Results 16 to 21 of 21
-
15-10-2013, 23:36 #16
Mα δεν σου ειπα να σταματησεις να νοιαζεσαι , απλα να νοιαζεσαι και για τον εαυτο σου...
- 16-10-2013, 00:30 #17
"Απλά θέλω να τον βοηθήσω να δει τον εαυτό του όπως τον έβλεπα και εγώ πριν από 3 μέρες..πριν τις αποκαλύψεις... "
και μονη σου διχως να το συνειδητοποιεις ισως, δεν μπορεις να τον δεις ετσι οπως τον εβλεπες πριν απο 3 μερες,οποτε δε γινεται κι εκεινος να δει τον εαυτο του ετσι,μιας και στο βλεμμα σου καθρεφτιζεται η εικονα του,η εικονα που εχεις τωρα για κεινον. αναρωτηθηκες πριν πως γινεται να μη σ'αγαπαει και τρια χρονια να μενει εκει,στη σχεση σας..ισως γιτι ησουν το μονο του στηριγμα,ισως γιατι με σενα νιωθει την οικειοτητα και την ανεση που δε νιωθει με κανεναν/καμια,ισως να μην ηθελε να σε χασει γιατι σ'εβρισκε σημαντικη στη ζωη του,εννοειται σ'αγαπαει κι ενδιαφερεται αντιστοιχα κι εσυ..ομολογω μαλιστα πως εκπλησσομαι με την ειλικρινη ανησυχια σου κι επιμονη να τον βοηθησεις,αλλες στη θεση σου θα μπαινανε να βρισουνε,να κλαφτουνε..ισως εισαι οντως ιδιαιτερο παιδι και τρυφερο,εμποτισμενο με ειλικρινα και αγνα συναισθηματα..να σου πω μεσα απ'τα λογια σου,δεν μπορεσα να αντιπαθησω τον φιλο σου,ομως και παλι δεν πιστευω πως θα μπορουσατε να στεριωσετε μετα απ'αυτο σαν σχεση,ομως πρεπει να πατε σε εναν ειδικο,να δειτε τι συμβαινει,να ψαξετε που ειναι οι ριζες αυτων των διαστροφων. ΟΜΩΣ συμφωνω και με τη κοπελα παραπανω,πρεπει να νοιαστεις για σενα πρωτα απ'ολα,γιατι διαισθανομαι πως ο φιλος σου ειναι ενας ανθρωπος αδυναμος και παντα θα επιζητα τη φροντιδα σου και την αγκαλια σου,η τουλαχιστον ισως ειναι πιο αδυναμος απο σενα..μη τον αφησεις να ρουφηξει ολη σου την ενεργεια,οσο καλος κι αν ειναι,οσο κι αν αγαπιεστε,να κοιταξει να σταθει στα ποδια του,κι ας εισαι στο πλαι του,αλλα να μη στηριζεται αποκλειστικα απο σενα..περιεργη κατασταση ομολογω..
16-10-2013, 00:34 #18
Σας ευχαριστώ και τους 2 πολύ. Να είστε καλά και καλό βραδυ!
16-10-2013, 00:40 #19
Μπλικι σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι πρώτα από όλα να καταφέρουμε να είμαστε καλά σαν ανεξάρτητα άτομα και στο μέλλον ίσως και σαν ζευγάρι. Σε κάποιο βαθμό ισχύει ότι είναι πιο αδύναμος και ανασφαλής από μένα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Ίσως μέσα από όλο αυτό βγει κάτι καλό. Του ζήτησα να απευθυνθεί σε ειδικό, να διαβάσει περί αυτογνωσίας, να μιλήσει με κόσμο όπως κάνω και εγώ. Αν έχεις κάτι να προτείνεις, κάτι που δεν έχω σκεφτεί, έναν τρόπο που θα μπορούσα να τον βοηθήσω θα το εκτιμούσα αν με συμβούλευες. Καλό βράδυ!
16-10-2013, 00:52 #20
δυστυχως δεν θα μπορουσα να βοηθησω,δεν ειμαι ψυχολογος,ασε που και η ιδια χρηζω βοηθειας. βασικα ο,τι και να λεγα,θα ταν κουφιο,γιατι ειμαι εξω απ'το χορο. απλα σαν ενας παρατηρητης,στενοχωριεμαι που στενοχωριεσαι τοσο,που εχεις να κουβαλησεις δυο φορτια και να "επισκευασεις" δυο ψυχες,εκτος απ'τη δικη σου κι αυτη του φιλου σου. δεν ξερω τα βιβλια κατα ποσο θα τον βοηθουσαν,ομως πιστευω πως εχει μεγαλυτερη αναγκη για ψυχαναλυση/ψτχοθεραπεια,για ανθρωπινη επαφη με καποιον ειδικο που ισως να μπορουσε να ξεπλεξει λιγο το κουβαρι. ισως ειναι αδυναμος η και ανασφαλης επειδη οπως ειπες στον οικογενειακο και κοινωνικο περιγυρο εχει δεχτει απορριψη. τελοσπαντων,ο,τι και να λεμε τωρα δεν εχει κανα νοημα,απευθυνθειτε σε ειδικο μπας και δειτε λιγο φως. ευχομαι να το περασετε ολο αυτο και να τα καταφερετε. καλο βραδυ.
16-10-2013, 22:49 #21
" στενοχωριεμαι που στενοχωριεσαι τοσο,που εχεις να κουβαλησεις δυο φορτια και να "επισκευασεις" δυο ψυχες"
πολύ όμορφη ατάκα. μερικές φορές όντως έτσι νοιώθω.. τεσπα.. σε ευχαριστω προσωπικά και τα υπόλοιπα παιδια που αφιερώσατε χρόνο να με βοηθήσετε. Να είστε όλοι πάντα καλά και θα ήθελα να μπορέσω να προσφέρω έστω και μια καλή κουβέντα σε κάποιον που να την έχει ανάγκη. Ευελπιστώ σύντομα. Καλό βράδυ