τι σας εκνευριζει - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 248
    Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    εσύ δεν ζηλεύεις,απλώς χαμογελάς και οι άλλοι σκάνε!!!!!!!!
    Μακριά από ανθρώπους που δεν σας αγαπάνε.!
    καλο θα ειναι παντος να μαθεις να αντιμετοπιζεις κ αυτους που δεν τα πας καλα μαζι τους με το να μαθεις να μενεις ορθιος οτι κ αν σου λενε οπως η ζωη θα σου διδαξει πιοι ειναι οι φιλοι σου ετσι θα σου διδαξει κ πιοι θα παρουν τελικα την αδιαφορια σου.

Banned
    Με εκνευρίζει που οι άνθρωποι φεύγουν, ξεχνούν εύκολα, διαγράφουν τα πάντα, δεν ανέχονται τίποτα άλλο πέραν αυτού που θέλουν, καμία άλλη γνώμη, μια λέξη, μια κουβέντα. Με εκνευρίζει που πρέπει να ξεχάσω κι εγώ, που δεν μπορώ, που είμαι στο τσακ να στείλω μια ευχή, ένα "μου λείπεις", που το έκανα και στο παρελθόν με άλλους ανθρώπους, αντιμετώπισα ψυχρότητα και επανήλθα στο τίποτα. Με εκνευρίζει που ώρες ώρες αυτά γίνονται ένα κουβάρι μέσα στο μυαλό μου και που αυτές οι σκέψεις δεν θα με αφήσουν ποτέ.

Senior Member
    ΟΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=oLcMJZNOcd8
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    ΟΙ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Senior Member
    Οι αδυναμοι χαρακτηρες.......
    Last edited by Macgyver; 18-11-2013 at 13:12.

Με εκνευριζουν οσοι ειρωνεύονται εδώ μεσα τοσο φυσικα και αυθόρμητα επειδή τα forum τους εχει γινει δευτερη φυση μετα από ατελειωτες ωρες στο πισι .
    Όταν όμως θα πρεπει να σε αντιμετωπισουν τετ α τετ καταλαβαίνεις ότι είναι δηθεν και ολο φουμαρα.

Banned
    Quote Originally Posted by mirsini View Post
    Με εκνευριζουν οσοι ειρωνεύονται εδώ μεσα τοσο φυσικα και αυθόρμητα επειδή τα forum τους εχει γινει δευτερη φυση μετα από ατελειωτες ωρες στο πισι .
    Όταν όμως θα πρεπει να σε αντιμετωπισουν τετ α τετ καταλαβαίνεις ότι είναι δηθεν και ολο φουμαρα.
    κ οταν καπιος σου τη λεει συνεχεια καθε φορα που βλεπει το ονομα σου πως θα τον αντιμετοπισεις? στα σοβαρα? ετσι θα βγεις κλαρινο

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    κ οταν καπιος σου τη λεει συνεχεια καθε φορα που βλεπει το ονομα σου πως θα τον αντιμετοπισεις? στα σοβαρα? ετσι θα βγεις κλαρινο
    Όταν καποιος σου την λεει συνεχεια με το που βλεπει το ονομα σου το σιγουρο είναι πως είναι στο σωστο forum που περιλαμβανει και ψυχολογικα διαταραγμένα ατομα που εχουν εμμονες με προσωπα (απλα ετυχε να διαλεξει εσενα)
    Αγνοησε τον

Banned
    Όταν καποιος σου την λεει συνεχεια με το που βλεπει το ονομα σου το σιγουρο είναι πως είναι στο σωστο forum που περιλαμβανει και ψυχολογικα διαταραγμένα ατομα που εχουν εμμονες με προσωπα (απλα ετυχε να διαλεξει εσενα)
    Αγνοησε τον
    το περιεργο ειναι οτι διαλεξε εμενα κ ενα αγριοσκυλο στο δρομο που με το που με ειδε ετρεξε σαν σπριντερ και εριξε μια δαγκωνια κ μου εσκισε το μπουφαν πριν προλαβω να πω κιχ.

Senior Member
    Mε εκνευρίζει να έχω στείλει βιογραφικό από πέρσυ το Δεκέμβρη και να μου απαντάνε τώρα ότι θέλουν συνέντευξη...
    Ελεος δηλαδή...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το περιεργο ειναι οτι διαλεξε εμενα κ ενα αγριοσκυλο στο δρομο που με το που με ειδε ετρεξε σαν σπριντερ και εριξε μια δαγκωνια κ μου εσκισε το μπουφαν πριν προλαβω να πω κιχ.
    αχαχα σορυ που γελαω αλλα ειχε πλακα που συνδιασες τα 2 γεγονοτα

Senior Member
    Έχεις όντως βρεθεί όμως στην κατάσταση αυτή ή υποθέτεις πως είναι έτσι?
    Δηλαδή σε έχει εκνευρίσει κάποιος με ειρωνία κλπκλπ όπως αναφέρεις και μετά τον έχεις συναντήσει έξω και ήταν "δήθεν και φούμαρα"?
    Γιατί θα τολμούσα να πω πως κάποιον μας ειρωνευεται και μας εκνευρίζει εδώ μέσα δυσκολα θα τον συναντούσαμε έξω... ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πάντως εγώ θα κρατούσα το ενδεχόμενο του να μην πρόκεται για ειρωνία αλλά για κυνικότητα κλπ...Κατ'εμε είναι πολύ σύνηθες το λάθος του να παίρνουμε προσωπικά ότι διαβάζουμε και να αμυνόμαστε υπερβολικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Mε εκνευρίζει να έχω στείλει βιογραφικό από πέρσυ το Δεκέμβρη και να μου απαντάνε τώρα ότι θέλουν συνέντευξη...
    Ελεος δηλαδή...
    Και λιγο αργησανε Λενα μου, αλλοι δεν απαντανε ποτε, ουτε καν τα διαβαζουν!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lena01 View Post
    Ελεος δηλαδή...
    Λενα μου , εγω εκανα τον κυκλο μου , εσας τα νεα παιδια σκεφτομαι , διοτι η θαναγκασστειτε να ξενιτευτειτε , η να φυτοζωειτε στη χωρα σας την ιδια . Εσεις ειστε τα πραματικα θυματα .

Senior Member
    Mirsini , αυτοι που ειρωνευονται , θα συνεχισουν να το κανουν , διοτι για ποιο τετ α τετ μιλαμε ? παντα θα υπαρχει η ανωνυμια του πισι . Προκειται για ανθρωπακια που βγαζουν ταπωθημενα τους , κρυμμενα πισω απο την ανωνυμια .

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast