Φιλια τι δυσκολο πραγμα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Banned
    Quote Originally Posted by vasso82 View Post
    Σε ευχαριστώ Τάρια για την απάντηση και γω την ίδια αντίδραση πιστεύω ότι θα έχει, απλά δεν μου αρέσει να υπάρχει λάθος εντύπωση ...βέβαια δεν πιστεύω να αλλάξει γνώμη ..άσε που θα το παίξει και υπεράνω...
    Δεν είναι ότι ζητάω 2η ευκαιρία γιατί δεν έκανα κάτι λάθος...αλλά ήμασταν πολλά χρόνια φίλες ....και δεν μου αρέσει να χάνομαι έτσι με τους ανθρώπους και ειδικά με τους φίλους .....που έχεις περάσει πράγματα μαζί....
    Βάσω, εάν άξιζε θα ήταν ήδη δίπλα σου. Δες το λίγο πιο λογικά το θέμα. Παρόλαυτα μίλα της, αν νομίζεις πως έχεις αδικηθεί :)

Senior Member
    παιδιά σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις σας αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στο συμβάν ώς έχει για ευνόητους λόγους, απλά θα σας πω ότι δεν έγινε κάτι ηθελημένα από μερός μου!!Ήταν μια παρεξήγηση που ούτε εγώ κατάλαβα πως έγινε αλλά έγινε λόγω συγκυριών!Αυτό που θέλω να πω και να καταλήξω είναι όπως ανέφερα και προηγουμένως ότι ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα και πάντα την βοηθούσα όσο μπορούσα!!Τεσπά το θέμα είναι ότι το έχω πάει όλο πίσω και κολλάω να κάνω το βήμα να της μιλήσω γιατί ξέρω την κατάληξη αλλά όλο αυτό πολλές φορές με πνίγει και νιώθω ότι δεν μπορώ να προχωρήσω, μπορεί όμως και να το μεγαλοποιώ το όλο θέμα!!
    Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.

vasso82 παρεξηγήσεις δυστυχώς γίνονται... Καταλαβαίνω πως σε τρώει η αδικία. Αλλα εσυ εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου. Εάν δεν μπορεί να το καταλάβει και ξεχνάει όλα οσα εκανες γι αυτην, πρόβλημα της. Εαν παντως σε τρώει πολύ αυτό, προσπαθησε μια ακομα φορά να την προσεγγίσεις. Αλλά μην νιώσεις άβολα αν δεν γίνει κάτι. Ισα ισα εσυ εκανες οτι μπόρεσες. Και να σου πω... έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, αλλά μην την αφήνεις να σου την λέει και να σε προσβάλλει και από πάνω!! Και η πολλή η καλοσύνη βλάπτει...

Senior Member
    Κοπελα μου εξηγησε της οτι δεν ειχες προθεση να την λυπησεις κ οτι νοιαζεσαι για αυτην, καλη τυχη!

Page 3 of 3 FirstFirst 123