Results 31 to 45 of 51
Thread: Τίτλοι τέλους?
-
19-10-2013, 11:08 #31
Θεοφανία μου...φυσικά και θέλει ένα νέο μοντέλο γάμου...μου το είπε άλλωστε...μας θέλει και τους 2 στη ζωή της....
Θα μάθω τι ακριβώς εννοεί φυσικά όταν θα συναντηθούμε από κοντά (βρίσκομαι στο εξωτερικό)...αλλά περισσότερο από περιέργεια και όχι από πραγματικό ενδιαφέρον...
Οσο για τη ζωή μας ως τώρα...δε νομίζω ότι έχει και μεγάλη σημασία...διότι είμαι σίγουρος ότι κάπου μπορεί να ήμουν 'μέρος' του προβλήματος...μάλλον λόγω δουλειάς...συχνή απουσία...κτλ...αλλά....από την άλλη...πάντα σεβασμός......σίγουρα τα τελευταία χρόνια αυτό που έλειπε ήταν το πάθος....
Σε μία σχέση βέβαια υπάρχουν δύο......(...και τρείς τελευταία...χα χα χα χα)....άρα δε μπορεί να φταίει μόνο ένας...
Θα συνεχίσω τη ζωή μου......συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες....
- 19-10-2013, 13:21 #32
...κοίτα, ο τρόπος που γράφεις μου βγάζει περισσότερο σοκ αλλαγής, παρά πραγματικό ενδιαφέρον. Για να σε προλάβω: δεν εννοώ ότι δεν ενδιαφέρεσαι για την οικογενεια σου, αλλά φαίνεται σα να σου έχει τελειώσει για τη γυναίκα σου και απλά να σοκαρίστηκες που το είπε εκείνη πρώτη. Ίσως να είναι καλύτερα και για τους δυο σας η νέα κατάσταση. Το σκέφτηκες καθόλου αυτό;
19-10-2013, 13:43 #33
και βέβαια το σκέφτηκα....για αυτό και με διαβάζεις λίγο πιό αποφασισμένο από τις αρχικές μου σκέψεις.....
......γενικά τα ταρακουνήματα στη ζωή...τα σοκ...χρειάζονται για να σε ξυπνάνε...να σε αλλάζουν...να σε διαφοροποιούν.....
Οσο για το αν είχα σκοπό να πω εγώ σε εκείνη κάτι παρόμοιο....όχι...δεν είχα κάτι τέτοιο κατά νου....δεν υπήρξε πότε λόγος....επιθυμία....
Είσαι εξαιρετική στο να 'διαβάζεις' ανθρώπους.....
19-10-2013, 13:59 #34
..καταρχήν ευχαριστώ :)
Στη θέση σου θα έδινα χρόνο στον εαυτό μου και θα σκεφτόμουν τι "θετικό" βγαίνει απ τη νέα κατάσταση. Το κυριότερο; Μια αληθινή σχέση μεταξύ δυο γονιών και όχι κρατώντας δυστυχισμένοι τα προσχήματα για χάρη των παιδιών.
πιστεύω πως το καλύτερο απ όλα, θα ήταν να μιλήσεις με έναν οικογενειακό σύμβουλο, (όταν με το καλό γυρίσεις), ώστε να δεις πως θα διαχειριστείς τη νέα κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
19-10-2013, 14:57 #35
Ευχεσαι..?? Μα ....!!!?? Εισαι ο καλυτερος. 25 χρονια τωρα γιατι ηταν διπλα σου αν δεν ησουν για τα ματια της ο καλυτερος?? Μα φυσικα και εισαι για αυτο και εκανε δυο παιδια μαζι σου. Ο αλλος τα βρηκε ετοιμα ολα, δεν χρειαστηκε να προσπαθησει για κατι. Η γυναικα σου ακολουθησε για να συμπληρωσει τα κενα που νομιζε οτι ειχε. Και πηγε να τα καλυψει σε αυτο που νομιζει οτι της αξιζει. Αυτο ειναι το γαμωτο στην ολη υποθεση, οχι το οτι δεν εισαι ο καλυτερος. Ειναι το οτι ξαφνικα το εμεις εγινε εγω. και αυτην την δυσκολια καλεισε να την περασεις μονος. Ποσο μαλλον αν αυτος που παντα σε βοηθουσε σε καθε δυσκολια, τωρα ειναι αυτος που δημιουργει το προβλημα... Εκει ναι ειναι, αρχιζουν τα ζορια για εσενα. Αλλα μαλλον ειναι επειδη αντεχεις να τα καταφερεις μονος. Ενω η γυναικα σου δεν αντεχει στιγμη μονη...
Εσυ εννοειτε πως εισαι ο καλυτερος γιατι ακους τον εαυτο σου, μα πανω απο ολα γιατι συζητας ΠΡΙΝ παρεις αποφασεις. Ποσο μαλλον που δημιουργησες μια αγαπη και δεν στην δωσαν ετοιμη.
19-10-2013, 18:39 #36
....όποια απόφαση πάρω...που συμπεριλαμβάνει μέσα τη γυναίκα μου (μου, του, τέλος πάντων)...τη θεωρώ συμβιβασμό.....
και όπως γράφεις αγαπητή Αννα Μ....Υπάρχει ένας μόνος τρόπος ευτυχίας....να μπορείς να ζήσεις όπως εσύ θές....
...Και έτσι δε θέλω...
20-10-2013, 21:16 #37
- In this old house where every door is open
Μια φιλη μου ειχε περασει ακριβως το ιδιο, ηταν παντρεμενη καμποσα χρονια, χωρις παιδια, βρηκε γκομενο, τον ειχε παραλληλα κανα χρονο, το ειπε στον αντρα της, ηθελε και τους δυο, ο αντρας της ομως την εστειλε. Δε μπορεσα ποτε να την καταλαβω οταν μου ελεγε ειμαι ερωτευμενη και αγαπαω και τους δυο και θα ηθελα και τους δυο. Αν και στο τελος τα γυρισε και αφου την ειχε διωξει ο αντρας της και ηταν με τον γκομενο, ελεγε οτι προτιμα τελικα τον αντρα της και θα αφηνε τον γκομενο. Αυτος ομως δεν την δεχτηκε ποτε πισω, οποτε τωρα ειναι 5 χρονια μαζι με τον γκομενο και εχουν δυο παιδια. Η ζωη γραφει φοβερα σεναρια.
20-10-2013, 21:59 #38
Τι να πώ......άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου....
Αχ και να μπορούσα και να τα αλλάξω όλα.....να γίνουν όπως πριν....
Καμμιά φορά γίνομαι ρομαντικός ο μαλ....ας....'
Μάλλον για τίτλους τέλους πάμε.....
Ευχαριστώ όλους για τις παρεμβάσεις....τις συμβουλές...τις γνώμες σας
20-10-2013, 22:04 #39
Καλησπερα και απο εμενα. Αρχικα ευχομαι καλο κουραγιο και πανω απο ολα δυναμη και προσευχη!!! Εχω διαβασει ολα σας τα μυνηματα απο την αρχη μεχρι τωρα. Και ομολογουμενως επιμενω να απορω ΠΩΣ καποιοι ανθρωποι σαν την συζηγο (σας) υποβαλει σε τετοια δοκιμασια εναν ανθρωπο με τον οποιο εκανε παιδια μαζι του? Πραγματικα απορω? Οπως εχω γραψει και σε αλλα μυνηματα μου το προβλημα ειναι ΕΝΑ και ΜΟΝΟ ΕΝΑ.... Πλεον δεν υπαρχει ΑΓΑΠΗ πουθενα ο καθε ενας υποτιθεται οτι αγαπαει τον αλλον με σκοπο να παιρνει πραγματα ανουσια η ουδιωδη.... Λυπαμαι παρα πολυ για την κατασταση που βρισκεστε. Θα ηθελα να σας ευχηθω καλη δυναμη κουραγιο. Καποια φορα ρωτησε καποιος εναν σοφο ποιο ειναι το καλυτερο φαρμακο και του απαντησε ο σοφος η Αγαπη !!! και αν δεν πιασει ? ξανα ρωτησε ο μαθητης? Τοτε αυξησε τη ΔΟΣΗ!!!!! στειλτε ενα κυμα αγαπης και αφηστε το να παλεται.....
21-10-2013, 15:49 #40
Αγαπητέ alfapark2001 όσο μεγαλώνω μαθαίνω..
Θα συμφωνήσω μαζί σας για την απουσία της αγάπης....
Πολλές φορές νομίζουμε ότι αγαπάμε...αλλά μάλλον συμπαθούμε....μας έλκει....ή οποια άλλη λέξη ταιριάζει καλύτερα.
Δεν ξέρω....πιστεύω ότι η ζωή έχει τέτοια ταχύτητα....που δεν υπάρχει και χρόνος για πραγματική αγάπη...
Οσο για τα παιδιά.....θα βρουν και αυτά το δρόμο τους........
Βέβαια εμπειρικά θα έλεγα ότι :Είναι καλύτερα να έχεις αγαπήσει και να έχεις χάσει από το να μην έχεις αγαπήσει καθόλου
21-10-2013, 22:38 #41
Φιλε μου, αληθεια εχω συγκινηθει με το θεμα σου!, ειναι μεγαλη υποθεση μετα απο τοσα πολλα χρονια!! να χανεις την αγαπη σου, ειναι μεγαλη σου μαγκια που την αγαπας μετα απο τοσα χρονια!! ειναι μεγαλη της ντροπη που εξηγητε ετσι μετα απο τοσα χρονια!!
Προσωπικα δε ξερω τι θα καμα!! εδω ειμαι λιγους μηνες χορια με την προιν μου κοπελα, κι παρα οτι εμαθα πως "συνεχησε" την ζωη της ενοω οτι προχωρησε αισθηματηκα, πικραθηκα ξενερωσα αλλα ειδα κατι, πριν καποια χρονια θα ειχα ψαξει μανιοδος να βρω αλλη κοπελα, νομιζα οτι ετσι κι θα ξεχαστω αλλα κι θα ειμαι απο "πανω" λογο αξιοπρεπειας, πλεον ομως, τωρα δλδη δεν με νοιαζει, δεν "τρεχω" ουτε αγχονομαι να βρω αλλην κοπελα επειδη αυτη το κανε, απεναντιας δεν θελω! δε θελω γτ. ξερω οτι αμα βρω κοπελα τωρα δεν θα νιωθω αυτα που πρεπει.
Ετσι λοιπον κι στην φαση σου, καλα ειναι να μεινεις μονος σου, να τα βρεις με τον εαυτο σου κι μετα να βρεις αλλην που να μπορεις να της προσφερεις αισθηματα, το να ξανα γυρησεις πισω θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσε! Δεν ειναι για το θεμα της ανδρικης τιμης μονο, αλλα για το πως θα σε βλεπει αυτη!! αποψη μου βεβαια, γτ. υπαρχει οικογενεια στην μεση κι πρεπει να προσεχω τι γραφω! ευχομαι οτι καλυτερο
21-10-2013, 22:43 #42
Φιλε μου, αληθεια εχω συγκινηθει με το θεμα σου!, ειναι μεγαλη υποθεση μετα απο τοσα πολλα χρονια!! να χανεις την αγαπη σου, ειναι μεγαλη σου μαγκια που την αγαπας μετα απο τοσα χρονια!! ειναι μεγαλη της ντροπη που εξηγητε ετσι μετα απο τοσα χρονια!!
Προσωπικα δε ξερω τι θα καμα!! εδω ειμαι λιγους μηνες χορια με την προιν μου κοπελα, κι παρα οτι εμαθα πως "συνεχησε" την ζωη της ενοω οτι προχωρησε αισθηματηκα, πικραθηκα ξενερωσα αλλα ειδα κατι, πριν καποια χρονια θα ειχα ψαξει μανιοδος να βρω αλλη κοπελα, νομιζα οτι ετσι κι θα ξεχαστω αλλα κι θα ειμαι απο "πανω" λογο αξιοπρεπειας, πλεον ομως, τωρα δλδη δεν με νοιαζει, δεν "τρεχω" ουτε αγχονομαι να βρω αλλην κοπελα επειδη αυτη το κανε, απεναντιας δεν θελω! δε θελω γτ. ξερω οτι αμα βρω κοπελα τωρα δεν θα νιωθω αυτα που πρεπει.
Ετσι λοιπον κι στην φαση σου, καλα ειναι να μεινεις μονος σου, να τα βρεις με τον εαυτο σου κι μετα να βρεις αλλην που να μπορεις να της προσφερεις αισθηματα, το να ξανα γυρησεις πισω θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσε! Δεν ειναι για το θεμα της ανδρικης τιμης μονο, αλλα για το πως θα σε βλεπει αυτη!! αποψη μου βεβαια, γτ. υπαρχει οικογενεια στην μεση κι πρεπει να προσεχω τι γραφω! ευχομαι οτι καλητερο
22-10-2013, 15:58 #43
Phaethon ελπιζω να εχεις ηδη αρχισει την διαδικασια για να χωρισεις και να την βγαλεις απο την ζωη σου
23-10-2013, 19:59 #44
........γιατί βιάζεσαι pandemonium? Θα κάνω σύντομα αυτό που πρέπει....είμαι πολύ πιό ήρεμος τώρα....χωρίς άγχος...χωρίς πίεση....
24-10-2013, 01:19 #45
γιατι νιωθω οτι δεν εισαι σιγουρος και ακομα το ψαχνεις...