Καταστρεμμένες ψυχές..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Καταστρεμμένες ψυχές..

Λοιπόν εγώ και ο αδελφός μου καταστραφήκαμε. Είμαστε μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπων που έχουμε κληρονομηκότητα από μία θεια μου η οποία κάνει τα ίδια πράγματα με μας δεν κάνει τίποτα για την ακρίβεια. Δεν μπορούμε να βρούμε σύντροφο και δουλειά και αναρωτιέμαι τι θα απογίνουμε αν πεθάνουν οι γονείς μας οι οποίοι μας συντηρούνε.

Banned
    μηπος αυτο ειναι μια καλη δικαιολογια για να μη προσπαθησεις να αλλαξεις τα πραγματα κ να μινεις στα ιδια? δε καταλαβενω γιατι τα βλεπεις ολα τραγικα μαλον σου εγινε συνηθεια να στεκεσαι στα αρνιτικα μονο σε αλλο ποστ ελεγες πχ οτι εισαι 80 κιλα ενταξει δεν ειναι πια κ τοσο τραγικο αυτο κ εγω ειμουν πιο αδυνατος απο το κανονικο αλλα δεν εφερα τη καταστροφη για αυτο εκτος οτι βρηκα κ μια κοπελα σε κανονικα κιλα πολες φορεες βλεπω ανθρωπους που επιδη καπου χανουν φερνουν για αυτο τη καταστροφη ενω τα πραγματα δεν ειναι ετσι.. κ ουτε εγω ειμουν ποτε κουκλος ενταξει αν παχαινα μπορουσα να ομορφυνω πολυ αλλα δε μπορω να πω οτι καταστραφηκα επιδη ερεψα λιγο!

Senior Member
    δεν τα λέω υπερβολικά έτσι είναι η πραγματικότητα τίποτα δεν μπορώ να κάνω....καταστράφηκα και είμαι 82 κιλά έβαλα και άλλα

Senior Member
    ολγακι κατι δεν σκεφτεσαι καλα,ξερω κατι γυναικες που και πολλα κιλα εχουν(για την ακριβεια παρα μα παρα πολλα) και μια χαρα σχεση εχουν και δουλεια εχουν κ ξερεις γιατι????γιατι προσπαθουν να αποκτησουν αυτα που επιθυμουν κ εν μερη εχουν μια δοση αυτοπεποιθησεις οτι και ετσι μπορω να εχω αυτα που θελω!!!ΕΣΥ?γιατι μενεις στα ιδια μιας κ απο οτι λες δεν εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα?κανε κατι..αλλαξε τον τροπο που βλεπεις τον εαυτο σου κ κυριως σταματα τα συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλες καταστασης και ατομα(οπως την θεια σου κτλ)μηπως, και θα ηθελα να απαντησεις με ειλικρινεια, σου αρεσει ετσι οπως ειναι η κατασταση σου????γιατι εαν δεν σου αρεσε θα εκανες κατι...
    ολα οσα αξιζουν θελουν προσπαθεια παντως και παντα να ειμαστε ειλικρινεις πρωτα με τον εαυτο μας!!!!

Senior Member
    Ολγακι καταρχήν κάνε διαιτα. Κατα δεύτερον ψάξε πιο ενεργητικά για δουλειά. Ακόμα και διανομή φυλλαδιων δεν ειναι κακή δουλειά. Νομίζω οτι κάπου έχεις βολευτεί η μάλον κάπου σου εγινε τρόπο ζωης το να "κλαίγεσαι" αντί να αναλαμβάνεις δράση. Ψάξε στον περιγυρό σου για σύντροφο.Γενικά ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Δεν πρόκειται να σου ρθει το μαννα εξ ουρανου.Αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις απο αυτά τίποτα επισκέψου έναν ψυχολόγο. Τις περισσότερες φορές ο ανθρωπος ειναι άξιος των επιλογών του..

Banned
    Αφού σε απασχολεί, γιατί δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις αυτήν την κατάσταση; Αν πραγματικά το θες, θα ενεργοποιηθείς! Εκτός και αν βολεύεσαι έτσι.