Results 31 to 39 of 39
Thread: Πορνεία...
-
16-10-2013, 16:07 #31
δυστυχως εχεις δικιο .πολλες μανες τα κανουν αυτα εχω ακουσει τετοια με τα ιδια μου τα αυτια ..... πριν την κριση υπηρχε μια ισορροπια αλλα τωρα ποια νομιζω οτι τα περισσοτερα κοριτσια εστιαζουν στο πορτοφολι . οχι μονο η μανα αλλα κ ο πατερας κ το σοι ολοκληρο τα ωθει προς τα κει !
- 16-10-2013, 17:29 #32
Ναι βεβαια ενω οι αντρες και τα σογια τους ( πεθερα, κουνιαδα κτλ) δεν κοιτανε η υποψηφια νυφη αν εχει δουλεια αν εχει σπιτια αν εχει περιουσια!
Οταν μια κοπελα αγαπαει καποιον συνηθως δεν τον αφηνει, οτι και να της πουνε, οι αντρες ειναι κατα κορον ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ αλλα το παιζουνε καλα το παραμυθακι τους...
16-10-2013, 19:48 #33
δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν κ αντρες που σκεφτονται ετσι παρεα με τα σογια τους . εξαλλου τον παλιο "καλο" καιρο η προικα της γυναικας ηταν θεσμος .
αυτο ομως σε τιποτε δεν αναιρει τα λεγομενα μου ........ πριν την κριση οι περισσοτερες κοπελιες το μυαλο το ειχαν οντως στην καρδια .τωρα ομως νομιζω ειναι με το ματι στο πορτοφολι !
16-10-2013, 20:38 #34
16-10-2013, 22:51 #35
Αντες vs Γυναικες σημειωσατε Χ. :p Ανακωχη! Συμφωνω απολυτα και με τον Pandemonium! Και στα δυο φυλα υπαρχουν ανηθικοι ή ανθρωποι που σκεφτονται το χρημα πανω απ ολα. Δε χρειαζεται να μπαινουμε σε αναλυσεις ποιο φυλο ειναι λιγοτερο ανηθικο, σκεφτεται πιο σωστα κλπ. Ευθυνη για την κατασταση εχουμε ολοι μας, αντρες και γυναικες. wstyron νομίζω πλέον πως ενα παραπανω με την κρίση τωρα αλλα και τον ποθο του ευκολου χρηματος, δεν ειναι δυσκολο. Ξερω αρκετες περιπτωσεις, ακομα και κοριτσιων που ποτε δεν περιμενα να εφταναν ως εκει. Δεν εχετε ακουσει τοσες φοιτητριες πχ που εκδιδονται για να καλυψουν τα ενοικια; Γι αυτο το ανοιξα το θεμα. Ως προβληματισμο. Οχι για να τις ριξω στο πυρ το εξωτερο για αυτο που κανουν (που φυσικα δε με βρισκει συμφωνο).
16-10-2013, 23:27 #36
Somebody, σου ζητώ χίλια συγνώμη αν σε στενοχωρώ αλλά αυτή η επιμονή με τις κοπέλες που εκδίδονται, στο παρόν thread, εμένα προσωπικά, με ενοχλεί.
Γιατί βλέπεις μόνο τις κοπέλες και δεν τους βλέπεις και τους άντρες που εκπορνεύονται?
Στη βιομηχανία του πορνό άντρες δε συμμετέχουν? στις πιάτσες άντρες διαφόρων ειδών δεν υπάρχουν? νέα αγόρια, πανέμορφα μοντέλα, δεν εκπορνεύονται για να πετύχουν καλύτερες δουλειές? Και άντρες δεν κάνουν εγχειρίσεις αλλαγής φύλου για να εκπορνευτούν μετά?
Ελεος δηλαδή, η πορνεία δεν είναι γυναικείο χαρακτηριστικό. Αρρώστια κοινωνική είναι, όχι γυναικεία ιδιότητα. Αγγίζει και τα δύο φύλα, και ειδικά τα περιθωριοποιημένα άτομα, κατά τη γνώμη μου. Αυτός-η που πεινάει, είναι εθισμένος στα ναρκωτικά, είναι άστεγος, οι junkies κοινώς είναι τα θύματα... η βιομηχανία είναι άλλο θέμα για άλλη συζήτηση.
Δεν έχει να κάνει τόσο ελαφρά και μόνο με το εύκολο χρήμα. Δεν μπαίνεις τόσο εύκολα και άκοπα σε τέτοια έκνομα, περιθωριοποιημένα μονοπάτια αν δεν κουβαλάς ήδη μια κοσμοθεωρία συγκεκριμένη μέσα σου.
16-10-2013, 23:46 #37
Λένα δε ζω σε μεγαλουπολη, δε γνωριζω κατα ποσο (σε τι βαθμο-οχι εαν) ισχυει αυτο που λες για τους αντρες. Δε μιλαω για πορνο. Ας πουμε δε ξερω φοιτητη που να εκανε κατι τετοιο επι αμοιβης. Θα μου πεις για τη showbiz δεν ακουγονται διαφορα; Για τραγουδιστες κλπ; Που κανουν διαφορα για να φτασουν ψηλα; Ναι. Αλλα αλλο το να εισαι απο τη φυση σου ομοφυλοφιλος. Τι εννοω; Οτι δε μιλαω για τις πορνες εκ φυσεως. Αλλα για οσες εκπορνευονται χωρις να το θελουν καταβαθος (χωρις να ειναι πορνες δηλαδη), αλλα απο αναγκη-οποτε καταντουν πορνες δυστυχως. Σιγουρα θα συμβαινουν και τετοια με αντρες οπως λες, αλλα νομιζω πως ειναι κυριως γυναικειο φαινομενο οποτε συγνωμη αν σε ενοχλει αυτη η εμμονη μου. Δηλαδη οι περισσοτεροι αυτο θα σου πουν. Ελπιζω να καταλαβαινεις το πως τα λεω και οτι δεν εχω κατι με το γυναικειο φυλο. Γι αυτο αλλωστε παραδεχομαι οτι ο αντρας ας πουμε ειναι ο κυριος υπευθυνος για υπαρξη οικων ανοχης (βλ. μαστροποι, αντρες που και καλα τις κατηγορουν αυτες, αλλα ειναι οι πιο τακτικοι πελατες κλπ).
17-10-2013, 00:14 #38
Somebody, έχεις ακούσει το αρχαιοελληνικό ομοιος ομοίω αει πελάζει? κάνουμε παρέα με αυτούς που μας ταιριάζουν! Αρα πως είναι δυνατό να γνωρίζεις άντρες που εκπορνεύονται όταν εσύ δεν κινείσαι σε τέτοιο πλαίσιο? Και εγώ που είμαι κοπέλα, τόσα χρόνια στα αμφιθέατρα, δεν γνωρίζω καμία που να αντιλήφθηκα ότι έκανε κάτι τέτοιο. Τί σημαίνει αυτό? ότι δεν υπάρχουν? επειδή εγώ δεν το είδα?
Τό τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του δεν το ξέρουμε. Επιμένω και με καλή διάθεση επαναλαμβάνω ότι δεν είναι γυναικείο φαινόμενο! και ναι, με ενοχλεί σα γυναίκα αυτή η εμμονή, η δική σου και των υπολοίπων εδώ!
'Ισως εσύ να έχεις προσέξει τις εκδιδόμενες περισσότερο επειδή είσαι άντρας, και επειδή δεν σε ενδιαφέρουν οι εκδιδόμενοι, gay κλπ, δεν τους έχεις προσέξει καν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ούτε ότι θα φορτώσουμε στο γυναικείο φύλο τα της πορνείας.
Ούτε τα συνοδευτικά σχόλια του τύπου "οι γυναίκες κυνηγάνε αυτούς που έχουν χρήματα", "αν δεν έχεις λεφτά, η γυναίκα θα σε παρατήσει", "η γκόμενα θέλει χρήμα" και λοιπές μπούρδες.
Ο καθένας μας έχει το ταίρι που του αξίζει, το επέλεξε με τα ίδια του τα μάτια, με το δικό του το μυαλό, οπότε όλα τα άλλα είναι ψευτοδικαιολογίες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Υπάρχουν άντρες που χαρτζηλικώνονται από τις φιλενάδες τους, όπως επίσης και γκομενίτσες που ψάχνουν τον πλούσιο με το τουφέκι για να τον ξεζουμίσουν. Αλλά αυτό δεν είναι πορνεία... πορνεία είναι να είσαι δηλωμένος-η, να βγαίνεις στο πεζοδρόμιο ή στους ειδικούς χώρους, να περνάς από γιατρο κάθε βδομάδα, να βιοπορίζεσαι από αυτό, κλπ.
Τώρα το είναι κανείς ελαφρών ή ελευθέρων ηθών είναι άλλο πράγμα. Νομίζω έχεις μπερδέψει την πορνεία με τα ελεύθερα ήθη.
Και κατά δευτερο λόγο διακρίνω ότι νιώθεις μια πικρία από τις κοπέλες (?). Nιώθεις μήπως ότι σε απορρίπτουν επειδή δεν έχεις τα χρήματα για showing off?
17-10-2013, 00:55 #39
Λένα ούτε εγώ κάνω παρέα με κοπέλες που έφτασαν ως εκει. Τις γνωριζα ναι, δεν ειπα ομως οτι καναμε και παρεα. Σεβαστη η αποψη σου, συγνωμη αν σε προσβαλω αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη. Δε το συνεχιζω γιατι παλι τα ιδια θα γραψω. Νομιζω τα διευκρινισα καλα αυτα που ηθελα να πω. Οχι δεν με απορριπτουν, μαλλον εγω τις απορριπτω. Γιατι δεν βρισκω αυτο που πραγματικα ψαχνω. Και το συγκεκριμενο θεμα που ανοιξα, δεν εχει καμια σχεση με εμενα. Απλα το ανοιξα γιατι ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει οπως τοσα αλλα. Ποτε δεν ζηλεψα αλλωστε τα χρηματα και οσους τα εχουν και εχουν διπλα τους μοντελα που τρεχουν απο πισω τους μονο και μονο για το λογο αυτο.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή