μηπως ειμαι αλκοολικη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
    Senior Member
    lol οχι ενοω οτι αρκουμαι πχ στα 4 κουτακια μπιρας ή στο να περασουν και 3 μερες χωρις να πιω.οι αλκοολοκοι πινουν απο το πρωι ως το βραδυ 1,5 λιτρο τσιπουρο ή ουζο ή δεν ξερω και γω τι αλλο.απλα ανησυχω υπο την εννοια οτι εχω μια ροπη στον αλκοολισμο...οχι ομως οτι ειμαι αλκοολικη.

Senior Member
    Originally posted by ferro
    lol οχι ενοω οτι αρκουμαι πχ στα 4 κουτακια μπιρας ή στο να περασουν και 3 μερες χωρις να πιω.οι αλκοολοκοι πινουν απο το πρωι ως το βραδυ 1,5 λιτρο τσιπουρο ή ουζο ή δεν ξερω και γω τι αλλο.απλα ανησυχω υπο την εννοια οτι εχω μια ροπη στον αλκοολισμο...οχι ομως οτι ειμαι αλκοολικη.
    Και ένα κουτάκι μπύρας να έχει ανάγκη να πιει κάποιος κάθε μέρα συγκεκριμένη ώρα και αν δεν το πιει νοιώθει ότι του σπάνε τα νεύρα ή στεναχωριέται, αλκοολισμός είναι. Μη αλκοολισμός είναι μόνο όταν δεν το έχει στο μυαλό του το ποτό. Δεν παίζει ρόλο το πόσο πίνεις, αλλά αν είναι ψυχαναγκασμός να πιεις.

Senior Member
    νομιζω πως δεν ειναι απλα θέμα ποσοτητας, μα θέμα σκέψης, κολληματος, εξαρτησης ψυχολογικης! δλδ να σκεφτομαι ποσο πινω κ καθε ποτε....

Senior Member
    ferro καλωσήρθες! ΌΠως θα ξέρεις το να έχεις βρεις στο ποτό μια διέξοδο για να νιώσεις καλά, για να ξεχαστείς..Αν σου έχει γίνει φυσική αντίδραση κάθε φορά που δεν είσαι καλά, τότε πρέπει όντως να ανησυχείς για το εάν έχεις εξαρτηθεί ψυχολογικά.. Που βέβαια όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο έντονη ανάγκη..Αν φοβάσαι μπορείς να απευθυνθείς σε ένα κέντρο απεξάρτησης, να ρωτήσεις... Αυτή είναι η γνώμη μου

αν πινεις πολυ και σχετικα συχνα αλλα για να ερθεις στο \'κεφι\", να νοιθεις πιο ανετα εντελει τοτε τιθεται θεμα αλκοολισμου??????????????

Junior Member
    ό,τι δοκιμάζει κανεις καλο ειναι αρκει να μη γινεται εμμονή. δε μπορω να μιλισω για πρεζα βεβαια ουτε με ενδιαφερει. όλα τα υπολοιπα ειναι θεμα χαρακτηρα αν τα εχεις αναγκ η οχι και ποσο συχνα και για ποιο λογο.

Senior Member
    Η τακτικότητα είναι ένα σαφές δείγμα της ψυχικής εξάρτησης. Η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ είναι αρκετή ένδειξη.

Junior Member
    Ουτε το καθημερινο ουτε το ποσο μετραει. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ

Senior Member
    παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
    τελικα ολα ειναι υπο ελεγχο!:)
    τελειωσε η δυσκολη φαση της εξεταστικης και καθοτι μειωθηκε το αγχος,μειωθηκε και η αναγκη να πινω συχνα!
    πινω βεβαια για να ερθω στο κεφι που κ που αλλα δεν το χω πλεον συνεχεια στο μυαλο μου!;)

Junior Member
    Γεια μας τοτε και μη μασας.
    Social drinking, social smoking and social drug using is permitted:P

Senior Member
    εβιβα!;)

ξερετε κατι θεωρω οτι ειμαι στο social using αλλα η χρηση γινεται για λογους being accepted by the others.προβληματικο ετσι δεν ειναι???και χρονια προβληματικο και κακο background kai παρελθον......

Junior Member
    Πρωτον:Μιλαμε για social οποτε εννοειται οτι θα εχει να κανει με αλλους.
    Δευτερο: Αφου το εχεις εντοπισει, το ελεγχεις κιολας.:)
    Njoy:))

γιατι ομως η υπολλοιπη παρεα να τα χει βρει με τον εαυτο της και να μη χρειαζεται αλκοολ ωστε να διασκεδεσει ενω εγω να το χω απολυτη αναγκη???????????????και δε με πιανει και ευκολα ρε γαμωτο και χρειαζεται ποσοτητα οποτε και ασυμφορο οικονομικα και νοιωθεις σα μαλακας που ολοι πινουν καμια space και εγω 5 τεκιλες......

Junior Member
    Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι τι να κανουμε τωρα; Ασε να πινουν space οι ξενερωτοι. Μηπως να σου γνωρισω τι δικη μου παρεα??:P
    Μη σκεφτεσαι τοσο το θεμα. Υπαρχουν πολυ σοβαροτερα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12