Results 16 to 30 of 38
Thread: Ο αντρας μου δεν με θέλει ...
-
16-10-2013, 02:11 #16
Έχω προσπαθήσει χίλιες φορές. Πάντα υπήρχε δικαιολογία.
Αρχικά είμαι κουρασμένος , αγχωμένος με δουλεια. Πιο μετα , δεν μπορώ να χαλάρωσω γιατί σκέφτομαι συνέχεια ότι πρέπει να κάνουμε παιδι. Και τώρα τελευταία , στην τελευταία συζήτηση " δεν σε βλέπω ερωτικά ´
- 16-10-2013, 02:13 #17
Συμφωνώ. Γνώμες θέλω , ειδικά ν σκεφτεί κάνεις ότι κουβαλάει απο το πρόβλημα χρόνια και είναι η ρωτήσω φορα που το συζητάμε. Ντρεπομουν. Για μένα , για αυτόν ...
16-10-2013, 10:57 #18
θεωρείς ότι είναι σωστό να πεις στον άλλο τι να κάνει όταν είσαι έξω απο το χορό;ότι μπορείς να κρίνεις τι είναι καλό γιαυτόν και τι όχι; άλλο να δώσεις μια συμβουλή και να πεις τι θα έκανες εσύ στη θέση αυτή και άλλο να πεις στον άλλο ΄΄μείνε΄΄ ή ΄΄χώρισε΄΄. θα ακούσεις διάφορες γνώμες για να δεις την κατάσταση σφαιρικά και την τελική απόφαση θα την πάρεις εσύ. σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούμε.
μην ξεχνάς να είσαι άνθρωπος!!!!!!
16-10-2013, 12:27 #19
Σιγουρα δεν μπορεις να κρινεις κανεναν η να του πεις τι να κανει οταν οπως λες εισαι απο εξω, αυτο παντα το πιστευα, απλα λεμε τι θα καναμε εμεις και αυτη ζυγιζει και κρινει.
Λοιπον εγω θα σου πω οτι κανατε (προσεχε δεν λεω εκανες γιατι δεν φταις μονο εσυ, μην πιστεψεις ποτε οτι φταις μονο εσυ) μεγαλο λαθος που ενω ξερατε οτι υπαρχει καποιο προβλημα κανεις δεν εκανε το βημα να ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ!!! δεν μπορω να καταλαβω αυτο το πραγμα να εισαι σε μια σχεση να ειστε παντρεμενοι και να μην συζητατε το τι σας συμβαινει με καθε ειλικρίνεια... τον βλεπεις οτι δεν θελει σεξ και σου λεει οτι δεν θελει να κανετε σεξ επειδη θελει παιδι? τι νοημα βγαζει αυτη η προταση?
Γιατι το δεχτηκες εσυ να μην κανεις σεξ η να κανεις με το ΖΟΡΙ? απο που και ως που σκεφτηκατε για παιδι και γαμο την στιγμη που ειχατε τετοιο σοβαρο προβλημα χωρις να ξερεις καν την αιτια του προβληματος τουλαχιστον.
Συνεχισε να προσπαθεις να σου πει τι συμβαινει,να κανει εξετασεις να δει αν δουλευουν τα υδραυλικα του,πηγαιντε και σεναν ειδικο να σας δωσει καποιες συμβουλες.
Αν το ειχατε συζητησει δεν θα ειχατε φτασει τωρα να ειστε με ενα παιδι.. ελεος... και σε απογνωση, αν ειναι ο κλασσικος ελληναρας που η συζητηση μαζι του ειναι "ουγκ φαι,ουγκ υπνος" ε οσο και να προσπαθησεις δεν θα βγαλεις ακρη μαζι του οποτε αρχισε μονη σου να δεις τι θα κανεις.
16-10-2013, 12:34 #20
δΕΝ εχει νοημα να λέμε τι έπρεπε να έχει κάνει.σημασια εχει τι εχει γινει. Εσυ πρεπει να σκεφτεις και να δεις τι θα κανεις τωρα.εμεις λεμε αποψεις. Αλλιως τα βλέπουμε,Για μενα ειναι κατι που δεν θα αλλάξει και αν δεν βρεις αλλον δεν προκειται να απεγκλωβιστεις απο αυτη τη κατασταση
16-10-2013, 13:22 #21
16-10-2013, 13:33 #22
το εχει καταλαβει το λαθος της και τώρα δεν μπορει να γυρίσει το χρόνο πισω....
Δεν ξερω σιγουρα οτι δεν αλλάζει η κατάσταση,ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ διότι ειπε οτι δεν τη βλέπει ερωτικα (οχι οτι θελει και δεν μπορει)!!!!! καθενας λεει την αποψη του που σιγουρα όλες θα ειναι διαφορετικές.Μετά ακούς και αποφασίζεις.
16-10-2013, 21:31 #23
Τι να πω ; Μπορει να φτάσω εγω. Μπορει να έχει αυτός θέμα και να ντρέπεται τόσο πολ´υ που βρίσκει δικαιολογίες. Γιατι ηβαληθεια είναι ότι όσο κουτι και να ακούγεται αυτο που θα πω, γκομενα δεν παίζει. Σας το λέω σίγουρα !!!
16-10-2013, 21:34 #24
Δεν μου έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει επειδή θέλει παιδι νεογέννητο ότι δεν μπορει , δεν έχει όρεξη επειδή υπάρχει αυτο το " πρέπει " να κάνουμε παιδι ( δικο του πρέπει , εγώ δεν βιαζομουν). Και μου έλεγε ότι επειδή είχαμε αυτο το θέμα και με τις ( λίγες ) προσπάθειες δεν εμένα έγκυος, αγχώνταν και κάθε φορα αντί να το απολαύσει , σκεφτόταν αυτο. Αυτ´α μου έλεγε ....
16-10-2013, 22:42 #25
16-10-2013, 23:25 #26
Αγαπητη μου φίλη είμαι 39 ετών και παντρεμένη απο το 2003,εχω δυο παιδιά.Η δική σου ιστορία μοιάζει λίγο με την δική μου με πρωταγωνιστή εμένα.Οσο είχα σχέση με τον άντρα μου 5 χρόνια πρίν τον γάμο η σεξουαλική μας ζωή ήταν αρκετά καλή παρ'όλλο που δεν μέναμε μάζι.Μετά τον γάμο εγω άλλαξα σ'αυτο το κομμάτι,χωρίς να ξέρω πραγματικά τον λόγο.Μου ήταν αδιάφορο το σεξ,όχι ο άντρας μου!!!!Πολλές φορές μέχρι να βρω τι μου συμβαίνει προσπιόμουν για να μην καταλάβει...λάθος.Τελικά τα πράγματα δεν άλλαξαν,έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις,προσπαθεί με διαφορα να με χαλαρώσει..όμως για λίγο.Φυσικά πιστεώ οτι έπαιξαν κι άλλοι παράγοντες σ'αυτο.π.χ η μικρή ερχόταν συχνά κατα την διαρκεια της νύχτας στο δωματιο μας και πάντα είχα και έχω την έννοια μην μας δει....έφιάλτης...ξέρω λάθος μου,όμως με επηρέασε.Μήπως σου συμβαίνει κάτι ανάλογο?Σίγουρα παίζει κάτι με την ψυχολογία μας κι οχι οτι δεν ενδιαφερόμαστε ή δεν βλέπουμε σεξουαλικά τον άνθρωπο μας.Η γνώμη μου...βοήθησε τον με κάποιον ψυχολόγο,μαζί όμως,διοτι εμεις 10 χρόνια τώρα δεν κάνουμε το βήμα αυτό.Μην παίρνεις βιαστηκές αποφάσεις και σκεφτεσαι χωρισμούςα)αν τον αγαπάς πραγματικά και β) αν πραγματικά ξέρεις οτι δεν ξενοκοιτάει ή έχει άλλη σχέση....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
17-10-2013, 15:10 #27
Σ ευχαριστώ stefiv! Ίσως έχεις δίκιο και θα έπρεπε να το δοκιμάσω και Αυτο. Σε πρώτη φάση , έχω σκεφτεί να πάω εγω σε ομοιοπαθιτκο ( για να μην του έρθει απότομα ο ψυχολόγος ) επειδή έχω ακούσει απο διάφορους ότι ασχολούνται και με τέτοια θέματα. Πρώτο βημα, να πΩ εγω, κακό δεν θα μου κάνει. Μετα ίσως μπορέσω να τον τράβηξω και αν γίνεται στην συνέχεια ψυχολόγος. Θα τη κάνω και αυτη την προσπάθεια παρόλο που νιώθω ότι έχω κουραστεί να προσπαθω ... Αλλα επειδη προς παρών δεν έχω κάποια πιο έξυπνη λύση ...
Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση; Γιατι δεν κάνεις το βημα εσυ να πας σε κάποιον ; Μακάρι ο αντρας μου να ήταν σε αυτο το forum ( η σε άλλο ) για αυτο το θέμα. Αυτο θα σημαίνει αρχικά ότι έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι κάτι θέλει να κάνει ...
Αφού εσυ το έχεις καταλάβει , είναι κρίμα να μην το προσπαθήσεις ( και αφου απ ότι κατ´αλαβα, τον αγαπάς !)
17-10-2013, 18:39 #28
[QUOTE=Tixi;458835]Σ ευχαριστώ stefiv! Ίσως έχεις δίκιο και θα έπρεπε να το δοκιμάσω και Αυτο. Σε πρώτη φάση , έχω σκεφτεί να πάω εγω σε ομοιοπαθιτκο ( για να μην του έρθει απότομα ο ψυχολόγος ) επειδή έχω ακούσει απο διάφορους ότι ασχολούνται και με τέτοια θέματα. Πρώτο βημα, να πΩ εγω, κακό δεν θα μου κάνει. Μετα ίσως μπορέσω να τον τράβηξω και αν γίνεται στην συνέχεια ψυχολόγος. Θα τη κάνω και αυτη την προσπάθεια παρόλο που νιώθω ότι έχω κουραστεί να προσπαθω ... Αλλα επειδη προς παρών δεν έχω κάποια πιο έξυπνη λύση ...
Να σε ρωτήσω κάτι χωρίς παρεξήγηση; Γιατι δεν κάνεις το βημα εσυ να πας σε κάποιον ; Μακάρι ο αντρας μου να ήταν σε αυτο το forum ( η σε άλλο ) για αυτο το θέμα. Αυτο θα σημαίνει αρχικά ότι έχει καταλάβει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι κάτι θέλει να κάνει ...
Αφού εσυ το έχεις καταλάβει , είναι κρίμα να μην το προσπαθήσεις ( και αφου απ ότι κατ´αλαβα, τον αγαπάς !)[/QUO
:rolleyes::D
Να'μαι πάλι Tixi!!!! Αν μπόρεσα να δωσω να καταλάβετε,δυστυχώς όταν η δική σου τσέπη δεν έχει και ο σύζηγος δεν το θεωρει απαραιτητο για να σου δωσει να πας,ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ????Να βγω στην Πανια και να ζητήσω???Ο άντρας σου όμως απο την άλλη θα μπορούσε ακόμη πιο άνετα να τα διαθέσει για τον εαυτό του. Εδω το παιδί θέλω να πάω για λογοθεραπεία και αυτη την στιγμή ειναι αδύνατον!!!!!!Κάνω και τον λογοθεραπευτή μέχρι να το πάω.
Και να σου πω κάτι....σήμερα είπα θα προσπαθήσω όσο μπορώ μόνη μου.Δεν γινεται αλλιως,θέλοντας και μη πρέπει να προσπαθήσω,να φανώ έστω δυνατή για τα παιδιά μου.
17-10-2013, 22:19 #29
[QUOTE=stefiv;458853]Λυπάμαι που το διαβάζω αυτο. Δεν υπάρχει κάπου να πας χωρίς να πληρώνεις ; Κάποιο κέντρο ;
Θα πω και κάτι άσχημο : δεν μπορείς με κάποιο τροπο να πάρεις τα χρήματα που χρειάζεσαι χωρίς να το καταλάβει ;
Συνήθως οι άντρες δεν ξέρουν ακριβώς τι ξοδεύουμε για σπίτι , σουπερμάρκετ ...
Και αν το καταφερεις , να ου πεις ότι πας σε μια φίλη σου. Αφου δεν θεωρεί Ότι είναι σημαντικό , κανε εσυ μόνη σου ότι μπορείς ...
17-10-2013, 23:02 #30
[QUOTE=Tixi;458864]Ω!Ω!Ω!NO!NO!πάρτο όπως θες,αποκλείεται δεν μπορω να το κάνω και σίγουρα δεν ειναι λύση,επίσης μην ξεχνάς οτι αν αποφασισω και παω σε καποιον δεν θα ειναι μόνο με την μια φορά?????!Ασε που μετά θα έχω άλλα προβλήματα που τουλαχιστον μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν,πέραν του θέματος η σχέση μου ειναι πολύ καλή.....δεν μιλάω αδελφική....αλλα έχουμε περασει πολλά μαζί!!!!!ΘΕΛΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΔΙ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΛΛΙΩΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.Πάντως αυτη η συζήτηση που κάνουμε μου κάνει καλό διοτι λέω πράγματα που δεν μπορω ευκολα να τα πω σε καποιον άλλο,δεν του λες να ξεκινήσει να γράφει,μήπως βγάζοντας τα απο μέσα του ηρεμήσει λίγο??