δεν ειναι κ αυτο ?
13-10-2013, 03:01 #21
εγω ειχα μια γνωστη μου που εμαθα παρα πολα απο αυτη σε σημειο να ταυτιζομαι απολυτα με το μυαλο της την εκανα δασκαλο μου μου διδαξε τοσα πραγματα σχετικα με την επικοινωνια που αυτο που ειμαι σημερα το οφειλω αποκλειστικα σε αυτη οστοσο την εβλεπα συνεχεια να γυριζει με τον ενα κ με τον αλλο συνεχεια καθε μερα κ με αλλον κ μαλιστα καπια στιγμη κατι με κολησε ενω καθομουν διπλα της ανεβασα πυρετο κ εκανε να μου περασει ενα μηνα με αντιβιωση κ κολησα κ τη μανα μου κ αυτη τα ιδια.. η αληθεια ειναι οτι ο καθε ανθρωπος εχει ελατοματα...οστοσο ακομα κ αν δεν ειχαμε ερωτικη σχεση αλλα φιλικη το ομολογω οτι θα τη παντρευομουν ευχαριστως αφου ενω ηξερα οτι εχει κανει αμαρτιες που δε τις ξεπλενει ουτε ο νειλος μου ηταν αφοριτα ελκυστικη....
13-10-2013, 11:34 #22
13-10-2013, 14:02 #23
somebody89 εδώ όλες τον έναν πιάνουν και τον άλλον αφήνουν...άλλες τους έχουν δυο δυο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Και όμως οι άντρες αυτές θέλουν. Και τις σοβαρές ούτε να τις κοιτάξουν.
Μετά κατηγορούμε μόνο τις γυναίκες.
Και όπως είπε πριν η maria_m ότι αυτό είναι ένα επακόλουθο όσων γίνονται τόσα χρόνια. Στο οποίο συμφωνώ και συμπληρώνω ότι είναι ένα επακόλουθο και τις συμπεριφοράς των αντρών.
13-10-2013, 18:52 #24
Oχι, εχετε δικιο! Το ανεφερα κιολας. "Οπου υπάρχει καπνος, υπάρχει και φωτια". Απλά εστιαστηκα στις κοπέλες, γιατι παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν εστω καποιοι λιγοι που θα ειναι διατεθειμενοι να δωσουν οσα οσα. Και καταντανε θυματα πολλες κοπελες που ενω δεν θελουν, η οικονομικη κριση τις οδηγει εκει. Απλά τονισα πως δεν πρεπει η οικονομικη κριση να μας αφησει να μας φθειρει και ψυχικα και να κανουμε πραγματα ανηθικα. Και δεν αφορα αυτο μονο τις γυναικες, αλλά και τους αντρες που εχουν τεραστια ευθυνη για αυτο που συμβαινει.
Θεοφανία αν πιστευεις ότι άνοιξα αυτό το θέμα για να ρίξω στο πυρ το εξώτερο τις κοπελες που εκδιδονται, εισαι γελασμενη. Αν διαβασεις προσεκτικα τα μηνυματα μου θα καταλαβεις. Δε νομιζω να εχω αναφερει πουθενα οτι ειμαι αναμαρτητος και τελειος. Γι αυτο σε παρακαλω μη βαζεις λογια που δεν ειπα. Οταν καταλαβεις τι ειπα, το συζηταμε...
ΥΓ: Μπράβο στη Διαχειριση που εκανε αυτο που επρεπε.
14-10-2013, 08:56 #25
[QUOTE=skata;458414]somebody89 εδώ όλες τον έναν πιάνουν και τον άλλον αφήνουν...άλλες τους έχουν δυο δυο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Και όμως οι άντρες αυτές θέλουν. Και τις σοβαρές ούτε να τις κοιτάξουν.
Οχι , φιλε sheet , o σοβαρος αντρας θε κοιταξει μονο σοβαρες γυναικες , κ θ αποφυγει τις ' παρδαλες ' . Η φημη της γυναικας την ακολουθει , κ ενας σοβαρος θα την εντοπισει απο μικροπραματα ( κρινω εξ ιδιων που ειμαι μεγαλυτερος σας ) Οι 'παρδαλες ' ειναι μονο για τους φαιδρους αντρες η τους ανεγκεφαλους .
16-10-2013, 04:57 #26
Πάντα πιστευω πως υπάρχουν και απο τα δυο φυλα σοβαροι ανθρωποι. Ποτε δεν γενικευω καταστασεις... Συμφωνω Macgyver! Αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν το κανουν πραξη και πολλοι... Δηλαδη απο αυτα που βλεπω γυρω μου... Ξες ποτε το κανουν; Οταν εχουν χορτασει απο τις "παρδαλες" που λες. Γι' αυτο αλλωστε υπάρχουν πολλές τέτοιες γύρω μας. Γιατί εχουν πέραση...
16-10-2013, 12:01 #27
Ωπα ωπα οσες λενε οτι ειναι επακολουθο της συμπεριφορας των αντρων τι εννοουνε? εμεις συζηταμε για μια συγκεκριμενη μεριδα γυναικων που φερεται ανηθικα ετσι? οι αντρες για ποιο λογο ειναι οι πρωτοι που κατηγορουμαι για τις πραξεις μιας γυναικας και οχι το καθυστερημενο κεφαλι της ή η οικογενεια της η ΜΑΝΑ πιο πολυ η βλαχα η μανα που δεν ικανοποιείται με τιποτα και εν ετη 2013 τα "σοφα λογια" που λεει στην κορουλα της ειναι βρες καποιον με δουλεια και με λεφτα πρωτα και ολα τα αλλα ερχονται!!
Απο ποτε μετριεται ενας ανθρωπος απο τα λεφτα του απο το ποσο διασημος η το τι θεση εχει σε μια δουλεια? λες και ενας πλουσιος ειναι αυτοματα και καλος ανθρωπος, ειμαστε μια κοινωνια της φιγουρας,της ρηχοτητας,του μετριου και της καφριλας.Οποιος ειναι τετοιος,επιβιωνει.Γι'αυτο και πολλοι καταριομαστε που γεννηθηκαμε εδω περα.
16-10-2013, 13:37 #28
εδω Pandemonium θα συμφωνησω μαζι σου. καθένας εχει δικό του κώδικα αξιών και ανλόγως πράττει. Το πρόβλημα επίσης ειναι με ολα τα σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσηματα που πανε κι ερχοντε..
16-10-2013, 15:58 #29
Δεν θελω να παρω μερος στην κουβεντα περι ηθικης/ μη ηθικης , αλλα θελω να πω πως πιστευω πως ειναι προτιμοτερο να υπαρχουν πορνες που το επελεξαν απο μονες τους παρα χιλιαδες θυματα trafficking.
To θεμα των σεξουαλικων μεταδιδομενων νοσηματων που εθιξε το φεγγαρι ειναι οντως σοβαρο, αλλα ευτυχως υπαρχουν μεσα προφυλαξης και υπαρχουν εξετασεις και θεραπειες ωστε να προλαβεις το κακο πριν εξελιχθει και πριν κολλησεις αλλους.
16-10-2013, 16:00 #30
οι απαντησεις εχουν εστιασει στο αν η πορνεια ειναι ανηθικη η μη που πιστευω οτι ειναι .υπαρχει κ η αλλη διασταση που σπανια αναφερεται ,η πρακτικη πλευρα ....
μια γυναικα που το κανει επι πληρωμη εχει ενα θετικο το οτι πληρωνεται κ πολλα αρνητικα .παντα υπαρχει το ρισκο να μαθευτει κ τοτε θα γινει χαμος ..... θα επιρεασει αρνητικα οχι μονο την δικη της ζωη αλλα κ των δικων της (μανα ,πατερας ,αντρας,παιδια ..) . αξιζει αραγε ? υπαρχουν κ τα σεξουαλικα νοσηματα οπως αναφερει το φεγγαρι .
επιπλεον ποσον ευκολο ειναι για μια γυναικα να κανει σεξ με αγνωστο ?εδω πολλες φορες δυσκολευεται να το κανει με το αγορι της τον αντρα της κτλ κ θα πηδηχτει με ξενο ?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση