Results 16 to 30 of 51
Thread: Τίτλοι τέλους?
-
18-10-2013, 12:33 #16
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος σε αυτες τις επιλογες. Ζυγιζεις τα πραγματα και παιρνεις μια αποφαση. Μπορεις να παλεψεις για τη σχεση , μπορεις να συμβιβαστεις ως εχει η κατασταση , μπορεις και να την τελειωσεις και η ζωη συνεχιζεται .
Ο καθενας θα ενεργουσε διαφορετικα , αλλωστε ειναι η δικια σου ζωη και ολες οι μικρολεπτομερειες μετρανε , γεμιζεις τομους με αυτες , και ενα φορουμ με το μηνυμα , "πηγαινει με αλλον μετα απο 25 χρονια γαμου" δεν μπορει και δεν γινεται να περιγραψει μια τετοια κατασταση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 18-10-2013, 12:38 #17
......ισως έχεις δίκιο fantasy....ισως έχεις δίκιο.......
18-10-2013, 12:42 #18
Keep_walking, δεν ζητάω λύση για το θέμα μου από το forum.
Προφανώς και η απόφαση είναι δική μου...απλά έχει ενδιαφέρον...και είναι πολλές φορές τονωτικό...να ακούς...και να παίρνεις πληροφορίες από σκεπτόμενους ανθρώπους με κρίση & εμπειρίες.
Αλλωστε για αυτό δε είμαστε μέσα στο forum?
18-10-2013, 12:44 #19
18-10-2013, 13:05 #20
Παντα την ιδια καραμελα, ειχε κενα απο σενα συναισθηματικα η μπλα μπλα μπλα και αυτος ρε παιδια γιατι δεν ηταν μαλακας και δεν πηγε με αλλες??? αυτος δεν ειχε κενα απο αυτην? ηταν η τελεια σε ολα? με δουλευετε τωρα εχω βαρεθει συνεχεια την ιδια παπαρα.
Αν μεινεις μαζι της καθε φορα που θα την φιλας,αγκαλιαζεις,χαιδευει ς,θα ξερεις οτι την εχει παρει και αλλος.
Πιστευω οτι δεν ειναι η πρωτη της φορα στα 25 χρονια απλα τωρα ετυχε και το εμαθες και κριμα για σενα που αν οντως δεν εχεις κανει καμια απιστια δεν σου αξιζει τεοια φαση αλλα σε αυτη την ζωη κανεις δεν παιρνει οτι του αξιζει.
18-10-2013, 13:19 #21
Keep_walking, δεν ζητάω λύση για το θέμα μου από το forum.
Προφανώς και η απόφαση είναι δική μου...απλά έχει ενδιαφέρον...και είναι πολλές φορές τονωτικό...να ακούς...και να παίρνεις πληροφορίες από σκεπτόμενους ανθρώπους με κρίση & εμπειρίες.
Αλλωστε για αυτό δε είμαστε μέσα στο forum?
18-10-2013, 15:00 #22
...η άποψη μου είναι πως για να στο πει, δεν περιμένει καμία απόφαση δική σου.
Αν ήθελε να το σώσει θα το έφτιαχνε. Εκείνη τι λέει μετά απ όλα αυτά? Ποια ειναι η θέση της?
18-10-2013, 15:41 #23
Μερικοι ανθρωποι κανουν μια σχεση για να αντεχουν στις δυσκολιες. Δεν αμφισβητω το γεγονος οτι βρεθηκατε σαν ζευγαρι απο αγαπη, ή απο ερωτα ή θαυμασμο ο ενας για τον αλλον.(θαυμασμος για τις θυσιες και τις προσπαθειες να ειστε μαζι κολακευουν πολυ καποιον) Περα απο αυτο που σας ενωσε, Ειμαι σιγουρη οτι θα ειχατε αρκετες πρακτικες δυσκολιες για να εισαστε μαζι. Ακομη και τα πιαδια μπορει να μεταφραστουν σαν μια δυσκολια της ζωης που αντεξατε μαζι και κανατε εκ νεου ονειρα. Τωρα λοιπον που ηρεμισατε απο τις δυσκολιες του παρελθοντως δημιουργηθηκαν απο μεριας τις νεες, για να συνεχισετε λιγο ακομη να ειστε μαζι, γιατι καταβαθος εχετε και οι δυο κουραστει. Αυτο ειναι η ριμαδα η δυναμη της συνηθειας που πολλοι την μπερδευουν με την αγαπη... Σκεψου λοιπον τι εσυ θελεις απο εδω και περα. Τα παιδια μια μερα θα μεγαλωσουν και θα φυγουν απο το σπιτι. Δεν ειναι δυνατον να τα εχεις σαν "δυσκολια" ακομη στο μυαλο σου. Ειναι προτειμοτερο για εκεινα να σας δουν χωρια παρα να λαμβανουν ρολο δικηγορου μεσα στο σπιτι για το ποιος φταιει.
Εσυ λοιπον τι θες... Σκεψου οτι αν κουραζετε κανεις απο μια σχεση (αυτο που πολλοι λενε εδεσες τον γαιδαρο σου και τωρα αραξες) δειχνει στον αλλον τον ακριβως αναποδο εαυτο,
απο εκεινον που εδειχνε στην αρχη για να τον κερδισει. Ο λογος ειναι απλος, υποσεινηδητα τον διωχνεις. Αν εσυ πχ ησουν γυμνασμενος οταν σε ερωτευτηκε και τωρα η μονη γυμναστικη σου ειναι το τηλεκοντρολ, αλλαξες. αρα την διωχνεις. Αν εσυ καποτε τις πηγαινες καθε μερα τριανταφυλλο και τωρα το καλημερα σας ειναι το παραταμε εχω δουλεια, τι περιμενεις? Βρηκε καποιον που κανει οσα εκανες εσυ και την ειχες ευτυχισμενη. Δεν σε κατηγορω για κατι, σου λεω να δεις τι εσυ θες και δινω παραδειγματα για να δεις αν θελεις οντως και αλλο να ειστε μαζι ή αν εσυ την οδηγησες εκει και σε συμφερει τελικα να παρει την ευθυνη του χωρισμου σας. Τροφη για σκεψη. Μην μου απαντησεις αμεσως. Γραψε σε ενα χαρτι πρωτα τα συναισθηματα σου και τα θελω σου τον τελευταιο καιρο για την σχεση σας ενα χρονο δυο πχ πριν το σημερινο γεγονος...
18-10-2013, 15:54 #24
Θεοφανία, όλα έγιναν ξαφνικά. Πρίν 2 μέρες τηλεφωνικά μου εκμηστηρεύτηκε την απιστία της. Συνοπτικά
- περνάω υπέροχα σεξουαλικά και εγκεφαλικά με κάποιον άλλο εδώ και λίγους μήνες
- θέλω και εσένα στη ζωή μου ταυτόχρονα - θέλω και τους δύό σας
- όρκοι αγάπης προς το πρόσωπο μου κτλ
Οσο το σκέφτομαι, το συζητώ και το παλεύω, θα συμφωνήσω μάλλον με τον pandemonium.....
Πολλά έργα έχουμε δει με παρόμοιες ιστορίες στο κινηματογράφο....αλλά ήταν έργα
Βρίσκομαι στο εξωτερικό για μία εβδομάδα και έχω τη πολυτέλεια να σκεφτώ και να μη πάρω κάποια απόφαση βιαστική.
Πιθανές λύσεις
1. λόγω πιθανής δουλειάς στο εξωτερικό.....τα μαζεύω και πάω....και ότι θέλει να γίνει ας γίνει....θέλει να συνεχίσει...ή να σταματήσει...δική της απόφαση...δεν ανακατεύομαι...έχω επαφή με τα παιδιά μου και τυπικές σχέσεις μαζί της....διαζύγια...χαρτιά και τα συναφή...αδιαφορώ
2. χωρίζω επίσημα ανεξάρτητα που θα εργάζομαι (ελλάδα ή εξωτερικό)
18-10-2013, 20:56 #25
Οπως βλεπεις ολες οι γυναικες αυτοματα κατηγορουν τον αντρα (σε αυτη την περιπτωση εσενα) για την απιστια που εκανε η γυναικα σου και σου λενε να κατσεις να συζητησεις να βρεις που ειναι το προβλημα...
Καμια δεν αναρωτηθηκε γιατι η γυναικα σου δεν εκατσε να σου πει το προβλημα της οποιο και αν ηταν αυτο πριν κανει την κουτσουκελα? ηθελε περισσοτερο σεξ? ηθελε περισσοτερο ρομαντισμο? ΤΙ ΗΘΕΛΕ ??? κλασσικος χαρακτηρας γυναικας "τι εχεις μωρο μου?" "τιποτα δεν εχω, καλα ειμαι"....
Σου δινει ορκους αγαπης μετα απο αυτο και εσυ πραγματικα ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ? σε ποιο κοσμο ειναι εκδηλωση αγαπης να απατας τον συντροφο σου? αν σε αγαπαγε εστω λιγο, οχι πολυ αλλα λιγο θα σε σεβοταν και θα καθοταν να σου ελεγε απο πριν, πριν καν ψαχτει και γνωρισει αλλον για μηνες, οτι ξερεις κατi Phaethon εχουμε προβλημα, να το βαλετε κατω να το λυσετε ή οχι, αυτη ειναι ενδειξη αγαπης και εκτιμησης.
Μετα απο 25 γαμημενα χρονια οχι 1 και 2, 9 χιλιαδες μερες περασατε μαζι και μετα απο απειρες εμπειριες που θα εχετε μαζι σε προδωνει ετσι?
Κατα την γνωμη μου παντα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις προτεραιοτητα τα παιδια σου και την ζωη σου και φυσικα να χωρισεις αλλα μην αφησεις τα παιδια σου να μεγαλωσουν χωρις πατερα, δεν ξερω και τους νομους αλλα σε αυτη την περιπτωση που ηταν απιστη δηλαδη λογικα πρεπει να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις την επιμελεια, καλυτερο απο το να μεινουν στην μανα τους και να βαλει μεσα στο σπιτι καναν αγνωστο...
18-10-2013, 23:59 #26
Pandemonium Μηπως,λέω μηπωςεισαι καθετος?Δεν ειναι ολα στη ζωη ασπρα η μαυρα. Και γυναίκα να έλεγε το ιδιο,τα ιδια θα έλεγα απο τη στιγμη που ειναι παντρεμενοι και εχουν και παιδι. τα παιδιά,στη μανα τους θα παραμείνουν βάση νόμου, και ας εχει απιστησει. Το θεμα δεν ειναι τωρα να παρει εκδικηση αλλά να δει τι θα κανει.
19-10-2013, 04:05 #27
Καλησπέρα,
Θα πρέπει να ζυγίζεις καλά τι θέλεις εσύ να κάνεις και μετά να δεις τι υπάρχει και στην απένταντι πλευρά.
Κοίταξε καλά πίσω στο χρόνο και δες εάν αυτά τα 25 χρόνια αξίζουν για να προσπαθήσεις απο την πλευρά σου για αυτή τη γυναίκα. Πρέπει να σκεφτείς εάν εσύ αισθάνεσαι πράγματα γιαυτή και εάν είναι δυνατά για να την συγχωρέσεις γιατί .... γιατί το αξίζει .. γιατί είναι ο ανθρωπος σου αυτά τα 25 χρόνια .. γιατί είναι η μάνα των παιδιών σου και αυτό πχ για σένα μπορεί να είναι αρκετό.
Αυτό το ζύγισμα έχει να κάνει με τις προσδοκίες και τα θέλω μας. Κάποιος μπορεί να το προσπεράσει κάποιος άλλος όμως μπορεί να μην έχει τη δύναμη ή να μην θέλει. Προσωπικά δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.
Αφού τα ζυγίσεις αυτά στην συνέχεια φεύγεις απο εκεί που είσαι πας την βρίσκεις και μαθαίνεις και απο κοντά την δίκη της πλευρά...
είναι αρκετά πολύπλοκα τα πράγματα και θέλουν λεπτό χειρισμό γιατί μιλάμε για 25 χρόνια και για οικογένεια με παιδιά.. θέλει σκέψη
προσωπική μου γνώμη με εκτίμηση
:)
19-10-2013, 04:13 #28
19-10-2013, 09:36 #29
.......ξέρετε κάτι φίλοι μου? ....ο χρόνος είναι φοβερός σύμβουλος.....μου επιτρέπει να σκέφτομαι....πιό ώριμα
Πληγώθηκα ανεπανόρθωτα...νομίζω ότι έχω πάρει την απόφαση μου....δε θέλω να συνεχίσω σε καμμία περίπτωση......
Το πως πρακτικά θα γίνει μου είναι αδιάφορο (διαζύγιο, ξεχωριστή στέγη, ίδια στέγη κτλ)...
Και όσο για τα παιδιά......θα βρώ το τρόπο να είμαι κοντά τους...
...η ζωή συνεχίζεται. Δεν εύχομαι να ήταν πιό εύκολο.....εύχομαι να ήμουν καλύτερος!!!!
Πάμε παρακάτω....
19-10-2013, 10:01 #30
..είναι πολύ νωρίς σε δυο-τρεις μέρες να δεις τα αποτελέσματα του χρόνου πάνω σου.
Προσπάθησε να ηρεμήσεις και σκέψου: για ποιο λόγο να σε "ενημερώσει" για κάτι τέτοιο?
Λογικά, θα θέλει καποιο νέο μοντέλο γάμου που να σας βολεύει όλους και για να πάρει θάρρος να σου πει κάτι τέτοιο, ή θεωρεί ότι δεν θα σε πολύ πληγώσει, (γιατί αυτό της έχεις δείξει). Θα βοηθούσε αν μας έλεγες παραπάνω για την μέχρι προχθές ζωή σας...