τι σας εκνευριζει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 248
    Senior Member
    Οι άνθρωποι που είναι υπόγειοι και το παίζουν ευαίσθητες ψυχές, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ένα κουβά σκατά για καρδιά.

Να συζητάω και να με διακόπτουν συνεχώς για να απαντήσουν σε κάτι που είπα, πριν ολοκληρώσω τη γαμημένη την πρόταση.

Οι άνθρωποι που σε αμφισβητούν από χόμπι.
    Ρε παπάρα... Αφού δεν ξέρεις, γιατί πετάς ηλίθια επιχειρήματα και προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ κι εγώ ηλίθια;
    Τι σκατά θα καταλάβεις;; Πες δεν ξέρω, ίσως να έχεις και δίκιο και ΣΚΑΣΕ!

Οι χαζογκόμενες (άνδρες και γυναίκες..) που όλος ο κόσμος πρέπει να περιφέρεται γύρω τους.
    [συνήθως αυτή η φάρα είναι κ αυτοί που φωνάζουν σ ένα τραπέζι, για να τους ακούσει ο/η γκόμενος/α στην άλλη άκρη του μαγαζιού. (ΣΚΑΣΕ!) ]

Να περιμένω 100 ώρες κάποιον.
    Αν δεν μπορείς, πες μου να έρθω αργότερα!
    Μη μου λες ότι δε μπορείς πιο γρήγορα. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
    Κι εγώ δε μπορώ να χάνω ώρες απ τη ζωή μου, για να δεις εσύ αν είναι στραβή η τρίχα απ το φρύδι σου. ΚΟΥΝΗΣΟΥ!

Οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται απαίσια στα παιδιά τους ή τα κακομαθαίνουν απίστευτα.
    Και όχι, το "δεν έχεις παιδιά, δεν ξέρεις" δεν είναι απάντηση, καραγκιόζη. Κι άλλοι γίνανε γονείς, έτσι δεν κάνουν. (ΟΥΣΤ)
    Stand and fight, live by your heart.
    Always one more try
    I'm not afraid to die.
    Stand and fight ,say what you feel.
    Born with a heart of steel

Senior Member
    Κάπου πρόσφατα άκουσα πως οτιδήποτε προσωπικό έχει ελαττώματα.
    Αν κάτι δεν έχει ελαττώματα τότε μάλλον δεν έχεις προσωπική σχέση με αυτό....

Οπότε σαν προέκταση αυτού....μάλλον με εκνευρίζουν τα πάντα...γιατί ασχολούμαι πολύ με τα πάντα....
    Και αυτή τη στιγμή με εκνεύρισε το ότι άνοιξα το forum μετά απο κάποιες μέρες και είναι πάλι πνιγμένο στα θέματα "με άφησε, τον θέλω, τι να κάνω για να την κερδίσω, δε τα πηγαίνουμε καλά" κλπ....

Banned
    Quote Originally Posted by Leda View Post
    Οι άνθρωποι που είναι υπόγειοι και το παίζουν ευαίσθητες ψυχές, ενώ στην πραγματικότητα έχουν ένα κουβά σκατά για καρδιά.

Να περιμένω 100 ώρες κάποιον.
    Αν δεν μπορείς, πες μου να έρθω αργότερα!
    Μη μου λες ότι δε μπορείς πιο γρήγορα. ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
    Κι εγώ δε μπορώ να χάνω ώρες απ τη ζωή μου, για να δεις εσύ αν είναι στραβή η τρίχα απ το φρύδι σου. ΚΟΥΝΗΣΟΥ!
    Δίνεις ρέστα!!!! Ειδικά αυτά τα δύο όμωωως!!!!

Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Mε εκνευριζουν οι δηθεν , οι ψευτοκουλτουριαριδες, οι μπακαλοφιλοσοφοι, οι ψευτες, οι υποκριτες , αυτοι που εχουν για τα παντα γνωμη και πανω απο ολα οι παρτακιδες......
    κ μενα αυτοι μεκνευριζουν αλλα να προσθεσω και τους κουτσομπολιδες φυσικα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by viky View Post
    κ μενα αυτοι μεκνευριζουν αλλα να προσθεσω και τους κουτσομπολιδες φυσικα!!!

Mπράβο γιατι το ξέχασα και εγώ!

Senior Member
    Μερος Β , τα τουρκικα σηριαλ , οι μπαμιες , οι φιγουρατζιδες , η λεξη επωνυμος , οι απαιτητικες γυναικες , οι αντρες που το παιζουν αρχηγοι ,αυτοι που μιλανε στο κινητο οδηγωντας ,οι παρεξηγησιαριδες , η προσπαθεια ναλλαξεις τον αλλον , αυτοι που πανε Μυκονο και μπαινουν στο νερο μεχρι τα γονατα , και γυρνανε για να φωτογραφηθουν , οι πολιτικοι ( ολοι ) ο Τραγκας , η Στεφανιδου ,ο Κωστοπουλος ,οι κοιλιοδουλοι , οι πολυλογαδες , τα Cayenne , η κακογουστια , θα σκεφτω κ αλλα .
    Last edited by Macgyver; 17-10-2013 at 12:58.

Member
    εμ δεν εμεινε και κανενας βρε χαχα :-P

Senior Member
    Οι καβατζοπουστες που δεν το γυρνανε χαχχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Οι καβατζοπουστες που δεν το γυρνανε χαχχαχ

εεεεε?????

Member
    Η αγένεια, η αλαζονεία, η γκρίνια, η μιζέρια, οι δήθεν, οι συμφεροντολόγοι, οι άνθρωποι χωρίς χιούμορ, οι παρεξηγιάρηδες-μη-μου-άπτου ...χαχ...αισθάνομαι σαν τον γκρινιάρη από τα στρουμφάκια :-p

Banned
    ξερεις τι ειναι το μιμουαπτου? ειναι ενα λουλουδι που μολις το αγγιξεις πεφτουν τα φυλλα του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by feggari View Post
    εεεεε?????
    πωωωωωωωως??????? εχω κ ολιγον αλτζχαιμερ λογω ηλικιας κ δεν καταλαβαινω Νο cash

Senior Member
    Quote Originally Posted by viky View Post
    εμ δεν εμεινε και κανενας βρε χαχα :-P
    Δεν εμεινε ? τα μπουζουκια , ο Ευαγγελατος , οι χαζοχαρουμενοι , τα κουκια , οι τσιγκουνηδες , οι ψευτοκουλτουριαρηδες , η eurovision , οι μιζεροι , οι μυγες , η Μενεγακη , τα φωνακλαδικα παιδια , τα ξυπνητηρια , το καθημερινο ξυρισμα , αυτοι με τα γρηγορα αμαξια που πανε σαν παππουδες , οι κυνηγοι , οι εκπομπες κους=κους ,
    αυτοι που αποκαλουν τον γιατρο , γιατρε μου κ οχι κυριε ταδε , κ θα σκεφτω κ αλλα .
    Last edited by Macgyver; 17-10-2013 at 19:14.

Senior Member
    οταν μου λενε στο περιπτερο,σουπερ μαρκετ,κτλ ''να εισαι καλα'' πωωωωωωω, γυριζουν τα ματια μου αναποδα μιλαμε!!!δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειμαι καλα?μηπως μου καθοριζει&ελεγχει την συμπεριφορα μου & διαθεση μου η ευχη αυτη???το εχω ριξει στην πλακα πλεον λεγοντας..αααα εγω θελω να ειμαι μια χαρα και οχι καλα κ με κοιταν σαν ζομπι μετα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ξερεις τι ειναι το μιμουαπτου? ειναι ενα λουλουδι που μολις το αγγιξεις πεφτουν τα φυλλα του χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχα
    Εισαι διαβασμενος Αλεξανδρε , μπραβο , προς τι ο γελωτας ομως ?

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast