τι σας εκνευριζει - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 248
    Senior Member
    αυτη τη περιοδο με εκνευριζει 1ον η κωλοζεστη +2ον το οτι δεν υπαρχει καποιο παρκο να παω να κανω περιπατο που κ να υπηρχε θα επρεπε να παω 5 το πρωι ή 12 το βραδυ με τετοια ζεστη.

Senior Member
    να τρωει ο αλλος και να χτυπαει τα χειλια του να βουταει ψωμακι στη σαλατα με τα χερια του,οι νευρικοι ανθρωποι που δεν ακουν τους αλλους,οι εγωιστες που εχουν παρωπιδες και οι κομπλεξικοι που μειωνουν ανθρωπους για να φανουν.οι αγενεις , οι αντρες που ξυνουν τα τετοια τους δημοσιως,που δε σεβονται τον προσωπικο χωρο του αλλου,οι πολυλογαδες,οι ρουφιανοι.οι κουτσομποληδες,οι ψευτες,οι παρτακηδες,οι ευεξαπτοι και το οτι δεν ειμαι θαλασα σημερα και σκαω σε ενα σπιτι..
    και πολλα αλλα. δε μου ρχονται τωρα

Quote Originally Posted by kaity View Post
    να τρωει ο αλλος και να χτυπαει τα χειλια του να βουταει ψωμακι στη σαλατα με τα χερια του,οι νευρικοι ανθρωποι που δεν ακουν τους αλλους,οι εγωιστες που εχουν παρωπιδες και οι κομπλεξικοι που μειωνουν ανθρωπους για να φανουν.οι αγενεις , οι αντρες που ξυνουν τα τετοια τους δημοσιως,που δε σεβονται τον προσωπικο χωρο του αλλου,οι πολυλογαδες,οι ρουφιανοι.οι κουτσομποληδες,οι ψευτες,οι παρτακηδες,οι ευεξαπτοι και το οτι δεν ειμαι θαλασα σημερα και σκαω σε ενα σπιτι..
    και πολλα αλλα. δε μου ρχονται τωρα
    ''Οι αντρες που ξυνουν τα τετοια τους δημοσιως'' χαχαχα! καλα σοβαρα τωρα,το κανουν αυτο δημοσιως? ενταξει να'σαι στο σπιτι σου το καταλαβαινω....αλλα δημοσιως?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    ''Οι αντρες που ξυνουν τα τετοια τους δημοσιως'' χαχαχα! καλα σοβαρα τωρα,το κανουν αυτο δημοσιως? ενταξει να'σαι στο σπιτι σου το καταλαβαινω....αλλα δημοσιως?
    καλα οταν εισαι μονος ολα επιτρεπονται..εχει τυχει να το δω.μια συγκεκριμενη κινηση.μαλλον τους ενοχλει και τα αλλαζουν θεση ξερω κι εγω..χαχαχα

Senior Member
    Χαχαχα καλαενταξει τα τετοια μας ξυνουμε δεν τα βγαλαμε και να σας τα διξουμε ηρεμιστε.χαχαχα ακου εδω :ρ (μποξερακι αερατο και χεικωνιατικο σκλυρο φαρδυ τζιν μπουμ κκαταστραφικες,η αερατο μποξερακι και σορτσακι υπεγραψες την καταδικη σου αλλα σδεν τα κατ;λαβαινετε αυτα)

Senior Member
    Last edited by elis; 12-07-2015 at 20:46.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member

Senior Member

Ευχαριστούμε elis.

Senior Member
    Αυτοι-ες που υπεραναλυουν τα παντα . Αμα υπεραναλυεις , ολο και κατι στραβο θα βρεις .

Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Ειναι απλά χωριατισμός και τιποτα περισσοτερο.
    γιάννης

Banned
    Τα έξυπνα πουλιά που τελικά όμως πιάνονται από τη μύτη!...
    Οι άνθρωποι που πετούν σκουπίδια όπου βρουν.
    Οι παρεμβατικοί κι οι επικριτές των προσωπικών επιλογών.

Senior Member
    εμενα με εκνευριζουν οι ανθρωποι που δεν μπορουν πεντε παπαντζεσ σωστα
    και λενε ενα καρο μαλακιεσ αντι να πουν μια σωστη μαλακια και να προχωρησει
    η μπουρδελοσυζητηση δλδ ποσο δυσκολο ειναι αυτο;

Senior Member
    Η μάνα μου που είναι νευρόσπαστη και σπάει και τα δικά μου νεύρα χωρίς να φταίω σε τίποτα...μακάρι να μπορέσω να φύγω όσο πιο σύντομα γίνεται από εδώ...για την ώρα περιμένω την ώρα που θα φύγει αυτή στο χωριό, να ηρεμήσει η ψυχή μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Οι παρεμβατικοί κι οι επικριτές των προσωπικών επιλογών.

Αυτο Μαρινα , κι εμενα μου την δινει . Πολυ . Παρα πολυ . Επειδη ειμαι πολυ δημοκρατικος .

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast