Results 31 to 34 of 34
Thread: ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
-
08-12-2007, 15:31 #31
Originally posted by bee
Ναι οι γονείς μου έκαναν λάθη στην ανατροφή μου και γι’ αυτό βρίσκομαι σε διαταραχή αλλά τι θα πρέπει να γίνει τώρα; Να τους κατηγορώ για αυτά που δεν μου έδωσαν ή να προσπαθήσω να βρω λύση; Δεν βγάζει πουθενά το ξύσιμο των πληγών μας. Ότι έγινε έγινε και δεν αλλάζει. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε όσο και να θέλουμε. Τώρα τι κάνουμε είναι το θέμα.
αυτο λεω και εγω οτι εγινε εγινε
στο κατω κατω καναμε και εμεις τα λαθη μας ..το θεμα ειναι απο δω και περα τι θα κανουμε με τη ζωη μας...
- 10-12-2007, 08:40 #32
Bee moy me pareksigises kale!!..
apla pareksigisa ki ego tin perigrafi..
einai kai poy theoro pos to 40% einai h xhmeia toy egkefaloy kai to 60 % i diki mas prospathia na to po?.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
04-02-2008, 11:21 #33
Τελευταία διαβάζω ένα βιβλίο που νομίζω ότι είναι αρκετά καλό και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. \"Σπάστε τα δεσμά της χαμηλής αυτοεκτίμησης\" της Marilyn J Sorensen από τις εκδόσεις Φυτράκη.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα βιβλίο θεωρίας + ένα βιβλίο ασκήσεων και αναφέρεται σε τρόπους καλύτερης κατανόησης και αντιμετώπισης της χαμηλής αυτοεκτίμησης που σύμφωνα με τη συγγραφέα είναι η ρίζα για διάφορα συναισθηματικά προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.
Αν το έχει διαβάσει κάποιος άλλος, θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες γιατί εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι η συγκεκριμένη ψυχολόγος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα δύο βιβλία.
04-02-2008, 19:13 #34
Η φάση carpe librum μας τέλειωσε. Τώρα είμαστε σε φάση carpe diem.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....