τι σας εκνευριζει - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 248
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    εμενα παλι που με εκνευριζουν αυτοι που την πεφτουν στο κοριτσι μου , τι να τους κανω?

Να τους βαλεις στην θεση τους , ειτε με το καλο , ειτε με την βια.....

Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....λολ!
    Πρόσφατα που είχε μπει ο μπαμπας μου σε μια κλινικη, την πρώτη μέρα έπεσα πάνω σε μια προισταμένη που μάλλον είχε απωθημένο να γίνει γιατρός.
    Αφού με άκουσαν από την πρώτη μέρα σε όλους τους ορόφους, αρχίσαμε να συννεοούμαστε καλύτερα :ΡΡΡ
    Ακόμη θα με βρίζουν εκεί μέσα :Ρ
    Δεν το ήξερα ότι βάζεις δυνατές φωνές:) Να προσέχουμε δλδ...............
    Ελπίζω να μην εισαι απ τους τυπους που βαζουν δυνατα τις φωνες σ αυτους τους οποιους βρίσκουν ασφαλεις και προβλεψιμους (δλδ του χεριου τους) και με τους υπόλοιπους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και την ουρα στα σκέλη.
    γιάννης

.....εμένα πάλι με εκνευρίζει όταν προσπαθώ για να μη προσβάλω κάποιον, να τον αποφύγω ευγενικά (με τον οποίο δεν θέλω κάτι παραπάνω από μερικές κουβέντες), να μου γίνεται στενός κορσές, να ενοχλεί το περιβάλλον μου, και να μη λέει να καταλάβει με τίποτα όμως πως ΔΕΝ ΘΕΛΩ τιποτα οαραπάνω.
    Πόσο ακατανόητο είναι αυτό?
    Το διατύπωσες με ακρίβεια ώστε να ειναι κατανοητό!
    Κατα τη γνώμη διακόπτεις αυτό το λίγο επαφης κι έτσι ξεκόβεις πλήρως νοουμένου ότι χωρίς αυτό το λίγο η ζωη σου δε θα ναι πιο φτωχή κι αυτό το λίγο μετά βεβαιότητας δεν σου ειναι αναντικατάστατο. Καταλήγω σ αυτό επειδη, με βάση την περιγραφή σου, ο εκνευρισμός που σου προκαλεί είναι μεγαλύτερος από την ωφέλεια που αποκομίζεις από την παρουσία του.
    γιάννης

Εμένα Μακ με εκνευριζουν τα λαμόγια, που με απάτη ή επί πτωμάτων φτανουν στο στοχο χωρίς να το αξίζουν, που μηχανευονται τροπους με ευγενεια να σε ξεγελάσουν. Ακόμα κι αν τους βαζεις στη θεση τους η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
    γιάννης

Senior Member
    Γιαννη , θα συνφωνησω μαζι σου , κ επι των τριων ποστς .
    Last edited by Macgyver; 12-02-2014 at 08:07.

Banned
    η επαφη μαζι τους ειναι πάντα ψυχοφθορα.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχα http://www.youtube.com/watch?v=5LevQJx-HSE

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν το ήξερα ότι βάζεις δυνατές φωνές:) Να προσέχουμε δλδ...............
    Ελπίζω να μην εισαι απ τους τυπους που βαζουν δυνατα τις φωνες σ αυτους τους οποιους βρίσκουν ασφαλεις και προβλεψιμους (δλδ του χεριου τους) και με τους υπόλοιπους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και την ουρα στα σκέλη.
    ...όχι αγαπητέ γιάννη δεν είμαι από αυτούς τους τύπους και το έχω αποδείξει και από την παρουσία μου εδώ μέσα.
    Απλά μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν πρέπει να χαλάω τη ζαχαρένια μου παρά μόνο για θέματα που αφορούν εμένα και το στενό μου οικογενειακό/φιλικό περιβάλλον.
    Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
    Τι να κάνουμε?
    Αυτά έχει η ζωή.

...όπως βλέπεις σου απάντησα και στα δυο ποστ σου.

...όχι αγαπητέ γιάννη δεν είμαι από αυτούς τους τύπους και το έχω αποδείξει και από την παρουσία μου εδώ μέσα.Δεν θυμάμαι πότε το απέδειξες εδώ μέσα....

Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
    .Αυτό δεν το καταλαβα.Για εξήγησε

....
    Καλή σου μέρα:)

Να μας εξηγησει κι ο Αλεξανδρος αυτο το χαχαχα του...Μπορει στην περίπτωση του να ισχύει το, αλλα ακουει, αλλα καταλαβαινει κι αλλα λεει. Πετάγεται όπου να ναι κι έτσι επιβεβαιωνει αυτους που του καταλογίζουν ότι στερείτε σοβαρότητας.
    γιάννης

Senior Member
    [QUOTE=Θεοφανία;471433]...Δυστυχώς όμως μερικές φορές η αδιαφορία κεντρίιζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον κάποιων και επιμένουν ειδικά όταν αφορά αππόριψη σε γκομενικό επίπεδο.
    Τι να κάνουμε?

Αυτο κ αν ειναι για ΧΑΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΧΑΟΟΧΑΧΑΟΧΑ ΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟΧΑΟΧΑΟΟ ΧΑΧΑΧΑΟΟΧΑΧΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧΑΟΧ ΑΟΟΧΑΧΑ

Να μας εξηγησει κι ο Αλεξανδρος αυτο το χαχαχα του...Μπορει στην περίπτωση του να ισχύει το, αλλα ακουει, αλλα καταλαβαινει κι αλλα λεει. Πετάγεται όπου να ναι κι έτσι επιβεβαιωνει αυτους που του καταλογίζουν ότι στερείτε σοβαρότητας.
    ...τόσα χρόνια με "ξέρεις" εδώ μέσα βρε γιάννη, θες και εξήγηση?
    Κάποτε έκανα απίστευτους καυγάδες στο φόρουμ με ότι με εκνεύριζε, τώρα απλά αδιαφορώ και αφήνω τους άλλους να χτυπιούνται, αν βλέπω πως δεν υπάρχει διάθεση για λύσιμο, παρά μόνο για να βγάλει ο καθένας τα απωθημένα και τη δηυστυχία του ;)

Banned
    Με εκνευρίζει να υπάρχουν δημόσια νοσοκομεία που ενώ έχουν εξαιρετικό προσωπικό, στεγάζονται σε κτίρια που έχουν να συντηρηθούν κάτι αιώνες...

Banned

a σοβαρα? περιμενεις να απαντησω κ σοβαρα οταν ελεγες πριν απο μερες στη θεοφανια εκανες διευθυντη τον αλεξανδρο κ τωρα θα παρει τα πανω του κ θα γραφει ασταματητα? αυτο μονο για να σπασεις πλακα ειναι οχι για να το παρεις στα σοβαρα

Senior Member
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by Macgyver; 19-02-2014 at 05:59.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    marian_m

macgyver .Σαρκασμος ειναι η πικροχολη ειρωνια , με σκοπο να προσβαλλει . Κ τον χρησιμοποιουν οι ανθρωποι που αισθανονται ανεπαρκεις , σαν το τελευταιο καταφυγιο τους

Συμφορουμιτες , αυτο το θεωρειτε απορροια ενος φυσολογικου μυαλου ?
    Κάνεις και δημοψήφισμα τώρα;
    Κάτι έχεις πάθει μαζί μου, να το κοιτάξεις.
    Μάλλον θα είπα κάτι που σε πείραξε πολύ. Συνήθως σ' αυτούς μένω αξέχαστη εντός φόρουμ.
    Γιατί εκτός φόρουμ μένω αξέχαστη για άλλους λόγους!*
    Τέλος, ουδέποτε δήλωσα ότι έχω φυσιολογικό μυαλό και σίγουρα μια ανεπάρκεια την έχω κι εγώ.
    Οπότε, δε μου λες και τίποτα καινούργιο.

*αστειάκι, γιατί συχνά δεν με πιάνεις. Με αρκετή δόση αλήθειας ωστόσο...

υ.γ. και μάθε να κάνεις παράθεση επιτέλους!

Senior Member
    Μαριον , οπως βλεπεις εσβησα την επιμαχη παραγραφο . Δεν εχω τπτ μαζι σου κοριτσι μου , αν την βρισκεις με το να ειρωνευεσαι , it's okay with me . Επιδιωκω μια καλη σχεση μαζι σου , κ δεχομαι τον ιδιορρυθμο χαρακτηρα σου . Δεν ενοχλουμαι . Φιλικα . Αγγελος .
    ΥΓ δεν θα μαθω να κανω , πως τοπες , απαντηση με παραθεση , η καπως ετσι , διοτι δεν μαρεσουν οι υπολογιστες !!
    Last edited by Macgyver; 19-02-2014 at 06:08.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast